Wkurza mnie...

madzia34

#5566329 Napisano: 28.01.2013 04:18:46
a mnie wkurza ze cały dzień czekam aż zadzwonia że wygrałam tablet a tu kicha telefonu brak i w mdw tez nikt sie nie chwali
0 0

agusia147

#5566352 Napisano: 28.01.2013 04:25:58
madzia34 napisał(a):

a mnie wkurza ze cały dzień czekam aż zadzwonia że wygrałam tablet a tu kicha telefonu brak i w mdw tez nikt sie nie chwali

Skoro się nie chwali to dobrze, pocieszające, bo może jeszcze nie dzwonili.
0 0

agusia147

#5566420 Napisano: 28.01.2013 05:08:29
A mnie wkurzył mBank, okazało się, że od roku mamy w systemie dwa razy to samo ubezpieczenie mieszkania i składki nam ściągają dwukrotnie!!
0 0

marzanna

#5566425 Napisano: 28.01.2013 05:13:49
A ja kupiłam szamponetkę Palette na konkurs, płaciłam kartą, a po przyjeździe do domu zorientowałam się, że nie wzięłam paragonu emotka
0 0

joan

#5566460 Napisano: 28.01.2013 05:36:04
pola731 napisał(a):

asante napisał(a):

W temacie - dzisiaj mam taki dzień, ze niech mnie ktoś dobije...

emotka
dobiję Cię pod warunkiem , że Ty też mnie dobijesz ...

Mam dobijającą lekturę na wieczór - właśnie odebrałam pisemko z sądu RP, do zapłaty 380 zeta emotka Mój facet stwierdził, że to chore państwo, bo każą niewinnych ludzi, więc się zdenerwował i musi to odreagować (wyszedł pobiegać). Ja tam się cieszę, bo widzę to tak: zapłacę i będę mogła wrócić do normalnego życia, nie będę się odwoływać, nie moje klimaty, chcę to mieć z głowy raz na zawsze. Ostrzegłam Mojego, że (na wzór Agi) rzucę w niego kubkiem i będziemy mieć dziurę w ścianie, ale wszyscy wiedzą, żem chodzącą łagodnością, eh. Wróciły mi siły; odżyłam, jak król Théoden po wizycie Gandalfa, mogę dobić, kogo chcecie emotka

W temacie: wkurza mnie, że jutro wpadną znajomi i mam im zaserwować zupę + tiramisu, a gdzież kufa mój pomocnik? W pojedynkę nawet palcem nie kiwnę emotka
0 0

Gość: pola731

#5566465 Napisano: 28.01.2013 05:41:23
joan napisał(a):

pola731 napisał(a):

asante napisał(a):

emotka

Mam dobijającą lekturę na wieczór - właśnie odebrałam pisemko z sądu RP, do zapłaty 380 zeta emotka Mój facet stwierdził, że to chore państwo, bo każą niewinnych ludzi, więc się zdenerwował i musi to odreagować (wyszedł pobiegać). Ja tam się cieszę, bo widzę to tak: zapłacę i będę mogła wrócić do normalnego życia, nie będę się odwoływać, nie moje klimaty, chcę to mieć z głowy raz na zawsze. Ostrzegłam Mojego, że (na wzór Agi) rzucę w niego kubkiem i będziemy mieć dziurę w ścianie, ale wszyscy wiedzą, żem chodzącą łagodnością, eh. Wróciły mi siły; odżyłam, jak król Théoden po wizycie Gandalfa, mogę dobić, kogo chcecie emotka

W temacie: wkurza mnie, że jutro wpadną znajomi i mam im zaserwować zupę + tiramisu, a gdzież kufa mój pomocnik? W pojedynkę nawet palcem nie kiwnę emotka

no ja też mam dziś sądny dzień - dowiedziałam się dziś w spółdzielni, że zamiast na konto czynszowe płaciłam calutki rok na konto za wodę - w efekcie na koncie z wodą mam nadpłatę a z konta czynszowego mam sądowy nakaz zapłaty ... na moje pytanie czemu nawet głupiego wezwania do zapłaty nie dostałam usłyszałam, że pewnie wrzucili mi pracownicy do skrzynki... bo spółdzielnia nie korzysta już z poczty -i że mogę się odwołać , ale wina ewidentnie moja więc psu na buty odwołanie ;

0 0

joan

#5566471 Napisano: 28.01.2013 05:46:36
pola731 napisał(a):

no ja też mam dziś sądny dzień - dowiedziałam się dziś w spółdzielni, że zamiast na konto czynszowe płaciłam calutki rok na konto za wodę - w efekcie na koncie z wodą mam nadpłatę a z konta czynszowego mam sądowy nakaz zapłaty ... na moje pytanie czemu nawet głupiego wezwania do zapłaty nie dostałam usłyszałam, że pewnie wrzucili mi pracownicy do skrzynki... bo spółdzielnia nie korzysta już z poczty -i że mogę się odwołać , ale wina ewidentnie moja więc psu na buty odwołanie ;

Co za dziwaki, tak to jest, jak się komuś nie chce emotka A przecież wystarczyło, żeby do Ciebie zadzwonili emotka

Swoją drogą, u mojej mamy w sieni spółdzielnia wywiesza stany zadłużenia (bez nazwisk). Nie rozumiem takiego działania, napiętnować ludzi chcą, czy co?
0 0

asantesana

#5566481 Napisano: 28.01.2013 05:50:28
pola731 napisał(a):

joan napisał(a):

pola731 napisał(a):

asante napisał(a):

emotka

Ale to jest głupi kraj... taki nie dla normalnych ludzi tylko dla bogaczy lub/i cwaniaków. Ostatnio byłam trochę w Niemczech, tam wszystko jest dla ludzi. Nawet gdy ma się spore zaległości finansowe w stosunku do Państwa, wystarczy zacząć z nimi rozmawiać, umówić się na spłatę rat itd., nie robią problemów gdy tylko widzą dobrą wolę człowieka. Podobnie jest ze wszystkim. U nas najchętniej to by Cię wyrzucili za drzwi albo zamknęli w więzieniu i radź se sam.
0 0

#5566482 Napisano: 28.01.2013 05:50:42
joan napisał(a):

pola731 napisał(a):

Co za dziwaki, tak to jest, jak się komuś nie chce emotka A przecież wystarczyło, żeby do Ciebie zadzwonili emotka

Swoją drogą, u mojej mamy w sieni spółdzielnia wywiesza stany zadłużenia (bez nazwisk). Nie rozumiem takiego działania, napiętnować ludzi chcą, czy co?

no dziwaki - bo koszty sądowe mi doszły i odsetki, a to , że sobie obracają nadpłatą to była moja dobra wola żeby im wpłacić - a pies z nimi tańcował
0 0

efelinkaaa

#5566697 Napisano: 28.01.2013 08:21:26
polskie przypadki: koleżanka zdawała na prawko, zapisywała się w grudniu, egzamin na styczeń. Zapłaciła cenę grudniową, poszła na egzamin, zdała, a tu panie z wordu dzwonią, że musi dopłacić 30zł, bo cena wzrosła... Inaczej nie wydadzą jej prawka emotka

ps. wkurza mnie choroba synka... mówi, że go bolą zęby emotka Nie ma żadnych ubytków, ząbki ładne i chyba już wszystkie... ale zauważyłam, że język ma w takie kropki, jak truskawka (ale nie jest spuchnięty). Pierwsze co, to pomyślałam: szkarlatyna? Ale patrzę na te jęzorki w galerii google i żaden tego nie przypomina..

Tylko: dlaczego bolą zęby? Hmm... Chyba za wczesnie na wypadanie (4l)
0 0

wanderlust

#5566756 Napisano: 28.01.2013 09:06:45
Wkurza mnie, że nie mogę zabrać się za naukę emotka Ostatnie 3 miesiące nauki w szkole, matura w maju a mi się nie chce emotka
0 0

Gość: l0ginka

#5566766 Napisano: 28.01.2013 09:17:48
rosik93 napisał(a):

Wkurza mnie, że nie mogę zabrać się za naukę emotka Ostatnie 3 miesiące nauki w szkole, matura w maju a mi się nie chce emotka

http://besty.pl/2060444

a mnie wkurza, że zapodziałam paragon jeden potrzebny emotka
0 0

mahuska

#5566865 Napisano: 28.01.2013 11:27:25
staszek napisał(a):

dolly napisał(a):

pawel1615 napisał(a):

apropopo a6w- robicie jakieś przerwy miedzy seriami (nie cyklami)? Bo sa 3 wersje w internecie:
1. max kilkadziesiąt sekund przerwy

tak

tak 15-20 sekund

a6w bardzo niszczy kręgosłup,ja się czułam młodo i zdrowo przed, przy 11 dniu nie mogłam się ruszac mimo na prawdę silnej woli

dużo fajniejsze są cwicznia p90x, generalnie są bardzo różne , na brzuszek też;-)

a to mi daje motywacje
http://www.youtub.../watch?v=4z85Ik8bAcA

;-)
0 0

dolly

#5567095 Napisano: 29.01.2013 10:15:41
mahuska napisał(a):

a to mi daje motywacje
http://www.youtub.../watch?v=4z85Ik8bAcA

;-)

bardzo fajny filmik, a muzyka juz sama w sobie zachęca do ćwiczeń emotka
Powodzenia Mahuska
0 0

#5567560 Napisano: 29.01.2013 04:27:07
uwaga, uwaga emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka
tu naczelna bl¡dynka (błąd zamierzony) RP

przez 3 miesiące miałam zepsuty piekarnik ... dziś przyjechał człowiek do naprawy i ...nastawił zegar i kuchenka działa - nauka mnie kosztowała 40 zł za dojazd.... emotka emotka emotka emotka
0 0

anialistopad

#5567568 Napisano: 29.01.2013 04:31:11
pola731 napisał(a):

przez 3 miesiące miałam zepsuty piekarnik ... dziś przyjechał człowiek do naprawy i ...nastawił zegar i kuchenka działa - nauka mnie kosztowała 40 zł za dojazd.... emotka emotka emotka emotka

mialam to samo ,kolega mi powiedzial,aby nastawic zegar to zadziala i tak bylo.
0 0

anialistopad

#5567572 Napisano: 29.01.2013 04:32:23
pewnie masz amice kuchenke? Nie moglam juz edytowac,sorki za post pod postem
0 0

Gość: beciala

#5567575 Napisano: 29.01.2013 04:33:04
pola731 napisał(a):

pola emotka - dzień mam do kitu, a ty rozbawiłaś mnie do łez emotka
P.S.też mam taki piekarnik, jak zegar nie nastawiony nie działa
0 0

#5567578 Napisano: 29.01.2013 04:34:24
kaki76 napisał(a):

pewnie masz amice kuchenke? Nie moglam juz edytowac,sorki za post pod postem

tak - mam amicę - ale mam ją od 13 lat ! emotka
no nic - dobra flaszka poszła
0 0

Gość: czarnygreg

#5567579 Napisano: 29.01.2013 04:35:44