Wkurza mnie...

koper

#5630277 Napisano: 08.04.2013 14:39:59
Wkurza mnie, a może nie tyle wkurza, ile dobija to, że po słonecznym weekendzie znowu sypie u mnie gęsty śnieg... Mam już dość emotka
0 0

monikar

#5630329 Napisano: 08.04.2013 15:30:48
Wkurza mnie, że ostatnio na facebooku coraz częściej wygrywają osoby o nickach: Agnieszka Agnieszka, Monika Monika, Ania Anna itp. Przecież takich kont można sobie pozakładać kilkaset, nikt się nie przyczepi, że nazwisko się powtarza bo go najzwyczajniej nie ma.... emotka
0 0

anialistopad

#5630399 Napisano: 08.04.2013 16:23:39
jeny jak mnie wkurza fakt,że nie wiadomo co jest z kolanem mojego synka emotka Ubłagałam przez telefon kobiecinkę o szybszy termin rezonansu magnetycznego mam na piątek,a normalnie listopad by nas zastał.Co tydzień do lekarza na kontrolę w czwartek pobieranie krwi będzie tragedia, a potem oczekiwanie na wynik.Lekarz nie wie co może być przyczyną ,3 tygodnie temu rozbolało go kolano ,tak zwyczajnie nigdzie się nie uderzył,ani nic.Spuchło i tak do dnia dzisiejszego ,fakt opuchlizna troszkę zmalała ,ale przyczyna nadal nie znana.Zdjęcia rentgenowskie i opis radiologa prejaśnienie struktury kostnej w przynasadzie bliższej prawej kości piszczelowej do weryfikacji w badaniu mr.A tam na nfz kolejki takie , że szok jedynie prywatnie można się dostać.Kurde boję się,aby to nie było nic złego emotka
0 0

edith

#5630471 Napisano: 08.04.2013 17:42:49
kubatbg napisał(a):

2001: Gdy zaczęli urządzać parady, nie protestowałem - musimy być tolerancyjni.

Gdy w mediach i kulturze trwała kampania promocji dewiacji, nie walczyłem z tym - musimy być tolerancyjni.

2011: Gdy weszli do Sejmu, nie miałem nic przeciwko - musimy być tolerancyjni.

Gdy ludzi żądających normalności nazywano homofobami, nie stanąłem w ich obronie - musimy być tolerancyjni.

2013: Gdy forsowali prawne uznanie dla związków jednopłciowych, wzruszałem ramionami - musimy być tolerancyjni.

2017?: Gdy wprowadzali możliwość adopcji dzieci przez te związki, nie włączyłem się w kampanię sprzeciwu - musimy być tolerancyjni.

2020?: Gdy wpisano "homofobię" jako czyn karalny do przepisów prawa, uznałem, że to mnie nie dotyczy - musimy być tolerancyjni.

Polska 2023?: Dziś wybrałem się na spacer. Założyłem koszulkę z logo tradycyjnej rodziny - mama, tata, dwójka dzieci. Zatrzymała mnie policja. Teraz siedzę na komendzie z zarzutem homofobii. I zaczyna sobie uświadamiać, że jestem idiotą, który pozwolił tęczowym terrorystom opanować kraj. Ale jest już za późno...

Niemożliwe? Francja 2013:

"We Francji, nad którą krąży coraz poważniejsze widmo legalizacji “małżeństw” i prawa adopcji dzieci dla homoseksualistów, nasilają się państwowe represje wobec osób opowiadających się za tradycyjnym modelem rodziny. Przed kilkoma dniami w Paryżu dwóch żandarmów postanowiło zatrzymać na ulicy mężczyznę, który posiadał bluzę z – jak to określili żandarmi – “stereotypowym symbolem”.

“Stereotypowy symbol”, o którym mowa, przedstawiał grafikę z tradycyjnym modelem rodziny – mamę, tatę oraz dwójkę dzieci. Zdaniem dwóch paryskich żandarmów, którzy postanowili zatrzymać posiadacza bluzy, symbol ten “naruszał dobre obyczaje”, w związku z czym zdecydowali się oni podjąć interwencję. Mężczyźnie nakazano zdjąć bluzę lub zakryć “niemoralny” symbol; gdy ten odmówił, żandarmi przewieźli go na główną komendę policji w Paryżu." tak on wyglada :
https://fbcdn-sph...434_1390270954_n.jpg

Idiotyzm co się dzieje emotka emotka Chetnie zalożę taką koszulke emotka
0 0

Gość: aka

#5630487 Napisano: 08.04.2013 18:00:19
Ech, wszystko w plecy...nie tylko konkursy emotka
0 0

Gość: magdaa

#5630512 Napisano: 08.04.2013 18:25:02
aka napisał(a):

Ech, wszystko w plecy...nie tylko konkursy emotka

i dodatkowo u mnie katar terrorysta!! emotka
0 0

efelinkaaa

#5630581 Napisano: 08.04.2013 20:19:41
poczta polska... list polecony idzie już 7 dzień do odbiorcy...
0 0

asantesana

#5630601 Napisano: 08.04.2013 20:50:41
anialistopad napisał(a):

jeny jak mnie wkurza fakt,że nie wiadomo co jest z kolanem mojego synka emotka Ubłagałam przez telefon kobiecinkę o szybszy termin rezonansu magnetycznego mam na piątek,a normalnie listopad by nas zastał.Co tydzień do lekarza na kontrolę w czwartek pobieranie krwi będzie tragedia, a potem oczekiwanie na wynik.Lekarz nie wie co może być przyczyną ,3 tygodnie temu rozbolało go kolano ,tak zwyczajnie nigdzie się nie uderzył,ani nic.Spuchło i tak do dnia dzisiejszego ,fakt opuchlizna troszkę zmalała ,ale przyczyna nadal nie znana.Zdjęcia rentgenowskie i opis radiologa prejaśnienie struktury kostnej w przynasadzie bliższej prawej kości piszczelowej do weryfikacji w badaniu mr.A tam na nfz kolejki takie , że szok jedynie prywatnie można się dostać.Kurde boję się,aby to nie było nic złego emotka

Kaki, sprawdź to pod kątem boreliozy. Moja siostrzenica tak miała - dokładnie na wiosnę zaczęła skakać na jednej nodze bo kolano ja bolało, okazało się, ze borelioza umieściła się własnie w stawie kolanowym (nawet nie wiadomo kiedy i gdzie miała kleszcza).
0 0

masza

#5630606 Napisano: 08.04.2013 20:57:40
efelinkaaa napisał(a):

a sprawdzałaś u odbiorcy czy doszedł? Czy śledzisz przesyłkę?
0 0

anialistopad

#5630610 Napisano: 08.04.2013 21:00:30
asante w czwartek mamy na pobranie krwi zlecenie z jakiegos rozmazu i pod katem zmian reumatologicznych jakis wynik mamy zrobic,
0 0

efelinkaaa

#5630611 Napisano: 08.04.2013 21:02:51
masza napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

śledzę. Jest tylko informacja o nadaniu, ale o odbiorze jak na razie brak.. zresztą odbiorca dzwonił i pytał czy na pewno wysłałam emotka
0 0

kalisto1986

#5630620 Napisano: 08.04.2013 21:14:09
anialistopad napisał(a):

asante w czwartek mamy na pobranie krwi zlecenie z jakiegos rozmazu i pod katem zmian reumatologicznych jakis wynik mamy zrobic,

A robiliście ob ? Może to stan zapalny ?
U mnie też zanik mazi międzystawowej tak zaczął się objawiać, ale to chyba za szybko jak na dziecko ?
To może być błahostka, mógł przeciążyć nóżkę i nawet tego nie pamięta emotka
0 0

anialistopad

#5630624 Napisano: 08.04.2013 21:26:32
ob .crp i ogolna morfologie wynik byl ok,nie bylo stanu zapalnego robilsmy jak tylko kolano spuchlo jakieś 3 tyg. Temu i teraz ponownie mamy taki kontrolny
0 0

Gość: minka77

#5630625 Napisano: 08.04.2013 21:27:03
miało być pięknie a tu katar emotka
0 0

zaczytana-pola

#5630627 Napisano: 08.04.2013 21:28:16
efelinkaaa napisał(a):

masza napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

śledzę. Jest tylko informacja o nadaniu, ale o odbiorze jak na razie brak.. zresztą odbiorca dzwonił i pytał czy na pewno wysłałam emotka

Ja też się zaczynam wkurzać. Wysłałam w czwartek list do miasta 80 km ode mnie i w śledzeniu jest tylko nadanie emotka emotka
0 0

Gość: koza.k90

#5630666 Napisano: 08.04.2013 22:17:29
zaczytana-pola napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

masza napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

Ja też się zaczynam wkurzać. Wysłałam w czwartek list do miasta 80 km ode mnie i w śledzeniu jest tylko nadanie emotka emotka

dziś w nocy pewnie wklepią potwierdzenie

a jeśli list był awizowany, to się przeciąga i nie ma śladu w necie
0 0

Gość: koza.k90

#5630668 Napisano: 08.04.2013 22:18:30
anialistopad napisał(a):

ob .crp i ogolna morfologie wynik byl ok,nie bylo stanu zapalnego robilsmy jak tylko kolano spuchlo jakieś 3 tyg. Temu i teraz ponownie mamy taki kontrolny

OB może się zmienić w ciągu 1 dnia
0 0

cc_investigator

#5630741 Napisano: 09.04.2013 07:35:33
koza.k90 napisał(a):

anialistopad napisał(a):

OB może się zmienić w ciągu 1 dnia

z racji skomplikowanych operacji miewam od czasu do czasu stany bólowe i muszę się wtedy przebadać, czy nie zrobił się jakiś stan zapalny. W różnych szpitalach, w których robiono mi badania, wykonywano mi crp i morfologię (białe krwinki), jako wyznaczniki stanu zapalnego. Nikt nie robił mi OB.
0 0

ankasss

#5630748 Napisano: 09.04.2013 08:28:52
u mnie znów pada śnieg emotka a dzisiaj rano jak wychodziłam to pomyślałam sobie, że już w końcu wiosna się robi i już nie będzie padać
0 0

sylzab2294

#5630756 Napisano: 09.04.2013 08:54:29
ankasss napisał(a):

u mnie znów pada śnieg emotka a dzisiaj rano jak wychodziłam to pomyślałam sobie, że już w końcu wiosna się robi i już nie będzie padać

u mnie też, i juz od razu z rana humor popsuty..a wczoraj było tak ładnie...echhh
0 0