Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
aljagus
Postów 43
Data rejestracji 20.12.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: emka86
dobrze ,że coś robi mój śpi
Gość: merkana
joan
Postów 18746
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
aljagus
Postów 43
Data rejestracji 20.12.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Orzeszki... ale ten to jakby cały świat mu się walił!Jeszcze chwila a będzie rzucać tą lutownicą po pokoju.Siedzę z córką cicho-atmosfera napięta jak...
serberta
Postów 100
Data rejestracji 23.10.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Swoja droga durny tekst, jakoś zalatuje męskim szowinizmem...
petunija1
Postów 2507
Data rejestracji 24.11.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dzwoniłam wczoraj w sprawie odbioru pralki z Monnari do sklepu.Pani dokładnie nie wiedziała jeszcze jak z odbiorem i powiedziała,że zadzwoni.
Przed chwilą telefon do męża,że można już odbierać.
A on,że przyjedzie we wtorek!!!!!!!!!!!!!!!
Normalnie szlag mnie trafi.
Nawet mu się nie chciało pokombinować by pojechać szybciej.
Ja wiem,że musi mieć kogoś do pomocy,ale litości od czego są telefony.
Czasami mam go dosyć...Cały weekend w tyłku.
Wkurzyłam się, bo do 3 zabrakło mi 1 punktu i kobietka zaprasza mnie na dopytkę. Tylko nie wiem co jest gorsze- pisanie poprawki, czy spotkanie z tą kosą oko w oko, zwłaszcza, że na wykładach pojawiałam się rzadko.
Gość: mikki85
to załatw sama transport i zadzwoń do sklepu
chłop postawiony pod ścianą nie będzie miał nic do gadania
agamaty
Postów 2876
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no to nie zazdroszczę.... z doświadczenia pamiętam, że jak się chodziło na wykłady to dopytka była tylko formalnością... Ale jeśli się uczyłaś to pewnie masz większe szanse na dopytce niz na kolejnym teście wielokrotnego wyboru (kto to dziadostwo w ogóle wymyślił?) Ech... studia... wtedy człowiek się stresował tym, z czego teraz się śmieje...
Powodzenia!
agamaty
Postów 2876
Punkty karne 0
Konkursy dodane
myślę, że to może nie plagiat, ale raczej wspólna twórczość małżeńska... raz autorem jest żona, raz mąż. Pytanie, czy w regulaminie była informacja, że tekst ma być wcześniej niepublikowany. Ale znając konki facebookowe to regulaminu nikt na oczy nie widział.
Gość: sarsaparilla
agamaty
Postów 2876
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a jakie duże masz dzieci? Ja już sobie ze swoimi poradziłam. Jadą raz na parę tygodni do babci, zostają tam kilka dni, w to wliczamy sobotę... i ta sobota to dzień lenia... czytam, leżę, jem, idę do wc. Nie kąpię się, nie ubieram. Uwierz, że po takim dniu jestem bardziej zmęczona niż zwykle i odechciewa mi się lenistwa na dłuższy czas
W niedzielę jadę po dzieci i wiem, że żyję
Niby nie robiła nigdy listy, ale podobno jest mocnym wzrokowcem
Gość: sarsaparilla
Mam jedno, pięcioletnie a drugie lat 36;). Rano pracuję w szkole, po południu daję korki lub robię tłumaczenia, w międzyczasie jestem żoną i matką. W weekendy dalej się dokształcam.
Kiedy sprzedaję Maję mamie i tak się zdarza, że Adama nie ma to sprzątam, idiotka ze mnie. Niestety od dłuższego czasu (czytaj: września) Majka jedzie do którejś babci gdy jestem na studiach i tak naprawdę nie mam czasu dla siebie.
W styczniu 2014 w końcu się wyśpię;).
madzia34
Postów 1741
Data rejestracji 23.11.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 13
bankomat nie wypłacił mi gotówki bo transakcja nie moze zostac dokonana(dwa razy podchodziłam do niego) i okazało sie ze z konta gotówka znikneła:(dzwoniłam na info i musze dwa dni zaczekac powinno samo wrócic,ale jak nie...................
aurorcia
Postów 4461
Data rejestracji 10.04.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Już 2 razy w życiu miałam taką sytuację, ale system sam przeliczy i pieniądze na pewno wrócą
Nie klikam i nie biorę udziału w klikanych!!!!
monikar
Postów 3356
Data rejestracji 04.06.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
to chyba ostatnie moje dni z tą siecią
lola.lola
Postów 818
Data rejestracji 07.11.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
*Mimo najszybszych samolotów do wczoraj nie ma już powrotu*