Wkurza mnie...

asantesana

#5640057 Napisano: 23.04.2013 00:11:48
dolly napisał(a):

asante napisał(a):

Też mnie to wkurza, nie tylko nie ma w czym wybierać, ale nawet nie ma na czym oka zawiesić. A jak się już coś pojawi to jest tyle osób biorących udział, że trudno cokolwiek wygrać...

musiałam 2 razy przeczytać, co by do mnie dotarło, ze to nie o faceta chodzi emotka emotka

Dolly emotka Głodnemu chleb na myśli emotka
0 0

dolly

#5640069 Napisano: 23.04.2013 01:09:08
asante napisał(a):

Dolly emotka Głodnemu chleb na myśli emotka

hehe, ja "chwilowo" nie poluję. Oddaję "pole walki" bardziej potrzebującym emotka
Ps. w moim przypadku "taka" wygrana musiałaby trafić na allegro emotka
0 0

cc_investigator

#5640079 Napisano: 23.04.2013 07:46:49
anialistopad napisał(a):

koza to nie ADHD ,wiem jak sie zachowuja dzieci z taka choroba ,w grupie jest 1 chłopiec ,ktory ma stwierdzone ADHD i potrafi sie dostosowac,na swoj sposob,a moj maly jest jedynakiem i rozpieszczony na dokladke. I dlatego jest wredny,bo mu za duzo pozwalalam.a teraz mam efekty

Kaki nie lubię i nie robię diagnoz na odległość. Myślę, że jeśli masz dość to może psycholog by pomógł. Bo i spojrzałby swieżym okiem (wiem np. ze moje matczyne to super nieobiektywne jest) no i w końcu specjalista... Byle trafić na kogoś sensownego, sprawdzonego i poleconego.
0 0

joan

#5640126 Napisano: 23.04.2013 09:11:11
mariolakal napisał(a):

Mój men jest bezrobotny od grudnia... Zawsze mnie wkurzał bo to taki dziwny typ... Nie wie co ze sobą robić... Np. w niedzielę potrafi zrobić wielkie pranie i wywiesić na balkon... Codziennie włącza żelazko coby wyprasować sobie jedne spodnie i koszulkę, a ma ich ze sto wyprasowanych w szafie !!! A najbardziej mnie wkurza, gdy pod moją nieobecność robi "porządek" w szafkach kuchennych, chillliii miesza wszystkie przyprawy "do kupy", herbaty i kawy różnego gatunku też... Nie wspominając o narzędziach typu chochle, cedzaki, które umieszcza ciągle w różnych miejscach i nigdy nie mogę niczego znaleźć... I jak tu być normalnym ??? Proszę Go od 23 lat coby się nie wtrącał do babskich rzeczy, ale On jest "inny" i robi to z nudów... Ludzie ! Poszukajcie Mu jakiejś roboty !!! emotka emotka HELP ME !!!

emotka
Mój za to jest typem bezrobotnego, który całe dnie spędza na oddawaniu się swoim pasjom i hobby emotka Jest też bardzo tolerancyjny: urwany karnisz w sypialni, prawie zerowe ciśnienie wody w kuchennym kranie, piec bez sprawnego piekarnika, wyrwane panele w przedpokoju, brak kratki wentylacyjnej w kuchni, wiszące druty na suficie w łazience, zerwany wieszak na pranie, syf/kiła/mogiła... NIC nie jest w stanie zwrócić na siebie jego uwagi. Wczoraj chciał zaprosić do nas szwagierstwo, bo jakoś nie zakumał, że kleszcze, łopata, rozniesione po całym mieszkaniu resztki kreta, syf na podłodze, stos naczyń w zlewie i bajzel wszechpowierzchniowy to nie jest środowisko, w którym powinna się poruszać dwulatka. Dopiero ja musiałam mu o tym powiedzieć. A ostatnio oświadczył, że przecież "sprząta na początku miesiąca" - nie ma co, wiwat bezrobotni! emotka
Więc nie masz tak najgorzej, bejbe emotka
0 0

assal

#5640169 Napisano: 23.04.2013 10:10:32
Tekst z czołówki dziś: http://katowice.g...o.html#BoxSlotII3img emotka emotka emotka
Komentarze pod tekstem też dobre emotka
0 0

staszek

#5640177 Napisano: 23.04.2013 10:25:20
mariolakal napisał(a):

Mój men jest bezrobotny od grudnia... Zawsze mnie wkurzał bo to taki dziwny typ... Nie wie co ze sobą robić... Np. w niedzielę potrafi zrobić wielkie pranie i wywiesić na balkon... Codziennie włącza żelazko coby wyprasować sobie jedne spodnie i koszulkę, a ma ich ze sto wyprasowanych w szafie !!! A najbardziej mnie wkurza, gdy pod moją nieobecność robi "porządek" w szafkach kuchennych, chillliii miesza wszystkie przyprawy "do kupy", herbaty i kawy różnego gatunku też... Nie wspominając o narzędziach typu chochle, cedzaki, które umieszcza ciągle w różnych miejscach i nigdy nie mogę niczego znaleźć... I jak tu być normalnym ??? Proszę Go od 23 lat coby się nie wtrącał do babskich rzeczy, ale On jest "inny" i robi to z nudów... Ludzie ! Poszukajcie Mu jakiejś roboty !!! emotka emotka HELP ME !!!

zamiast się cieszyć, że i pranie zrobio o posprząta to marudzi emotka a inne z kolei marudzą, że ich chłopy nic robić nie chcą. I weź tu bądź mądry emotka
a od kiedy gotowanie, sprzątanie, pranie itp to babskie rzeczy? emotka
0 0

dolly

#5640197 Napisano: 23.04.2013 10:41:04
staszek napisał(a):

zamiast się cieszyć, że i pranie zrobio o posprząta to marudzi emotka a inne z kolei marudzą, że ich chłopy nic robić nie chcą. I weź tu bądź mądry emotka
a od kiedy gotowanie, sprzątanie, pranie itp to babskie rzeczy? emotka

hehe Staszek chyba nie doczytałaś?

mariolakal napisał(a):

robi "porządek" w szafkach kuchennych, chillliii miesza wszystkie przyprawy "do kupy", herbaty i kawy różnego gatunku też...

ja też dziękuje za takie porządki emotka
A pranie, gotowanie, sprzątanie to od zarania dziejów są babskie sprawy. w naszej kulturze już większość mężczyzn rozumie, że obowiązki domowe też nalezy wykonywać i już nie rozgraniczają, to męskie to damskie. JAk Ci ktoś opowiada, że kobieta pracuje jako spawacz, to zawsze w sensie- ta kobieta wykonuje męski zawód, jest spawaczem.
Niestety sa nadal mężczyźni, którzy uważają, że do kuchni nie wchodzą jeżeli nie wiąże się to z konsumpcją, i do łazienki też, jeżeli nie wiąże się to z higieną emotka
0 0

cudaczek121

#5640364 Napisano: 23.04.2013 12:54:26
Wkurzyły mnie dziś babki w Rossmannie.Byłam odebrać wygrany tusz.Okazałam kod odbioru, swój dowód osobisty,dałam też w rozliczeniu stary, zużyty tusz.Jena pani poszła na zaplecze i przyniosła mi nagrodę.No to się pytam czy mam gdzię pokwitować odbiór.Ona na to-momencik spytam koleżanki.Tamta potwierdziła,że faktycznie jest formularz odbioru nagrody.Po czym poszły obie na zaplecze i jedna z nich wróciła do mnie po ok. 20 minutach twierdząc,że nie może znaleźć formularza, więc mam się podpisać na normalnej kartce z pieczątką sklepu emotka Wkurzyło mnie takie coś, bo jak ja wczoraj zapomniałam kodu odbioru, to mi po prostu nie wydały nagrody,a dziś myślałam, że szybko załatwię, bo mi się spieszyło,to z kolei musiałam czekać tyle czasu emotka
0 0

bachacz

#5640375 Napisano: 23.04.2013 13:00:43
Wkurza mnie, że muszę dojeżdżać do pracy w soboty i niedziele swoicm samochodem ,a u niego coś zaniemogło , zepsuło się i dodatkowo mnie wkurza fakt ,że tej plastikowej zepsutej popierdułki nie można dostać w całej polsce z pominięciem serwisu gdzie się cenią za ten palstik jak za złoto. emotka emotka emotka I jestem uziemiona i wściekła emotka emotka
0 0

joan

#5640382 Napisano: 23.04.2013 13:03:54
Zaczęło już coś pylić? Bo z nosa mi leci, jak z kranu i szukam przyczyny emotka
0 0

marines27

#5640396 Napisano: 23.04.2013 13:12:13
Wkurza mnie, że T-Mobile(konsultantom) nie zależy już na stałych klientach. Nie pasuje to idź do konkurencji!
0 0

ziolko

#5640403 Napisano: 23.04.2013 13:22:46
joan napisał(a):

brzoza pyli na całego, a ona najbardziej uczula
z powodu przedłużającej się zimy wszystko jest opóźnione
0 0

79magda

#5640411 Napisano: 23.04.2013 13:38:02
joan napisał(a):

Zaczęło??? Kobieto, ja od niedzieli praktycznie nie wychodzę z domu, masakra jakaś... Oczy mam jak królik, w gardle osiem kluch, z nosa cieknie, wszystko swędzi, a kicham takimi seriami, że nawet dziecko prosiło, bym nie odbierała Jej z przedszkola, bo cyt. "Wszyscy się na nas gapią"...

A taka piękna zima była, komu to przeszkadzało... Teraz jak ruszyło, to wszystko chyba pyli naraz.
0 0

joan

#5640415 Napisano: 23.04.2013 13:40:45
79magda - do mnie wiosna dotarła później, tonę od poniedziałku. Ale sądziłam, że to przeziębienie. Dopóki mnie oczy nie zaczęły swędzieć emotka

ziolko - eh, te brzozy emotka
0 0

anialistopad

#5640423 Napisano: 23.04.2013 13:47:50
Dziewczyny łączę się w bólu z Wami,mam to samo. Masakra normalnie,nos czerwony,oczy łzawia i dusznosc w gardle. Mi troche pomagaja tabletki ,ale to nie to
0 0

jola29k

#5640457 Napisano: 23.04.2013 14:11:24
ziolko napisał(a):

joan napisał(a):

brzoza pyli na całego, a ona najbardziej uczula
z powodu przedłużającej się zimy wszystko jest opóźnione

córka też jest alergikiem a koło szkoły takie "śliczne brzozy i olchy" rosną a córka kicha i się męczy
0 0

dolly

#5640490 Napisano: 23.04.2013 14:49:19
cudaczek121 napisał(a):

(...) Wkurzyło mnie takie coś, bo jak ja wczoraj zapomniałam kodu odbioru, to mi po prostu nie wydały nagrody,a dziś myślałam, że szybko załatwię, bo mi się spieszyło,to z kolei musiałam czekać tyle czasu emotka

bo się bierze i ulatnia, a nie problemy sobie stwarza emotka
Ja bym dawno wyszła, jakby na 20min zniknęły na zapleczu emotka
0 0

staszek

#5640500 Napisano: 23.04.2013 14:54:33
cudaczek121 napisał(a):

Wkurzyły mnie dziś babki w Rossmannie.Byłam odebrać wygrany tusz.Okazałam kod odbioru, swój dowód osobisty,dałam też w rozliczeniu stary, zużyty tusz.Jena pani poszła na zaplecze i przyniosła mi nagrodę.No to się pytam czy mam gdzię pokwitować odbiór.Ona na to-momencik spytam koleżanki.Tamta potwierdziła,że faktycznie jest formularz odbioru nagrody.Po czym poszły obie na zaplecze i jedna z nich wróciła do mnie po ok. 20 minutach twierdząc,że nie może znaleźć formularza, więc mam się podpisać na normalnej kartce z pieczątką sklepu emotka Wkurzyło mnie takie coś, bo jak ja wczoraj zapomniałam kodu odbioru, to mi po prostu nie wydały nagrody,a dziś myślałam, że szybko załatwię, bo mi się spieszyło,to z kolei musiałam czekać tyle czasu emotka

a ta normalna kartka z pieczątką nie była przypadkiem żółta, jak kiedyś sławetna teczka emotka )

w temacie piekące oczy...
0 0

cudaczek121

#5640512 Napisano: 23.04.2013 15:16:57
staszek napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

a ta normalna kartka z pieczątką nie była przypadkiem żółta, jak kiedyś sławetna teczka emotka )

w temacie piekące oczy...

nie, akurat była biała,he,he. Wkurzam się na te babki może już trochę mniej, bo jakiś czas potem z innego dobrze poinformowanego źródła dowiedziałam się,że panie pracujące na kasie w Rossmannie zarabiają tylko 1150 zł, to ja im się trochę nie dziwię,że im się nie chce robić za taką kaskę no,ale swoją drogą niezły bajzel tam muszą mieć na tym zapleczu, skoro głupiego formularza nie mogły znaleźć emotka
0 0

dolly

#5640519 Napisano: 23.04.2013 15:26:55
cudaczek121 napisał(a):

(...) dowiedziałam się,że panie pracujące na kasie w Rossmannie zarabiają tylko 1150 zł, to ja im się trochę nie dziwię,że im się nie chce robić za taką kaskę no,ale swoją drogą niezły bajzel tam muszą mieć na tym zapleczu, skoro głupiego formularza nie mogły znaleźć emotka

emotka emotka wiesz co Cudaczek, czasami jak coś "walniesz" to nie wiadomo czy się śmiać czy płakać
0 0