Wkurza mnie...

zaczytana-pola

#5607961 Napisano: 09.03.2013 00:49:20
dolly napisał(a):

Sorry Ilonka emotka bbbuuuuaaahahahahah idę po ptasie mleczko emotka

emotka to nie jest śmieszne. Nie powinnam jeść czekolady, a nie potrafię sobie jej odmówić emotka
A najgorszy jest mój Troll. Przyczłapuje się z cukierasem w łapce i wciska mi na siłę. 'Mama, chcę się z Tobą podzielić.'
'Nie chcę synku, dziękuję. Zjedz sam.'.
'Ale mama, to dla Ciebie.'
'Synuś, naprawdę nie chcę.'
'Jak nie zjesz, to będę ryczał.' emotka
0 0

dolly

#5608043 Napisano: 09.03.2013 10:53:01
zaczytana-pola napisał(a):

dolly napisał(a):

emotka to nie jest śmieszne. Nie powinnam jeść czekolady, a nie potrafię sobie jej odmówić emotka
(...)

W formie jakiej to opisałaś powyżej trudno się powstrzymać od śmiechu emotka Co do trolla, to niestety, albo przekonasz, że boli Cię ząb i nie możesz, albo nie masz wyjścia i z uśmiechem będziesz ciumkać kolejnego cukierka emotka

emotka
0 0

dochaaa

#5608045 Napisano: 09.03.2013 10:53:11
mia napisał(a):

dochaaa napisał(a):

moze nie tyle co wkurza ale smuci mnie ze na ok 200 ekspresow TESCO nie utrafilam zadnego... na 2.000 emotka zestawow DoReMi rowniez nie ustrzelilam zadnego, o niedochodzacych kuponach z rmf wspominac nie musze emotka

Z Tesco będzie jeszcze na pewno rezerwa. emotka
Maile z RMF przyjdą.
A co do tego DoReMi, to może Cie pocieszy, że ja nawet nie wiem, o czym mówisz emotka

he he dzieki mia od razu mi lepiej emotka jakis czas temu byly oglaszany nabor na testerow DoReMi( te jedzonko dla dzieci do Gerbera) i mialam cichą nadzieję ze uda mi sie cos dla synka zdobyc, przewaznie tam gdzie duzo pula nagrod to się udawało ... (jednak 2 tys zestawow to nie jest malo emotka )

A najgorszy jest mój Troll. Przyczłapuje się z cukierasem w łapce i wciska mi na siłę. 'Mama, chcę się z Tobą podzielić.'

ha ha ha to mnie rozbawilo emotka emotka
0 0

bachacz

#5608238 Napisano: 09.03.2013 14:25:19

dolly napisał(a):

Nie jesteś sama w tym klubie.Od listopada wielkim mozołem zrzuciłam parę kilo ,w skowronkach cała emotka i co dostałam na dzień kobiet od starszego synalka ?????? czekoladki!!!!! obdzieliłam wszystkich nawet wcisnęłam co się dało wzbraniającemu listkowi i jeszcze tyle zostało ,że nie ma szeptu "zjedz mnie" tylko jeden wrzask . Synalek to jakiś złośliwy typ ,tak to o mamusi nie pamięta a jak już sobie przypomni to chyba specjanie żeby katorgę sprawić . emotka
0 0

antylopia

#5608328 Napisano: 09.03.2013 16:09:51

Wkurzają mnie faceci. Kupują czekoladki. Te czekoladki później wołają, proszą, błagają: 'Zjedz mnie, no dalej!" A ja nie potrafię odmówić emotka emotka

od tygodnia katuje się dieta i na dzień kobiet dostałam od chłopaka czekoladki wrrrr wreczając je powiedział ale zjedz je dopiero po diecie emotka emotka emotka
0 0

Gość: awi

#5608416 Napisano: 09.03.2013 18:05:40
antylopia napisał(a):

Wkurzają mnie faceci. Kupują czekoladki. emotka emotka

od tygodnia katuje się dieta i na dzień kobiet dostałam od chłopaka czekoladki wrrrr wreczając je powiedział ale zjedz je dopiero po diecie emotka emotka emotka

Sadyści emotka Tępić w zarodku emotka Nie rozpakowywać emotka Dać komuś w całości, zanieść do pracy emotka
Kupić (wygrać) sobie kwiaty emotka

Jakiś komentarz?
Nie lubię czekoladek
0 0

Gość: fish1976

#5608455 Napisano: 09.03.2013 18:51:20
awi napisał(a):

antylopia napisał(a):

Sadyści emotka Tępić w zarodku emotka Nie rozpakowywać emotka Dać komuś w całości, zanieść do pracy emotka

Jakiś komentarz?
Nie lubię czekoladek

a ja lubię czekoladki emotka
0 0

agusia147

#5608824 Napisano: 10.03.2013 14:15:54
fish1976 napisał(a):

awi napisał(a):

antylopia napisał(a):

Jakiś komentarz?
Nie lubię czekoladek

Ja też lubię emotka

Swoją drogą odnośnie wkurzania, to wkurza mnie niekumatość niektórych osób. Ty im jedno a oni ci dalej swoje... Yhh
0 0

konwaliowa

#5608831 Napisano: 10.03.2013 14:41:13
agusia147 napisał(a):

fish1976 napisał(a):

awi napisał(a):

antylopia napisał(a):

Jakiś komentarz?
Nie lubię czekoladek

Ja też lubię emotka

Swoją drogą odnośnie wkurzania, to wkurza mnie niekumatość niektórych osób. Ty im jedno a oni ci dalej swoje... Yhh

Czekoladki mnie bardzo cieszą, chowam je w chłodne miejsce i mam zapas. Gdy pojawiają się czyjeś urodziny, wypad do znajomych czy inna okazja, zabieram czekoladki. emotka Mąż mój fanatyk oszczędzania, jest wniebowzięty. emotka
0 0

Gość: size

#5609115 Napisano: 11.03.2013 01:44:36
antylopia napisał(a):

Wkurzają mnie faceci. Kupują czekoladki. Te czekoladki później wołają, proszą, błagają: 'Zjedz mnie, no dalej!" A ja nie potrafię odmówić emotka emotka

Za zły nastrój odpowiedzialny jest nieprawidłowy sposób ważenia emotka

Oto właściwy:

http://demotywato...y-sposob-wazenia-sie

emotka
0 0

agamaty

#5609151 Napisano: 11.03.2013 08:31:16
wkurza mnie gorączka powyzej 39 stopni. Nie chce się od moich dzieci odczepić ... No ileż można walczyć?
0 0

aerdna

#5609181 Napisano: 11.03.2013 09:06:43
Deszcz za oknem...
0 0

Gość: nineczka17

#5609185 Napisano: 11.03.2013 09:12:31
agamaty napisał(a):

wkurza mnie gorączka powyzej 39 stopni. Nie chce się od moich dzieci odczepić ... No ileż można walczyć?

ja z gorączką walczę już ponad tydzień
jak jest w dzień to w nocy brak jak ma w nocy to w dzień spokój,
całą zimę były zdrowe a teraz złapały jakiegoś wirusa już 2 tydzień nie mogą dojść do siebie emotka
0 0

Gość: jenny21

#5609188 Napisano: 11.03.2013 09:14:53
RMF ze swoim glupim konkursem piatkowym - gro ludzi wygralo po 2-3 bony a ja - jak neiktorzy - mimo wygranej mejla nei dostalam i z bonu nici !!!!
0 0

mia

#5609190 Napisano: 11.03.2013 09:16:48
aerdna napisał(a):

Deszcz za oknem...

U Ciebie deszcz, u mnie śnieg... emotka
Wczoraj wyjechać się nie dało, idąc do pracy w autentycznej kurzawie wywaliłam się i rozbiłam kolano (no bo uj odśnieżać i sypać piaskiem rano w niedziele, jak ludzie powinni w chałupie siedzieć?) emotka
A przed chwilą pług, który wreszcie pojawił się na naszej uliczce, się na niej zarył, więc niezłe perspektywy.

Moje biedne krokusy, co kwitły już masowo w ogródku przykryte są zaspami śniegu emotka
0 0

kalka

#5609218 Napisano: 11.03.2013 09:38:49
Wkurza mnie ta nowa strona, a najbardziej to, że kiedy klikam w link podany np. w topie wyniki pokazuje mi się za każdym razem inna strona, ale nie ta z wynikami (nie ta,która powinna) emotka
0 0

Gość: aneczkar10

#5609258 Napisano: 11.03.2013 10:09:05
kalka napisał(a):

Wkurza mnie ta nowa strona, a najbardziej to, że kiedy klikam w link podany np. w topie wyniki pokazuje mi się za każdym razem inna strona, ale nie ta z wynikami (nie ta,która powinna) emotka

myślałam że tylko ja tak mam, a to widać problem jakis jest ze stroną -też mnie to wkurza emotka
0 0

notta

#5609264 Napisano: 11.03.2013 10:14:55
wkurza mnie ten śnieg i wszystkie jego konsekwencje emotka

0 0

jola29k

#5609276 Napisano: 11.03.2013 10:22:01
wkurza mnie ból głowy to juz 4 dzień , śnieg mnie wkurza ja chce już wiosne .
0 0

Gość: acherek

#5609422 Napisano: 11.03.2013 11:43:35
mnie denerwuje nawrót zimy emotka
0 0