Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: agielezynska
przez picola i paryzanke
Jestem ściekła, to pierwsza nagroda w tym roku.
Bon na 200zł do superpharm - badz piekna w świeta.
Prosiłam paryzanke by znalazła mi paragon, zagladam tu od 2 lat, ale sie nie logowałam. znalazła. u..picola....
tyle że o 21.30 picola napisała że paragon nie wysłany...patrze w wątku szukam paragon i jest jak wół- aktualne tylko dzisiaj (25.01)..
dogadała sie niestety z picola, co z tego że przesłała mi PW korespondencje? że z 5 os z forum się umawiała, jak niewlasciwie wybrała? picola odp. OK, czyli ze dsiś ma biec na poczte?
super.........................
, o 16.10 picola ma na PW moje dane do wysyłki,,,ale siedzi tu na forum...zbiera kliki..
----------------------------------------
dowód:
Napisano: Piątek, 25 Stycznia 2013, 16:45:40
https://apps.face...izOWtTuwEvlMMuJldFpr
proszę o pw
-----------------------------------------------
i nie ma czasu napisać że na poczte nie idzie...
-------------------------------------------------
godz, 21.30. pisze: przepraszam, nie wyrobiłam się, dziecko ma gorączke, paragon nie wysłany...i jak to jest że ktos gra bez paragonu!!
NO NIE..
paryzanko! dokładnie wiesz, że mam paragon, ale jest na nim zestaw- a zestawy nie biora udziału w konku.
picola! siedziałas jak widac na forum i czekałaś tyle czasu by odp, ze paragonu nie wysyłasz??
paryzanko! miałas 5 zgłoszeń na paragon dla mnie ! po co dogadywałas się z tak niepowazną os. jak picola?
-------------------------------------
paryzanka!
picola!
Gość: pola731
masz pretensje że samej nie chciało Ci się dogadać ????????????????????
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
coś tu nie gra, ale w związku z tym, że nie tego dotyczy wkurzanie, to już nie komentuję więcej...
agamaty
Postów 2876
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Piszesz, że zaglądasz na forum od dwóch lat ale się nie logowałaś, to jak widziałaś wpis w wątkach Szukam czy Paragon skoro dostęp mają tylko zalogowani? to samo dotyczy PW.
a poza tym.. no cóż, trzeba było samej się dogadać a najlepiej kupić dobry produkt. A jak dziecko chore to picola może wysyłać prośby o kliki ale na pocztę już nie wyjdzie, to akurat zrozumiałe...
Idę sprawdzić, czy w tym konkursie jest rezerwa, może mój paragon jeszcze na coś mi się przyda.
assal
Postów 3015
Data rejestracji 24.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czekając na...
anialistopad
Postów 14219
Data rejestracji 06.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
www.zabawkikrasnala.pl
malenka89
Postów 7292
Data rejestracji 10.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pretensje możesz mieć sama do siebie, że nie chciało Ci się poszukać paragonu tylko wyręczać się innymi.
zalogować po to, aby znaleźć paragon Ci się nie chciało, ale po to żeby po oczerniać trochę ludzi to już miałaś czas?
zaczytana-pola
Postów 11585
Data rejestracji 24.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czyli nie masz paragonu
Skoro jesteś na forum od dwóch lat, to równie dobrze mogłaś sama sobie ten paragon załatwić. Skąd ta dziewczyna miała wiedzieć, że coś pójdzie nie tak
1. Nie każdy ma czynną pocztę o 16.00
2. Trzeba czytać regulaminy, żeby wiedzieć co można kupić, żeby wziąć udział w konkursie.
3. Skoro kupiło się coś złego, to nie wysyła sie zgłoszenia i nie czeka się, czy nagroda wpadnie, czy nie, żeby kupić paragon.
a taka sytuacja??
siedzi picola na forum , zbiera kiliki na FB..(wątek kliklijcie) i odp,
Dnia 2013-01-25 21:31:09, picola napisał(a) tak:
nie dałam rady, sorki, ale całe popołudnie musiałam zajmować się synem, który zaczął gorączkować, przepraszam
-------------------------------
a ja o tym dowiaduje się dzisiaj, a wczoraj o 19.00 paryzanka pisze że jest ok, załatwione...?
soryy,,ale moje dane miała o 16.10, siedziala do pozna na forum i zapomniala...przypomnialo się o 21.30...
--------------------------------------------
wiele jestb tu osób które sie nie loguja a korzystaja z tego forum,,,
-----------------------------------------i jedna i druga zawaliła sporawe...
paryzanka- powinna z tych wszystkich os, wybrac tą najwlasciwasza,,poprosic o skan na poczte, etc,,jako dobra kolezanka powinna mi to zrobic na tip top.
a picola nie robic jaj, z info o godz, 21.30 z PRZEPROSINAMI ze poaragon nie wyslany.,,jeszcze gdyby nie robila wpisów na forum,,,to zlożliwosc , bo mozna bylo sie umowic z kim innym..
tak, sprawdzam, skoro o 8.30 dostaje tel, że lipa, to jestem w szoku, bo o 19.00 wczoraj było niby załatwione, a dzis juz nie załatwione? to sie loguje. sprawdzam; czy bylo info że paryzanka szuka mi paragonu czy zapomniała i sciemnia-itp, wpis o paragonie widze, to prosze o przesłanie rozmów z PW-mam , i takie mam wnioski.
koleżanka powinna dokładniej zająć sie sprawą, a brak kontaktu od picola przez całe południe choc siedziałą na forum, to złośliwośc,,watek o gorączkującym dziecku pojawiła sie o godz. 21.30, nie wczesniej.
mam całą korespondencje...
co więcej..picola przystała na propozycje..bo nic nie pisałą, że nie pasuje..tylko. OK i czy dziś ma biec na poczte...ale siedziała tu na forum...
od 2 godz, patrze wątek szukam paragonu...i widze pełno wpisów: szukam dla znajomej, sąsiadki, grzecznościowo, etc..
i pewnie są sprawy na+ załatwiane. bo: osoba z forum robiąca przysługe dogaduje sie z os, poważna i pewną, a sprzedająca os, tym odwzajemnia..
cc_investigator
Postów 4640
Data rejestracji 13.08.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
moim zdaniem straciłaś nagrodę przez siebie (nie chcę Cię urazić, nie znam Cię, z paryzanka i picola nie łączą mnie bliższe znajomości, więc posądzam się o odrobinę obiektywizmu), bo:
1. dokonałaś złego zakupu (zakładam, że wszystko było wyłuszczone w regulaminie), więc grałaś bez paragonu,
2. przepraszam, ale takimi sprawami zajmuje się osobiście, bo nie mamy 10 lat. Ktoś Ci chciał zrobić uprzejmość (paryzanka?), a Ty masz pretensję, że zle wybrał z 5 ofert? Następnym razem proponuję byś wybrała sama.
malenka89
Postów 7292
Data rejestracji 10.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zgadzam się z poprzednikami, trzeba było ruszyć tyłek i zająć się swoją sprawą osobiście.
Nie wiem co to za zwyczaj szukam dla kogoś , szukam bo koleżanka nie ma, szukam dla sąsiadki bo źle kupiła/zgubiła
Dwie lewe ręce masz czy jak?
ania1234
Postów 1363
Data rejestracji 10.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie bardzo wiem o co chodzi z tym zestawem? Przecież w regulaminie jest napisane,że trzeba dokonać zakupu produktów (always, olay, pantene pro-v, discreet, tampax, naturella) za kwotę minimum 30 zł... Więc nie ważne co na paragonie, byle było z powyższej listy i za 30 zł.
anialistopad
Postów 14219
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zaczytana-pola
Postów 11585
Data rejestracji 24.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
1. Skoro dziewczyna miała chore dziecko, to mogła nie zaglądać na forum.
2. Jeśli zbierała lajki i dała wpis na forum to nie znaczy, że wchodziła na skrzynkę. Często jest tak, że daje się wpis i odpala skrzynkę wieczorem, żeby wszystko na raz odklikać, a nie na raty.
3. Takie sprawy jak koleżeńska pomoc powinnyście załatwiać na PW, a nie wylewać swoje żale na forum- po co to/ jaki to ma cel?
4. Dlaczego sama nie załatwiłaś sobie tego paragonu, tylko wysługujesz się innymi i później masz pretensje?
WNIOSKUJÊ TYM SAMYM O DOSTÊPNOŚÆ DO W¡TKU 'PARAGONY' TYLKO DLA OSÓB AKTYWNYCH NA FORUM( dodających konkursy itp.)
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
hehe to chyba nie ja jedyna czytam, czytam i sama zastanawiam się czy dobrze zrozumiałam.
Co by nie było, wina jest tylko po jednej stronie - osoby, która nie ma paragonu.
I dziwię się,że tak ciężko było założyć konto,żeby samemu załatwić sprawe, a żeby oczernić kogoś to już żaden problem
I jakby nie było publikowanie pw jest nie tylko łamaniem regulaminu ale też zwykłym chamstwem
MASZ RACJE.
ale... wiele os, szuka tu czegos dla kogoś:)
informacja o 21.30 od picola że nie wysłany paragon-to lipa, bo skoro było tyle propozycji, wystarczyło gdyby picola napisała w czasie swego siedzenia na forum i swoich wpisow w wątku klik FBmogła dac znać wcześniej...poczta w miescie jest czyna do godz, 18.00:) picola jest z wrocławia..
a że mam zły produkt powiedziałą mi paryzanka...ja zrobiłam zakupy z gazeti superpharm, i nie zauwazyłam, ze był tam napis: tylko nie zestawy...
nic innego nie robie jak czytam to forum od kilku godz,, i os, z wieloletnim stażem,,kupuja złe produkty,,,(np coca cola piotr i paweł)
a co dopiero ja...
każdy może sobie patrzec na tym forum jakie sa konkursy, nie mogłam tylko zaglądac do poszczególnych wątków, nie było mi to potrzebne do dziś,,,
bo serio się wkurzyłam...
anialistopad
Postów 14219
Punkty karne 0
Konkursy dodane