Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie poprawię CI humoru, ale powiadamiali... smsowo
Iskierka, ten typ tak ma- to chyba wszyscy faceci tak mają
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
Gość: koza.k90
w każdej chwili możesz się wycofać i nie tracić kasy
wysyłasz w T-Mobile eska ze słowem NIE na nr 668
w Heyah NIE ślemy na 568
muszą być duże litery
18.03 przypominałam w DARMOWYCH MINUTACH o wyłączeniu tej usługi
anialistopad
Postów 14219
Data rejestracji 06.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tak, ale kasę zżera i już nie zwracają , miałam to samo wyłączyłam te badziewie
www.zabawkikrasnala.pl
Gość: koza.k90
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
uwierz mi, oni smsowo powiadamiają wybiórczo....
Ostatnio była wymiana nadajników w moich okolicach, to również informowali wybranych, co można przeczytać w starych postach na fb... ja smsa o rozpoczęciu modernizacji nie dostałam, ale poinformowali mnie o jej zakonczeniu... mam chyba pecha do t-mobile.
na szczęście już wyłaczyłam to paskudztwo
Gość: chochliczka
Admini błagam zróbcie coś z tym, to nie może tak byc, że na jednej stronie co drugi post jest tej samej osoby i dokladnie z taką sama tręścią.
Gość: awen6
Gość: emka86
Gość: awen6
Gość: goralecka
A przekładałam ten wyjazd 4 razy
Gość: haz0r
Jedź i się nie przejmuj:) ja właśnie wróciłem z Ustronia, miało przez cały weekend padać, a jedyne co leciało to śnieg w małych ilościach;)
Gość: goralecka
Mowisz?
zdolnabestia
Postów 5306
Data rejestracji 12.12.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 2
Oferty, o których mówisz, pojawiają się raz dziennie, a że mało tam postów, to tak wychodzi, że jest potem po 2, 3 takie same oferty na jednej stronie. Nie widzę nic złego w pisaniu raz dziennie, przynajmniej wiadomo, że sprawa aktualna. Póki są we właściwym wątku, a nie na całym forum, wszystko jest ok
cudaczek121
Postów 6820
Data rejestracji 28.02.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ale ta promocja na 40 procent doładowania była tylko w jeden konkretny weekend bodajże 2 tygodnie temu i ja się załapałam nawet na 2 fony, a w ten weekend jest już tylko bonus 20%
https://poznaj.to/rejestracja?r=qYGwG
http://greenpanth...pl/?rf=fe7923290ef74
http://rejestracj...apros.htm?u=76199977
https://panel.dem...2421eee602a151c9a17/
monikar
Postów 3355
Data rejestracji 04.06.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
chyba nie wszystkich
zaczytana-pola
Postów 11584
Data rejestracji 24.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mia
Postów 17575
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 14
Mam nadzieję, że się domyślam o kim piszesz i że to nie ja...
W temacie wszystko mnie wkurza, od pogody zaczynając, poprzez dzisiejsze fiasko konkursowe i inne dnia tego atrakcje ciągnąc, a kończąc na tym, że chyba się zaczynam rozkładać...
Opowiedz Panu Bogu o swoich planach na przyszłość, a rozbawisz Go do rozpuku...
zaczytana-pola
Postów 11584
Data rejestracji 24.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mia, ja o Tobie?
cudaczek121
Postów 6820
Data rejestracji 28.02.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Gość: kubatbg
Gdy w mediach i kulturze trwała kampania promocji dewiacji, nie walczyłem z tym - musimy być tolerancyjni.
2011: Gdy weszli do Sejmu, nie miałem nic przeciwko - musimy być tolerancyjni.
Gdy ludzi żądających normalności nazywano homofobami, nie stanąłem w ich obronie - musimy być tolerancyjni.
2013: Gdy forsowali prawne uznanie dla związków jednopłciowych, wzruszałem ramionami - musimy być tolerancyjni.
2017?: Gdy wprowadzali możliwość adopcji dzieci przez te związki, nie włączyłem się w kampanię sprzeciwu - musimy być tolerancyjni.
2020?: Gdy wpisano "homofobię" jako czyn karalny do przepisów prawa, uznałem, że to mnie nie dotyczy - musimy być tolerancyjni.
Polska 2023?: Dziś wybrałem się na spacer. Założyłem koszulkę z logo tradycyjnej rodziny - mama, tata, dwójka dzieci. Zatrzymała mnie policja. Teraz siedzę na komendzie z zarzutem homofobii. I zaczyna sobie uświadamiać, że jestem idiotą, który pozwolił tęczowym terrorystom opanować kraj. Ale jest już za późno...
Niemożliwe? Francja 2013:
"We Francji, nad którą krąży coraz poważniejsze widmo legalizacji “małżeństw” i prawa adopcji dzieci dla homoseksualistów, nasilają się państwowe represje wobec osób opowiadających się za tradycyjnym modelem rodziny. Przed kilkoma dniami w Paryżu dwóch żandarmów postanowiło zatrzymać na ulicy mężczyznę, który posiadał bluzę z – jak to określili żandarmi – “stereotypowym symbolem”.
“Stereotypowy symbol”, o którym mowa, przedstawiał grafikę z tradycyjnym modelem rodziny – mamę, tatę oraz dwójkę dzieci. Zdaniem dwóch paryskich żandarmów, którzy postanowili zatrzymać posiadacza bluzy, symbol ten “naruszał dobre obyczaje”, w związku z czym zdecydowali się oni podjąć interwencję. Mężczyźnie nakazano zdjąć bluzę lub zakryć “niemoralny” symbol; gdy ten odmówił, żandarmi przewieźli go na główną komendę policji w Paryżu." tak on wyglada :
https://fbcdn-sph...434_1390270954_n.jpg