Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
mia
Postów 17578
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 14
Na wszelki wypadek może to zdzierżę...
To na razie dopiero jeden był.
Opowiedz Panu Bogu o swoich planach na przyszłość, a rozbawisz Go do rozpuku...
tereniagno
Postów 5299
Data rejestracji 19.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie klikam,nie głosuję,natrętnych blokuję
tereniagno
Postów 5299
Data rejestracji 19.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i jeszcze sms 72170 od wróżki ,notorycznie -2.3 razy dziennie.To już wielka przesada
masza
Postów 7694
Data rejestracji 11.11.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Obcując z kotem, człowiek ryzykuje jedynie to, że stanie się wewnętrznie bogatszy.
Colette
joan
Postów 18746
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Zwykle nie narzekam na pogodę, ALE
malutka456
Postów 2712
Data rejestracji 03.08.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja dzisiaj tez wywinelam pieknego orla
ziolko
Postów 10414
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mąż po raz kolejny ma zepsute kolejne buty.
Pierwsze - półbuty, przetarte podeszwy po 5 miesiącach użytkowania, od razu wymiana na inne.
Wymieniliśmy na zimowe, z dopłatą. Pochodził niedługo, na pewno tej zimy - podeszwy pęknięte w połowie.
No szlag... jestem ciekawa, czy reklamację uwzględnią.
A buty nie kosztowały 5 zł, tylko o wiele więcej i są skórzane. Myślałam, że za tą cenę można spodziewać się czegoś lepszego i trwalszego
Dodam, że obie pary kupowane w Deichmannie.
Całe szczęście, ze w CCC jest obniżka cen butów zimowych o 30%, to kolejna para kupiona
joan
Postów 18746
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Gość: plocia
lubię zimę ale , mnie już też wkurza
w sobotę zamówiłam węgiel bo zapowiadają przymrozki, kupa kasy z dymem puszczona
Gość: swibek
w deichmannie tez masz promocje, za 2 pary druga za 50% a za 3 pary to 3 para gratis.. tylko muszą to być te promocyjno wyprzedażowe.. ja dziś własnie kupiałam super kozaczko-traperki śniegowe i lodowisko mi nie straszne..
asantesana
Postów 6361
Data rejestracji 14.01.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane 12
Oto jak jest w Krakowie. Dzisiaj droga z bloku do samochodu (ok 30 m) zajęła mi chyba 15 minut, żeby nie wybić zębów. A szpitale pękają w szwach od nadmiaru połamańców.
Gość: jolcia12
ehh joan, niestety masz rację... teraz za dobre buty trzeba dobrze zapłacic żeby w nich trochę pochodzić, jeśli da się mniej niż 3-4 stówki to się nie ma co spodziewać ze buty wytrzymają wiecej niż 1 sezon
Gość: eveliina
masakra dziś w mieście, ledwo doszłam do pracy i z powrotem, cieszę się, że już jestem w domu ale serio - takiej gołoledzi w Krakowie to jeszcze nie widziałam....
olunka
Postów 8524
Data rejestracji 03.06.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
mój mąż dokładnie co 3 - 4 miesiące wymienia buty w Dichmanie na nowe:)bez problemu
\"...To piosenka, która mówi
Jak się nie ma, co się lubi
To nie lubi się i tego, co się ma.\"
ziolko
Postów 10414
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
znalazłam paragon... dokładnie 22 STYCZNIA 2012
kiedyś deichmann miał lepsze buty.. a teraz? coś się popsuli.. NIE polecam butów Carlo Conti - strasznie słabe są
joan - pierwsze słyszę o tych markach.. mówisz, ze są lepsze??
calliope
Postów 1900
Data rejestracji 03.08.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja kiedyś wymieniałam tam trampki chyba po 2 miesiącach bo popękały po bokach i wzięłam inne buty. Gdybym miała ten sklep na miejscu robiłabym pewnie tak jak mąż olunki
cudaczek121
Postów 6821
Data rejestracji 28.02.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
A przecież jestem zalogowana
https://poznaj.to/rejestracja?r=qYGwG
http://greenpanth...pl/?rf=fe7923290ef74
http://rejestracj...apros.htm?u=76199977
https://panel.dem...2421eee602a151c9a17/
Gość: chochliczka
pod koniec listopada kupilam sobie fajne zimowe w Taily Weilly - tak to sie pisze?nie pamietam..
po miesiacu chodzenia gumowa podeszwa oderwala sie- uwzglednili reklamacje,dali nowe buty+ w ramach przeprosin dwie bluzki.
No ale buty po tygodniu zaczely przemakac;/
olunka
Postów 8524
Data rejestracji 03.06.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
na buty jest na pewno min rok gwarancji, jak masz możliwość to jedź z paragonem, mąz się śmieje,ze przynajmniej ma znowu nowe buty:)))
joan
Postów 18746
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Potwierdzam, ALE i tak wychodzi taniej, bo te lepsze buty są kule bele, jak z innego świata
Wymieniłam tylko te, które OSOBIŚCIE sprawdziliśmy. Jest wiele innych marek, których nie wypróbowałam. Jeszcze polecam Meindla, ale to już droższa opcja i nie każdemu potrzebna; za to Salomony i Jack Wolfskiny są naprawdę super, towarzyszą nam od wielu lat
My z Moim polujemy na tę promocję, co swibek, ale co dzień coś nam wchodzi w paradę. Żeby nie było: obuwie kupimy za wygrane bony. Bo swoje pieniądze wolałabym jednak wydać na buty nie-do-zdarcia