Wkurza mnie...

aljagus

#5578730 Napisano: 08.02.2013 07:22:05
Wkurza...oj WKURZA(!)mnie mąż!Lutuje jakiś kabelek czy coś i znowu leci z tym światem emotka
0 0

Gość: emka86

#5578738 Napisano: 08.02.2013 07:30:32
aljagus napisał(a):

Wkurza...oj WKURZA(!)mnie mąż!Lutuje jakiś kabelek czy coś i znowu leci z tym światem emotka

dobrze ,że coś robi mój śpi
0 0

Gość: merkana

#5578740 Napisano: 08.02.2013 07:31:48
Wk****a, bo już nawet nie wkurza, mnie mój facet. Przeczytał moje wiadomości do i od najlepszej kumpeli, jak, między innymi, żalę sie jej na niego i teraz się nie odzywa. Trafi mnie chyba zaraz, jak można cudze wiadomości tak perfidnie przechwytywać emotka
0 0

joan

#5578748 Napisano: 08.02.2013 07:35:17
merkana - chyba się poczuł niepewnie w związku ze... związkiem. Ale może to i dobrze, przynajmniej wie, co Ci na sercu leży & kto w Twoim sercu mieszka. Teraz pewnie trawi, co przeczytał emotka
0 0

aljagus

#5578754 Napisano: 08.02.2013 07:42:56
emka86 napisał(a):

aljagus napisał(a):

dobrze ,że coś robi mój śpi

Orzeszki... ale ten to jakby cały świat mu się walił!Jeszcze chwila a będzie rzucać tą lutownicą po pokoju.Siedzę z córką cicho-atmosfera napięta jak... emotka Emka- z drugiej strony nie wiem czy to nie wkurzałoby mnie równie mocno emotka WKURZA mnie,ze właśnie teraz wyładował mi się e-papieros..

0 0

serberta

#5578770 Napisano: 08.02.2013 07:58:42
antylopia napisał(a):

wkurza mnie rozwiązanie konkursu na fanpage Hotel Miłomłyn Zdrój Medical Spa & Vitality - nagrodzony tekst jest plagiatem
emotka

Swoja droga durny tekst, jakoś zalatuje męskim szowinizmem...
0 0

petunija1

#5579047 Napisano: 09.02.2013 10:17:11
Mąż! emotka

dzwoniłam wczoraj w sprawie odbioru pralki z Monnari do sklepu.Pani dokładnie nie wiedziała jeszcze jak z odbiorem i powiedziała,że zadzwoni.

Przed chwilą telefon do męża,że można już odbierać.

A on,że przyjedzie we wtorek!!!!!!!!!!!!!!!

Normalnie szlag mnie trafi.
Nawet mu się nie chciało pokombinować by pojechać szybciej.
Ja wiem,że musi mieć kogoś do pomocy,ale litości od czego są telefony.
Czasami mam go dosyć...Cały weekend w tyłku.
emotka
0 0

#5579050 Napisano: 09.02.2013 10:22:10
No i są. Wyniki tego mojego egzaminu, o którym tyle razy wspominałam (wielokrotnego wyboru, tragiczne pytania).
Wkurzyłam się, bo do 3 zabrakło mi 1 punktu i kobietka zaprasza mnie na dopytkę. Tylko nie wiem co jest gorsze- pisanie poprawki, czy spotkanie z tą kosą oko w oko, zwłaszcza, że na wykładach pojawiałam się rzadko. emotka emotka
0 0

Gość: mikki85

#5579052 Napisano: 09.02.2013 10:22:55
petunija1 napisał(a):

Mąż! emotka

dzwoniłam wczoraj w sprawie odbioru pralki z Monnari do sklepu.Pani dokładnie nie wiedziała jeszcze jak z odbiorem i powiedziała,że zadzwoni.

Przed chwilą telefon do męża,że można już odbierać.

A on,że przyjedzie we wtorek!!!!!!!!!!!!!!!

Normalnie szlag mnie trafi.
Nawet mu się nie chciało pokombinować by pojechać szybciej.
Ja wiem,że musi mieć kogoś do pomocy,ale litości od czego są telefony.
Czasami mam go dosyć...Cały weekend w tyłku.
emotka

to załatw sama transport i zadzwoń do sklepu

chłop postawiony pod ścianą nie będzie miał nic do gadania
0 0

agamaty

#5579059 Napisano: 09.02.2013 10:28:42
merkana napisał(a):

No i są. Wyniki tego mojego egzaminu, o którym tyle razy wspominałam (wielokrotnego wyboru, tragiczne pytania).
Wkurzyłam się, bo do 3 zabrakło mi 1 punktu i kobietka zaprasza mnie na dopytkę. Tylko nie wiem co jest gorsze- pisanie poprawki, czy spotkanie z tą kosą oko w oko, zwłaszcza, że na wykładach pojawiałam się rzadko. emotka emotka

no to nie zazdroszczę.... z doświadczenia pamiętam, że jak się chodziło na wykłady to dopytka była tylko formalnością... Ale jeśli się uczyłaś to pewnie masz większe szanse na dopytce niz na kolejnym teście wielokrotnego wyboru (kto to dziadostwo w ogóle wymyślił?) Ech... studia... wtedy człowiek się stresował tym, z czego teraz się śmieje...
Powodzenia!
0 0

agamaty

#5579063 Napisano: 09.02.2013 10:32:46
antylopia napisał(a):

wkurza mnie rozwiązanie konkursu na fanpage Hotel Miłomłyn Zdrój Medical Spa & Vitality - nagrodzony tekst jest plagiatem
emotka

myślę, że to może nie plagiat, ale raczej wspólna twórczość małżeńska... raz autorem jest żona, raz mąż. Pytanie, czy w regulaminie była informacja, że tekst ma być wcześniej niepublikowany. Ale znając konki facebookowe to regulaminu nikt na oczy nie widział.
0 0

Gość: sarsaparilla

#5579065 Napisano: 09.02.2013 10:36:47
Chciałabym mieć choć jeden taki dzień, chociaż raz na dwa, trzy, cztery miesiące, chociaż pół roku, żebym NIC nie musiała robić. Leżałabym w łóżku, oglądała seriale i wstawała tylko do wc i po kanapkę. Marzenie ściętej głowy.
0 0

agamaty

#5579069 Napisano: 09.02.2013 10:40:22
sarsaparilla napisał(a):

Chciałabym mieć choć jeden taki dzień, chociaż raz na dwa, trzy, cztery miesiące, chociaż pół roku, żebym NIC nie musiała robić. Leżałabym w łóżku, oglądała seriale i wstawała tylko do wc i po kanapkę. Marzenie ściętej głowy.

a jakie duże masz dzieci? Ja już sobie ze swoimi poradziłam. Jadą raz na parę tygodni do babci, zostają tam kilka dni, w to wliczamy sobotę... i ta sobota to dzień lenia... czytam, leżę, jem, idę do wc. Nie kąpię się, nie ubieram. Uwierz, że po takim dniu jestem bardziej zmęczona niż zwykle i odechciewa mi się lenistwa na dłuższy czas emotka
W niedzielę jadę po dzieci i wiem, że żyję emotka A tak na poważnie - domu nie trzeba sprzątać codziennie, obiad jednodaniowy w zupełności wystarczy a jak dzieci pogapią się raz w tygodniu w TV to nic im się nie stanie!
0 0

#5579070 Napisano: 09.02.2013 10:42:40
agamaty napisał(a):

merkana napisał(a):

no to nie zazdroszczę.... z doświadczenia pamiętam, że jak się chodziło na wykłady to dopytka była tylko formalnością... Ale jeśli się uczyłaś to pewnie masz większe szanse na dopytce niz na kolejnym teście wielokrotnego wyboru (kto to dziadostwo w ogóle wymyślił?) Ech... studia... wtedy człowiek się stresował tym, z czego teraz się śmieje...
Powodzenia!

Niby nie robiła nigdy listy, ale podobno jest mocnym wzrokowcem emotka Co najgorsze- na ostatnich wykładach powtarzała, że ten kto nie chodził, nie ma szans na zdanie i jestem jedyną z tych, którzy nie chodzili a prawie zdali. Mam nadzieję, że moc będzie ze mną emotka
0 0

Gość: sarsaparilla

#5579421 Napisano: 09.02.2013 07:03:52
agamaty napisał(a):

sarsaparilla napisał(a):

a jakie duże masz dzieci? Ja już sobie ze swoimi poradziłam. Jadą raz na parę tygodni do babci, zostają tam kilka dni, w to wliczamy sobotę... i ta sobota to dzień lenia... czytam, leżę, jem, idę do wc. Nie kąpię się, nie ubieram. Uwierz, że po takim dniu jestem bardziej zmęczona niż zwykle i odechciewa mi się lenistwa na dłuższy czas emotka
W niedzielę jadę po dzieci i wiem, że żyję emotka A tak na poważnie - domu nie trzeba sprzątać codziennie, obiad jednodaniowy w zupełności wystarczy a jak dzieci pogapią się raz w tygodniu w TV to nic im się nie stanie!

Mam jedno, pięcioletnie a drugie lat 36;). Rano pracuję w szkole, po południu daję korki lub robię tłumaczenia, w międzyczasie jestem żoną i matką. W weekendy dalej się dokształcam.

Kiedy sprzedaję Maję mamie i tak się zdarza, że Adama nie ma to sprzątam, idiotka ze mnie. Niestety od dłuższego czasu (czytaj: września) Majka jedzie do którejś babci gdy jestem na studiach i tak naprawdę nie mam czasu dla siebie.

W styczniu 2014 w końcu się wyśpię;).
0 0

madzia34

#5580009 Napisano: 10.02.2013 05:54:08
wkurzyłam sie na maxa emotka
bankomat nie wypłacił mi gotówki bo transakcja nie moze zostac dokonana(dwa razy podchodziłam do niego) i okazało sie ze z konta gotówka znikneła:(dzwoniłam na info i musze dwa dni zaczekac powinno samo wrócic,ale jak nie................... emotka emotka
0 0

aurorcia

#5580012 Napisano: 10.02.2013 05:56:03
madzia34 napisał(a):

wkurzyłam sie na maxa emotka
bankomat nie wypłacił mi gotówki bo transakcja nie moze zostac dokonana(dwa razy podchodziłam do niego) i okazało sie ze z konta gotówka znikneła:(dzwoniłam na info i musze dwa dni zaczekac powinno samo wrócic,ale jak nie................... emotka emotka

Już 2 razy w życiu miałam taką sytuację, ale system sam przeliczy i pieniądze na pewno wrócą emotka
0 0

monikar

#5580737 Napisano: 11.02.2013 12:56:10
Wkurza mnie wprowadzenie od marca opłat za rok ważności konta w T-mobile emotka

to chyba ostatnie moje dni z tą siecią
0 0

lola.lola

#5580750 Napisano: 11.02.2013 01:04:48
wkurza mnie facebook bo nie działa emotka
0 0

luckymen

#5580768 Napisano: 11.02.2013 01:27:55