Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No i tu się bardzo zgodzę. Nie rozumiem jak można po 1. udostępniać prywatna korespondencję po 2. hejtować kogoś kto chciał w sumie pomóc.
Swoją drogą za głupotę się płaci
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
malenka89
Postów 7292
Data rejestracji 10.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dobra, może i osoby z długim stażem też czasem kupują paragony, ale zajmują się tym osobiście i ponoszą własne ryzyko, do nikogo nie mając potem pretensji.
Gość: agielezynska
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Także Paryżanka czas chyba kogoś kopnąć w d..ę
picola
Postów 1419
Data rejestracji 26.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja też mam problem z odgadnięciem o co chodzi
Tak tylko wtrącę się w temacie poczty. W moim mieście jest ich kilka. Jedna (główna) jest rzeczywiście czynna do 20, niektóre są do 18, ale np. u męża rodziców (to samo miasto, ale 4km dalej) tylko do 16...
Gość: hittmanka
Mam nadzieję, że wszystkie trzy osoby zamieszane w aferę paragonową wyciągną odpowiednie wnioski na przyszłość...
jak to mawia mój szef, jak chcesz mieć miękie serce to musisz mieć twardą cenzura
malenka89
Postów 7292
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja bym się kłóciła kto robi sobie jaja
Może i też szukamy czasem paragonów, ale nie wywlekamy prywatnych dyskusji na forum i nie liczymy, że ktoś załatwi sprawę za nas
Kim Ty jesteś, że ktoś ma Ci usługiwać??
Gość: agielezynska
ostatni post w tym temacie,
picola nie musiała- TAK nie musiała,aale po co sie umawiała?
i skoro sie dogadala, (nie dyskutowala: za mało, etc..i moje dane były jej wysłane na PW)- to LIPA, ze pisze o 21.30, ze nie zrobione i przeprasza...
na forum tu siedziała...tylko nie pisnela że nici z dogadania.
mam cala PW w mojej sprawie. WSZYSCY WY (zaangazowani w paragon)oprócz picola zachowali sie ok, albo odp, sorry nie mam czasu, praca etc, albo juz sprzedany, albo że czy może w pon, bo ma w domu, a na weekend wyjechala
-to jest fair.to sa odpowiedzialne fajne osoby!!!!
nie fair- info o 21,30, po dogadaniu za ile , kiedy , co i przesłaniu pelnych moich danych, osoba picola pisze 'dziecko chore...kurka...ale w czasie dogadywania chore nie bylo...picola była w tym czasie tu na forum- i o to mam pretensje- ze czekala!! do 21,30...
i przeprasza jakby nigdy nic..
nie rozumiecie rozczarowania?
wczoraj paryzanka- załatwione!
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Może do cholery nie masz dzieci, ale ja się nie dziwię picoli. Wiadomo, że dziecko ważniejsze od paragonu. I to tylko TWÓJ problem, że robisz zakupy nieuważnie! Nie możesz mieć do nikogo pretensji jak tylko do siebie. Dzieciom zazwyczaj gorączka skacze po południu, o 15 mogła nie wiedzieć, że ma dziecko chore, a potem mogło to dopiero wyjść. Palnij się więc w łeb i zamknij już dziób!
anialistopad
Postów 14219
Data rejestracji 06.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
www.zabawkikrasnala.pl
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zwłaszcza, że raczej takich powodów nie zrobienia czegoś się nie wymyśla. Wiadomo dziecko = priorytet, a nie kurde kawałek papieru i leć na pocztę, albo jeśli dziecko małe to jeszcze ciągnij je na mróz, niech dodatkowo coś złapie...
malenka89
Postów 7292
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dziecko może zachorować nagle, nie musi mieć wcale wcześniejszych objawów, wtedy nie myśli się o paragonie. Głosy mogła wcześniej zbierać, bo może jeszcze wszystko było ok.
Zresztą tu bardziej chodzi o to, że masz pretensje do wszystkich tylko nie do siebie.
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Och Ty złośnico
Gość: goralecka
oo dokładnie. Ja tam nie znam sytuacji więc się nie wypowiadam na temat kto jest winny. Ale to razi strasznie jak się z boku czyta, że ta powinna to, a tamta to powinna jeszcze coś innego a żadnych słów o tym, że kurcze może ja też powinnam bardziej dopilnować albo załatwić sama wszystko skoro znałam to forum.
Ja owszem czasem załatwiam coś dla znajomych ale tylko wtedy gdy wiem, że nie korzystaja z tego forum albo chce im niespodzianke zrobić. Ale nie angażuję 5 osób w załatwianie czegoś za siebie bo to się źle kończy nie tylko na forum ale w życiu też
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Też cię kocham
malenka89
Postów 7292
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Widać mamy do czynienia z jakąś szlachtą, która wydaje rozkazy swoim podwładnym