Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ziolko
Postów 10414
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no sorry, kwestia złego wstawiania konkursów nie do tej kategorii co trzeba, to co innego, niż CELOWE złe pisanie nazwy FACEBOOK'A
czyli masz gdzieś osoby czytające Twoje wypociny, bo co Cię to obchodzi, że powodujesz tym dyskomfort czytelnika??
Gość: katrin22
Wiesz co? jak mi się nie podoba funkcjonowanie jakiegoś tam portalu, to usuwam konto i szukam innego, idealnego dla siebie.
cudaczek121 dla mnie kupowanie zdrapki za 1zł i wygranie 1zł, to nie wygrana
Każdy może sobie wpisywać w MDW co chce, ale dla mnie to jest śmieszne, ale Tobie życzę dużej "zdrapanej" sumki
ziolko
Postów 10414
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
skoro zamknęłam, to mam nadzieję, że na dłużej
malenka89
Postów 7292
Data rejestracji 10.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://ofsajd.one...h-psow-i-kotow/gxkhz
jak tak można
asantesana
Postów 6360
Data rejestracji 14.01.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane 11
Eciepecie, weź Stoperan i zatrzymaj wreszcie tę sraczkę słowną, bo chyba wszyscy mają już dość
Super, że film to zdjęcia ruchome, rozmawiałam dzisiaj z moim (niezłym) aparatem i prosiłam, żeby kręcił filmy, ale zamknął się w sobie i za nic nie chce puścić w ruch tych zdjęć. Mam aparat, nie mam kamery, rozumiesz to? Zatem dla mnie konkursy fotograficzne to nie filmowe, kamerzysta to nie ruchomy fotograf etc. i nadal będę dodawać konkursy filmowe do aktualnych (chyba, że dział zostanie nazwany "konkursy foto-video"
zaczytana-pola
Postów 11584
Data rejestracji 24.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A tak serio- po to jest opcja nadużyć/ błędów w postaci koniczynki przy konkursie, żeby takie błędy zgłaszać... Co da Ci taka awantura na forum i... czepianie się?
Gość: polec
Paranoja ?!
asantesana
Postów 6360
Data rejestracji 14.01.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane 11
Cytując Ciebie: "Żałosna, typowa postawa kogoś, kto nie ma nic do powiedzenia".
W dodatku nie bardzo rozumiem zakładania nowych kont, bo choć jestem tu od niedawna, to na kilometr zalatujesz mi pewną osobą, która się z nami pożegnała jakiś czas temu (nie, nie wściekły), a teraz syn marnotrawny powrócił w innej skórze...
cieciepecie
Ja myślę, że powinieneś zostać moderatorem !
Bidulek w życiu prywatnym nie ma sobie na kogo pokrzyczeć i próbuje nadrabiać na forum, a to żałosne jest
Gość: minka77
zaczytana-pola
Postów 11584
Data rejestracji 24.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jeśli nie pasuje Ci koniczynka, to zawsze tam możesz zgłosić swoje uwagi.
cudaczek121
Postów 6820
Data rejestracji 28.02.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
https://poznaj.to/rejestracja?r=qYGwG
http://greenpanth...pl/?rf=fe7923290ef74
http://rejestracj...apros.htm?u=76199977
https://panel.dem...2421eee602a151c9a17/
Gość: iskierka
Po 6 latach związku nawet nie jestem osobą tylko ...owadem??
Na zaproszeniu widnieję jako "os.tow." no kulfa ze tak się wyrażę.Chyba mnie tylko to drażni skoro inni tak adresują koperty..
Mieliśmy podobny problem z weselem brata zapraszając naszego kuzyna(który miał mieć wesele pół roku później) .Po prostu zadzwoniliśmy aby spytać się jak powinniśmy zaadresować .Poprosili o umieszczenie imion i nazwisk obydwojga...że niby dopiero po zaręczynach nie powinno się pisać "z osobą towarzyszącą"
Czyli zapraszając np. na wesele wspólnych znajomych ze szkoły którzy są parą a nie są po zaręczynach to jedną osobą wymienimy z imienia a drugą jako os tow
Nie jestem zła na tych ludzi od których dostaliśmy to zaproszenie,ale znamy się na tyle dobrze że mogli chociaż wpisać moje imię albo osoba towarzyszącą a nie "os.tow." wrrr
bethan
Postów 4513
Data rejestracji 19.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I wzajemnie
joan
Postów 18746
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
like-a-bomb
Postów 1011
Data rejestracji 19.02.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
joan Oj tak. To bardzo wkurzające. Z moich 14-dniowych wczasów w ubiegłym roku zrobiły się 12-dniowe. A płaciłam za 14 dni niemałą sumę.
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
Gość: gosia16
A ja zostałam wpisana do historii choroby człowieka z którym mieszkam 13 lat,mamy dzieci i wspólny dom jako przyjaciółka
joan
Postów 18746
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
teodozja
Postów 1041
Data rejestracji 11.02.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane