Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
madzia34
Postów 1741
Data rejestracji 23.11.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 13
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Skoro się nie chwali to dobrze, pocieszające, bo może jeszcze nie dzwonili.
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
marzanna
Postów 1484
Data rejestracji 30.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
\"Some people are wise. Some otherwise\"
joan
Postów 18746
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Mam dobijającą lekturę na wieczór - właśnie odebrałam pisemko z sądu RP, do zapłaty 380 zeta
W temacie: wkurza mnie, że jutro wpadną znajomi i mam im zaserwować zupę + tiramisu, a gdzież kufa mój pomocnik? W pojedynkę nawet palcem nie kiwnę
Gość: pola731
no ja też mam dziś sądny dzień - dowiedziałam się dziś w spółdzielni, że zamiast na konto czynszowe płaciłam calutki rok na konto za wodę - w efekcie na koncie z wodą mam nadpłatę a z konta czynszowego mam sądowy nakaz zapłaty ... na moje pytanie czemu nawet głupiego wezwania do zapłaty nie dostałam usłyszałam, że pewnie wrzucili mi pracownicy do skrzynki... bo spółdzielnia nie korzysta już z poczty -i że mogę się odwołać , ale wina ewidentnie moja więc psu na buty odwołanie ;
joan
Postów 18746
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Co za dziwaki, tak to jest, jak się komuś nie chce
Swoją drogą, u mojej mamy w sieni spółdzielnia wywiesza stany zadłużenia (bez nazwisk). Nie rozumiem takiego działania, napiętnować ludzi chcą, czy co?
asantesana
Postów 6361
Data rejestracji 14.01.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane 12
Ale to jest głupi kraj... taki nie dla normalnych ludzi tylko dla bogaczy lub/i cwaniaków. Ostatnio byłam trochę w Niemczech, tam wszystko jest dla ludzi. Nawet gdy ma się spore zaległości finansowe w stosunku do Państwa, wystarczy zacząć z nimi rozmawiać, umówić się na spłatę rat itd., nie robią problemów gdy tylko widzą dobrą wolę człowieka. Podobnie jest ze wszystkim. U nas najchętniej to by Cię wyrzucili za drzwi albo zamknęli w więzieniu i radź se sam.
no dziwaki - bo koszty sądowe mi doszły i odsetki, a to , że sobie obracają nadpłatą to była moja dobra wola żeby im wpłacić - a pies z nimi tańcował
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ps. wkurza mnie choroba synka... mówi, że go bolą zęby
Tylko: dlaczego bolą zęby? Hmm... Chyba za wczesnie na wypadanie (4l)
wanderlust
Postów 853
Data rejestracji 30.12.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: l0ginka
http://besty.pl/2060444
a mnie wkurza, że zapodziałam paragon jeden potrzebny
mahuska
Postów 6331
Data rejestracji 25.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a6w bardzo niszczy kręgosłup,ja się czułam młodo i zdrowo przed, przy 11 dniu nie mogłam się ruszac mimo na prawdę silnej woli
dużo fajniejsze są cwicznia p90x, generalnie są bardzo różne , na brzuszek też;-)
a to mi daje motywacje
http://www.youtub.../watch?v=4z85Ik8bAcA
;-)
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bardzo fajny filmik, a muzyka juz sama w sobie zachęca do ćwiczeń
Powodzenia Mahuska
tu naczelna bl¡dynka (błąd zamierzony) RP
przez 3 miesiące miałam zepsuty piekarnik ... dziś przyjechał człowiek do naprawy i ...nastawił zegar i kuchenka działa - nauka mnie kosztowała 40 zł za dojazd....
anialistopad
Postów 14219
Data rejestracji 06.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mialam to samo ,kolega mi powiedzial,aby nastawic zegar to zadziala i tak bylo.
www.zabawkikrasnala.pl
anialistopad
Postów 14219
Data rejestracji 06.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: beciala
pola
P.S.też mam taki piekarnik, jak zegar nie nastawiony nie działa
tak - mam amicę - ale mam ją od 13 lat !
no nic - dobra flaszka poszła
Gość: czarnygreg