Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: pola731
wiem co czujesz - u mnie za drugim razem w innej Dronce bony zadziałały - w pierwszej chyba stonki mózgi powyjadały
Gość: merkana
Jutro Sylwester, a ja czuję się coraz gorzej. W ostatniej chwili musiałam zmienić sukienkę (z takiej z odkrytymi plecami i ramionami) na dłuższą i zabudowaną. W dodatku lekarz przepisał mi antybiotyk, który wywołuje okropne koszmary i mary senne i po nieprzespanej nocy czuję się jak zombie.
Chciałam na siłę wybrać się na ten bal, bo dużo kasy wtopiliśmy, ale nie dam rady (krzyczą, że zdrowie najważniejsze). I dlatego wkurzonam.
zaczytana-pola
Postów 11587
Data rejestracji 24.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
My też wczoraj zaczęliśmy od gorączki u małego trolla, dzisiaj ja dołączyłam, jutro pewnie mój A.
Gość: yaro2004
Nie każą odsyłać kodów, wystarczy im sam paragon.
Gość: czarnygreg
chodzi mi o to że kod chciałam w zgłoszenie wklepać i go podarłam
i po ptokach...dzbanku znaczy się
cudaczek121
Postów 6823
Data rejestracji 28.02.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
no tak,ale co jej po kodzie,którego nie może odczytać.
https://poznaj.to/rejestracja?r=qYGwG
http://greenpanth...pl/?rf=fe7923290ef74
http://rejestracj...apros.htm?u=76199977
https://panel.dem...2421eee602a151c9a17/
Gość: sarsaparilla
Adam na antybiotyku, kaszle jakby miał płuca wypluć, ja z zapaleniem krtani takim, że szepczę coś zamiast mówić, temperatura, zatkane ucho jedno kompletnie, nie wiem czemu łzy mi z oka jednego wciąż lecą aż mi spuchło, tam też się coś może zatkać? Odesłaliśmy ją w piątek żeby się nie zaraziła ale taka smutna była i mówiła, że chce już do domu, że chyba jutro każę ją odwieźć. Biedne dziecko.
I tak, w ogóle z Sylwestra nici a miała być piękna impreza:).
Gość: adamadam
zaczytana-pola
Postów 11587
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kasiunia23
Postów 188
Data rejestracji 26.06.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cudaczek121
Postów 6823
Data rejestracji 28.02.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Ja nawet dziecka nie mam, ale facetem bym nie pogardziła
Gość: kaskikk
zaczytana-pola
Postów 11587
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Samców pod dostatkiem, wystarczy poszukać
anialistopad
Postów 14221
Data rejestracji 06.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
moge Wam oddac mojego i gratis jakis dorzuce.
www.zabawkikrasnala.pl
Gość: iwonciaaa
Rok temu było to samo...
a tak bardzo się cieszyłam
nie mówiąc o przepadającym balu. Tyle dobrze, że rezerwację pokoju dało się odwołac.
Gość: kamila10001
Hehe samców wielu tylko że wybrakowanych, a normalnego faceta to ze świeczką szukać. Koleżanki pewnie nie rzucają się na byle spodnie i dlatego same.
barszcz
Postów 2199
Data rejestracji 22.03.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kasiach
Postów 189
Data rejestracji 30.06.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: czarnygreg
widocznie jeszcze nie przytruwacie za bardzo