Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: iwonciaaa
http://www.fotosz...0669_xxxxxx.png.html
Gość: anavaX
zaczytana-pola
Postów 11585
Data rejestracji 24.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mi też
Gość: czarnygreg
Już nie wyjdę bo jestem chora a wszędzie daleko,ciekawe jak jutro będzie z moja skleroza
anialistopad
Postów 14219
Data rejestracji 06.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie masz czego żałować , wysłałam już sporo zgłoszeń i lipa nie wygrałam bonu , i na pewno nie wygram wycieczki też , wkurza mnie dziś dosłownie wszystko
www.zabawkikrasnala.pl
staszek
Postów 3670
Data rejestracji 07.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no i po szczurze
http://www.dzienn...2FLUBLIN%2F130129699
asantesana
Postów 6361
Data rejestracji 14.01.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane 12
No trzeba być wyjątkowo głupim, żeby tak sprawę rozdmuchać, a nie sprawdzić dokładnie. Dziewczyna będzie miała sporo kłopotów.
anialistopad
Postów 14219
Punkty karne 0
Konkursy dodane
asantesana
Postów 6361
Data rejestracji 14.01.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane 12
anialistopad
Postów 14219
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: goralecka
eehh..ludzie nadal nie przestaną mnie zaskakiwać
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Teraz tylko czekać na konkursy, które odbudują wizerunek firmy
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wnioski nasuwają się same, czytając Twoje wypowiedzi na temat kontaktów damsko-męskich. A ponoć wyraz zaspokoisz dla Ciebie ma różne znaczenie, więc skąd przypuszczenie, że mnie kojarzy się tylko z sexem?
https://www.e-kon...g-2711.html#f5542697
vingag
Postów 212
Data rejestracji 16.07.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pogoń to w cholerę i się ciesz, dziewczyno. Ja mojemu mężowi zrobiłam zaraz po naszym ślubie pierogi, które uwielbia.
Komentarz : Nawet smaczne te pierogi, PRAWIE jak domowe.
Od tamtej pory u nas w domu pierogów nie jadamy:)
Gość: zeida
Merkana, a niech no Cię zaprosi do restauracji i pokaże, jak podawać obiady, ze trzy razy obróćcie, bo powiedz mu, że musisz się nauczyć perfekcyjnie, oczywiście on płaci...,
a potem co za problem zielska nakłaść na talerz dla ozdoby, będzie miał urozmaicenie
a mój to się nawet cieszy, jak codziennie obiady robię i wpyla aż miło,
ale co do innych rzeczy, to narzeka : inne to w stringach po domu chodzą, a tobie ciągle zimno!
:)
Ale ogromnie mnie wkurzyła firma KrakVet - kupiłam karmę dla kotów na Allegro, pieniądze wczoraj przelane, dziś dzwonią, że nie ma karmy na stanie, będzie w poniedziałek . No k.. a czym ja mam koty nakarmić w weekend? Gdyby mieli i wysłali dzisiaj toby kociska jutro miały.
Przed zakupem czytałam przeróżne fora na temat zdrowej karmy i firm. Tyle się naczytałam dobrego na temat KrakVet, że nie miałam wątpliwości - a tu teraz czytam negatywy - i wszyscy piszą to, co ja!
Mój ogromny błąd, że zaufałam - kupiłam, zapłaciłam i teraz wk... siedzę i się wściekam !
Gość: pola731
kup sobie stringi z nogawkami i golfem
olunka
Postów 8524
Data rejestracji 03.06.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
a skąd wie jak inne chodzą???
\"...To piosenka, która mówi
Jak się nie ma, co się lubi
To nie lubi się i tego, co się ma.\"
Gość: zeida
w Poznaniu jest taki plac Cyryla Ratajskiego - znany kiedyś z obecności dziewczyn drugiej jakości.
I ja tam codziennie z pracy przejeżdżałam tramwajem i patrzyłam. Tam była księgarnia i w witrynach, na tych kaflach siedziały sobie te panie. Ubrane w mini i skąpe gacie. Najbardziej mi żal było, jak była zima, a one na tych kaflach siedziały.
No i mąż ciągle mi wypomina, że niektóre to takie gorace...
Gość: petunija
No szlag mnie trafi....niektóre były ważne i specjalnie ich nie usuwałam...
Jak miałam ich za dużo trzeba było napisać na PW - zrobiłabym porządki.
petunija1
Postów 2507
Data rejestracji 24.11.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Litości...