Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: zabajka
Ale mam to w 4 literach i robię swoje. Konkursy mnie wciągnęły, a nawet najmniejsza wygrana cieszy.
Gość: iwonciaaa
ziolko
Postów 10414
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ogólnie plus zimy jest taki, że jak jest mróz to te zakichane wirusy tak nie latają w powietrzu..
ale minusem zimy jest to, ze już drugi raz auto mi zamarzło
odpaliłam, ładnie pochodziło kilka minut, dodałam lekko gazu i zgasło. Odpaliłam w ciągu 2-3 sekund i już pozamiatane. Przewody paliwowe zamarzły a ja zostałam bez auta. Muszę czekać aż temp. wzrośnie co najmniej do zera, żeby odmarzły.
Szlag szlag...
ps. auto jest na gaz i stoi na dworze.
ps.2 - wcześniej odpalało przy niższych temp. i było dobrze
calliope
Postów 1900
Data rejestracji 03.08.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10414
Punkty karne 0
Konkursy dodane
akumulator działa, silnik się kręci, ale nie ma dopływu gazu
dotusia
Postów 476
Data rejestracji 06.06.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zębów mądrości radzę się pozbyć
http://allegro.pl...ng.php?us_id=1524623
calliope
Postów 1900
Data rejestracji 03.08.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
rozumiem, mnie też w sumie wkurza nasze auto i również to ma związek z gazem
henryczka62
Postów 1170
Data rejestracji 11.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: tato999
nigdy w mrozy nie dodaje się gazu zimnemu samochodowi
gaz nie ma tu nic do rzeczy bo samochod odpala sie na benzynie a jeśli odpalanie auta na benzynie zawodzi sprobuj odpalic awaryjnie na gazie
renatak0
Postów 3106
Data rejestracji 09.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja zarejestrowałam karte przez stronę prepaid bz wbk zmieniłam pin juz raz zmieniony przez sms i poszło
Gość: diabe
Tak odpala się na benzynie-ale jak się za szybko przełączy na gaz samochód gaśnie.Wczoraj miałam taką sytuację i prze godzinę nie dało rady odpalić dopiero na przewody
ziolko
Postów 10414
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wpłać sobie 5 zł a później wypłać w bankomacie 100 zł
5 zł dlatego, że tyle niestety jest opłaty za wypłatę
ja tak zrobiłam z 2 kartami i mam spokój
moj samochod przelacza sie na gaz dopiero jak odpowiednio się rozgrzeje no chyba że odpalam awaryjnie na gazie
w serwisie można ustawić przy jakiej temperaturze silnika auto ma się na gaz przełączać
ziolko
Postów 10414
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tak samo jak ma swoje humory - trzeba je poznać, żeby wiedzieć co i jak
poza tym auto musi mieć chociaż minimalne dodanie gazu/paliwa, bo na samym powietrzu nie ujedzie
co do przełączania z paliwa na gaz i odwrotnie to moje przełącza się w trakcie jazdy, a nie na postoju
serwis.. hehe.. zależy ile lat ma auto
Gość: amif
gazu dodaje się jak się odjeżdża a na postoju jak się rozgrzewa nie powinno się dodawać gazu w żadnym samochodzie
moje auto na gaz się przełącza nawet i na postoju jak jest dobrze rozgrzane
moje auto ma 15 lat i chłopaki w serwisie gdzie zakładałam instalację ustawiają wszystko co sie chce
Gość: jenny21
ziolko
Postów 10414
Punkty karne 0
Konkursy dodane
poza tym kwestia: jakie to auto, jaki ma silnik, wieku auta, wieku instalacji gazowej, czy ciągle jest pod chmurką czy garażowane itp.
moje auto jest zdecydowanie starsze od Twojego
ogólnie kończę dyskusję na ten temat - czekam na ocieplenie
zarania
Postów 3646
Data rejestracji 20.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Może to dlatego, że sama muszę sobie zrobić kanapki i nie chce mi się odchodzić od lapka.
Zrobię zakupy w ABC, Dino, Polomarket, Intermarche, Rossmann. PW
bethan
Postów 4513
Data rejestracji 19.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No i się wydało. Mikki85, jak się z tym czujesz
Porównałam sobie wszystkie wygrane, którymi się Mikki chwaliłeś z nazwiskami, na które wygrywałeś jako wściekły i mam 100% pewności, że to Ty.
A dlaczego Cię demaskuję? Bo grasz nie fair.