Wkurza mnie...

dolly

#5564061 Napisano: 26.01.2013 01:58:52
agusia147 napisał(a):

dolly napisał(a):

Och Ty złośnico emotka emotka

Też cię kocham
emotka

emotka
0 0

Gość: chochliczka

#5564145 Napisano: 26.01.2013 03:31:15
agielezynska

Nie rozumiem, co chcialas osiągnąc poprzez pisanie o tej całej aferze?. Skoro sama posiadasz tu tyle czasu konto, to po jakiego grzyba wyręczasz się innymi?
Niektórych ludzi chyba nigdy nie zrozumiem emotka

Wkurza mnie pogoda -14 stopni aaaa emotka
0 0

agusia147

#5564250 Napisano: 26.01.2013 05:53:30
A mnie wkurza nieodśnieżona ulica, podwórko koło bloku i ten cały śnieg, że cholera z synkiem na spacer wyjść nie możemy bo wózka nie da się przepchnąć.
0 0

fryteczka

#5564290 Napisano: 26.01.2013 06:33:13
agusia147 napisał(a):

A mnie wkurza nieodśnieżona ulica, podwórko koło bloku i ten cały śnieg, że cholera z synkiem na spacer wyjść nie możemy bo wózka nie da się przepchnąć.

ja mialam to samo miesiac temu ;/ musiałam wózek podniesc i przeniesc z dzieckiem na odsniezony chodnik.
w 1 strone nie bylam tak zła jak w drodze powrotnej z zakupami w reku emotka
0 0

anialistopad

#5564311 Napisano: 26.01.2013 07:00:17
wkurza mnie velvet , kupiłam teraz papier chciałam dodac kod i co? lipa kod nie wchodzi , błedny lub jakieś inne cenzurarele
0 0

maribog

#5564319 Napisano: 26.01.2013 07:11:33
agusia147 napisał(a):

Jeszcze z 3 dni i po śniegu będzie emotka
0 0

Gość: awi

#5564335 Napisano: 26.01.2013 07:25:53
kaki76 napisał(a):

wkurza mnie velvet , kupiłam teraz papier chciałam dodac kod i co? lipa kod nie wchodzi , błedny lub jakieś inne cenzurarele

A jaki to konkurs? Można prosić link?
0 0

maribog

#5564340 Napisano: 26.01.2013 07:29:41
awi napisał(a):

kaki76 napisał(a):

https://www.e-kon...ticles-2-102698.html został przedłużony
0 0

karkocka

#5564341 Napisano: 26.01.2013 07:29:41
awi napisał(a):

kaki76 napisał(a):

https://velvetclub.pl/
0 0

Gość: awi

#5564344 Napisano: 26.01.2013 07:31:26
karkocka i maribog dziękuję emotka
0 0

agusia147

#5564519 Napisano: 26.01.2013 09:55:45
fryteczka napisał(a):

agusia147 napisał(a):

ja mialam to samo miesiac temu ;/ musiałam wózek podniesc i przeniesc z dzieckiem na odsniezony chodnik.
w 1 strone nie bylam tak zła jak w drodze powrotnej z zakupami w reku emotka

Tylko że mi w ciąży dźwigać nie wolno i jestem udupiona z tym, a mój wózek lewitować nad ziemią nie potrafi... Czekam na odwilż.
0 0

Gość: minka77

#5564560 Napisano: 26.01.2013 10:41:17
wkurza mnie mój pech emotka
0 0

marzanna

#5564602 Napisano: 26.01.2013 11:51:54
A propos tej nieszczęsnej sprawy z paragonem....Naprawdę żal mi Paryżanki. Z tego, co przeczytałam wynika, że to super koleżanka, która poświęciła swój cenny czas pisząc w czyimś imieniu posty w wątku o paragonach, co więcej: prowadziła korespondencję z PIÊCIOMA osobami, a teraz jest oczerniana, że dokonała niewłaściwego wyboru...W głowie się nie mieści emotka A co ona jest, duch święty, że ma zawczasu wiedzieć, czy wybór jest właściwy? A teraz całe forum ma czytać, jaka jest beeee....Kurczę, chętnie zaprzyjaźnię się z Paryżanką, naprawdę super dziewczyna i warto, by trafiła na osoby, które to docenią. Bo wnioskuję, że to koniec przyjaźni przez jeden głupi paragon(?) Ale czy naprawdę warto?

P.S. Pozdrowienia dla Paryżanki! emotka
0 0

Gość: size

#5564607 Napisano: 27.01.2013 12:06:40
marzanna napisał(a):

A propos tej nieszczęsnej sprawy z paragonem....Naprawdę żal mi Paryżanki. Z tego, co przeczytałam wynika, że to super koleżanka, która poświęciła swój cenny czas pisząc w czyimś imieniu posty w wątku o paragonach, co więcej: prowadziła korespondencję z PIÊCIOMA osobami, a teraz jest oczerniana, że dokonała niewłaściwego wyboru...W głowie się nie mieści emotka A co ona jest, duch święty, że ma zawczasu wiedzieć, czy wybór jest właściwy? A teraz całe forum ma czytać, jaka jest beeee....Kurczę, chętnie zaprzyjaźnię się z Paryżanką, naprawdę super dziewczyna i warto, by trafiła na osoby, które to docenią. Bo wnioskuję, że to koniec przyjaźni przez jeden głupi paragon(?) Ale czy naprawdę warto?

P.S. Pozdrowienia dla Paryżanki! emotka

Ja miałam sobie podarować swoją opinię, ale skoro wywołałaś temat...

1. Jestem zdecydowanie przeciwna ujawnianiu korespondencji, wszelkich danych forumowych itp. - jest to dla mnie grzech ciężki. I to było złe - wg mnie. Najgorsze w tej sytuacji. To osobiste ryzyko, które na własne życzenie możemy ponieść.

2. Jednakowoż, jestem za ABSOLUTNYM i KATEGORYCZNYM dopełnianiu swoich zobowiązań. W sensie: decyduję się pomóc - pomagam. Nie chcę pomóc - mówię nie. Coś wypada - prowadzę rozmowy i informuję o tym w odpowiednim czasie.

Tyle ode mnie. Nikogo nie zamierzam osądzać, bo kije mają końce. A ja o nich nie wiem. Zawsze jednak, przyjmując zobowiązanie, bez względu na okoliczności, starałabym się wywiązać z niego.

Dodam, że nie znam nicków, nie wnikałam, kto jest kto i jest mi to obojętne. Jestem zwyczajnie zasadnicza.

0 0

Gość: mikki85

#5564871 Napisano: 27.01.2013 02:46:39
a może:

1) agielezynska = paryżanka

2) agielezynska jest... szefową paryżanki

3) paryżanka ma dług wdzięczności wobec agielezynska

agielezyska, sprawdź jeszcze raz swój paragon i wyślij w najbliższym możliwym terminie

może się uda
0 0

mia

#5564961 Napisano: 27.01.2013 04:21:15
ilonar2301 napisał(a):

WNIOSKUJÊ TYM SAMYM O DOSTÊPNOŚÆ DO W¡TKU 'PARAGONY' TYLKO DLA OSÓB AKTYWNYCH NA FORUM( dodających konkursy itp.) emotka emotka emotka

A ja podsumowując całą dyskusję jestem za tym! emotka

Nie wnikam, kto komu dlaczego i za co, ale jak do topu Paragony dostęp będą miały tylko osoby, które (na przykład) w ciągu ostatnich 2 miesięcy dodały 10 konkursów do bazy, to od razu się tam uspokoi, a baza tylko na tym zyska! emotka
0 0

Gość: goralecka

#5565145 Napisano: 27.01.2013 07:17:32
Wkurza mnie, ze dalam sie nabrac emotka
Wrocilam dzis uradowana ze sklepu z ptasim mleczkiem Wedla pod pacha ucieszona, ze przeniesie mnie na rajska wyspe i urzeknie ta swoja kokosowa pianka. Ale zjadlam jeden kawalek, drugi i jakis dziwny mialy smak. Czytam sklad a tu ani slowa o kokosie ani czyms z kokosa emotka czytam dalej i co widze?ze to ptasie mleczku o smaku kokosa a nie kokosowe..

Czlowiek stary a nadal glupi emotka
0 0

joan

#5565157 Napisano: 27.01.2013 07:30:22
goralecka napisał(a):

Wkurza mnie, ze dalam sie nabrac emotka
Wrocilam dzis uradowana ze sklepu z ptasim mleczkiem Wedla pod pacha ucieszona, ze przeniesie mnie na rajska wyspe i urzeknie ta swoja kokosowa pianka. Ale zjadlam jeden kawalek, drugi i jakis dziwny mialy smak. Czytam sklad a tu ani slowa o kokosie ani czyms z kokosa emotka czytam dalej i co widze?ze to ptasie mleczku o smaku kokosa a nie kokosowe..

Czlowiek stary a nadal glupi emotka

Za to całe o smaku, to powinni wieszać za jaja i na widok publiczny wystawiać! emotka

Mnie z kolei ostatnio rozczarował żel pod prysznic Nivea niby-melon. Jak dla mnie -> cuchnie... hmm, sama nie wiem, czym, ale cuchnie. Jakby zwietrzałym piwem. Przy czym piwa nie pijam i jego zapachu nie lubię emotka
0 0

agusia147

#5565177 Napisano: 27.01.2013 07:50:11
mia napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

WNIOSKUJÊ TYM SAMYM O DOSTÊPNOŚÆ DO W¡TKU 'PARAGONY' TYLKO DLA OSÓB AKTYWNYCH NA FORUM( dodających konkursy itp.) emotka emotka emotka

A ja podsumowując całą dyskusję jestem za tym! emotka

Nie wnikam, kto komu dlaczego i za co, ale jak do topu Paragony dostęp będą miały tylko osoby, które (na przykład) w ciągu ostatnich 2 miesięcy dodały 10 konkursów do bazy, to od razu się tam uspokoi, a baza tylko na tym zyska! emotka

O tak pomysł dobry. Bo opcja, że napisze ktoś ileś postów to jakaś porażka by była i śmietnik. Ewentualnie może by brac pod uwagę staż na forum?
0 0

mia

#5565288 Napisano: 27.01.2013 09:08:36
agusia147 napisał(a):

mia napisał(a):

O tak pomysł dobry. Bo opcja, że napisze ktoś ileś postów to jakaś porażka by była i śmietnik. Ewentualnie może by brac pod uwagę staż na forum?

Najlepiej i jedno i drugie! emotka
Np. minimum pół roku na forum i 10 dodanych konków w czasie tego pół roku.
Przy okazji skończy się zakładanie nowych kont li tylko w celu szukania paragonów. emotka
0 0