Wkurza mnie...

zaczytana-pola

#5636275 Napisano: 16.04.2013 19:21:09
eciepecie bajki plecie. Każdemu może się zdarzyć źle dodać konkurs.
0 0

asantesana

#5636276 Napisano: 16.04.2013 19:21:58
eciepecie napisał(a):

Wcurwia mnie niekontrolowany, wiosenny wysyp bezmyślnych idiotów emotka

Do wyboru są dwie opcje - albo ktoś robi to złośliwie, albo nie myśli przy działaniu. Sam nie wiem, co gorsze emotka

Chodzi o dodawanie konkursów do bazy. Jeśli z opisu wynika JASNO i jednoznacznie , że trzeba coś wcześniej kupić, to jest to konkurs PROMOCYJNY. Jeśli trzeba wysłać zdjęcie lub film - konkurs FOTOGRAFICZNY. Jak trzeba zbierać lajki - to niewątpliwie konkurs na Facebooku.
Fajnie. To wszystko jest czytelne dla tych, którzy uruchamiają MÓZG podczas działania.
Niestety - konkursy zgłaszane do bazy są totalnie pomieszane, bez uwzględniania tych kategorii.

Wkurza mnie taka beznadzieja. Ktoś sobie zgłasza pewnie na zasadzie "a niech się inni martwią i niech mają frajdę, że w ogóle komuś się chciało zrobić łaskę i zgłosić do bazy". Smutne. Bo świadczy albo o bezmyślności, albo o beztrosce, albo o pogardzie dla innych i ich czasu (ja na przykład tracę czas przeglądając konkursy zgłaszane w niewłaściwej kategorii, bo na przykład zupełnie mnie nie interesują fotograficzne, facebookowe i promocyjne - a one są w "aktualnych"). Wrrrrrr.... emotka

A jeśli konkurs jest fotograficzny, ale trzeba kupić wcześniej jakis produkt, a do tego dotyczy jakiegoś regionu to gdzie powienien być taki konkurs? emotka
Spróbuj sam pododawac trochę, a zobaczysz, że wcale nie jest to takie hop-siup. A że tracisz czas na przeglądanie konkursów... no zawsze możesz korzystać z własnej bazy, nie z takiej, gdzie konkursy dodają nieudolni konkursowicze...
0 0

anialistopad

#5636278 Napisano: 16.04.2013 19:25:22
eciepecie by krytykowac innych najpierw sam dodaj konkurs do bazy ,a potem wypisuj swoje zale. A w temacie wkurzania mam dosc kataru,ktory zatruwa mi zycie od kilku dni
0 0

Gość: anavaX

#5636283 Napisano: 16.04.2013 19:29:46
Wkurza mnie mój ostatni konkursowy pech! W czym nie zagram - tam i tak nie wygram emotka
0 0

asantesana

#5636300 Napisano: 16.04.2013 19:46:45
eciepecie napisał(a):

asante napisał(a):

A jeśli konkurs jest fotograficzny, ale trzeba kupić wcześniej jakis produkt, a do tego dotyczy jakiegoś regionu to gdzie powienien być taki konkurs? emotka
Spróbuj sam pododawac trochę, a zobaczysz, że wcale nie jest to takie hop-siup. A że tracisz czas na przeglądanie konkursów... no zawsze możesz korzystać z własnej bazy, nie z takiej, gdzie konkursy dodają nieudolni konkursowicze...

W moim (subiektywnym, a jakże) odczuciu, opisany przykład należy dodać do kategorii PROMOCYJNE, bowiem ZAKUP jest warunkiem podstawowym, by w ogóle wziąć udział w konkursie. Cała reszta, czyli forma zadania konkursowego, jest sprawą WTÓRNĄ. Podobnie jak konkursy, w których trzeba coś kupić i wysłać SMSa. To oczywiste, że NAJPIERW trzeba spełnić warunek wcześniejszy (zakup), a później dopiero kolejny, czyli wysłać zgłoszenie SMSem.

Wbrew pozorom, myślenie ma przyszłość. emotka

Tak tak, ale... mnie (przykład) nie interesują fotograficzne a interesują promocyjne. Zatem gdy znajdę taki konkurs w promocyjnych, to ja się będę wkurzac zamiast Ciebie. Moim zdaniem to nie jest takie jednoznaczne. Poza tym napisałam, że dotyczy jakiegoś regionu (często trzeba być mieszkańcem), zatem dla mnie warunkiem podstawowym jest lokalizacja - czyli konkurs lokalny emotka
0 0

zaczytana-pola

#5636302 Napisano: 16.04.2013 19:48:02
eciepecie napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

eciepecie bajki plecie. Każdemu może się zdarzyć źle dodać konkurs.

Kolejna, która nie doczytała.
Jeśli z opisu wynika JEDNOZNACZNIE....

Czytaj ze zrozumieniem, dobrze?

Nie doczytała emotka Uwierz, że sama czasami dodając konkurs zapominam przestawić np. z aktualnego na sms emotka Zdarza się...
0 0

anialistopad

#5636315 Napisano: 16.04.2013 19:55:02
eciepecie robisz jakies dziecinne problemy,nie podoba sie to nie przegladaj konkursow,ktore My dodajemy. Jakos ja tu wybranych osob nie widze wiec nie wiem kogo masz na mysli
0 0

assal

#5636330 Napisano: 16.04.2013 20:03:21
Mnie od dawna wkurza wątek ze sprzedażą paragonów.
Jeszcze bardziej mnie jednak wkurza, że zaczyna się donoszenie firmom, że ktoś taki paragon chce kupić emotka
Dziś zobaczyłam u jednej z firm na ich profilu fb pretensje jakiegoś pana, że pani (pod takim a takim nazwiskiem), na jednym forum szuka paragonów emotka
0 0

anialistopad

#5636347 Napisano: 16.04.2013 20:19:09
i bardzo mnie to cieszy,bo ja nie lubie zycia w zorganizowanej grupie jestem typem samotnika. A wkurzylam sie teraz wlasnie wyjadlam opakowanie zelek,a mialam ich nie jesc. Jak tu kurna wiosna sie pokazac emotka
0 0

madzia34

#5636353 Napisano: 16.04.2013 20:22:25
wkurzyła mnie kwota opłat za wędkowanie emotka ponad 200 zł
0 0

ziolko

#5636366 Napisano: 16.04.2013 20:34:58
a mnie wkurzają osoby, które mają po kilka kont, boją się pisać pod swoim "starym" nickiem, tylko pod nowym nickiem sieją zamęt i ferment na forum.

Chyba nie muszę pisać, o kim mowa??

emotka

ps. trzeba się zasłużyć - pozytywnie - a nie pisać co ślina na język/klawiaturę przyniesie
0 0

Gość: katrin22

#5636375 Napisano: 16.04.2013 20:40:42
ziolko napisał(a):

a mnie wkurzają osoby, które mają po kilka kont, boją się pisać pod swoim "starym" nickiem, tylko pod nowym nickiem sieją zamęt i ferment na forum.

Chyba nie muszę pisać, o kim mowa??

emotka

ps. trzeba się zasłużyć - pozytywnie - a nie pisać co ślina na język/klawiaturę przyniesie

Ten osobnik chyba nie ma życia prywatnego albo jest bardzo nieszczęśliwy i próbuje się tu wyżyć...
To które to już Jego konto 4? emotka ratunku, to chore jest.
0 0

ziolko

#5636379 Napisano: 16.04.2013 20:42:12
Katrin, nie o to mi chodziło... tylko o ostatnie wpisy jednej osoby, która ma pretensje nieadekwatne do błędów popełnionych przez innych, często przypadkiem lub nieświadomie
0 0

Gość: katrin22

#5636387 Napisano: 16.04.2013 20:47:34
ziolko napisał(a):

Katrin, nie o to mi chodziło... tylko o ostatnie wpisy jednej osoby, która ma pretensje nieadekwatne do błędów popełnionych przez innych, często przypadkiem lub nieświadomie

rozumiem emotka ale szkoda naszych nerwów.
0 0

kachakacha

#5636419 Napisano: 16.04.2013 21:09:37
eciepecie napisał(a):

ziolko napisał(a):

.....wpisy jednej osoby, która ma pretensje nieadekwatne do błędów popełnionych przez innych, często przypadkiem lub nieświadomie

Mnogość owych błędów jest zatrważająca. Amen.
"Pretensje" zaiste, dotyczą SKALI zjawiska. To już nie jest "przypadek" czy "statystyczny błąd". To jest DRAMAT.

emotka

Jeżeli nie odpowiada Ci produkt(jakim jest to forum), to może powinieneś znaleźć sobie substytut?
Jeżeli myślenie nie boli, to korzystanie z wyszukiwarki także. Być może znajdziesz stronę, która spełni wszelkie Twoje oczekiwania.
0 0

ziolko

#5636452 Napisano: 16.04.2013 21:41:36
zaiste emotka emotka
0 0

dolly

#5636537 Napisano: 17.04.2013 00:31:39
eciepecie napisał(a):

Mnogość owych błędów jest zatrważająca. Amen.
"Pretensje" zaiste, dotyczą SKALI zjawiska. To już nie jest "przypadek" czy "statystyczny błąd". To jest DRAMAT.

emotka

mamy komedię (satyrę), tragedię tragikomedię), to i przyszedł czas na dramat "Eciepecie"
0 0

dochaaa

#5636641 Napisano: 17.04.2013 11:20:55
a mnie wkurza ze watek "Dyskusje o innych konkursach" jest obecnie zawalony konkursem Hochlanda... Trzeba sie przekopac przez kilka stron a zeby znalezc info o jakims innym konku. Drodzy Admini czy da rade cos z tym zrobic? Moze osobny watek?
0 0

zdolnabestia

#5636645 Napisano: 17.04.2013 11:22:52
dochaaa napisał(a):

a mnie wkurza ze watek "Dyskusje o innych konkursach" jest obecnie zawalony konkursem Hochlanda... Trzeba sie przekopac przez kilka stron a zeby znalezc info o jakims innym konku. Drodzy Admini czy da rade cos z tym zrobic? Moze osobny watek?

Jeżeli osobny wątek jest potrzebny - każdy, kto ma 100 postów na forum, może go założyć emotka
0 0

dochaaa

#5636647 Napisano: 17.04.2013 11:23:46
zdolnabestia napisał(a):

dochaaa napisał(a):

Jeżeli osobny wątek jest potrzebny - każdy, kto ma 100 postów na forum, może go założyć emotka

dziekuje za pozwolenie w takim razie ide zalozyc pierwszy watek w moim forumowym zyciu emotka
0 0