Wkurza mnie...

noemi

#5654140 Napisano: 15.05.2013 18:24:59
Na poczcie emotka Odpukać, do tej pory nic nie zginęło, ale mam za każdym razem dziury w kopertach - tak jakby ktoś wsadzał palca i rozrywał kawałek papieru. Dziś dostałam kopertę z dziurą prawie na połowę, przez bąbelki było widać co w środku emotka
0 0

ziolko

#5654152 Napisano: 15.05.2013 18:45:47
noemi, więc tym bardziej idź i złóż skargę, bo jeśli to ktoś z Twojej poczty, to takie coś powinno zadziałać

chociaż możliwe, że po drodze ktoś sprawdza, niekoniecznie na miejscu

swoją drogą mnie zginęła ostatnio gazeta z prenumeraty emotka i tez miałam kilka razy naddartą kopertę, w mniejszym lub większym stopniu
0 0

kajeczka

#5654169 Napisano: 15.05.2013 18:59:28
U mnie też koperty z gazetami etc zawsze z gustowną dziurą na rogu emotka ,a dla niepoznaki zabezpieczone folią przezroczystą przez pocztę emotka
Po deszczu przynajmniej wszystko w skrzynce suche emotka
0 0

cudaczek121

#5654174 Napisano: 15.05.2013 19:05:40
Wkurza mnie,że dziś zamiast ok. pół godziny, to wracałam autobusem z pracy ponad półtorej godziny, bo jakiś samobójca postanowił skoczyć z mostu emotka Moim skromnym zdaniem, to z takiej wysokości jakby skoczył, to co najwyżej mógłby się połamać, więc pewnie bardziej mu chodziło o zwrócenie na siebie uwagi, ech emotka Ale to nie znaczy,że musiał paraliżować miasto emotka
0 0

kamea

#5654209 Napisano: 15.05.2013 19:46:40
Wkurza mnie bo nie wiem jak sprawdza się czy w trakcie połączeń z Internetem korzystam z transmisji strumieniowej Video (np. Youtube)?Mam Nokię 710 (nie lubię jej)
0 0

bridget

#5654214 Napisano: 15.05.2013 19:51:47
wkurza mnie ze wciaz nie mam waznych wynikow badan... ze nie moge sie dodzwonic do dentystki a zab boli, ze zagineła karta z loreala , a podobno moja mama odebrała a ja nic nie wiem od ponad miesiaca czy kiedy, ze zalałam moj tel konkursowy kawa i sie nei włacza i mogłabym wymieniac mase innych....:/ no wkurza mnie moj zapał konkursowy jest totalnie zerowy.
0 0

ludzka_istota

#5654220 Napisano: 15.05.2013 20:01:52
Wkurza mnie katar
0 0

Gość: chochliczka

#5654271 Napisano: 15.05.2013 21:05:23
cudaczek121 napisał(a):

Wkurza mnie,że dziś zamiast ok. pół godziny, to wracałam autobusem z pracy ponad półtorej godziny, bo jakiś samobójca postanowił skoczyć z mostu emotka Moim skromnym zdaniem, to z takiej wysokości jakby skoczył, to co najwyżej mógłby się połamać, więc pewnie bardziej mu chodziło o zwrócenie na siebie uwagi, ech emotka Ale to nie znaczy,że musiał paraliżować miasto emotka

Kasia wiesz czlowiek który targa sie na swoje życie raczej racjonalnei nie mysli,wiec uwazam,ze nie zastanawial sie wtedy nad wysokością mostu. Mimo ,że to mi całkowicie obca osoba to strasznie mi zal, tego kogos.

W temacie wkurza mnie ze nagle po prawie miesiacu siłowni mieśnie zaczely mi sie nadwyrezac wrr
0 0

malenka89

#5654279 Napisano: 15.05.2013 21:09:14
cudaczek121 napisał(a):

Zabić to się można nawet skacząc z pierwszego piętra jak się źle upadnie.

0 0

pecia

#5654353 Napisano: 15.05.2013 22:12:50
cudaczek121 napisał(a):

smutne, że porównujesz "jakiegoś samobójce" z Twoim godzinnym opóźnieniem, trudno pewnie narażę się na "bęcki"
0 0

79magda

#5654362 Napisano: 15.05.2013 22:32:17
cudaczek121 napisał(a):

Wkurza mnie,że dziś zamiast ok. pół godziny, to wracałam autobusem z pracy ponad półtorej godziny, bo jakiś samobójca postanowił skoczyć z mostu emotka

Bezczelny, dobrze, że nie przyszło mu do głowy rzucić się pod ów autobus, bo jeszcze musiałabyś się przesiadać!!! emotka
0 0

cudaczek121

#5654364 Napisano: 15.05.2013 22:41:34
pecia napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

smutne, że porównujesz "jakiegoś samobójce" z Twoim godzinnym opóźnieniem, trudno pewnie narażę się na "bęcki"

wiesz,np. ja, gdybym chciała popełnić samobójstwo, to zrobiłabym to raczej w zaciszu domowym-np. nałykałabym się jakichś tabletek czy środków nasennych, a nie uskuteczniałabym cyrków na moście w nadziei,że w miejscu publicznym ktoś mnie jednak uratuje emotka To już człowiek naprawdę musi być doprowadzony do ostateczności,aby chcieć odebrać sobie życie emotka Ale często młodzi ludzie robią takie rzeczy z powodu niespełnionej miłości, co jest dla mnie kompletnie niezrozumiałe.
0 0

Gość: katrin22

#5654368 Napisano: 15.05.2013 22:44:06
79magda napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Wkurza mnie,że dziś zamiast ok. pół godziny, to wracałam autobusem z pracy ponad półtorej godziny, bo jakiś samobójca postanowił skoczyć z mostu emotka

Bezczelny, dobrze, że nie przyszło mu do głowy rzucić się pod ów autobus, bo jeszcze musiałabyś się przesiadać!!! emotka

No jak On śmiał.... emotka

W temacie: Wkurza mnie ból głowy emotka
0 0

Gość: katrin22

#5654371 Napisano: 15.05.2013 22:47:09
cudaczek121 człowiek, który ma problemy ze samym sobą nie myśli racjonalnie.
0 0

asantesana

#5654372 Napisano: 15.05.2013 22:47:55
cudaczek121 napisał(a):

wiesz,np. ja, gdybym chciała popełnić samobójstwo, to zrobiłabym to raczej w zaciszu domowym-np. nałykałabym się jakichś tabletek czy środków nasennych, a nie uskuteczniałabym cyrków na moście w nadziei,że w miejscu publicznym ktoś mnie jednak uratuje emotka To już człowiek naprawdę musi być doprowadzony do ostateczności,aby chcieć odebrać sobie życie emotka Ale często młodzi ludzie robią takie rzeczy z powodu niespełnionej miłości, co jest dla mnie kompletnie niezrozumiałe.

Oj cudaczku cudaczku, to Ty chyba nigdy zakochana nie byłaś...
0 0

cudaczek121

#5654373 Napisano: 15.05.2013 22:49:21
katrin22 napisał(a):

79magda napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

wiem, że Wy jak zwykle robicie sobie pośmiechujki z tego, co piszę,ale ja bym gada zaprowadziła do hospicjum, to może jakby się zetknął z prawdziwymi problemami, to by mu się odechciało skakania z mostu emotka
0 0

pecia

#5654375 Napisano: 15.05.2013 22:51:59
wiesz cudaczek121, jakikolwiek by miał powód nie nam jest oceniać słuszność jego postępowania, miałam kiedyś kolegę, który popełnił samobójstwo, taki wesołek, dusza towarzystwa, gdy się pojawiał inni koledzy stawali się tylko jego cieniem,a dziewczyny śmiały się od ucha do ucha. No i tak jak piszesz pewnie "musiał być doprowadzony do ostateczności" by targać się na swoje życie - więc cóż przy tym jest Twoje spóźnienie, czasem wystarczy tylko kropla empatii lub milczenie
0 0

ankasss

#5654377 Napisano: 15.05.2013 22:55:44
cudaczek121 napisał(a):

katrin22 napisał(a):

79magda napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

wiem, że Wy jak zwykle robicie sobie pośmiechujki z tego, co piszę,ale ja bym gada zaprowadziła do hospicjum, to może jakby się zetknął z prawdziwymi problemami, to by mu się odechciało skakania z mostu emotka

Nie chciałabym Cie urazić, ale raczej skłonić do refleksji.
Nie wiesz jakie ten człowiek miał problemy, więc może nie warto tak szybko kogoś oceniać. Może wcale nie chciał się zabić, ale zwrócić czyjąś uwagę z jakiegoś powodu. Ludzka psychika jest bardzo skomplikowana. A co do wizyty w hospicjum to patrząc obiektywnie mogłabym zalecić Ci to samo. Może po takiej wizycie nie wkurzałabyś się godzinnym opóźnieniem autobusu.:)
0 0

Gość: kluseczka

#5654381 Napisano: 15.05.2013 23:08:59

Wkurza mnie,że dziś zamiast ok. pół godziny, to wracałam autobusem z pracy ponad półtorej godziny, bo jakiś samobójca postanowił skoczyć z mostu Moim skromnym zdaniem, to z takiej wysokości jakby skoczył, to co najwyżej mógłby się połamać, więc pewnie bardziej mu chodziło o zwrócenie na siebie uwagi, ech Ale to nie znaczy,że musiał paraliżować miasto

wiesz,np. ja, gdybym chciała popełnić samobójstwo, to zrobiłabym to raczej w zaciszu domowym-np. nałykałabym się jakichś tabletek czy środków nasennych, a nie uskuteczniałabym cyrków na moście w nadziei,że w miejscu publicznym ktoś mnie jednak uratuje To już człowiek naprawdę musi być doprowadzony do ostateczności,aby chcieć odebrać sobie życie Ale często młodzi ludzie robią takie rzeczy z powodu niespełnionej miłości, co jest dla mnie kompletnie niezrozumiałe.

A miałam nie komentować tego wpisu, ale nie wytrzymałam...

Jessu Cudaczek, jak ty co coś walniesz... to po prostu PORAŻKA. I tłumaczenie typu "a bo ja taka jestem cudaczna" niczego nie usprawiedliwia. Albo się szanuje innych, albo nie. Cóż, ty najwyraźniej oczekujesz by szanowano wyłącznie ciebie i twoją rodzinę (ojej, teczka taty w koszu w supermarkecie), a w drugą stronę to już nie musi działać.

I wiem, że zaraz Towarzystwo Wzajemnej Adoracji z Forum na mnie naskoczy jaka to ja zła jestem, że śmiałam skrytykować jedną z Towarzystwa, ale sorry patrzenie na śmierć wyłącznie przez pryzmat "a bo mi to przeszkodziło w planach" jest po prostu żenujące i żałosne.

I tego się będę trzymać - choćbyście mieli mnie zlinczować jak Wściekłego.
0 0

malenka89

#5654382 Napisano: 15.05.2013 23:09:29
W każdym bądź razie temu chłopakowi nic się nie stało, skoczył ale na poduszkę strażacką. Mam nadzieję, że odpowiednie osoby mu pomogą.

Sama miałam znajomego, który próbował popełnić samobójstwo. Co prawda w domu, ale szybka nasza reakcja i płukanie żołądka uratowały mu życie. Nie da się opisać co się dzieje wtedy z psychiką człowieka. Dla nas z pozoru błahe problemy dla niego mogą być nie do przejścia...
0 0