Wkurza mnie...

Gość: gosia16

#5535317 Napisano: 01.01.2013 10:43:57
Wkurza mnie sąsiad który całą noc rąbał swoje wejściowe drzwi na drzazgi.Niektórzy to mogą pić tylko mleko emotka
0 0

Gość: iskierka

#5535338 Napisano: 01.01.2013 10:59:38
chyba jakieś wirusisko panuje przed wczoraj ten mój wymiotował i miał rozwolnienie a wczoraj mój kuzyn emotka
0 0

Gość: czarnygreg

#5535348 Napisano: 01.01.2013 11:23:20
koza.k90 napisał(a):

czarnygreg napisał(a):

Wkurza mnie ze dostałam bon z biedronki z bledem w nazwisku,a nr z którego był wysłany już nie mam,nie wiem teraz czy da się bon zrealizować,

dowodu nie pokazujesz

też się podpisz z błędem

chyba tak zrobie, ale aż mi głupio
0 0

Gość: koza.k90

#5535354 Napisano: 01.01.2013 11:33:25
czarnygreg napisał(a):

koza.k90 napisał(a):

czarnygreg napisał(a):

Wkurza mnie ze dostałam bon z biedronki z bledem w nazwisku,a nr z którego był wysłany już nie mam,nie wiem teraz czy da się bon zrealizować,

dowodu nie pokazujesz

też się podpisz z błędem

chyba tak zrobie, ale aż mi głupio

ale przecież to nie Twoja wina
0 0

Gość: czarnygreg

#5535360 Napisano: 01.01.2013 11:40:07
nie moja, w telefonie mimo ze karta inna wiadomości mam zapisane i jak sprawdziłam to okazało się, że posłałam prawidłowo, ale teraz się będę bała bon zrealizować emotka
0 0

#5535363 Napisano: 01.01.2013 11:43:38
czarnygreg napisał(a):

nie moja, w telefonie mimo ze karta inna wiadomości mam zapisane i jak sprawdziłam to okazało się, że posłałam prawidłowo, ale teraz się będę bała bon zrealizować emotka

idź di Biedronki, gdzie Cię nie znają z nazwiska

dowodu nie mają prawa sprawdzać

trochę luzu i... wiary w siebie

bonu nie ukradlas, nie podrobilas, wiec po co te strachy na lachy ???
0 0

Gość: pola731

#5535374 Napisano: 01.01.2013 11:53:36
czarnygreg napisał(a):

idź i realizuj - wygrałaś, a że zrobili błąd to nie Twoja wina emotka
0 0

Gość: eveliina

#5535444 Napisano: 01.01.2013 01:19:26
wkurza mnie zespół, który wczoraj grał w lokalu, w którym spędzaliśmy sylwestra - myślałam, że kawałki typu straciłam cnotę już dawno odeszły do lamusa emotka byliśmy zszokowani i zażenowani prymitywnym poziomem muzyki, będzie reklamacja, nawet nie chodzi mi o zwrot kasy ale po prostu muszę napisać co o tym myślę - dla swojej satysfakcji; najgorsze jest to, że raz na kilka lat idziemy paczką do lokalu bo generalnie wolimy domówki,w tym roku chcieliśmy coś bardziej exclusive - no to mieliśmy emotka
0 0

malenka89

#5535445 Napisano: 01.01.2013 01:21:51
eveliina napisał(a):

wkurza mnie zespół, który wczoraj grał w lokalu, w którym spędzaliśmy sylwestra - myślałam, że kawałki typu straciłam cnotę już dawno odeszły do lamusa emotka byliśmy zszokowani i zażenowani prymitywnym poziomem muzyki, będzie reklamacja, nawet nie chodzi mi o zwrot kasy ale po prostu muszę napisać co o tym myślę - dla swojej satysfakcji; najgorsze jest to, że raz na kilka lat idziemy paczką do lokalu bo generalnie wolimy domówki,w tym roku chcieliśmy coś bardziej exclusive - no to mieliśmy emotka

ale przecież przy takich kawałkach najlepiej człowiek się bawi emotka

a mnie dzisiaj nic nie wkurza emotka
0 0

Agnes

#5535447 Napisano: 01.01.2013 01:24:05
a mnie wkurza ze od wczoraj dostałam mnóstwo PW z pytaniami od wczoraj zarejestrowanych tu nowych użytkowników gdzie my gramy, jak wygrywamy jakie hasła piszemy itp....

Wy też takie PW podostawaliście?
0 0

malenka89

#5535449 Napisano: 01.01.2013 01:27:10
Agnes napisał(a):

a mnie wkurza ze od wczoraj dostałam mnóstwo PW z pytaniami od wczoraj zarejestrowanych tu nowych użytkowników gdzie my gramy, jak wygrywamy jakie hasła piszemy itp....

reklama na polsacie i tvp zadziałała emotka

ja na szczęście nic nie dostałam emotka
0 0

#5535450 Napisano: 01.01.2013 01:27:39
Agnes napisał(a):

ktoś Ci głupie numery robi
0 0

notta

#5535451 Napisano: 01.01.2013 01:28:56
mnie wkurza znowu.. już 3 raz w tym roku mój ząb mądrości.. boli jak cholera jakby nie mógł wyjść raz na dobre tylko na raty wychodzi
0 0

zabcia0410

#5535455 Napisano: 01.01.2013 01:30:53
eveliina napisał(a):

oj,też bym się wkurzyła, dzisiaj staram się nie wkurzać,bo ponoć jaki pierwszy dzień taki cały rok emotka
0 0

joan

#5535456 Napisano: 01.01.2013 01:31:27
Agnes napisał(a):

Masz długi staż na forum, więc wybrano Ciebie, jako źródło informacji emotka Weź jednak pod uwagę, że wczoraj ludzie nieco wypili, zatem chyba niekoniecznie jesteś zobowiązana odpisać na takie PW, zwłaszcza, że wszystko można znaleźć na forum...

Wkurza mnie, że Mój właśnie biegnie w maratonie, a ja siedzę nad pewnym konkiem (i to siedzę dosłownie, bo przed kompem), zatem kontynuujemy ciąg zdarzeń, dzięki którym Mój ma superciałko, a ja coraz większe d* emotka
0 0

notta

#5535459 Napisano: 01.01.2013 01:33:56
joan napisał(a):

Agnes napisał(a):

Masz długi staż na forum, więc wybrano Ciebie, jako źródło informacji emotka Weź jednak pod uwagę, że wczoraj ludzie nieco wypili, zatem chyba niekoniecznie jesteś zobowiązana odpisać na takie PW, zwłaszcza, że wszystko można znaleźć na forum...

Wkurza mnie, że Mój właśnie biegnie w maratonie, a ja siedzę nad pewnym konkiem (i to siedzę dosłownie, bo przed kompem), zatem kontynuujemy ciąg zdarzeń, dzięki którym Mój ma superciałko, a ja coraz większe d* emotka

Zawsze możesz biec z nim może się po drodze zainspirujesz emotka . A jeżeli maraton od razu to za dużo to osiodłać rower i za nimi zasuwać emotka
0 0

joan

#5535473 Napisano: 01.01.2013 01:48:44
iva napisał(a):

Zawsze możesz biec z nim może się po drodze zainspirujesz emotka . A jeżeli maraton od razu to za dużo to osiodłać rower i za nimi zasuwać emotka

Kiedyś udaliśmy się do parku i On biegł, a ja jechałam na rowerze. Niestety, Jego tempo przy podbiegach/podjazdach było dla mnie nie do osiągnięcia, bo mój rower nie posiada przerzutek emotka Teraz On się umawia z kumplem na udział w Kieracie, eh, nie wiem ja, co tym facetom na starość odbija emotka

W temacie mam wiele do powiedzenia, zatem: wkurza mnie, że spałam dziś 4h, bo o szóstej zadzwonił budzik w mojej komórce, która leżała sobie spokojnie w salonie (zapomniałam go wyłączyć, ajajaj!) i postawił na nogi cały budynek emotka Dobrze, że nie rąbnęłam z impetem o ścianę ani drzwi, gdy w lekkiej ślepocie biegłam uciszyć jazgoczący telefon...
0 0

trebor1

#5535474 Napisano: 01.01.2013 01:49:46
joan napisał(a):

Agnes napisał(a):

joan, a mnie się zdaję, że jest zupełnie odwrotnie, to ty masz jego superciałko, a on coraz większą d***e emotka

0 0

trebor1

#5535477 Napisano: 01.01.2013 01:55:11
joan napisał(a):

Dobrze, że nie rąbnęłam z impetem o ścianę ani drzwi, gdy w lekkiej ślepocie biegłam uciszyć jazgoczący telefon...

jako konstruktor,
napiszę tylko słówko odnośnie,
Uważaj na ściany nośne,
Konsekwencje mogą być donośne!
emotka
0 0

joan

#5535478 Napisano: 01.01.2013 01:55:38
trebor1 napisał(a):

joan napisał(a):

joan, a mnie się zdaję, że jest zupełnie odwrotnie, to ty masz jego superciałko, a on coraz większą d***e emotka

Racja & pierwszy rotfl w tym roku emotka I w ogóle to odkąd wprowadzili opcję zdjęć panoramicznych, przestałam się przejmować swoimi rozmiarami emotka

Już mi od tego ślęczenia przy kompie kończyny ścierpły, ale lada moment finito emotka
0 0