Wkurza mnie...

kalisto1986

#5563974 Napisano: 26.01.2013 12:53:35
A takie podstawowe pytanie, czy zapłaciłaś za ten paragon, co miał być wysłany ?
0 0

agusia147

#5563976 Napisano: 26.01.2013 12:53:42
kaki76 napisał(a):

dokladnie tak trzeba bylo samemu ruszyc 4 litery,a nie poslugiwac sie znajoma i teraz miec glupie zale. Zagralas bez paragonu swiadomie wiec ponioslas strate ,tak jakbys nie wygrala. Paryzanka pisala i ze mna o paragon dla Ciebie ,mialam jej dac,ale niestety za duzo pracy mialam i nie dalabym rady wyslac wiec sie nie dogadalysmy,ale teraz czytajac te zale ciesze sie,ze nie dalam Ci tego paragonu.za taka glupote wkurzac sie na kolezanje,co ona winna? A picola co? Jej wina,ze dziecko chore? A na forum moze sobie byc non stop i nie miala obowiazku sprzedawac Ci tego paragonu w koncu jest jej ,ona go ma ,a nie Ty. Wiec daj na luz i przestan sie czepiac ludzi, a na przyszlosc sama pilnuj swoich spraw,umiesz liczyc? Licz na siebie stare , a prawdziwe

No i tu się bardzo zgodzę. Nie rozumiem jak można po 1. udostępniać prywatna korespondencję po 2. hejtować kogoś kto chciał w sumie pomóc.

Swoją drogą za głupotę się płaci emotka
0 0

malenka89

#5563984 Napisano: 26.01.2013 01:00:36
o już jest miejscowość, zaraz adresy polecą emotka

dobra, może i osoby z długim stażem też czasem kupują paragony, ale zajmują się tym osobiście i ponoszą własne ryzyko, do nikogo nie mając potem pretensji.

0 0

Gość: agielezynska

#5563992 Napisano: 26.01.2013 01:09:59
ilonar2301 napisał(a):

agielezynska
1. Skoro dziewczyna miała chore dziecko, to mogła nie zaglądać na forum.
2. Jeśli zbierała lajki i dała wpis na forum to nie znaczy, że wchodziła na skrzynkę.

ilonar2301 napisał(a):

agielezynska
WŁAŚNIE, ZGODA!
dxziecko zachorowało o godz. 21.30, (życzę zdrowia)bo wcześniej jest korespondencja z umawianiem co i jak,,,i cichosza była że na poczte nie pójdzie bo dziecko chore......
poważny człowiek po zapytaniu odp, co dostanie za paragon, po wysłaniu moich danych ROBI SPRAWE-WYSYŁA-a niepowazny siedzi tu na forum i szuka klików na FB..
były mozliwośći...
co więcej, nawet jakbym wiedziała o godz, 21,30 to owa picolamogła ten skan czy zdjęcie paragonu wysłac na maila...a może udałoby mi się ugadac z 4frame, że dziś czy w pon wysle oryginał,,,bo choroba zmogła czy cos tam...
picola jaja sobie zrobiła i tyle.
a paryzanka nie powinna gadać: wczoraj załatwione, dziś- niezałatwione. emotka

poza tym wątek jest w temacie wkurza mnie
mnie to wkurza-dlatego sie wylewam...
ale za wszystki wnioski dzięki...
-------------------------------------------------
no nie powiem...jedziecie po mnie...jakbyście pierwszy RAZ emotka SŁYSZELI, WIDZIELI emotka że ktos komus czegoś szuka, coś załatwia? emotka
---------------------------------------------

ps, do wątku paragony zajrzałam dzis po REJESTRACJI...bo cała sytuacja była dla mnie dziwna emotka emotka

0 0

dolly

#5563993 Napisano: 26.01.2013 01:10:02
Jak to ktoś kiedyś powiedział mając takich przyjaciół, nie trzeba mieć wrogów.
Także Paryżanka czas chyba kogoś kopnąć w d..ę
0 0

picola

#5563995 Napisano: 26.01.2013 01:11:11
weszłam tu przed chwilą i jestem w szoku. Mam chorego synka i nie siedzę non stop na forum. Chciałam podziękować wszystkim, którzy spojrzeli na te sprawę obiektywne. Postów agielezynska nie chce mi się komentować
0 0

efelinkaaa

#5563996 Napisano: 26.01.2013 01:11:48
kalisto1986 napisał(a):

malenka89 napisał(a):

A ja nadal mam problem ze zrozumieniem tego co piszesz emotka Popracuj nad składnią emotka

Zgadzam się z poprzednikami, trzeba było ruszyć tyłek i zająć się swoją sprawą osobiście.
Nie wiem co to za zwyczaj szukam dla kogoś , szukam bo koleżanka nie ma, szukam dla sąsiadki bo źle kupiła/zgubiła emotka

Dwie lewe ręce masz czy jak? emotka

hehe to chyba nie ja jedyna czytam, czytam i sama zastanawiam się czy dobrze zrozumiałam.
Co by nie było, wina jest tylko po jednej stronie - osoby, która nie ma paragonu.
I dziwię się,że tak ciężko było założyć konto,żeby samemu załatwić sprawe, a żeby oczernić kogoś to już żaden problem emotka
I jakby nie było publikowanie pw jest nie tylko łamaniem regulaminu ale też zwykłym chamstwem emotka i gdyby nie te ataki, na pewno ktoś by poradził jak wyjść z takiej sytuacji

ja też mam problem z odgadnięciem o co chodzi emotka

Tak tylko wtrącę się w temacie poczty. W moim mieście jest ich kilka. Jedna (główna) jest rzeczywiście czynna do 20, niektóre są do 18, ale np. u męża rodziców (to samo miasto, ale 4km dalej) tylko do 16... emotka
0 0

Gość: hittmanka

#5563999 Napisano: 26.01.2013 01:17:25
picola napisał(a):

weszłam tu przed chwilą i jestem w szoku. Mam chorego synka i nie siedzę non stop na forum. Chciałam podziękować wszystkim, którzy spojrzeli na te sprawę obiektywne. Postów agielezynska nie chce mi się komentować

Mam nadzieję, że wszystkie trzy osoby zamieszane w aferę paragonową wyciągną odpowiednie wnioski na przyszłość...

jak to mawia mój szef, jak chcesz mieć miękie serce to musisz mieć twardą cenzura emotka

0 0

malenka89

#5564000 Napisano: 26.01.2013 01:17:45
Gdybyś TY się zainteresowała na czas to może też dałoby się coś załatwić emotka Dlaczego ktoś ma za Ciebie myśleć?
Ja bym się kłóciła kto robi sobie jaja emotka

Może i też szukamy czasem paragonów, ale nie wywlekamy prywatnych dyskusji na forum i nie liczymy, że ktoś załatwi sprawę za nas emotka

Kim Ty jesteś, że ktoś ma Ci usługiwać??
0 0

Gość: agielezynska

#5564015 Napisano: 26.01.2013 01:27:42
kaki76 napisał(a):

agielezynska wina jest tylko po Twojej stronie ,dziewczyny nie sa winne. Picola nic nie musiala tak samo jak pozostale osoby majace te paragony

ostatni post w tym temacie,
picola nie musiała- TAK nie musiała,aale po co sie umawiała?
i skoro sie dogadala, (nie dyskutowala: za mało, etc..i moje dane były jej wysłane na PW)- to LIPA, ze pisze o 21.30, ze nie zrobione i przeprasza...
na forum tu siedziała...tylko nie pisnela że nici z dogadania.
mam cala PW w mojej sprawie. WSZYSCY WY (zaangazowani w paragon)oprócz picola zachowali sie ok, albo odp, sorry nie mam czasu, praca etc, albo juz sprzedany, albo że czy może w pon, bo ma w domu, a na weekend wyjechala
-to jest fair.to sa odpowiedzialne fajne osoby!!!!

nie fair- info o 21,30, po dogadaniu za ile , kiedy , co i przesłaniu pelnych moich danych, osoba picola pisze 'dziecko chore...kurka...ale w czasie dogadywania chore nie bylo...picola była w tym czasie tu na forum- i o to mam pretensje- ze czekala!! do 21,30...
i przeprasza jakby nigdy nic.. emotka

nie rozumiecie rozczarowania?
wczoraj paryzanka- załatwione! emotka
0 0

agusia147

#5564024 Napisano: 26.01.2013 01:34:49
agielezynska napisał(a):

kaki76 napisał(a):

agielezynska wina jest tylko po Twojej stronie ,dziewczyny nie sa winne. Picola nic nie musiala tak samo jak pozostale osoby majace te paragony

ostatni post w tym temacie,
picola nie musiała- TAK nie musiała,aale po co sie umawiała?
i skoro sie dogadala, (nie dyskutowala: za mało, etc..i moje dane były jej wysłane na PW)- to LIPA, ze pisze o 21.30, ze nie zrobione i przeprasza...
na forum tu siedziała...tylko nie pisnela że nici z dogadania.
mam cala PW w mojej sprawie. WSZYSCY WY (zaangazowani w paragon)oprócz picola zachowali sie ok, albo odp, sorry nie mam czasu, praca etc, albo juz sprzedany, albo że czy może w pon, bo ma w domu, a na weekend wyjechala
-to jest fair.to sa odpowiedzialne fajne osoby!!!!

nie fair- info o 21,30, po dogadaniu za ile , kiedy , co i przesłaniu pelnych moich danych, osoba picola pisze 'dziecko chore...kurka...ale w czasie dogadywania chore nie bylo...picola była w tym czasie tu na forum- i o to mam pretensje- ze czekala!! do 21,30...
i przeprasza jakby nigdy nic.. emotka

nie rozumiecie rozczarowania?
wczoraj paryzanka- załatwione! emotka

Może do cholery nie masz dzieci, ale ja się nie dziwię picoli. Wiadomo, że dziecko ważniejsze od paragonu. I to tylko TWÓJ problem, że robisz zakupy nieuważnie! Nie możesz mieć do nikogo pretensji jak tylko do siebie. Dzieciom zazwyczaj gorączka skacze po południu, o 15 mogła nie wiedzieć, że ma dziecko chore, a potem mogło to dopiero wyjść. Palnij się więc w łeb i zamknij już dziób!
emotka
0 0

anialistopad

#5564031 Napisano: 26.01.2013 01:39:08
dokladnie tak jest z dziecmi i rozumiem picole,nie zaplacilas jej wiec nie bylo do konca dogadane
0 0

agusia147

#5564032 Napisano: 26.01.2013 01:41:03
kaki76 napisał(a):

dokladnie tak jest z dziecmi i rozumiem picole,nie zaplacilas jej wiec nie bylo do konca dogadane

Zwłaszcza, że raczej takich powodów nie zrobienia czegoś się nie wymyśla. Wiadomo dziecko = priorytet, a nie kurde kawałek papieru i leć na pocztę, albo jeśli dziecko małe to jeszcze ciągnij je na mróz, niech dodatkowo coś złapie...
0 0

malenka89

#5564033 Napisano: 26.01.2013 01:41:51
Będziesz miała dzieci to zrozumiesz, bo coś czuję, że ich nie masz.

Dziecko może zachorować nagle, nie musi mieć wcale wcześniejszych objawów, wtedy nie myśli się o paragonie. Głosy mogła wcześniej zbierać, bo może jeszcze wszystko było ok.

Zresztą tu bardziej chodzi o to, że masz pretensje do wszystkich tylko nie do siebie.

0 0

dolly

#5564034 Napisano: 26.01.2013 01:42:28
agusia147 napisał(a):

Może do cholery nie masz dzieci, ale ja się nie dziwię picoli. Wiadomo, że dziecko ważniejsze od paragonu. I to tylko TWÓJ problem, że robisz zakupy nieuważnie! Nie możesz mieć do nikogo pretensji jak tylko do siebie. Dzieciom zazwyczaj gorączka skacze po południu, o 15 mogła nie wiedzieć, że ma dziecko chore, a potem mogło to dopiero wyjść. Palnij się więc w łeb i zamknij już dziób!
emotka

Och Ty złośnico emotka emotka
0 0

Gość: goralecka

#5564040 Napisano: 26.01.2013 01:47:34
malenka89 napisał(a):

Zresztą tu bardziej chodzi o to, że masz pretensje do wszystkich tylko nie do siebie.

oo dokładnie. Ja tam nie znam sytuacji więc się nie wypowiadam na temat kto jest winny. Ale to razi strasznie jak się z boku czyta, że ta powinna to, a tamta to powinna jeszcze coś innego a żadnych słów o tym, że kurcze może ja też powinnam bardziej dopilnować albo załatwić sama wszystko skoro znałam to forum.

Ja owszem czasem załatwiam coś dla znajomych ale tylko wtedy gdy wiem, że nie korzystaja z tego forum albo chce im niespodzianke zrobić. Ale nie angażuję 5 osób w załatwianie czegoś za siebie bo to się źle kończy nie tylko na forum ale w życiu też emotka
0 0

agusia147

#5564046 Napisano: 26.01.2013 01:49:44
dolly napisał(a):

agusia147 napisał(a):

emotka

Och Ty złośnico emotka emotka

Też cię kocham
emotka
0 0

malenka89

#5564047 Napisano: 26.01.2013 01:49:48
goralecka napisał(a):

malenka89 napisał(a):

oo dokładnie. Ja tam nie znam sytuacji więc się nie wypowiadam na temat kto jest winny. Ale to razi strasznie jak się z boku czyta, że ta powinna to, a tamta to powinna jeszcze coś innego a żadnych słów o tym, że kurcze może ja też powinnam bardziej dopilnować albo załatwić sama wszystko skoro znałam to forum.

Ja owszem czasem załatwiam coś dla znajomych ale tylko wtedy gdy wiem, że nie korzystaja z tego forum albo chce im niespodzianke zrobić. Ale nie angażuję 5 osób w załatwianie czegoś za siebie bo to się źle kończy nie tylko na forum ale w życiu też emotka

Widać mamy do czynienia z jakąś szlachtą, która wydaje rozkazy swoim podwładnym emotka
0 0

agusia147

#5564050 Napisano: 26.01.2013 01:50:28
malenka89 napisał(a):

Widać mamy do czynienia z jakąś szlachtą, która wydaje rozkazy swoim podwładnym emotka

Hahahaha toś mnie rozwaliła emotka emotka emotka emotka
0 0

malenka89

#5564057 Napisano: 26.01.2013 01:55:24
teraz od każdego po stówce, co by zrekompensować sobie straty emotka

masakra... niektórzy to mają nierówno pod sufitem emotka
0 0