Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
notta
Postów 8872
Data rejestracji 20.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
wystosowałam mejla ale chyba lepiej będzie właśnie jak zadzwonię i dopytam. Dzięki
bo z tej swojej głupoty to nawet o tym nie pomyślałam.
Szczęśliwych paragonów życzę
|
Gość: marcellka
delfinka101
Postów 5761
Data rejestracji 08.06.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
renatak0
Postów 3106
Data rejestracji 09.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Też tak mialam, szybko dostała bana , chyba robi to specjalnie
ela
Postów 2041
Data rejestracji 27.11.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie jesteś sama
a w temacie wkurza mnie bolący ząb i wkurza mnie wizyta u dentysty wrrrrrrrrrr
renatak0
Postów 3106
Data rejestracji 09.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Może sami nie potrafią tego ogarnąć
ziolko
Postów 10414
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10414
Punkty karne 0
Konkursy dodane
już napisałam co o tym myślę - wpis wcześniej
dziwne, ze używają nicków osób, które udzielają się na forum.. może liczą na to, że niewinna osoba przez przypadek dostanie bana??
Gość: pola731
ja myślę, że liczą na to, że podszywając się pod znanego nicka będą bardziej wiarygodni i że ktoś z sympatii do lubianego użytkownika kliknie w link
Gość: emilka1705
ziolko
Postów 10414
Punkty karne 0
Konkursy dodane
gdyby to jeszcze były konkursy rzetelne, co faktycznie można coś wygrać... ale jest zapis
Zasady przyznania Nagrody Gwarantowana:
 Kupony otrzyma, zgodnie z kolejnością zgłoszeń, pierwsze 15 000 (słownie:
„piętnaście tysięcy”) - Uczestników Konkursu, którzy dokonają rejestracji w konkursie zgodnie z pkt. 2.2. Liczba Kuponów jest ograniczona do 15 000 (słownie: „piętnaście tysięcy”) - sztuk. Organizator wraz z Fundatorem zastrzegają sobie
możliwość zwiększenia liczby Nagród Gwarantowanych.
 Kupon zostanie przyznany Uczestnikowi po dokonaniu rejestracji na stronie konkursowej.
 Realizacja - Nagroda Gwarantowana 50, Nagroda Gwarantowana 100, Nagroda Gwarantowana 150 będzie możliwa po dokonaniu zakupu produktu/ów RTV/AGD na stronie www.avans.pl, od których zostanie przyznany upust w wysokości 50 zł
brutto, 100 zł brutto lub 150 zł brutto i/lub bezpłatna dostawa do sklepu.
Warunkiem otrzymania upustu o wartości, 50zł, 100 zł brutto lub 150 zł brutto przy
zakupach z wykorzystaniem kuponów to:
i. 50 zł brutto na dokonanie zakupów za minimalną jednorazową kwotę 1000 (słownie: tysiąc) złotych brutto,
ii. 100 zł brutto przy dokonaniu zakupów za minimalną jednorazową kwotę 2000 zł (dwa tysiące) złotych brutto
iii. 150 zł brutto jest dokonanie zakupów za minimalną jednorazową kwotę 3000 zł (trzy tysiące) złotych brutto w ramach jednej transakcji.
szlag mnie trafia na te linki - czyżby to ktoś od Avansa takie przekręty robił??
toka
Postów 3083
Data rejestracji 09.02.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale co tu ogarniać-sami ustalili ile ma być nagród,teraz powinni ogłosić liste laureatów zgodną z tą regulaminową i po sprawie.
asantesana
Postów 6361
Data rejestracji 14.01.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane 12
Przykro mi bardzo
ania1234
Postów 1363
Data rejestracji 10.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: mikki85
musisz zadzwonić do swojego rossmanna i poprosić
ziolko
Postów 10414
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no cóż... od pytań są inne tematy albo pisanie pw do danej osoby
Gość: zabajka
Hejtują mnie cały czas, bo Ty coś cały czas wygrywasz, Przyniosłabyś jakiś krem w prezencie itp.
Ale jak mówię gdzie można znaleźć konkursy i jak grać to nikomu się nie chce. Ale na darmowe łupy to by się każdy pchał. Chyba wychodzą z założenia, że jak wygrałam, to mogę rozdawać na prawo i lewo.
A dzisiaj usłyszałam :Łee Ty tylko kosmetyki wygrywasz. (od osoby, która nigdy w życiu nic nie wygrała).
ziolko
Postów 10414
Punkty karne 0
Konkursy dodane
działa!!
a jak ktoś znowu skomentuje, że tylko kosmetyki wygrywasz, to sugeruję odpowiedź jak chcesz wygrać coś innego to graj w totka albo sam/a bierz udział w konkursach
fryteczka
Postów 4292
Data rejestracji 13.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
bo zeby wygrac trzeba grac
Gość: beciala
mi zdarzyło sie kiedyś usłyszeć:Dlaczego nie grasz o jakieś wartościowsze nagrody,tylko takie o małej wartości? hehe
Rozbawiło mnie to, ale mugole inaczej rozumują