Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: chochliczka
Nie rozumiem, co chcialas osiągnąc poprzez pisanie o tej całej aferze?. Skoro sama posiadasz tu tyle czasu konto, to po jakiego grzyba wyręczasz się innymi?
Niektórych ludzi chyba nigdy nie zrozumiem
Wkurza mnie pogoda -14 stopni aaaa
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
fryteczka
Postów 4292
Data rejestracji 13.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
ja mialam to samo miesiac temu ;/ musiałam wózek podniesc i przeniesc z dzieckiem na odsniezony chodnik.
w 1 strone nie bylam tak zła jak w drodze powrotnej z zakupami w reku
anialistopad
Postów 14219
Data rejestracji 06.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
www.zabawkikrasnala.pl
maribog
Postów 1022
Data rejestracji 27.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jeszcze z 3 dni i po śniegu będzie
Gość: awi
A jaki to konkurs? Można prosić link?
maribog
Postów 1022
Data rejestracji 27.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
https://www.e-kon...ticles-2-102698.html został przedłużony
karkocka
Postów 3891
Data rejestracji 16.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
https://velvetclub.pl/
Zrobię zakupy w Carrefour, Tesco, Superpharm, Netto, Auchan, Kaufland, Hebe, Drogeria Natura, Stokrotka, Lidl, Biedronka, Żabka, Pepco, Rossmann, Odido, Lewiatan, Piotr i Paweł,, TOYS\'R`US, BP, Orlen, Delikatesy Centrum, Inmedio, Circle K, DUKA ...
Gość: awi
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tylko że mi w ciąży dźwigać nie wolno i jestem udupiona z tym, a mój wózek lewitować nad ziemią nie potrafi... Czekam na odwilż.
Gość: minka77
marzanna
Postów 1484
Data rejestracji 30.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
P.S. Pozdrowienia dla Paryżanki!
\"Some people are wise. Some otherwise\"
Gość: size
Ja miałam sobie podarować swoją opinię, ale skoro wywołałaś temat...
1. Jestem zdecydowanie przeciwna ujawnianiu korespondencji, wszelkich danych forumowych itp. - jest to dla mnie grzech ciężki. I to było złe - wg mnie. Najgorsze w tej sytuacji. To osobiste ryzyko, które na własne życzenie możemy ponieść.
2. Jednakowoż, jestem za ABSOLUTNYM i KATEGORYCZNYM dopełnianiu swoich zobowiązań. W sensie: decyduję się pomóc - pomagam. Nie chcę pomóc - mówię nie. Coś wypada - prowadzę rozmowy i informuję o tym w odpowiednim czasie.
Tyle ode mnie. Nikogo nie zamierzam osądzać, bo kije mają końce. A ja o nich nie wiem. Zawsze jednak, przyjmując zobowiązanie, bez względu na okoliczności, starałabym się wywiązać z niego.
Dodam, że nie znam nicków, nie wnikałam, kto jest kto i jest mi to obojętne. Jestem zwyczajnie zasadnicza.
Gość: mikki85
1) agielezynska = paryżanka
2) agielezynska jest... szefową paryżanki
3) paryżanka ma dług wdzięczności wobec agielezynska
agielezyska, sprawdź jeszcze raz swój paragon i wyślij w najbliższym możliwym terminie
może się uda
mia
Postów 17578
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 14
A ja podsumowując całą dyskusję jestem za tym!
Nie wnikam, kto komu dlaczego i za co, ale jak do topu Paragony dostęp będą miały tylko osoby, które (na przykład) w ciągu ostatnich 2 miesięcy dodały 10 konkursów do bazy, to od razu się tam uspokoi, a baza tylko na tym zyska!
Opowiedz Panu Bogu o swoich planach na przyszłość, a rozbawisz Go do rozpuku...
Gość: goralecka
Wrocilam dzis uradowana ze sklepu z ptasim mleczkiem Wedla pod pacha ucieszona, ze przeniesie mnie na rajska wyspe i urzeknie ta swoja kokosowa pianka. Ale zjadlam jeden kawalek, drugi i jakis dziwny mialy smak. Czytam sklad a tu ani slowa o kokosie ani czyms z kokosa
Czlowiek stary a nadal glupi
joan
Postów 18746
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Za to całe o smaku, to powinni wieszać za jaja i na widok publiczny wystawiać!
Mnie z kolei ostatnio rozczarował żel pod prysznic Nivea niby-melon. Jak dla mnie -> cuchnie... hmm, sama nie wiem, czym, ale cuchnie. Jakby zwietrzałym piwem. Przy czym piwa nie pijam i jego zapachu nie lubię
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
O tak pomysł dobry. Bo opcja, że napisze ktoś ileś postów to jakaś porażka by była i śmietnik. Ewentualnie może by brac pod uwagę staż na forum?
mia
Postów 17578
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 14
Najlepiej i jedno i drugie!
Np. minimum pół roku na forum i 10 dodanych konków w czasie tego pół roku.
Przy okazji skończy się zakładanie nowych kont li tylko w celu szukania paragonów.