Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
bachacz
Postów 875
Data rejestracji 14.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Do poczytania
http://www.granice.pl/blog,bachacz,1 lub
http://bachacz.bloog.pl/
Gość: mightyb
aurorcia
Postów 4461
Data rejestracji 10.04.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie klikam i nie biorę udziału w klikanych!!!!
assal
Postów 3015
Data rejestracji 24.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czekając na...
dzasmina
Postów 2372
Data rejestracji 10.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zdradliwa wena, raz jest raz jej nie ma...
mia
Postów 17575
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 14
Nie wiem o co chodzi, ale...
Opowiedz Panu Bogu o swoich planach na przyszłość, a rozbawisz Go do rozpuku...
like-a-bomb
Postów 1011
Data rejestracji 19.02.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dzasmina
Postów 2372
Data rejestracji 10.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
użyłam tego wątku trochę na zasadzie "dziś nic nie wygrałam", że może jak się pożalę, to karta się odwróci. no i czekam. czekamy na wyniki.
ktosiu
Postów 1210
Data rejestracji 08.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
C'est le moment ou jamais...
jola29k
Postów 2317
Data rejestracji 27.09.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
no masz racje beznadzieja
Gość: kubatbg
zaczytana-pola
Postów 11584
Data rejestracji 24.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kubaaaaa, nie tylko geje dopuszczają się takich rzeczy. To może być jednostkowy przypadek. Zobacz ile matek/ ojców/ księży itp. robi krzywdę dzieciom. Do tego nie trzeba być gejem...
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Matko jedyna, Kuba z całym szacunkiem, ale nie powiem, kto posługuje się takimi demotami ....
Wśród hetero nie ma idiotów, którzy maltretują/gwałcą czy zabijają dzieci ?
Tak są !
Czy wśród księży nie ukrywa się pedofili ?
Ukrywa !
Czy wśród prawników/lekarzy itp nie ukrywa się tego samego
Tak ukrywa !
Więc takie zdjęcia/demoty są jak dla mnie jedynie szczytem debilizmu ze strony autorów, którzy chcą napiętnować ludzi odmiennej orientacji
ja dałem tylko linka który mnie
dla calej tej zgrai którzy robią krzywdę bezbronnym dzieciom widzę (ja osobiście) 1 słuszną drogę sznur + stryczek
Wkur..ia mnie cały temat ze dzieci są krzywdzone, ale tez wku.. mnie to że gdyby nie mój link to byście o tym przypadku nawet nie usłyszały ? czyż nie ??
a o księżach trąbią w tv, o matce madzi trąbią w tv ... na jasny rozum, dlaczego o tym NIKT Z WAS NIE WIDZIAŁ ?? odpowiedzcie mi proszę bo straznie, mnie nurtuje to pytanie
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
zaczytana-pola
Postów 11584
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wkurza mnie moje lenistwo. Tyle rzeczy do zrobienia, a ja nie wiem od czego zacząć
Tak samo jak nazwanie kogoś "hu..em" przecież każdego człowieka nazwanie "hu.em" to poniżenie i zniewaga ( które jest zabronione w polskim kodeksie karnym bodajże art.212)
a w Polsce jak babeczka jawnie i publicznie naruszyła ten artykuł to 200 ludzi pisze list poparcia dla niej ...
a jakby ktoś powiedział w telewizji pedał zamiast gej to by go chyba ukamienowali i zlinczowali
nie uważacie ze to nieco dziwne ??
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I nie gadaj,że o innych grupach społecznych się nagłaśnia, a o homoseksualnych nie, bo raczej jest to na odwrót. Znam ludzi o odmiennej orientacji i wiem, jak są traktowani w naszym kraju i niestety znam też przypadek kiedy to heteryk molestował dziecko ... i co ? Wielkie jajo jak znajome osoby homoseksualne zwiały z tego kraju ze względu na traktowanie, to taki pedofil mimo próby nagłośnienia sprawy śmieje się wszystkim w oczy, jest traktowany jak ofiara i wszystkie instytucje olały sprawe.
zaczytana-pola
Postów 11584
Punkty karne 0
Konkursy dodane
NIE !
chciałbym nie słyszeć ani jednego, takiego "newsa" ale dziwi mnie to że ten przypadek przeszedł bez echa a wiele innych głupot (typu kolana kapelna) polska wałkowa miesiącami aż się rzygać chciało ...
jestem homofobem bo tak nazwała mnie opinia ludzka
w naszym kraju jeśli ważam że normalna rodzina to mężczyzna i kobieta to juz jestem homofobem przesiąkniętym nienawiścią (albo lepiej faszystą od rydzyka)
i widzicie tu też nie zajmujemy się krzywdą dzieci, tylko polemiką o gejech ... a ja np w równym rządku powiesił bym tych dwóch gej razem z księdzami którzy są pedofilami jak i poje... matkami, ojcami z związków heteroseksualnych
ale nie za to ze sa gejami tlyko za to co zrobili
Wypowiedź była edytowana 1 raz.