Wkurza mnie...

mia

#5558479 Napisano: 21.01.2013 06:29:16
ilonar2301 napisał(a):

mia napisał(a):

No tego jeszcze nie grali... Wróżka z numeru 7043 emotka emotka
Szlag - tego numeru na pewno nie będę blokować - to się wzięli na sposób! emotka

Ale Ty nie blokujesz sms- ów z danego nr telefonu( np. 7043), ale od danej firmy, która wysyła SPAM o danej tematyce. Oni usuwają numer z bazy wróżkowego SPAM- u, a nie blokują go...

Na wszelki wypadek może to zdzierżę... emotka
To na razie dopiero jeden był.
0 0

tereniagno

#5558517 Napisano: 21.01.2013 06:56:33
Wkurza mnie,że prawie m-c nowego roku i 0 wygranych.Wnusio czekał na Disney biedronkowy i znowu nic,jest niepocieszony emotka
0 0

tereniagno

#5558519 Napisano: 21.01.2013 06:58:51
tereniagno napisał(a):

Wkurza mnie,że prawie m-c nowego roku i 0 wygranych.Wnusio czekał na Disney biedronkowy i znowu nic,jest niepocieszony emotka

i jeszcze sms 72170 od wróżki ,notorycznie -2.3 razy dziennie.To już wielka przesada emotka emotka
0 0

masza

#5558552 Napisano: 21.01.2013 07:29:38
pogoda emotka
0 0

joan

#5558555 Napisano: 21.01.2013 07:32:35
masza napisał(a):

pogoda emotka

Zwykle nie narzekam na pogodę, ALE emotka Teściu pośliznął się i upadł, moja siostra tak samo emotka
0 0

malutka456

#5558557 Napisano: 21.01.2013 07:34:48
joan napisał(a):

masza napisał(a):

pogoda emotka

Zwykle nie narzekam na pogodę, ALE emotka Teściu pośliznął się i upadł, moja siostra tak samo emotka

ja dzisiaj tez wywinelam pieknego orla emotka wiec przylaczam sie do wkurzania nad pogoda emotka
0 0

ziolko

#5558574 Napisano: 21.01.2013 07:49:12
a mnie wkurzają buty... dokładnie ich jakość

mąż po raz kolejny ma zepsute kolejne buty.
Pierwsze - półbuty, przetarte podeszwy po 5 miesiącach użytkowania, od razu wymiana na inne.

Wymieniliśmy na zimowe, z dopłatą. Pochodził niedługo, na pewno tej zimy - podeszwy pęknięte w połowie.
No szlag... jestem ciekawa, czy reklamację uwzględnią.
A buty nie kosztowały 5 zł, tylko o wiele więcej i są skórzane. Myślałam, że za tą cenę można spodziewać się czegoś lepszego i trwalszego emotka
Dodam, że obie pary kupowane w Deichmannie.

Całe szczęście, ze w CCC jest obniżka cen butów zimowych o 30%, to kolejna para kupiona emotka
0 0

joan

#5558580 Napisano: 21.01.2013 07:54:20
ziolko - no niestety, tak bywa prawie ze wszystkimi butami. Ja już w żadne cuda nie wierzę, jeśli chodzi o zwykłe sklepy, jeśli tam kupuję, to tylko w drodze wyjątku albo jeśli wygram bony do jakiejś sieci emotka Spróbuj przekonać męża do marek typu Lomer, Jack Wolfskin, Salomon itp. Ich buty są praktycznie niezniszczalne emotka
0 0

Gość: plocia

#5558597 Napisano: 21.01.2013 08:05:11
malutka456 napisał(a):

joan napisał(a):

masza napisał(a):

pogoda emotka

ja dzisiaj tez wywinelam pieknego orla emotka wiec przylaczam sie do wkurzania nad pogoda emotka

lubię zimę ale , mnie już też wkurza emotka
w sobotę zamówiłam węgiel bo zapowiadają przymrozki, kupa kasy z dymem puszczona emotka
0 0

Gość: swibek

#5558602 Napisano: 21.01.2013 08:09:02
ziolko napisał(a):

Pierwsze - półbuty, przetarte podeszwy po 5 miesiącach użytkowania, od razu wymiana na inne.

Wymieniliśmy na zimowe, z dopłatą. Pochodził niedługo, na pewno tej zimy - podeszwy pęknięte w połowie.
A buty nie kosztowały 5 zł, tylko o wiele więcej i są skórzane. Myślałam, że za tą cenę można spodziewać się czegoś lepszego i trwalszego emotka

Całe szczęście, ze w CCC jest obniżka cen butów zimowych o 30%, to kolejna para kupiona emotka

w deichmannie tez masz promocje, za 2 pary druga za 50% a za 3 pary to 3 para gratis.. tylko muszą to być te promocyjno wyprzedażowe.. ja dziś własnie kupiałam super kozaczko-traperki śniegowe i lodowisko mi nie straszne.. emotka
0 0

asantesana

#5558608 Napisano: 21.01.2013 08:12:24
http://wiadomosci...toreportaz-duzy.html
Oto jak jest w Krakowie. Dzisiaj droga z bloku do samochodu (ok 30 m) zajęła mi chyba 15 minut, żeby nie wybić zębów. A szpitale pękają w szwach od nadmiaru połamańców.
0 0

Gość: jolcia12

#5558614 Napisano: 21.01.2013 08:18:12
joan napisał(a):

ziolko - no niestety, tak bywa prawie ze wszystkimi butami. Ja już w żadne cuda nie wierzę, jeśli chodzi o zwykłe sklepy, jeśli tam kupuję, to tylko w drodze wyjątku albo jeśli wygram bony do jakiejś sieci emotka Spróbuj przekonać męża do marek typu Lomer, Jack Wolfskin, Salomon itp. Ich buty są praktycznie niezniszczalne emotka

ehh joan, niestety masz rację... teraz za dobre buty trzeba dobrze zapłacic żeby w nich trochę pochodzić, jeśli da się mniej niż 3-4 stówki to się nie ma co spodziewać ze buty wytrzymają wiecej niż 1 sezon
emotka
0 0

Gość: eveliina

#5558615 Napisano: 21.01.2013 08:18:41
asante napisał(a):

http://wiadomosci...toreportaz-duzy.html
Oto jak jest w Krakowie. Dzisiaj droga z bloku do samochodu (ok 30 m) zajęła mi chyba 15 minut, żeby nie wybić zębów. A szpitale pękają w szwach od nadmiaru połamańców.

masakra dziś w mieście, ledwo doszłam do pracy i z powrotem, cieszę się, że już jestem w domu ale serio - takiej gołoledzi w Krakowie to jeszcze nie widziałam....
0 0

olunka

#5558619 Napisano: 21.01.2013 08:20:23
ziolko napisał(a):

mój mąż dokładnie co 3 - 4 miesiące wymienia buty w Dichmanie na nowe:)bez problemu
0 0

ziolko

#5558635 Napisano: 21.01.2013 08:30:33
joan napisał(a):

znalazłam paragon... dokładnie 22 STYCZNIA 2012 emotka były kupione.. więc mąż pochodził prawie cały sezon łącznie

kiedyś deichmann miał lepsze buty.. a teraz? coś się popsuli.. NIE polecam butów Carlo Conti - strasznie słabe są

joan - pierwsze słyszę o tych markach.. mówisz, ze są lepsze??
0 0

calliope

#5558642 Napisano: 21.01.2013 08:35:55
olunka napisał(a):

ziolko napisał(a):

mój mąż dokładnie co 3 - 4 miesiące wymienia buty w Dichmanie na nowe:)bez problemu

Ja kiedyś wymieniałam tam trampki chyba po 2 miesiącach bo popękały po bokach i wzięłam inne buty. Gdybym miała ten sklep na miejscu robiłabym pewnie tak jak mąż olunki emotka
0 0

cudaczek121

#5558657 Napisano: 21.01.2013 08:43:56
Wkurza mnie, bo koleżanka chciała mi wysłać zaproszenie do Warki na fb i wyskakuje mi takie coś:Witaj! Ten link przypisany jest do konkretnego konta na Facebooku i tylko na nim bedzie widoczny. Jesli ten link zostal wyslany specjalnie do Ciebie, prosimy o zalogowanie sie na swoje facebookowe konto.

A przecież jestem zalogowana emotka
0 0

Gość: chochliczka

#5558659 Napisano: 21.01.2013 08:45:43
Co do butow...
pod koniec listopada kupilam sobie fajne zimowe w Taily Weilly - tak to sie pisze?nie pamietam.. emotka
po miesiacu chodzenia gumowa podeszwa oderwala sie- uwzglednili reklamacje,dali nowe buty+ w ramach przeprosin dwie bluzki.
No ale buty po tygodniu zaczely przemakac;/
0 0

olunka

#5558661 Napisano: 21.01.2013 08:47:26
ziolko napisał(a):

joan napisał(a):

znalazłam paragon... dokładnie 22 STYCZNIA 2012 emotka były kupione.. więc mąż pochodził prawie cały sezon łącznie

kiedyś deichmann miał lepsze buty.. a teraz? coś się popsuli.. NIE polecam butów Carlo Conti - strasznie słabe są

na buty jest na pewno min rok gwarancji, jak masz możliwość to jedź z paragonem, mąz się śmieje,ze przynajmniej ma znowu nowe buty:)))
0 0

joan

#5558666 Napisano: 21.01.2013 08:48:19
jolcia12 napisał(a):

ehh joan, niestety masz rację... teraz za dobre buty trzeba dobrze zapłacic żeby w nich trochę pochodzić, jeśli da się mniej niż 3-4 stówki to się nie ma co spodziewać ze buty wytrzymają wiecej niż 1 sezon
emotka

Potwierdzam, ALE i tak wychodzi taniej, bo te lepsze buty są kule bele, jak z innego świata emotka Niezawodne + wygodne + modne i czaderskie, gdy się człowiek raz przerzuci, to się zakocha na dobre emotka

ziolko napisał(a):

Wymieniłam tylko te, które OSOBIŚCIE sprawdziliśmy. Jest wiele innych marek, których nie wypróbowałam. Jeszcze polecam Meindla, ale to już droższa opcja i nie każdemu potrzebna; za to Salomony i Jack Wolfskiny są naprawdę super, towarzyszą nam od wielu lat emotka
My z Moim polujemy na tę promocję, co swibek, ale co dzień coś nam wchodzi w paradę. Żeby nie było: obuwie kupimy za wygrane bony. Bo swoje pieniądze wolałabym jednak wydać na buty nie-do-zdarcia emotka Kiedyś w Deichmannie kupiłam kozaki z najnowszej kolekcji, chyba z 200 zeta dałam, a w krótkim czasie zaczęły się łuszczyć, schodziła z nich a'la skóra, no oczywiście to uszkodzenie mechaniczne emotka
0 0