Wkurza mnie...

Gość: koza.k90

#5655242 Napisano: 17.05.2013 07:57:11
plocia napisał(a):

Wkurza mnie Payback,

korzystał ktoś z promocji że jak się doładuje tel. w Orange za min. 25 zł i wyśle wiadomość HW232 pod nr 381 to dostanie 5x wiecej pkt payback

Pkt nie dostałam, a Ci mi piszą że nie spełniłam warunków: bo niby promocja dotyczyła ""promocja dotyczyła wyłącznie doładowań z konta bankowego lub karty płatniczej."" emotka

mam tego @ z promocją zapisane i tam G.... jest napisane o doładowaniu z karty płątniczej czy wyłącznie doładowań z konta bankowego emotka

pierdoły

pewnie w regulaminie o tym pisali

często tak bywa
0 0

Gość: aka

#5655267 Napisano: 17.05.2013 09:21:25
Rachunek za gaz emotka
0 0

mia

#5655289 Napisano: 17.05.2013 10:18:16
aka napisał(a):

Rachunek za gaz emotka

Łączę się z Tobą w bólu! emotka
Całe szczęście, że wreszcie jest ciepło na zewnątrz! Może kolejny rachunek już będzie normalny...
0 0

Gość: iwonciaaa

#5655295 Napisano: 17.05.2013 10:27:06
problemy z mdłościami i żołądkiem emotka
nie potrafię normalnie funkcjonować już prawie dwa miesiące.
A lekarze się ociągają.
0 0

Gość: boom30

#5655574 Napisano: 17.05.2013 15:39:44
iwonciaaa napisał(a):

problemy z mdłościami i żołądkiem emotka
nie potrafię normalnie funkcjonować już prawie dwa miesiące.
A lekarze się ociągają.

Lekarze nie pomogą, to pewnie na tle psychicznym. Też to przerabiałem... niestety
0 0

Gość: chochliczka

#5655821 Napisano: 17.05.2013 21:02:16
dzieki wszystkim za wsparcie emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka jesteście wielcy, dzis - oby nie zapeszyć było już odrobinę lepiej, chociaz gdy przyszedł jeden pan to myslalam ze rozpłacze sie i uciekne emotka
Nie rozumiem czemu niektorzy ludzie jak widza ze osoba jest nowa i musi zalapac o co kaman to zamiast byc wyrozumiali to kopia leżacego emotka
0 0

agusiac87

#5655859 Napisano: 17.05.2013 21:45:35
wkurza mnie T-mobile, bo jeszcze pare dni temu odpalałam starter i słałam na konkursy, a dzisiaj włączyłam starter 20 zł i chce slac na sms premium , a oni mi piszą że usługa sms specjalny zablokowana, w systemie na kartę blokada działa do pierwszego doładowania, to nie dość że kupuję starter to jeszcze mam go doładować żebym go mogła na konkursy wysyłać, cwaniaki emotka emotka emotka emotka

czy jeszcze w jakiejś sieci jest taka blokada? bo przymierzam się do kupna starterów, hmmm emotka
0 0

tereniagno

#5655873 Napisano: 17.05.2013 22:09:02
chochliczka napisał(a):

dzieki wszystkim za wsparcie emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka jesteście wielcy, dzis - oby nie zapeszyć było już odrobinę lepiej, chociaz gdy przyszedł jeden pan to myslalam ze rozpłacze sie i uciekne emotka
Nie rozumiem czemu niektorzy ludzie jak widza ze osoba jest nowa i musi zalapac o co kaman to zamiast byc wyrozumiali to kopia leżacego emotka

Nabierzesz wprawy i będziesz wymiatać emotka emotka
0 0

Gość: merkana

#5655879 Napisano: 17.05.2013 22:15:31
Wkurza mnie to, że nie mogę nic zrobić- moja siostra ma boreliozę i silne porażenie nerwów, robili jej dzisiaj punkcję bez znieczulenia i serce mi pękało. W dodatku płyn oponowy jest "mętny", będą jeszcze robić dokładne analizy w poniedziałek, ale strasznie się o nią boję.
A jakby tego było mało sama wylądowałam dziś na Izbie Przyjęć z masakrycznym bólem brzucha. emotka emotka
0 0

monikar

#5655909 Napisano: 17.05.2013 23:04:14
merkana napisał(a):

Wkurza mnie to, że nie mogę nic zrobić- moja siostra ma boreliozę i silne porażenie nerwów, robili jej dzisiaj punkcję bez znieczulenia i serce mi pękało. W dodatku płyn oponowy jest "mętny", będą jeszcze robić dokładne analizy w poniedziałek, ale strasznie się o nią boję.
A jakby tego było mało sama wylądowałam dziś na Izbie Przyjęć z masakrycznym bólem brzucha. emotka emotka

borelioza to strasznie świństwo i podobno szalenie trudno ją wyleczyć szczególnie gdy jest to postać zaawansowana zdiagnozowana po latach od ukąszenia, znam osoby które przez ponad rok, dzień w dzień biorą antybiotyki żeby wyleczyć się z tej choroby przez co dochodzi do uszkodzenia wielu narządów wiadomo jak działają antybiotyki, niestety jeśli chodzi o wyleczenie sprawa wygląda kiepsko, trzymaj się ja samam jestem po punkcji, zabieg boli to fakt ale czasem trzeba się nacierpieć aby pokonać chorobę siostrze też na pewno się uda emotka
0 0

sambolera

#5655960 Napisano: 18.05.2013 08:56:02
iskierka napisał(a):

Wkurza mnie że wylazły już zaskrońce .Co z tego że mi nic nie zrobią ale jak je widzę to zamieram ze strachu a później na każdym kroku mam wrażenie że na mnie włażą emotka

u mnie padalce wyszły, mnostwo padalcow emotka
0 0

Gość: goralecka

#5655971 Napisano: 18.05.2013 09:13:45
Moze nie wkurza mnie to jakos mocno bo sa wieksze problemy ale irytuje mnie pogoda dlugoterminowa. W ciagu 24 godzin w pogodzie dlugoterminowej wszystkie chmury z deszczem zamienily sie w pelne slonce emotka i to w obrebie jednego miasta. a ja wlasnie z powodu tej zlej pogody przelozylam wyjazd emotka niby wiem, ze nie ma co ufac tym dlugim prognozom a im zaufalam...wstyd mi emotka
0 0

Gość: plocia

#5655983 Napisano: 18.05.2013 09:40:30
koza.k90 napisał(a):

plocia napisał(a):

Wkurza mnie Payback,

korzystał ktoś z promocji że jak się doładuje tel. w Orange za min. 25 zł i wyśle wiadomość HW232 pod nr 381 to dostanie 5x wiecej pkt payback

Pkt nie dostałam, a Ci mi piszą że nie spełniłam warunków: bo niby promocja dotyczyła ""promocja dotyczyła wyłącznie doładowań z konta bankowego lub karty płatniczej."" emotka

mam tego @ z promocją zapisane i tam G.... jest napisane o doładowaniu z karty płątniczej czy wyłącznie doładowań z konta bankowego emotka

pierdoły

pewnie w regulaminie o tym pisali

często tak bywa

ale nie było żadnego odnośnika do regulaminu, zachowałam oryginalny @ z informacją
0 0

Gość: zwierzyniec

#5655999 Napisano: 18.05.2013 10:24:10
sambolera napisał(a):

iskierka napisał(a):

Wkurza mnie że wylazły już zaskrońce .Co z tego że mi nic nie zrobią ale jak je widzę to zamieram ze strachu a później na każdym kroku mam wrażenie że na mnie włażą emotka

u mnie padalce wyszły, mnostwo padalcow emotka

czym Wy się denerwujecie? U mnie jest dużo żmij i jak jechałam przez las to kulturalnie zahamowałam żeby jej rowerem nie skrzywdzić, to chciała mnie dziabnąć w oponę. Ale teraz mają okres godowy - rozumiem, że "biegają" w poszukiwaniu partnerów emotka
0 0

Gość: katrin22

#5656003 Napisano: 18.05.2013 10:34:54
Zaskrońce zaskrońcami, u mnie co rano dzięcioł stuka (puka) w latarnię, którą mam pod oknem sypialni. Już myślałam, że znalazł swoją drugą połówkę (czy 0,7), ale NIE! znów stuka emotka
0 0

Gość: zwierzyniec

#5656006 Napisano: 18.05.2013 10:44:35
katrin22 napisał(a):

Zaskrońce zaskrońcami, u mnie co rano dzięcioł stuka (puka) w latarnię, którą mam pod oknem sypialni. Już myślałam, że znalazł swoją drugą połówkę (czy 0,7), ale NIE! znów stuka emotka

oznajmia innym samcom, że to jego teren i wara obcym emotka
0 0

cc_investigator

#5656012 Napisano: 18.05.2013 11:06:38
goralecka napisał(a):

Moze nie wkurza mnie to jakos mocno bo sa wieksze problemy ale irytuje mnie pogoda dlugoterminowa. W ciagu 24 godzin w pogodzie dlugoterminowej wszystkie chmury z deszczem zamienily sie w pelne slonce emotka i to w obrebie jednego miasta. a ja wlasnie z powodu tej zlej pogody przelozylam wyjazd emotka niby wiem, ze nie ma co ufac tym dlugim prognozom a im zaufalam...wstyd mi emotka

pogoda na ponad 3 dni to wróżenie z fusów.
tak uczą na klimatologii i meteorologii.
0 0

Gość: goralecka

#5656091 Napisano: 18.05.2013 13:50:50
cc_investigator napisał(a):

Wlasnie pamietalam to bo chyba kiedys juz o tym tutaj na forum pisalas emotka ale mialam widocznie jakies chwilowe zacmienie umyslu emotka no trudno..najwyzej wezme koc i zamiast w bikini bede siedziala na lezaku owinieta kocem. Pociesza mnie tylko to, ze plaza bedzie prawie pusta emotka a ja nie znosze tlumow i tloku emotka
0 0

martunik3

#5656092 Napisano: 18.05.2013 13:56:01
wkurza mnie, że do dziś nie otrzymałam maskotki kubusia z konka, gdzie trzebabyło codzienie odpowiadać szybko e-meilem na pytanie dnia. Pisałam do nich 8 maja, odpisali tegoo samego dnia: "wszystkie nagrody z tego co mi wiadomo zostały wysłane. Myślę, że kurier powinien do Ciebie lada dzień dotrzeć. Pozdrawiam Cię. Kubuś"
Dziś jest 18 maj i ten kurier albo jakiś lewy albo kubuś coś kręci.
emotka emotka emotka
A wygrana była z dnia 2013-03-21 emotka
0 0

cc_investigator

#5656103 Napisano: 18.05.2013 14:22:13
goralecka napisał(a):

cc_investigator napisał(a):

Wlasnie pamietalam to bo chyba kiedys juz o tym tutaj na forum pisalas emotka ale mialam widocznie jakies chwilowe zacmienie umyslu emotka no trudno..najwyzej wezme koc i zamiast w bikini bede siedziala na lezaku owinieta kocem. Pociesza mnie tylko to, ze plaza bedzie prawie pusta emotka a ja nie znosze tlumow i tloku emotka

kiedy wyjazd? i w które rejony?

najlepsza prognoza wg mnie

meteo.pl
0 0