Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: koza.k90
pewnie w regulaminie o tym pisali
często tak bywa
Gość: aka
mia
Postów 17575
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 14
Łączę się z Tobą w bólu!
Całe szczęście, że wreszcie jest ciepło na zewnątrz! Może kolejny rachunek już będzie normalny...
Opowiedz Panu Bogu o swoich planach na przyszłość, a rozbawisz Go do rozpuku...
Gość: iwonciaaa
nie potrafię normalnie funkcjonować już prawie dwa miesiące.
A lekarze się ociągają.
Gość: boom30
Lekarze nie pomogą, to pewnie na tle psychicznym. Też to przerabiałem... niestety
Gość: chochliczka
Nie rozumiem czemu niektorzy ludzie jak widza ze osoba jest nowa i musi zalapac o co kaman to zamiast byc wyrozumiali to kopia leżacego
agusiac87
Postów 1798
Data rejestracji 09.12.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
czy jeszcze w jakiejś sieci jest taka blokada? bo przymierzam się do kupna starterów, hmmm
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
tereniagno
Postów 5298
Data rejestracji 19.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nabierzesz wprawy i będziesz wymiatać
Nie klikam,nie głosuję,natrętnych blokuję
Gość: merkana
A jakby tego było mało sama wylądowałam dziś na Izbie Przyjęć z masakrycznym bólem brzucha.
monikar
Postów 3355
Data rejestracji 04.06.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
borelioza to strasznie świństwo i podobno szalenie trudno ją wyleczyć szczególnie gdy jest to postać zaawansowana zdiagnozowana po latach od ukąszenia, znam osoby które przez ponad rok, dzień w dzień biorą antybiotyki żeby wyleczyć się z tej choroby przez co dochodzi do uszkodzenia wielu narządów wiadomo jak działają antybiotyki, niestety jeśli chodzi o wyleczenie sprawa wygląda kiepsko, trzymaj się ja samam jestem po punkcji, zabieg boli to fakt ale czasem trzeba się nacierpieć aby pokonać chorobę siostrze też na pewno się uda
sambolera
Postów 3758
Data rejestracji 07.05.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
u mnie padalce wyszły, mnostwo padalcow
Gość: goralecka
Gość: plocia
ale nie było żadnego odnośnika do regulaminu, zachowałam oryginalny @ z informacją
Gość: zwierzyniec
czym Wy się denerwujecie? U mnie jest dużo żmij i jak jechałam przez las to kulturalnie zahamowałam żeby jej rowerem nie skrzywdzić, to chciała mnie dziabnąć w oponę. Ale teraz mają okres godowy - rozumiem, że "biegają" w poszukiwaniu partnerów
Gość: katrin22
Gość: zwierzyniec
oznajmia innym samcom, że to jego teren i wara obcym
cc_investigator
Postów 4640
Data rejestracji 13.08.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pogoda na ponad 3 dni to wróżenie z fusów.
tak uczą na klimatologii i meteorologii.
Gość: goralecka
Wlasnie pamietalam to bo chyba kiedys juz o tym tutaj na forum pisalas
martunik3
Postów 3160
Data rejestracji 15.04.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dziś jest 18 maj i ten kurier albo jakiś lewy albo kubuś coś kręci.
A wygrana była z dnia 2013-03-21
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
cc_investigator
Postów 4640
Data rejestracji 13.08.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kiedy wyjazd? i w które rejony?
najlepsza prognoza wg mnie
meteo.pl