Wkurza mnie...

dolly

#5563452 Napisano: 25.01.2013 07:24:53
buuuuaaahaha Petunija hahaha, sorki, ale numer emotka
0 0

Gość: agielezynska

#5563902 Napisano: 26.01.2013 11:32:18
STRACIŁAM NAGRODÊ.
przez picola i paryzanke
Jestem ściekła, to pierwsza nagroda w tym roku.
Bon na 200zł do superpharm - badz piekna w świeta.
Prosiłam paryzanke by znalazła mi paragon, zagladam tu od 2 lat, ale sie nie logowałam. znalazła. u..picola....
tyle że o 21.30 picola napisała że paragon nie wysłany...patrze w wątku szukam paragon i jest jak wół- aktualne tylko dzisiaj (25.01)..
dogadała sie niestety z picola, co z tego że przesłała mi PW korespondencje? że z 5 os z forum się umawiała, jak niewlasciwie wybrała? picola odp. OK, czyli ze dsiś ma biec na poczte?
super.........................
, o 16.10 picola ma na PW moje dane do wysyłki,,,ale siedzi tu na forum...zbiera kliki..
----------------------------------------
dowód:
Napisano: Piątek, 25 Stycznia 2013, 16:45:40
https://apps.face...izOWtTuwEvlMMuJldFpr
proszę o pw
-----------------------------------------------
i nie ma czasu napisać że na poczte nie idzie...
-------------------------------------------------
godz, 21.30. pisze: przepraszam, nie wyrobiłam się, dziecko ma gorączke, paragon nie wysłany...i jak to jest że ktos gra bez paragonu!!

NO NIE..
paryzanko! dokładnie wiesz, że mam paragon, ale jest na nim zestaw- a zestawy nie biora udziału w konku.
picola! siedziałas jak widac na forum i czekałaś tyle czasu by odp, ze paragonu nie wysyłasz??
paryzanko! miałas 5 zgłoszeń na paragon dla mnie ! po co dogadywałas się z tak niepowazną os. jak picola?
0 0

#5563904 Napisano: 26.01.2013 11:34:35
agielezynska napisał(a):

STRACIŁAM NAGRODÊ.
przez picola i paryzanke
Prosiłam paryzanke by znalazła mi paragon, zagladam tu od 2 lat, ale sie nie logowałam. znalazła. u..picola....
tyle że o 21.30 picola napisała że paragon nie wysłany...patrze w wątku szukam paragon i jest jak wół- aktualne tylko dzisiaj (25.01)..
dogadała sie niestety z picola, co z tego że przesłała mi PW korespondencje? że z 5 os z forum się umawiała, jak niewlasciwie wybrała? picola odp. OK, czyli ze dsiś ma biec na poczte?
, o 16.10 picola ma na PW moje dane do wysyłki,,,ale siedzi tu na forum...zbiera kliki..
dowód:
proszę o pw
godz, 21.30. pisze: przepraszam, nie wyrobiłam się, dziecko ma gorączke, paragon nie wysłany...i jak to jest że ktos gra bez paragonu!!

NO NIE..
paryzanko! dokładnie wiesz, że mam paragon, ale jest na nim zestaw- a zestawy nie biora udziału w konku.
picola! siedziałas jak widac na forum i czekałaś tyle czasu by odp, ze paragonu nie wysyłasz??
paryzanko! miałas 5 zgłoszeń na paragon dla mnie ! po co dogadywałas się z tak niepowazną os. jak picola?

-------------------------------------
paryzanka!
emotka emotka emotka emotka
picola!
emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka
0 0

Gość: pola731

#5563905 Napisano: 26.01.2013 11:34:43
agielezynska napisał(a):

STRACIŁAM NAGRODÊ.
przez picola i paryzanke
dowód:
proszę o pw

NO NIE..

masz pretensje że samej nie chciało Ci się dogadać ????????????????????
0 0

dolly

#5563907 Napisano: 26.01.2013 11:37:45
Żeby pisać na pw i widzieć wątek paragonowy, trzeba się logować- także

agielezynska napisał(a):

zagladam tu od 2 lat, ale sie nie logowałam.

coś tu nie gra, ale w związku z tym, że nie tego dotyczy wkurzanie, to już nie komentuję więcej...
0 0

agamaty

#5563908 Napisano: 26.01.2013 11:38:17
oj agielezynska, niefajny ten twój post...
Piszesz, że zaglądasz na forum od dwóch lat ale się nie logowałaś, to jak widziałaś wpis w wątkach Szukam czy Paragon skoro dostęp mają tylko zalogowani? to samo dotyczy PW.
a poza tym.. no cóż, trzeba było samej się dogadać a najlepiej kupić dobry produkt. A jak dziecko chore to picola może wysyłać prośby o kliki ale na pocztę już nie wyjdzie, to akurat zrozumiałe...
Idę sprawdzić, czy w tym konkursie jest rezerwa, może mój paragon jeszcze na coś mi się przyda.
0 0

assal

#5563911 Napisano: 26.01.2013 11:40:23
Też mi takich osób coś nie szkoda emotka
0 0

anialistopad

#5563914 Napisano: 26.01.2013 11:41:15
trzeba bylo nie grac bez paragonu,tez swieta nie jestem ,ale afery bym z tego nie robila.wkurzyla mnie tym normalnie
0 0

malenka89

#5563915 Napisano: 26.01.2013 11:41:43
średnio czytelny ten Twój post emotka chyba 3 razy musiałam przeczytać zanim zrozumiałam.

pretensje możesz mieć sama do siebie, że nie chciało Ci się poszukać paragonu tylko wyręczać się innymi.

zalogować po to, aby znaleźć paragon Ci się nie chciało, ale po to żeby po oczerniać trochę ludzi to już miałaś czas?
0 0

zaczytana-pola

#5563927 Napisano: 26.01.2013 11:52:23
agielezynska napisał(a):

NO NIE..

Czyli nie masz paragonu emotka
agielezynska napisał(a):

Skoro jesteś na forum od dwóch lat, to równie dobrze mogłaś sama sobie ten paragon załatwić. Skąd ta dziewczyna miała wiedzieć, że coś pójdzie nie tak emotka

1. Nie każdy ma czynną pocztę o 16.00 emotka
2. Trzeba czytać regulaminy, żeby wiedzieć co można kupić, żeby wziąć udział w konkursie.
3. Skoro kupiło się coś złego, to nie wysyła sie zgłoszenia i nie czeka się, czy nagroda wpadnie, czy nie, żeby kupić paragon. emotka
0 0

#5563946 Napisano: 26.01.2013 12:12:33
ilonar2301 napisał(a):

agielezynska napisał(a):

NO NIE..

Czyli nie masz paragonu emotka
agielezynska napisał(a):

Skoro jesteś na forum od dwóch lat, to równie dobrze mogłaś sama sobie ten paragon załatwić. Skąd ta dziewczyna miała wiedzieć, że coś pójdzie nie tak emotka

1. Nie każdy ma czynną pocztę o 16.00 emotka
2. Trzeba czytać regulaminy, żeby wiedzieć co można kupić, żeby wziąć udział w konkursie.
3. Skoro kupiło się coś złego, to nie wysyła sie zgłoszenia i nie czeka się, czy nagroda wpadnie, czy nie, żeby kupić paragon. emotka

a taka sytuacja??
siedzi picola na forum , zbiera kiliki na FB..(wątek kliklijcie) i odp,
Dnia 2013-01-25 21:31:09, picola napisał(a) tak:
nie dałam rady, sorki, ale całe popołudnie musiałam zajmować się synem, który zaczął gorączkować, przepraszam
-------------------------------
a ja o tym dowiaduje się dzisiaj, a wczoraj o 19.00 paryzanka pisze że jest ok, załatwione...?
soryy,,ale moje dane miała o 16.10, siedziala do pozna na forum i zapomniala...przypomnialo się o 21.30...
--------------------------------------------
wiele jestb tu osób które sie nie loguja a korzystaja z tego forum,,,
-----------------------------------------i jedna i druga zawaliła sporawe...
paryzanka- powinna z tych wszystkich os, wybrac tą najwlasciwasza,,poprosic o skan na poczte, etc,,jako dobra kolezanka powinna mi to zrobic na tip top.
a picola nie robic jaj, z info o godz, 21.30 z PRZEPROSINAMI ze poaragon nie wyslany.,,jeszcze gdyby nie robila wpisów na forum,,,to zlożliwosc , bo mozna bylo sie umowic z kim innym..
0 0

#5563957 Napisano: 26.01.2013 12:32:28
agamaty napisał(a):

oj agielezynska, niefajny ten twój post...
Piszesz, że zaglądasz na forum od dwóch lat ale się nie logowałaś, to jak widziałaś wpis w wątkach Szukam czy Paragon skoro dostęp mają tylko zalogowani? to samo dotyczy PW.
a poza tym.. no cóż, trzeba było samej się dogadać a najlepiej kupić dobry produkt. A jak dziecko chore to picola może wysyłać prośby o kliki ale na pocztę już nie wyjdzie, to akurat zrozumiałe...
Idę sprawdzić, czy w tym konkursie jest rezerwa, może mój paragon jeszcze na coś mi się przyda.

tak, sprawdzam, skoro o 8.30 dostaje tel, że lipa, to jestem w szoku, bo o 19.00 wczoraj było niby załatwione, a dzis juz nie załatwione? to sie loguje. sprawdzam; czy bylo info że paryzanka szuka mi paragonu czy zapomniała i sciemnia-itp, wpis o paragonie widze, to prosze o przesłanie rozmów z PW-mam , i takie mam wnioski.
koleżanka powinna dokładniej zająć sie sprawą, a brak kontaktu od picola przez całe południe choc siedziałą na forum, to złośliwośc,,watek o gorączkującym dziecku pojawiła sie o godz. 21.30, nie wczesniej.
mam całą korespondencje...
co więcej..picola przystała na propozycje..bo nic nie pisałą, że nie pasuje..tylko. OK i czy dziś ma biec na poczte...ale siedziała tu na forum...
od 2 godz, patrze wątek szukam paragonu...i widze pełno wpisów: szukam dla znajomej, sąsiadki, grzecznościowo, etc..
i pewnie są sprawy na+ załatwiane. bo: osoba z forum robiąca przysługe dogaduje sie z os, poważna i pewną, a sprzedająca os, tym odwzajemnia..
0 0

cc_investigator

#5563958 Napisano: 26.01.2013 12:32:33
agielezynska:

moim zdaniem straciłaś nagrodę przez siebie (nie chcę Cię urazić, nie znam Cię, z paryzanka i picola nie łączą mnie bliższe znajomości, więc posądzam się o odrobinę obiektywizmu), bo:
1. dokonałaś złego zakupu (zakładam, że wszystko było wyłuszczone w regulaminie), więc grałaś bez paragonu,
2. przepraszam, ale takimi sprawami zajmuje się osobiście, bo nie mamy 10 lat. Ktoś Ci chciał zrobić uprzejmość (paryzanka?), a Ty masz pretensję, że zle wybrał z 5 ofert? Następnym razem proponuję byś wybrała sama.
0 0

malenka89

#5563963 Napisano: 26.01.2013 12:42:07
A ja nadal mam problem ze zrozumieniem tego co piszesz emotka Popracuj nad składnią emotka

Zgadzam się z poprzednikami, trzeba było ruszyć tyłek i zająć się swoją sprawą osobiście.
Nie wiem co to za zwyczaj szukam dla kogoś , szukam bo koleżanka nie ma, szukam dla sąsiadki bo źle kupiła/zgubiła emotka

Dwie lewe ręce masz czy jak? emotka
0 0

ania1234

#5563966 Napisano: 26.01.2013 12:43:24
agielezynska napisał(a):

dokładnie wiesz, że mam paragon, ale jest na nim zestaw- a zestawy nie biora udziału w konku.
?

Nie bardzo wiem o co chodzi z tym zestawem? Przecież w regulaminie jest napisane,że trzeba dokonać zakupu produktów (always, olay, pantene pro-v, discreet, tampax, naturella) za kwotę minimum 30 zł... Więc nie ważne co na paragonie, byle było z powyższej listy i za 30 zł.
0 0

anialistopad

#5563967 Napisano: 26.01.2013 12:44:32
dokladnie tak trzeba bylo samemu ruszyc 4 litery,a nie poslugiwac sie znajoma i teraz miec glupie zale. Zagralas bez paragonu swiadomie wiec ponioslas strate ,tak jakbys nie wygrala. Paryzanka pisala i ze mna o paragon dla Ciebie ,mialam jej dac,ale niestety za duzo pracy mialam i nie dalabym rady wyslac wiec sie nie dogadalysmy,ale teraz czytajac te zale ciesze sie,ze nie dalam Ci tego paragonu.za taka glupote wkurzac sie na kolezanje,co ona winna? A picola co? Jej wina,ze dziecko chore? A na forum moze sobie byc non stop i nie miala obowiazku sprzedawac Ci tego paragonu w koncu jest jej ,ona go ma ,a nie Ty. Wiec daj na luz i przestan sie czepiac ludzi, a na przyszlosc sama pilnuj swoich spraw,umiesz liczyc? Licz na siebie stare , a prawdziwe
0 0

zaczytana-pola

#5563968 Napisano: 26.01.2013 12:46:03
agielezynska
1. Skoro dziewczyna miała chore dziecko, to mogła nie zaglądać na forum.
2. Jeśli zbierała lajki i dała wpis na forum to nie znaczy, że wchodziła na skrzynkę. Często jest tak, że daje się wpis i odpala skrzynkę wieczorem, żeby wszystko na raz odklikać, a nie na raty.
3. Takie sprawy jak koleżeńska pomoc powinnyście załatwiać na PW, a nie wylewać swoje żale na forum- po co to/ jaki to ma cel?
4. Dlaczego sama nie załatwiłaś sobie tego paragonu, tylko wysługujesz się innymi i później masz pretensje?

WNIOSKUJÊ TYM SAMYM O DOSTÊPNOŚÆ DO W¡TKU 'PARAGONY' TYLKO DLA OSÓB AKTYWNYCH NA FORUM( dodających konkursy itp.) emotka emotka emotka
0 0

kalisto1986

#5563969 Napisano: 26.01.2013 12:46:06
malenka89 napisał(a):

A ja nadal mam problem ze zrozumieniem tego co piszesz emotka Popracuj nad składnią emotka

Zgadzam się z poprzednikami, trzeba było ruszyć tyłek i zająć się swoją sprawą osobiście.
Nie wiem co to za zwyczaj szukam dla kogoś , szukam bo koleżanka nie ma, szukam dla sąsiadki bo źle kupiła/zgubiła emotka

Dwie lewe ręce masz czy jak? emotka

hehe to chyba nie ja jedyna czytam, czytam i sama zastanawiam się czy dobrze zrozumiałam.
Co by nie było, wina jest tylko po jednej stronie - osoby, która nie ma paragonu.
I dziwię się,że tak ciężko było założyć konto,żeby samemu załatwić sprawe, a żeby oczernić kogoś to już żaden problem emotka
I jakby nie było publikowanie pw jest nie tylko łamaniem regulaminu ale też zwykłym chamstwem emotka i gdyby nie te ataki, na pewno ktoś by poradził jak wyjść z takiej sytuacji
0 0

#5563971 Napisano: 26.01.2013 12:48:56
cc_investigator napisał(a):

agielezynska:

moim zdaniem straciłaś nagrodę przez siebie (nie chcę Cię urazić, nie znam Cię, z paryzanka i picola nie łączą mnie bliższe znajomości, więc posądzam się o odrobinę obiektywizmu), bo:
1. dokonałaś złego zakupu (zakładam, że wszystko było wyłuszczone w regulaminie), więc grałaś bez paragonu,
2. przepraszam, ale takimi sprawami zajmuje się osobiście, bo nie mamy 10 lat. Ktoś Ci chciał zrobić uprzejmość (paryzanka?), a Ty masz pretensję, że zle wybrał z 5 ofert? Następnym razem proponuję byś wybrała sama.

MASZ RACJE.
ale... wiele os, szuka tu czegos dla kogoś:)
informacja o 21.30 od picola że nie wysłany paragon-to lipa, bo skoro było tyle propozycji, wystarczyło gdyby picola napisała w czasie swego siedzenia na forum i swoich wpisow w wątku klik FBmogła dac znać wcześniej...poczta w miescie jest czyna do godz, 18.00:) picola jest z wrocławia..
a że mam zły produkt powiedziałą mi paryzanka...ja zrobiłam zakupy z gazeti superpharm, i nie zauwazyłam, ze był tam napis: tylko nie zestawy...
nic innego nie robie jak czytam to forum od kilku godz,, i os, z wieloletnim stażem,,kupuja złe produkty,,,(np coca cola piotr i paweł)
a co dopiero ja...
każdy może sobie patrzec na tym forum jakie sa konkursy, nie mogłam tylko zaglądac do poszczególnych wątków, nie było mi to potrzebne do dziś,,,
bo serio się wkurzyłam...
0 0

anialistopad

#5563973 Napisano: 26.01.2013 12:53:17
agielezynska wina jest tylko po Twojej stronie ,dziewczyny nie sa winne. Picola nic nie musiala tak samo jak pozostale osoby majace te paragony
0 0