Wkurza mnie...

Gość: mikki85

#5561217 Napisano: 23.01.2013 06:30:52
merkana, lepiej znajdź sobie chłopa, który polubi Twoje krągłości, słodkie sosy i domowe obiadki

0 0

asantesana

#5561229 Napisano: 23.01.2013 06:40:05
sanitas napisał(a):

Cytat: Słodki jakiś ten sos. I jakoś tak zwykle ładniej mi podajesz. Nawaliłaś mi na talerz jak świni do koryta.

Takim to trzeba śpiewać: Facet to świnia.... emotka

http://www.tojedo...Facet_to_swinia.html
0 0

anialistopad

#5561244 Napisano: 23.01.2013 06:55:00
Kurde skasowały mi się wiadomości tu na ekonkach i teraz nie wiem co komu obiecałam cholera no emotka piszcie
0 0

trebor1

#5561487 Napisano: 23.01.2013 09:45:51
a niech to! specjalnie kupiłem duplo pod choinkę, w ostatni dzień konkursu jeszcze na pewno go miałem, nie mam psa i nie rozlewam herbaty, a i tak gdzieś go wcięło! przestał istnieć, jednym słowem: paraZgon
0 0

efelinkaaa

#5561494 Napisano: 23.01.2013 09:53:13
trebor1 napisał(a):

a niech to! specjalnie kupiłem duplo pod choinkę, w ostatni dzień konkursu jeszcze na pewno go miałem, nie mam psa i nie rozlewam herbaty, a i tak gdzieś go wcięło! przestał istnieć, jednym słowem: paraZgon

z chęcią bym Cię poratowała,przeszperałam moją magiczną skrzynkę z paragonami, z nadzieją, że nasze lego city wybiło jako klocki lego, ale niestety mam lego kuter emotka

a wkurza mnie padający snieg.. echh ile jeszcze to potrwa?
0 0

Gość: goralecka

#5561528 Napisano: 23.01.2013 10:23:32
Wkurza mnie akcja pt. szczur w kaszce a juz najbardziej to, ze wszyscy uwierzyli na początku a jak emocje opadły i wyszło kilka nowych spraw to powoli zaczynaja sie wycofywać. I wkurza mnie jeszcze, ze ludzie nadal nie rozumieją, ze w internecie nie są anonimowi...i ze to jest potężne medium a kazdy nasz nawet niewinny z pozoru krok może wywołać lawinę. Takich przykładów było juz mnóstwo a ludzie nadal nie nauczeni emotka
0 0

Gość: katrin22

#5561563 Napisano: 23.01.2013 11:17:18
goralecka, a jakie nowe fakty? bo ja też nie wierzę w tego szczura. Babka zdechłego chomika wrzuciła i robi aferę emotka
0 0

Gość: fairy11

#5561568 Napisano: 23.01.2013 11:29:11
Ja też w to nie wierzę, najpierw jest zdjęcie tego niby szczura w opakowaniu z kaszką a potem w miseczce. Skoro go zobaczyła to po co go tam przesypała do wody ? To bez sensu jest
0 0

antylopia

#5561592 Napisano: 24.01.2013 05:06:59
mnie wkurza to ze nie mogę spać emotka i komputer który już ledwo zipie
0 0

Gość: tato999

#5561611 Napisano: 24.01.2013 07:20:37
sanitas napisał(a):

merkana napisał(a):

A ja się wkurzam po raz kolejny. Normalnie wyjdę z siebie zaraz. Mój (rzekomo) ukochany zdążył mnie 2 razy doprowadzić do szału w ciągu ostatniej godziny.
Przyszedł, zrzucił kurtkę, butów nie wytrzepał ze śniegu i tak wchodzi do przedpokoju jak macho, a ja się krzątam w kuchni i pyszności gotuję. A on tak na mnie zerka, robi minę, jakby ktoś mu ktoś w kieszeń napluł i mówi:
Wiesz, brzuch tak ci jakoś odstaje nienaturalnie. emotka To się nazywa delikatność! Myślałam, że mu ten ryż odcedzany wtedy na głowę wysypie! I teraz czuję się jak jakiś świniak, skoro już mi tak pojechał.

Ale to nie wszystko. Dziś na obiad- ryż z z sosem (pierś+ jakiś gotowiec z pudliszek). Siedzi, miele tym jęzorem, już czuję, że mu się coś nie podoba i nagle jak z maszynówki:
Słodki jakiś ten sos. I jakoś tak zwykle ładniej mi podajesz. Nawaliłaś mi na talerz jak świni do koryta. No i nie wytrzymałam. Puściłam mu taką wiązankę, że uderzył ręką w stół i w widelec, ryż z sosem został na komputerze i na ścianie, a ja go formalnie wygoniłam z tych nerwów. I poszedł z palcem, który jest zszyty na krav mage.

I śmiać mi się chce, i płakać. Powiedziałam już, że to, że jego tato ciągle marudzi mamie na obiadki (a kobiecina tak się stara, takie pyszności pod nos podstawia), to nie znaczy, że on będzie marudził na moje. Okropieństwo jakieś z tymi facetami.

Cytat: Słodki jakiś ten sos. I jakoś tak zwykle ładniej mi podajesz. Nawaliłaś mi na talerz jak świni do koryta.

ja od swojego kochanego nie usłyszałam słów krytyki bezpodstawnej

jak mi się należy to wtedy usłyszę parę słów prawdy emotka

nikt wcześniej nie traktował mnie tak dobrze jak on no i ja już wiem na co mogę sobie pozwolić i na co zwrócić uwagę

nie można się dać facetowi pomiatać/obrażać w żaden sposób bo to zapędza w kozi róg
0 0

Gość: mikki85

#5561620 Napisano: 24.01.2013 07:47:13
http://www.coca-c...ic.pl/Ourpromotions/

cały styczeń bez coca coli emotka
0 0

Gość: goralecka

#5561638 Napisano: 24.01.2013 08:45:35
katrin22 napisał(a):

goralecka, a jakie nowe fakty? bo ja też nie wierzę w tego szczura. Babka zdechłego chomika wrzuciła i robi aferę emotka

Czy fakty to nie wiem ale ta pani zabronila publikacji tych zdjęć innym portalom (choć prawa i tak ma fb)..więc czemu chce to ukryć jesli powinno jej zależeć na nagłośnieniu sprawy dalej?poza tym są jakieś nieścisłości, ze niby jechali do sanepidu a potem wrócili z biedronki...ze numer partii odczytywala w domu po tym jak mąż wrocil z sanepidu...no i niby nie stwierdziła w 100% ze to szczur bo go nie dotykała ale był najpierw w kaszcze potem w misce potem znów w kaszce.Ale to wszystko piszą ludzie więc nie wiem ile w tym prawdy jak i nie wiem ile jest szczura w szczurze emotka
0 0

onlyrybka

#5561654 Napisano: 24.01.2013 09:02:39
mikki85 napisał(a):

http://www.coca-c...ic.pl/Ourpromotions/

cały styczeń bez coca coli emotka

kryzys mają emotka
0 0

maria1980

#5561659 Napisano: 24.01.2013 09:08:32
katrin22 napisał(a):

przecież to nie był szczur ,tylko karteczka z napisem trutka na szczury została wyłożona...
emotka
0 0

tusiek

#5561661 Napisano: 24.01.2013 09:10:44
tato999 napisał(a):

sanitas napisał(a):

merkana napisał(a):

A ja się wkurzam po raz kolejny. Normalnie wyjdę z siebie zaraz. Mój (rzekomo) ukochany zdążył mnie 2 razy doprowadzić do szału w ciągu ostatniej godziny.

nikt wcześniej nie traktował mnie tak dobrze jak on no i ja już wiem na co mogę sobie pozwolić i na co zwrócić uwagę

nie można się dać facetowi pomiatać/obrażać w żaden sposób bo to zapędza w kozi róg

jesteś za dobra i tyle.Ja po którymś razie jak mąż zaczął grymasic przy jedzeniu poprostu wstałam,wzięłam jego talerz i wywaliłam żarcie.Nie smakuje więc nie będziesz jeśc ani dziś ani jutro ani za tydzien powiedziałam.Cos tam paplał pod nosem ale wiedział,że nie zartuje.Po miesiącu znudziło mu się zarcie gotowców typu gorący kubek i przez tydzien dostawałam kwiatki w ramach przeprosin.Ni daj się.Nie masz zdaje się na czole napisane kucharka przecież.
0 0

#5561662 Napisano: 24.01.2013 09:12:17
tusiek napisał(a):

tato999 napisał(a):

sanitas napisał(a):

merkana napisał(a):

jesteś za dobra i tyle.Ja po którymś razie jak mąż zaczął grymasic przy jedzeniu poprostu wstałam,wzięłam jego talerz i wywaliłam żarcie.Nie smakuje więc nie będziesz jeśc ani dziś ani jutro ani za tydzien powiedziałam.Cos tam paplał pod nosem ale wiedział,że nie zartuje.Po miesiącu znudziło mu się zarcie gotowców typu gorący kubek i przez tydzien dostawałam kwiatki w ramach przeprosin.Ni daj się.Nie masz zdaje się na czole napisane kucharka przecież.

i tak trzeba jak tusiek a jak nie pomaga to trzeba się zastanowić czy taki związek ma dalej sens i czy warto się poświęcać i zaciskać cały czas zęby żeby było dobrze

0 0

dolly

#5561874 Napisano: 24.01.2013 11:39:38
tato999 napisał(a):

Tato999, tzn. co? jak nie zaspokoisz swojego męża/chłopaka to Ci się należy, tak? Czy wiesz ile razy możesz się sprzeciwić, by Ci się nie należało?

0 0

asantesana

#5561970 Napisano: 24.01.2013 12:45:08
http://biznes.one...181,212,1,news-detal
Jednak do sanepidu nie dotarła...
0 0

#5561987 Napisano: 24.01.2013 12:56:05
dolly napisał(a):

tato999 napisał(a):

Tato999, tzn. co? jak nie zaspokoisz swojego męża/chłopaka to Ci się należy, tak? Czy wiesz ile razy możesz się sprzeciwić, by Ci się nie należało?

ale o jakim sprzeciwianiu się tu mowa? nie znasz moich relacji z moim chłopakiem a jakieś dziwne wnioski wysnuwasz

o jakim zaspakajaniu tu mowa? nie pisałam nic na ten temat ale widzę, że Tobie moje jak mi się należy kojarzy Ci się jednoznacznie z tym czy mu się oddam czy nie a mi chodziło o całkiem inne aspekty życia w związku
0 0

anialistopad

#5561988 Napisano: 24.01.2013 12:56:11
asante napisał(a):

http://biznes.one...181,212,1,news-detal
Jednak do sanepidu nie dotarła...

jak sciemniala to ladna kare zaplaci za znieslawienie
0 0