Wkurza mnie...

Gość: zabajka

#5551582 Napisano: 15.01.2013 06:48:51
Dzięki za dobre słowa. Już mi przeszedł nerw. Ja cały czas powtarzam, że te konkursy, w których biorę udział to żadna tajemnica i nawet linka do ich zbioru podaję. No ale oczywiście Jaśnie Państwo nie mają czasu na takie bzdury. Tylko nagrody by chcieli ode mnie sępić.
Ale mam to w 4 literach i robię swoje. Konkursy mnie wciągnęły, a nawet najmniejsza wygrana cieszy.
0 0

Gość: iwonciaaa

#5551585 Napisano: 15.01.2013 06:54:36
2 tygodnie chorowania, później menstruacyjne męki, a od wczoraj wybijający się ząb mądrości, który boli jak jasna .... emotka
0 0

ziolko

#5551595 Napisano: 15.01.2013 07:30:09
jestem cięęężżżko ZŁA emotka emotka

ogólnie plus zimy jest taki, że jak jest mróz to te zakichane wirusy tak nie latają w powietrzu..

ale minusem zimy jest to, ze już drugi raz auto mi zamarzło emotka emotka emotka co wcześniej się nie zdarzało.
odpaliłam, ładnie pochodziło kilka minut, dodałam lekko gazu i zgasło. Odpaliłam w ciągu 2-3 sekund i już pozamiatane. Przewody paliwowe zamarzły a ja zostałam bez auta. Muszę czekać aż temp. wzrośnie co najmniej do zera, żeby odmarzły.

Szlag szlag...

ps. auto jest na gaz i stoi na dworze.
ps.2 - wcześniej odpalało przy niższych temp. i było dobrze
0 0

calliope

#5551601 Napisano: 15.01.2013 07:36:09
ziołko może to akumulator Ci padł i trzeba go podładować?
0 0

ziolko

#5551604 Napisano: 15.01.2013 07:40:32
calliope napisał(a):

akumulator działa, silnik się kręci, ale nie ma dopływu gazu

0 0

dotusia

#5551606 Napisano: 15.01.2013 07:43:19
iwonciaaa napisał(a):

2 tygodnie chorowania, później menstruacyjne męki, a od wczoraj wybijający się ząb mądrości, który boli jak jasna .... emotka

zębów mądrości radzę się pozbyć emotka mądrości nie ubywa, ale za to cierpienia i bólu tak... miałam usunięte 2 i od tego czasu przestałam chorowac na anginy (a bywało tak, że miałam 4 pod rząd - ropne i okropnie bolesne z gorączką po 40 stopni)...
0 0

calliope

#5551609 Napisano: 15.01.2013 07:46:09
ziolko napisał(a):

calliope napisał(a):

akumulator działa, silnik się kręci, ale nie ma dopływu gazu

rozumiem, mnie też w sumie wkurza nasze auto i również to ma związek z gazem
emotka
0 0

henryczka62

#5551746 Napisano: 15.01.2013 10:09:07
wkurza mnie bzwbk i ich karty prepaid, nie mogę nimi zapłacić bo wyskakuje że błędny pin, a zmienić przez stronę się nie da emotka
0 0

Gość: tato999

#5551750 Napisano: 15.01.2013 10:15:51
ziolko napisał(a):

ogólnie plus zimy jest taki, że jak jest mróz to te zakichane wirusy tak nie latają w powietrzu..

ale minusem zimy jest to, ze już drugi raz auto mi zamarzło emotka emotka emotka co wcześniej się nie zdarzało.
odpaliłam, ładnie pochodziło kilka minut, dodałam lekko gazu i zgasło. Odpaliłam w ciągu 2-3 sekund i już pozamiatane. Przewody paliwowe zamarzły a ja zostałam bez auta. Muszę czekać aż temp. wzrośnie co najmniej do zera, żeby odmarzły.

Szlag szlag...

nigdy w mrozy nie dodaje się gazu zimnemu samochodowi

gaz nie ma tu nic do rzeczy bo samochod odpala sie na benzynie a jeśli odpalanie auta na benzynie zawodzi sprobuj odpalic awaryjnie na gazie
0 0

renatak0

#5551757 Napisano: 15.01.2013 10:22:34
henryczka62 napisał(a):

wkurza mnie bzwbk i ich karty prepaid, nie mogę nimi zapłacić bo wyskakuje że błędny pin, a zmienić przez stronę się nie da emotka

ja zarejestrowałam karte przez stronę prepaid bz wbk zmieniłam pin juz raz zmieniony przez sms i poszło
0 0

Gość: diabe

#5551760 Napisano: 15.01.2013 10:25:08
tato999 napisał(a):

ziolko napisał(a):

Szlag szlag...

gaz nie ma tu nic do rzeczy bo samochod odpala sie na benzynie a jeśli odpalanie auta na benzynie zawodzi sprobuj odpalic awaryjnie na gazie

Tak odpala się na benzynie-ale jak się za szybko przełączy na gaz samochód gaśnie.Wczoraj miałam taką sytuację i prze godzinę nie dało rady odpalić dopiero na przewody emotka Za szybko przełączyłam na gaz
0 0

ziolko

#5551778 Napisano: 15.01.2013 10:35:23
henryczka62 napisał(a):

wpłać sobie 5 zł a później wypłać w bankomacie 100 zł
5 zł dlatego, że tyle niestety jest opłaty za wypłatę
ja tak zrobiłam z 2 kartami i mam spokój
0 0

#5551781 Napisano: 15.01.2013 10:37:55
diabe napisał(a):

tato999 napisał(a):

ziolko napisał(a):

Szlag szlag...

Tak odpala się na benzynie-ale jak się za szybko przełączy na gaz samochód gaśnie.Wczoraj miałam taką sytuację i prze godzinę nie dało rady odpalić dopiero na przewody emotka Za szybko przełączyłam na gaz

moj samochod przelacza sie na gaz dopiero jak odpowiednio się rozgrzeje no chyba że odpalam awaryjnie na gazie

w serwisie można ustawić przy jakiej temperaturze silnika auto ma się na gaz przełączać

0 0

ziolko

#5551801 Napisano: 15.01.2013 10:49:33
tato999 - każde auto jest inne, ma inną instalację gazową.
Tak samo jak ma swoje humory - trzeba je poznać, żeby wiedzieć co i jak

poza tym auto musi mieć chociaż minimalne dodanie gazu/paliwa, bo na samym powietrzu nie ujedzie emotka
emotka

co do przełączania z paliwa na gaz i odwrotnie to moje przełącza się w trakcie jazdy, a nie na postoju emotka

serwis.. hehe.. zależy ile lat ma auto emotka
0 0

Gość: amif

#5551910 Napisano: 15.01.2013 12:10:35
wkurzają mnie banki, dzisiaj już 2 telefony z cudowną ofertą kredytową, dzwonia namolnie co kilka dni emotka emotka emotka
0 0

#5551933 Napisano: 15.01.2013 12:29:14
ziolko napisał(a):

tato999 - każde auto jest inne, ma inną instalację gazową.
Tak samo jak ma swoje humory - trzeba je poznać, żeby wiedzieć co i jak

poza tym auto musi mieć chociaż minimalne dodanie gazu/paliwa, bo na samym powietrzu nie ujedzie emotka
emotka

co do przełączania z paliwa na gaz i odwrotnie to moje przełącza się w trakcie jazdy, a nie na postoju emotka

serwis.. hehe.. zależy ile lat ma auto emotka

gazu dodaje się jak się odjeżdża a na postoju jak się rozgrzewa nie powinno się dodawać gazu w żadnym samochodzie emotka

moje auto na gaz się przełącza nawet i na postoju jak jest dobrze rozgrzane

moje auto ma 15 lat i chłopaki w serwisie gdzie zakładałam instalację ustawiają wszystko co sie chce
0 0

Gość: jenny21

#5551945 Napisano: 15.01.2013 12:39:00
że czekam na wyniki konka w którym i tak nei wygram - magazyn kuchnia - Smaki dzieciństwa emotka
0 0

ziolko

#5551979 Napisano: 15.01.2013 01:00:19
tato999 - ja właśnie chciałam już odjechać!!!
poza tym kwestia: jakie to auto, jaki ma silnik, wieku auta, wieku instalacji gazowej, czy ciągle jest pod chmurką czy garażowane itp.

moje auto jest zdecydowanie starsze od Twojego emotka

ogólnie kończę dyskusję na ten temat - czekam na ocieplenie

0 0

zarania

#5552153 Napisano: 15.01.2013 03:15:41
Wkurza mnie, że skusiłam się na zakup reklamowanego serka President. Rzodkiewki to wcale w nim nie widzę, a co najgorsze, w reklamie skutecznie odciaga męża od laptopa. Na mnie to jednak nie działa!!! emotka
Może to dlatego, że sama muszę sobie zrobić kanapki i nie chce mi się odchodzić od lapka. emotka
0 0

bethan

#5552336 Napisano: 15.01.2013 05:23:00
mia napisał(a):

bethan napisał(a):

Czyli to jednak nie paranoja, ufff
Ja też uff, bo myślałam, że tylko mnie tak nieziemsko wkurza. I te ochy i achy nad błyskotliwością wcielenia pojawiające się na forum emotka

Wydaje mi się, że macie każda kogo innego na myśli... emotka

A mnie za to wkurzają wszystkie trzy sztuki emotka

No i się wydało. Mikki85, jak się z tym czujesz emotka Czujność Cię zawiodła. No i co za przypadek - wściekły dostaje bana 13.10.2012, a już 22.10.2012 zaczyna intensywne pisanie jako mikki85 emotka
Porównałam sobie wszystkie wygrane, którymi się Mikki chwaliłeś z nazwiskami, na które wygrywałeś jako wściekły i mam 100% pewności, że to Ty.

A dlaczego Cię demaskuję? Bo grasz nie fair.
0 0