Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
madzia34
Postów 1741
Data rejestracji 23.11.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 13
a nie wiecie jak z kartonem,bo po roku to nawet slad po nim nie został:(
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
co do sprzątania nic sie nie martw, może znajdziesz coś, co CI dawno zaginęło
olunka
Postów 8524
Data rejestracji 03.06.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
mąż kiedyś oddawał w reklamówce, byle jest paragon
\"...To piosenka, która mówi
Jak się nie ma, co się lubi
To nie lubi się i tego, co się ma.\"
ziolko
Postów 10414
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cudaczek121
Postów 6821
Data rejestracji 28.02.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Mój śp. Dziadek miał na pilocie od telewizora z kolei taki jakiś dziwny przełącznik.Któreś z wnucząt w złą stronę niechcący Mu przestawiło ten cycek na pilocie,że nie mógł włączyć tv.Wezwał faceta do naprawy,a ten na szczęście wziął tylko 10 złotych za dojazd.
Wkurza mnie moja własna głupota.Poszłam dziś do Rossmanna po fakturę za maskarę Loreal, ale tak jakoś zapomniałam,że jak wydadzą mi fakturę, to będą chcieli zatrzymać oryginał paragonu.Duplikatu paragonu nie chcieli wydać.Więc jak wygram w konku Rossmanna na ten sam numer paragonu, którego oryginał wysłałam jak wygrałam 100 zł w ogólnym Loreal, to i tak mi nagroda przepadnie.Co z tego,że zrobiłam sobie kopię jak oni chcą oryginał
https://poznaj.to/rejestracja?r=qYGwG
http://greenpanth...pl/?rf=fe7923290ef74
http://rejestracj...apros.htm?u=76199977
https://panel.dem...2421eee602a151c9a17/
bethan
Postów 4513
Data rejestracji 19.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cudaczek121
Postów 6821
Punkty karne 1
Konkursy dodane
poprosiłam o zwrot oryginału jednak.Skoro w pierwszym konku Loreal mam pewną stówkę, to wolałam wysłać oryginał paragonu na to co już wygrałam, a nie czekać aż być może wygram w Loreal na Rossnecie złoty łańcuszek z serduszkiem lub maskarę.Bo jak to mówią Lepszy wróbel w garści...
Gość: katrin22
to ja miałam lepszy numer! Zawsze kładłam klucze na grzejnik ( w ganku) i po jakimś czasie zobaczyłam, że ich tam nie ma, szukałam 2 miechy!!! Mąż już mi czarne scenariusze przedstawiał, że zgubiłam, że ktoś się włamie (bo pilot do bramy był przyczepiony i klucze od auta) i co się okazało? że wielmożny Pan postawił skrzynkę na piwa pod grzejnikiem,a klucze musiały spać do skrzynki i mąż POWIÓZŁ je do sklepu, na szczęście tylko mój mąż kupuje Tatrę w butelkach i w skrzynce, stąd ekspedientka skojarzyła fakty po znalezieniu kluczy i tak oto po 2 miechach klucze wróciły
A czyja wina? oczywiście moja (wg męża), bo poc stawiam klucze na grzejniku?
barszcz
Postów 2199
Data rejestracji 22.03.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To ja klucze zostawiłam w aucie na drzwiach, w sumie to tak bezmyślnie bo dziecko w foteliku zapinałam. Potem mi nie były potrzebne bo wyjeżdżaliśmy na parę dni, no i mąż otwierał swoimi kluczami. Kilka dni później szukałam kluczy, przetrzepałam wszelkie możliwe miejsca i nigdzie ich nie było. Mąż już straszył zmianą zamków itp, bo jak ktoś znajdzie to co wtedy... A klucze potem cudownie a aucie się znalazły
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
Gość: pola731
maribog
Postów 1022
Data rejestracji 27.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ooo to samo - tylko ja z moją K
do d**y taki związek, nie ?
maribog
Postów 1022
Data rejestracji 27.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cudaczek121
Postów 6821
Punkty karne 1
Konkursy dodane
a to czemu
Gość: emilka1705
bo co to za małżeństwo - on tam , ja z dziećmi gdzie indziej
nie ma co podziwiać - taki lajf
cudaczek121
Postów 6821
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Mojej mamy siostry mąż jest kierowcą tira- jeździ w trasy zagraniczne.Trzy tygodnie go nie ma, tydzień jest tylko w domu.Mojej ciotce taki tryb życia odpowiada, mojej mamie i mnie by na pewno nie przypasował.
też nie jestem szczęśliwa - ale aktualnie nie mam wyboru