Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
anialistopad
Postów 14220
Data rejestracji 06.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tak bardzo śmieszne , że przynajmniej 5 razy na dzien mam ochotę go palnąć czymś ciężkim
www.zabawkikrasnala.pl
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zawsze można spróbować, tylko nie ma pewności czy to spowoduje poprawę czy wręcz odwrotnie
Gość: pola731
tylko uważaj , to już było !Kabaret Neonówka to przerabiał
Chociaz raz jak mi waldek pierdzielną patelnią w czoło to aż mi się taki napis ,, Tefal ,, odbił . A z drugiej strony ,,MADE IN CHINA,,
asantesana
Postów 6361
Data rejestracji 14.01.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane 12
Pola, mam monitor w kropki z kawy przez Ciebie
ja miałam wczoraj
renatak0
Postów 3106
Data rejestracji 09.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie wkurzaj się - było info w wątku Biedronka
http://www.warka.com.pl/
renatak0
Postów 3106
Data rejestracji 09.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dzięki, to na razie przerwa we wkurzaniu, do momentu jak się dowiem ile tego piwska trzeba kupić, bo gadżety na pewno spodobałyby się synkowi
wanderlust
Postów 854
Data rejestracji 30.12.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Babka przedemną miała ponad 11 tyś pkt. i postanowiła zabrać kupon za 1500 pkt. więc klikała w ten sposób a komputer odejmował za każde kliknięcie w minusik po 1 pkt.
Można było zabrać już gotowy kupon odliczony za 2000 pkt. ale ona się uparła na ten 1500 i sobie klikała. Jak to zobaczyłem to wybrałem się na zakupy, przyszedłem później i odebrałem gotowy kupon na 20 zł i straciłem 2 min. a nie 30 min. na samo klikanie
Gość: merkana
Gość: chochliczka
skad ja to znam, ja mojego niedługo odwoze na 3 tyg tez ;( Nie wiem jak wytrzymam ten czas bez niego, my dłuzej niz na 2,3 dni sie nie rozstawalismy
ziolko
Postów 10414
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja tak myślałam i z reguły zdawałam... zostawiałam sobie otwartą furtkę w razie nie zdania.
Fakt, że kilka razy miałam poprawki (a dokładniej zdawałam w terminie pierwszym oprócz zerowego), ale świat się przez to nie zawalił, studia skończyłam
grunt, to myśleć pozytywnie i nie zadręczać się czarnymi myślami na zapas
anialistopad
Postów 14220
Data rejestracji 06.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mia
Postów 17579
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 14
Usiłuję się do czegoś sensownego zabrać i nie mogę. Ciągle tylko myślę o tym co powinnam zrobić, skąd wziąć pieniądze itd., a nic w tym kierunku nie robię. Normalnie błędne koło.
Nawet tabletki nie pomagają. Fatalnie ten Nowy Rok mi się zaczął...
Opowiedz Panu Bogu o swoich planach na przyszłość, a rozbawisz Go do rozpuku...
mia - przytulam , wiem co czujesz
mia
Postów 17579
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 14
toka
Postów 3083
Data rejestracji 09.02.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
notta
Postów 8872
Data rejestracji 20.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
nagroda przepadnie pewnie a szkoda, tym bardziej mi przykro że jeszcze wczoraj przechodziłam obok tego sklepu i do głowy mi nie przyszło.. chyba się starzeje..
Szczęśliwych paragonów życzę
|
nie wkurzaj się tylko zadzwoń i zapytaj
może się uda odebrać
kalka
Postów 2636
Data rejestracji 08.10.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Może nie koniecznie