Wkurza mnie...

ziolko

#5637830 Napisano: 18.04.2013 21:32:54
eciepecie - wkurza mnie, że tak bardzo starasz się pisać "Fuj!zbok", że aż ciężko się to czyta

no sorry, kwestia złego wstawiania konkursów nie do tej kategorii co trzeba, to co innego, niż CELOWE złe pisanie nazwy FACEBOOK'A

czyli masz gdzieś osoby czytające Twoje wypociny, bo co Cię to obchodzi, że powodujesz tym dyskomfort czytelnika??

0 0

Gość: katrin22

#5637836 Napisano: 18.04.2013 21:36:30
cieciepecie utworzyłeś/ aś nowe konto tylko po to, by siać zamęt? Bo tak to rozumiem, pod swoim stałym loginem już nie jesteś taki/a odważny/a, czyli jesteś zwykłym tchórzem.

Wiesz co? jak mi się nie podoba funkcjonowanie jakiegoś tam portalu, to usuwam konto i szukam innego, idealnego dla siebie.

cudaczek121 dla mnie kupowanie zdrapki za 1zł i wygranie 1zł, to nie wygrana emotka
Każdy może sobie wpisywać w MDW co chce, ale dla mnie to jest śmieszne, ale Tobie życzę dużej "zdrapanej" sumki emotka
0 0

ziolko

#5637837 Napisano: 18.04.2013 21:37:17
eciepecie napisał(a):

ziolko napisał(a):

eciepecie - wkurza mnie, że tak bardzo starasz się pisać "Fuj!zbok" (...) no sorry, kwestia złego wstawiania konkursów nie do tej kategorii co trzeba, to co innego, niż CELOWE złe pisanie nazwy FACEBOOK'A czyli masz gdzieś osoby czytające Twoje wypociny, bo co Cię to obchodzi, że powodujesz tym dyskomfort czytelnika??

emotka emotka emotka emotka
Jassssne....
Zamknęłaś mi usta. Serio, serio.

skoro zamknęłam, to mam nadzieję, że na dłużej emotka
0 0

malenka89

#5637840 Napisano: 18.04.2013 21:41:53
To mnie wkurza...

http://ofsajd.one...h-psow-i-kotow/gxkhz

jak tak można emotka
0 0

asantesana

#5637841 Napisano: 18.04.2013 21:43:55
eciepecie napisał(a):

A w kwestii filmów to zupełnie Cię nie rozumiem emotka Kiedyś już była na ten temat wymiana zdań na starym forum i Pionas jasno określił, że filmowe, to to samo, co fotograficzne, bo to też fotografie, tylko ruchome. Uważasz, że gdzie najbardziej pasują fotograficzne? Do SMS-owych? Do promocyjnych? Do tych z gwarantowaną nagrodą? Wybacz, podejrzewam w Twoim wpisie jakiś żarcik emotka

Eciepecie, weź Stoperan i zatrzymaj wreszcie tę sraczkę słowną, bo chyba wszyscy mają już dość emotka
Super, że film to zdjęcia ruchome, rozmawiałam dzisiaj z moim (niezłym) aparatem i prosiłam, żeby kręcił filmy, ale zamknął się w sobie i za nic nie chce puścić w ruch tych zdjęć. Mam aparat, nie mam kamery, rozumiesz to? Zatem dla mnie konkursy fotograficzne to nie filmowe, kamerzysta to nie ruchomy fotograf etc. i nadal będę dodawać konkursy filmowe do aktualnych (chyba, że dział zostanie nazwany "konkursy foto-video" emotka
0 0

zaczytana-pola

#5637847 Napisano: 18.04.2013 21:51:25
eciepecie emotka wydaje mi się, że katrin22 miała na myśli coś innego. Facebook Ci nie odpowiadał- usunąłeś konto. Tak samo może być z e-konkami. Co za różnica? Dlaczego Fej!zboka zmieniać nie chciałeś? emotka

A tak serio- po to jest opcja nadużyć/ błędów w postaci koniczynki przy konkursie, żeby takie błędy zgłaszać... Co da Ci taka awantura na forum i... czepianie się? emotka
0 0

Gość: polec

#5637852 Napisano: 18.04.2013 21:52:37
Boże, czy to kolejny klon koszmar ???
Paranoja ?! emotka
0 0

asantesana

#5637855 Napisano: 18.04.2013 21:57:45
eciepecie napisał(a):

asante napisał(a):

....rozmawiałam dzisiaj z moim (niezłym) aparatem i prosiłam, żeby kręcił filmy, ale zamknął się w sobie i za nic nie chce puścić w ruch tych zdjęć. Mam aparat, nie mam kamery, rozumiesz to? Zatem dla mnie konkursy fotograficzne to nie filmowe, kamerzysta to nie ruchomy fotograf etc.

No to masz poważny problem z rozumieniem i do tego wykazujesz wyraźną złośliwość.
emotka

Cytując Ciebie: "Żałosna, typowa postawa kogoś, kto nie ma nic do powiedzenia".
W dodatku nie bardzo rozumiem zakładania nowych kont, bo choć jestem tu od niedawna, to na kilometr zalatujesz mi pewną osobą, która się z nami pożegnała jakiś czas temu (nie, nie wściekły), a teraz syn marnotrawny powrócił w innej skórze...
0 0

#5637859 Napisano: 18.04.2013 22:03:53

cieciepecie
emotka za bystrość emotka
Ja myślę, że powinieneś zostać moderatorem ! emotka

zaczytana-pola napisał(a):

eciepecie

A tak serio- po to jest opcja nadużyć/ błędów w postaci koniczynki przy konkursie, żeby takie błędy zgłaszać... Co da Ci taka awantura na forum i... czepianie się? emotka

Bidulek w życiu prywatnym nie ma sobie na kogo pokrzyczeć i próbuje nadrabiać na forum, a to żałosne jest emotka
0 0

Gość: minka77

#5637863 Napisano: 18.04.2013 22:13:30
katar emotka przyszedł a odejść nie chce emotka
0 0

zaczytana-pola

#5637868 Napisano: 18.04.2013 22:18:08
eciepecie, czy uważasz, ze wątek 'wkurza mnie' jest odpowiednim do zgłaszania uwag lub propozycji zmian? Nie sądzę. Jest taki wątek- 'Coś wam się nie podoba? Piszcie!'
Jeśli nie pasuje Ci koniczynka, to zawsze tam możesz zgłosić swoje uwagi.
0 0

#5637870 Napisano: 18.04.2013 22:19:35
zaczytana-pola napisał(a):

eciepecie, czy uważasz, ze wątek 'wkurza mnie' jest odpowiednim do zgłaszania uwag lub propozycji zmian? Nie sądzę. Jest taki wątek- 'Coś wam się nie podoba? Piszcie!'
Jeśli nie pasuje Ci koniczynka, to zawsze tam możesz zgłosić swoje uwagi.

emotka
0 0

cudaczek121

Gość: iskierka

#5638096 Napisano: 19.04.2013 12:05:41
jeszcze się maj nie zaczął a już mnie wkurza emotka Już pojawiły się 3 zaproszenia na przyjęcia.Dwa wirtualnie a jedno oficjalnie już w kopercie ..no i sytuacja się powtarza.
Po 6 latach związku nawet nie jestem osobą tylko ...owadem??
Na zaproszeniu widnieję jako "os.tow." no kulfa ze tak się wyrażę.Chyba mnie tylko to drażni skoro inni tak adresują koperty..
Mieliśmy podobny problem z weselem brata zapraszając naszego kuzyna(który miał mieć wesele pół roku później) .Po prostu zadzwoniliśmy aby spytać się jak powinniśmy zaadresować .Poprosili o umieszczenie imion i nazwisk obydwojga...że niby dopiero po zaręczynach nie powinno się pisać "z osobą towarzyszącą" emotka

Czyli zapraszając np. na wesele wspólnych znajomych ze szkoły którzy są parą a nie są po zaręczynach to jedną osobą wymienimy z imienia a drugą jako os tow emotka

Nie jestem zła na tych ludzi od których dostaliśmy to zaproszenie,ale znamy się na tyle dobrze że mogli chociaż wpisać moje imię albo osoba towarzyszącą a nie "os.tow." wrrr
0 0

bethan

#5638173 Napisano: 19.04.2013 14:16:33
eciepecie napisał(a):

asante napisał(a):

...choć jestem tu od niedawna, to na kilometr zalatujesz mi pewną osobą, która się z nami pożegnała jakiś czas temu, a teraz syn marnotrawny powrócił w innej skórze...

A co mnie to obchodzi, że sobie coś wyobrażasz? Masz zmartwienie... jaki ból istnienia... emotka

I wzajemnie emotka Co nas Twoje żale.
0 0

joan

#5638189 Napisano: 19.04.2013 14:46:41
Robienie klientów w uja przez biura podróży -> wylot o 23:55 i hops, dzięki tym pięciu minutom wczasy robią się "o dzień dłuższe", o czym człowiek dowiaduje się oczywiście na kilka dni przed podróżą emotka Dobrze, że przynajmniej płacić za owe wczasy nie muszę. Ale to i tak wkurzające emotka
0 0

like-a-bomb

#5638192 Napisano: 19.04.2013 14:49:51
Wkurza mnie ponury dzień... wstałam lewą nogą chyba.

joan Oj tak. To bardzo wkurzające. Z moich 14-dniowych wczasów w ubiegłym roku zrobiły się 12-dniowe. A płaciłam za 14 dni niemałą sumę. emotka Oczywiście wylocik w nocy, a powrót rano. Biura podróży zawsze wyjdą na swoje. A klient? No cóż.
0 0

Gość: gosia16

#5638196 Napisano: 19.04.2013 14:56:08
iskierka napisał(a):

jeszcze się maj nie zaczął a już mnie wkurza emotka Już pojawiły się 3 zaproszenia na przyjęcia.Dwa wirtualnie a jedno oficjalnie już w kopercie ..no i sytuacja się powtarza.
Po 6 latach związku nawet nie jestem osobą tylko ...owadem??
Na zaproszeniu widnieję jako "os.tow." no kulfa ze tak się wyrażę.Chyba mnie tylko to drażni skoro inni tak adresują koperty..
Mieliśmy podobny problem z weselem brata zapraszając naszego kuzyna(który miał mieć wesele pół roku później) .Po prostu zadzwoniliśmy aby spytać się jak powinniśmy zaadresować .Poprosili o umieszczenie imion i nazwisk obydwojga...że niby dopiero po zaręczynach nie powinno się pisać "z osobą towarzyszącą" emotka

Czyli zapraszając np. na wesele wspólnych znajomych ze szkoły którzy są parą a nie są po zaręczynach to jedną osobą wymienimy z imienia a drugą jako os tow emotka

Nie jestem zła na tych ludzi od których dostaliśmy to zaproszenie,ale znamy się na tyle dobrze że mogli chociaż wpisać moje imię albo osoba towarzyszącą a nie "os.tow." wrrr

A ja zostałam wpisana do historii choroby człowieka z którym mieszkam 13 lat,mamy dzieci i wspólny dom jako przyjaciółka emotka ,masakra,czułam się jak w liceum emotka
0 0

joan

#5638199 Napisano: 19.04.2013 15:01:44
like-a-bomb: mnie to wkurzyło, bo pomyślałam sobie, że przecież taki statystyczny Polak, to cały rok zap*, żeby mieć kasę raz w roku rodzinę zabrać na wczasy. A tu się kilka dni przed wylotem okazuje, że mu obcięli pobyt o prawie 30% emotka I to nie jest tak, że "się nie da znaleźć wczasów z innymi przelotami", bo byłam w zimie w Egipcie i wylot był raniutko coś ok. godz. 7, a powrót po godz. 21, czyli maks wypas. Sądzę, że biura UMYŚLNIE nie informują klientów, czego się mają spodziewać, bo wiadomo, że klient olałby taką ofertę emotka
0 0

teodozja

#5638204 Napisano: 19.04.2013 15:13:18
Polowałam przez 3 dni na bilety na Rmf maxx i nie udało się emotka Dziś próbuję znowu
0 0