Wkurza mnie...

dolly

#5616654 Napisano: 19.03.2013 18:43:28
zaczytana-pola napisał(a):

goralecka napisał(a):

wkurza mnie, ze stara juz jestem i nie za bardzo rozumiem to dziwne coś o nazwie harlem shake emotka co więcej w ogóle mnie to nie bawi i nie śmieszy a ta muzyka jest czymś najgorszym co można zafundować moim uszom emotka

ehhh ja chcę być znowu nastolatką emotka

A tego się słucha? emotka

ja to dopiero muszę byc stara, bo nie mam pojęcia o czym mówicie... w pierwszej chwili myslałam że chodzi o miasto w Egipcie Sharm El Sheikh... emotka
0 0

teodozja

#5617128 Napisano: 20.03.2013 11:32:03
Wkurza mnie że jestem przeziębiona od soboty i wcale mi nie przechodzi, siedzę uziemiona w domu bo chyba muszę wyleżeć emotka
0 0

enfamka

#5617130 Napisano: 20.03.2013 11:34:47
dolly napisał(a):

goralecka napisał(a):

wkurza mnie, ze stara juz jestem i nie za bardzo rozumiem to dziwne coś o nazwie harlem shake emotka co więcej w ogóle mnie to nie bawi i nie śmieszy a ta muzyka jest czymś najgorszym co można zafundować moim uszom emotka

ja to dopiero muszę byc stara, bo nie mam pojęcia o czym mówicie... w pierwszej chwili myslałam że chodzi o miasto w Egipcie Sharm El Sheikh... emotka

Jesteśmy chyba z podobnej ery prehistorycznej emotka bo ja pomyślałam dokładnie to smao co Ty ! emotka
0 0

Gość: aka

#5617135 Napisano: 20.03.2013 11:47:11
Ból głowy, ma który nic nie działa emotka
0 0

joan

#5617137 Napisano: 20.03.2013 11:49:15
dolly & enfamka - chyba jesteśmy rówieśniczkami emotka Ja to już wszystko muszę w Wikipedii sprawdzać, żeby móc zrozumieć "współczesną młodzież", a szczególnie hasła typu HIPSTER emotka
0 0

bachacz

#5617139 Napisano: 20.03.2013 11:51:14
enfamka napisał(a):

dolly napisał(a):

goralecka napisał(a):

Jesteśmy chyba z podobnej ery prehistorycznej emotka bo ja pomyślałam dokładnie to smao co Ty ! emotka

Ło matko to u mnie oprócz wieku pewnie jeszcze Alzheimer bo zupełnie nie jarzę o czym mowa, emotka emotka emotka
0 0

aneta411

#5617145 Napisano: 20.03.2013 11:56:35
joan napisał(a):

dolly & enfamka - chyba jesteśmy rówieśniczkami emotka Ja to już wszystko muszę w Wikipedii sprawdzać, żeby móc zrozumieć "współczesną młodzież", a szczególnie hasła typu HIPSTER emotka

Ja zajrzałam do encyklopedii (źródła wiedzy) i niestety nic takiego nie znalazłam emotka Wikipedia to jakieś nowsze wydanie? emotka muszę sobie sprawić po emeryturze emotka
0 0

enfamka

#5617153 Napisano: 20.03.2013 12:02:58
joan napisał(a):

Naprawde wkurza mnie to, że zacznyam byc starej daty, jak słyszę nastolatkę z rodziny to rozumiem co drugie słowo, a jak rozmawia przez telefon to...nie musi nawet wychodzić z pokoju emotka
A jak opowiada o swoich "przygodach" to dosłownie zastanawiam się z jakiej ja jestem epoki emotka a mi się wydawało, że szalałam jako nastolatka emotka

A Wiki jest niezawodna, to moja prawa ręka emotka
0 0

Gość: merkana

#5617178 Napisano: 20.03.2013 12:26:51
bachacz napisał(a):

enfamka napisał(a):

dolly napisał(a):

goralecka napisał(a):

Ło matko to u mnie oprócz wieku pewnie jeszcze Alzheimer bo zupełnie nie jarzę o czym mowa, emotka emotka emotka

Dobra, dobra. A co ja mam powiedzieć? Młode pokolenie, nie tak dawno jeszcze nastka, a pierwszy raz słyszę to określenie emotka
0 0

dolly

#5617183 Napisano: 20.03.2013 12:29:46
Że czytając powyższe wpisy, dochodzę do wniosku, że jednak dinozaury nie wyginęły... emotka
emotka
0 0

enfamka

#5617191 Napisano: 20.03.2013 12:36:35
http://www.youtub...We6_59b3V1U&NR=1

Czuję się młodsza emotka wiem juz o co chodzi emotka
0 0

kalisto1986

#5617196 Napisano: 20.03.2013 12:40:06
dolly napisał(a):

Że czytając powyższe wpisy, dochodzę do wniosku, że jednak dinozaury nie wyginęły... emotka
emotka

Staruszki emotka

Mi tam to nie przeszkadza, wręcz podoba mi się,że jeszcze ludzie potrafią ot tak bawić się, zwłaszcza jak to jest organizowane w zupełnie obcym gronie ( ludzie skrzykują się w necie).
W naszej szarej rzeczywistości każdy pozytywny objaw jest fajny - choćby nie miał nic mądrego do przekazania emotka
0 0

enfamka

#5617199 Napisano: 20.03.2013 12:42:50
kalisto1986 napisał(a):

dolly napisał(a):

emotka

Staruszki emotka

Mi tam to nie przeszkadza, wręcz podoba mi się,że jeszcze ludzie potrafią ot tak bawić się, zwłaszcza jak to jest organizowane w zupełnie obcym gronie ( ludzie skrzykują się w necie).
W naszej szarej rzeczywistości każdy pozytywny objaw jest fajny - choćby nie miał nic mądrego do przekazania emotka

też uważam, że to fajne, lepiej jak się tak bawią niż by mieli robić jakieś niebezpieczne głupoty
0 0

dolly

#5617207 Napisano: 20.03.2013 12:53:07
Idę się dokształcić, bo nie wiem o co tej "smarkuli" Kalisto chodzi

Ps. Kalisto oczywiście ze śmiechem pisane, więc się nie wkurzaj emotka
0 0

kalisto1986

#5617224 Napisano: 20.03.2013 13:07:42
dolly napisał(a):

Idę się dokształcić, bo nie wiem o co tej "smarkuli" Kalisto chodzi

Ps. Kalisto oczywiście ze śmiechem pisane, więc się nie wkurzaj emotka

phi toć to komplement emotka
0 0

bachacz

#5617233 Napisano: 20.03.2013 13:17:08
enfamka napisał(a):

http://www.youtub...We6_59b3V1U&NR=1

Czuję się młodsza emotka wiem juz o co chodzi emotka

Powiedzmy ,że wiem na czym to ma polegać , przychodzą , powyginają się potrzęsą , w jakimś pseudo muzycznym hałasie , niektórzy dzięki brakom dofinansowania do leczenia przez nfz pewnie tam znajdują swoje miejsce . Wracam w szeregi dinozaurów, tam mi chyba lepiej emotka
0 0

Gość: arzana

#5617561 Napisano: 20.03.2013 19:52:36
Wkurza mnie to,że córka ma zapalenie płuc. byliśmy u lekarza w poniedziałek przyjąć nas nie chcieli. Lekarz od 11 my byliśmy z córką (3 latka) o 10,30 i powiedzieli że już za dużo pacjentów i mamy przyjść na następny dzień emotka Jednak się uparłam,zrobiłam awanturę i lekarka przyjęła nas o 14. i okazało się że to zapalenie płuc. Dziś już jest po 6 zastrzyku i kaszle straszie bidulka emotka Na szczęście już bez gorączki i wymiotów.
Wkurza mnie jeszcze to że moje córeczki uprosiły mnie żebym zbierała im głosy w konkursie o koniki. A obiecałam sobie że nigdy więcej i co? odklikuje 1/3 ludzi emotka i o nagrodzie możemy zapomnieć emotka
No to się wżaliłam emotka
0 0

jola29k

#5617582 Napisano: 20.03.2013 20:22:51
wkurza mnie mój syn ta taka mała pierdoła
0 0

jokan

#5617590 Napisano: 20.03.2013 20:28:03
a mnie wkurzyło Maybelline konkurs affinitone, powywalali masę zdjęć z konkursu nie wiadomo czemu, a teraz pochowali głowę w piasek i się nie odzywają - już w niejednym konkursie dali plamę emotka
0 0

mia

#5617609 Napisano: 20.03.2013 20:45:24
arzana napisał(a):

Wkurza mnie to,że córka ma zapalenie płuc. byliśmy u lekarza w poniedziałek przyjąć nas nie chcieli. Lekarz od 11 my byliśmy z córką (3 latka) o 10,30 i powiedzieli że już za dużo pacjentów i mamy przyjść na następny dzień emotka Jednak się uparłam,zrobiłam awanturę i lekarka przyjęła nas o 14. i okazało się że to zapalenie płuc. Dziś już jest po 6 zastrzyku i kaszle straszie bidulka emotka Na szczęście już bez gorączki i wymiotów.
Wkurza mnie jeszcze to że moje córeczki uprosiły mnie żebym zbierała im głosy w konkursie o koniki. A obiecałam sobie że nigdy więcej i co? odklikuje 1/3 ludzi emotka i o nagrodzie możemy zapomnieć emotka
No to się wżaliłam emotka

emotka

W temacie: Dosyć Rexona, trochę Grześki i piekielnie rachunek za gaz... emotka
0 0