Wkurza mnie...

jola29k

#5616149 Napisano: 19.03.2013 08:45:29
śnieg ja chce wiosnę ale taką prawdziwą
0 0

Gość: emilka1705

#5616160 Napisano: 19.03.2013 09:13:05
jola29k napisał(a):

i ja chcę wiosnę!!! Już mam dość siedzenia w domu bo wózkiem człowiek nie przejedzie nigdzie:(
0 0

jola29k

#5616163 Napisano: 19.03.2013 09:19:18
emilka1705 napisał(a):

jola29k napisał(a):

i ja chcę wiosnę!!! Już mam dość siedzenia w domu bo wózkiem człowiek nie przejedzie nigdzie:(

no z wózkiem to są problemy moją mała jeszcze jeżdzi w wózku ale ile się na męczę
0 0

Gość: proza

#5616171 Napisano: 19.03.2013 09:22:30
gracet napisał(a):

dziękuję dziewczyny:) tyle tych specyfików, który wybrać emotka

Dopytaj się dobrze lekarza o możliwość rehabilitacji.Na blizny pomagają naświetlania specjalnymi lampami czy laser.
Na pewno nie zaszkosdzi poprosić o skierowanie.Leczenie jest długie dlatego życzę cierpliwości I ja ze swojej strony polecam Contratubex.
Zdrówka!
0 0

kasia19

#5616173 Napisano: 19.03.2013 09:23:08
jola29k napisał(a):

u mnie sypało cała noc i teraz znowu sniegu po kolana emotka chyba jakąś depresje niedługo dostane emotka
0 0

Gość: gracet

#5616175 Napisano: 19.03.2013 09:26:21
kalisto1986 napisał(a):

gracet napisał(a):

dziękuję dziewczyny:) tyle tych specyfików, który wybrać emotka

spytaj się swojego lekarza, ja miałam kiedyś specjalną maść z oddziału poparzeń
(robiona), robiła na ranie taki film, który podobno miał wtapiać się w rane, dzięki czemu skóra odbudowywała się. Smarowałam synkowi rączkę jak się poparzył, a później jak pojechaliśmy na wakacje i mąż okropnie poparzył sobie plecy od słońca, wyleczyła mu moment rany

no dobra, tylko na mojej prowincji nie ma oddziału oparzeniowego, leczę się u chirurga ogólnego ... zresztą ...po moich ostatnich wypadkach długo mogłabym pisać o naszej służbie (służbie? jakiej służbie????) zdrowia.
0 0

melissa

#5616200 Napisano: 19.03.2013 10:02:46
kasia19 napisał(a):

jola29k napisał(a):

u mnie sypało cała noc i teraz znowu sniegu po kolana emotka chyba jakąś depresje niedługo dostane emotka

U mnie to samo. Śniegu tyle, że aż gałęzie iglaków mi się połamały. A ja już łopaty do odśnieżania schowałam na następny sezon. Gdzie ta wiosna emotka
0 0

Gość: pewnastudentka

#5616239 Napisano: 19.03.2013 10:50:26
wkurza mnie, że mąż miał stłuczkę - babka chciała go wyminąć i samochód jej się ślizgnął... no i przywaliła w bok
emotka emotka
0 0

Gość: gracet

#5616268 Napisano: 19.03.2013 11:29:52
W moim szpitalu panuje zasada: odezwij się, to cię zjedzą!
Spytałam wczoraj jak będzie wyglądać dalsze leczenie, w odpowiedzi usłyszałam wymamrotanie pod nosem, że tak jak w takich przypadkach...
Po czym pielęgniarka stary opatrunek jednym, silnym pociągnięciem zdarła mi z rany wraz z tworzącym się nabłonkiem (strupkiem, czy naskórkiem - cokolwiek to było)
Nie pytajcie jak bolało! emotka
0 0

Gość: goralecka

#5616321 Napisano: 19.03.2013 12:39:18
wkurza mnie, ze stara juz jestem i nie za bardzo rozumiem to dziwne coś o nazwie harlem shake emotka co więcej w ogóle mnie to nie bawi i nie śmieszy a ta muzyka jest czymś najgorszym co można zafundować moim uszom emotka

ehhh ja chcę być znowu nastolatką emotka
0 0

zaczytana-pola

#5616328 Napisano: 19.03.2013 12:46:59
goralecka napisał(a):

wkurza mnie, ze stara juz jestem i nie za bardzo rozumiem to dziwne coś o nazwie harlem shake emotka co więcej w ogóle mnie to nie bawi i nie śmieszy a ta muzyka jest czymś najgorszym co można zafundować moim uszom emotka

A tego się słucha? emotka

Wkurzają mnie oferty pracy. Zastanawiam się skąd wytrzasnąć 20- letnią studentkę zaoczną z 10- cio letnim doświadczeniem, biegłym niemieckim, francuskim, angielskim, tureckim i obowiązkowo wietnamskim. Do tego z własnym autem, gotową pracować po godzinach za najniższą krajową, tudzież na stażu, posiadającą orzeczenie o niepełnosprawności i inne takie emotka
0 0

dochaaa

#5616361 Napisano: 19.03.2013 13:10:47
moj facet! czasem mam ochote spakowac mu rzeczy wystawic za drzwi kopnac w dooope zeby miec od niego swiety spokoj emotka
0 0

fryteczka

#5616378 Napisano: 19.03.2013 13:22:57
zaczytana-pola napisał(a):

goralecka napisał(a):

Wkurzają mnie oferty pracy. Zastanawiam się skąd wytrzasnąć 20- letnią studentkę zaoczną z 10- cio letnim doświadczeniem, biegłym niemieckim, francuskim, angielskim, tureckim i obowiązkowo wietnamskim. Do tego z własnym autem, gotową pracować po godzinach za najniższą krajową, tudzież na stażu, posiadającą orzeczenie o niepełnosprawności i inne takie emotka

jeszcze zapomnialas o nie posiadajacej dziecka i nie planującej założenia rodziny
0 0

zaczytana-pola

#5616381 Napisano: 19.03.2013 13:24:27
fryteczka napisał(a):

goralecka napisał(a):

jeszcze zapomnialas o nie posiadajacej dziecka i nie planującej założenia rodziny

emotka dokładnie.
0 0

wrrrryyy

#5616387 Napisano: 19.03.2013 13:26:55
goralecka napisał(a):

Tez nie rozumiem fenemenu tego "utworu".
Dosławnie brzeszczotem po jajach, kurzych oczywiscie emotka
0 0

barszcz

#5616391 Napisano: 19.03.2013 13:31:50
Wkurza mnie Plus ,a raczej zniknięcie tej sieci w mojej okolicy emotka
Mam nadzieję,że wreszcie naprawiają swoje łacza,a nie jest to dodatkowa awaria!
0 0

karolineczka1591

#5616397 Napisano: 19.03.2013 13:37:48
barszcz napisał(a):

Wkurza mnie Plus ,a raczej zniknięcie tej sieci w mojej okolicy emotka
Mam nadzieję,że wreszcie naprawiają swoje łacza,a nie jest to dodatkowa awaria!

u mnie juz od września ciężko o zasięg i zmuszona zostałam żeby po tylu latach zmienić sieć ;/
0 0

barszcz

#5616402 Napisano: 19.03.2013 13:45:14
Ja złożyłam oficjalną skargę,więc może coś naprawią!
0 0

jola29k

#5616452 Napisano: 19.03.2013 14:50:12
wrrrryyy napisał(a):

goralecka napisał(a):

Tez nie rozumiem fenemenu tego "utworu".
Dosławnie brzeszczotem po jajach, kurzych oczywiscie emotka

jak dla mnie to ta muzyka jest emotka moja córka też uważa ze jest głupia a uważa się za nastolatkę bo ma aż 11 lat emotka
0 0

konwaliowa

#5616498 Napisano: 19.03.2013 15:38:16

fryteczka napisał(a):

emotka dokładnie.

O co wam chodzi.. ?
Przecież to oferta dla lesbijki, która ma tatę ambasadora, więc dużo podróżowała i wielu języków się nauczyła, w dodatku tata ma pieniądze i ona może pracować charytatywnie (czyt. najniższa krajowa). Ma 20 lat i 10 letnie doświadczenie bo z nudów pomagała w ambasadzie, a dzieci nie planuje bo jest lesbijką.. no i czasem lekko strzyka ją w kręgosłupie więc tata załatwił jej grupę inwalidzką. Bardzo sensowne ogłoszenie, napewno znajdzie się wiele chętnych. emotka
0 0