Wkurza mnie...

ziolko

#5692544 Napisano: 07.07.2013 21:41:10
polarniczka a nie możesz zmienić trasy? na jakąś, gdzie jest mniej tirów? chyba, że to trasa, którą musisz jeździć, np do pracy
0 0

vickichelm

#5692549 Napisano: 07.07.2013 21:45:33

A ja wiosną zaczęłam współpracować z pająkiem: teraz mam pajęczyny wokół okien; owady zamiast do mieszkania, trafiają prosto w sieć. Czasami oświetlam ją lampką, żeby nie błądziły.

OMG to żart ? emotka
0 0

Gość: polarniczka

#5692550 Napisano: 07.07.2013 21:47:08
ziolko napisał(a):

polarniczka a nie możesz zmienić trasy? na jakąś, gdzie jest mniej tirów? chyba, że to trasa, którą musisz jeździć, np do pracy

do pracy jeżdżę samochodem, a po lesie, czy jakiś osiedlowych drogach nie jestem w stanie zrobić 50 km, muszę mieć wzniesienia, zakręty, czasem długą prostą i asfalt, bo takie mam opony, to akurat forma na spędzanie wolnego czasu i forma sportu, bo mam siedzącą biurową pracę...mieszkam w okolicach lotniska w Pyrzowicach i chcąc nie chcąc mijam je po drodze... niektórzy są fajni, bo mnie poznają "trąbią" a niektórzy to buraki... emotka
0 0

ziolko

#5692551 Napisano: 07.07.2013 21:48:45
polarniczka współczuję emotka
0 0

asantesana

#5692555 Napisano: 07.07.2013 21:52:32
Oferty zakupów we wszystkich wątkach, no luuudzie nie wystarczy w stopce i w odpowiednim wątku, to wyglada jak na arabskim targu. emotka
0 0

ziolko

#5692556 Napisano: 07.07.2013 21:54:09
asante napisał(a):

Oferty zakupów we wszystkich wątkach, no luuudzie nie wystarczy w stopce i w odpowiednim wątku, to wyglada jak na arabskim targu. emotka

gdzie?
0 0

Gość: koza.k90

#5692562 Napisano: 07.07.2013 22:03:30
ziolko napisał(a):

wkurzają mnie kupujący na allegro, którzy z łaski proponują jakąś cenę, niższą niż wystawiona, do tego już z przesyłką emotka jasne, bo przesyłka dużego przedmiotu kosztuje 2 zł emotka
nie dość, że towar za pół ceny, to jeszcze taka "oferta" powoduje, że prawie ćwierć ceny
masakra

a mnie wkurza, że mało kto liczy się z kosztami opakowania, ale jak przedmiot nie daj Boże dojdzie uszkodzony to wielkie halo

chcesz zabezpieczyć przesyłkę dodatkowo, zainwestuj w folię babelkową, strech

nie wspominając już o taśmach klejących i naklejkach "ostrożnie" (rolka tylko 11 zł)

duża koperta bąbelkowa to prawie 4 zł

sprzedajesz głupi krem za 10 zł, a koperta minimum 2 zł

aż się nie chce wystawiać
0 0

#5692573 Napisano: 07.07.2013 22:21:42
Orange, Bluemedia i mBank do kupy

zrobiłam doładowanie Orange przez mbank, kasę zjadło, ale konto na komórce bez zmian

ma ktoś podobny problem ??
0 0

Gość: awi

#5692613 Napisano: 07.07.2013 23:38:54
koza.k90 napisał(a):

awi, oswoiłaś pająka ????

vickichelm napisał(a):

OMG to żart ? emotka

lubię pająki - one mnie chyba też. Nadajemy na tych samych falach emotka
0 0

Gość: awi

#5692615 Napisano: 07.07.2013 23:40:37
koza.k90 napisał(a):

Orange, Bluemedia i mBank do kupy

zrobiłam doładowanie Orange przez mbank, kasę zjadło, ale konto na komórce bez zmian

ma ktoś podobny problem ??

Dzisiaj jest koniec promocji, może mają przeciążenie? Zadzwoń jutro do BOKu, to Ci przedłużą promocyjny pakiet "ręcznie"
0 0

#5692637 Napisano: 08.07.2013 06:49:48
awi napisał(a):

koza.k90 napisał(a):

vickichelm napisał(a):

OMG to żart ? emotka

słyszałam, że pająki przynoszą szczęście

nie wiem ile w tym prawdy, ale jak kiedyś usunęłam paskudę zza telewizora, TV padł wieczorem

czary jakieś czy kosmiczny przypadek ? emotka
0 0

vickichelm

#5692647 Napisano: 08.07.2013 07:43:24
koza.k90 napisał(a):

awi napisał(a):

koza.k90 napisał(a):

vickichelm napisał(a):

OMG to żart ? emotka

słyszałam, że pająki przynoszą szczęście

nie wiem ile w tym prawdy, ale jak kiedyś usunęłam paskudę zza telewizora, TV padł wieczorem

czary jakieś czy kosmiczny przypadek ? emotka

ja się panicznie boję pająków emotka są okropne, przerażające i obrzydliwe fuujjjj
Nie chcę zapeszać ale w domu rzadko kiedy jakiś jest... Ale jakiś czas temu mój mąż musiał zdejmować bo chodził przy dachu a mieszkamy w bloku na ostatnim piętrze emotka
Jak go trachnął to aż słychać było plask emotka
0 0

#5692660 Napisano: 08.07.2013 08:28:08
eciepecie napisał(a):

koza.k90 napisał(a):

Masz przecież dowód wpłaty, pieniądze nie przepadną, są do odzyskania, to tylko kwestia cierpliwości. Zgłoś błąd.

spoko - doszło
0 0

efelinkaaa

#5692972 Napisano: 08.07.2013 12:57:17
koza.k90 napisał(a):

eciepecie napisał(a):

koza.k90 napisał(a):

Masz przecież dowód wpłaty, pieniądze nie przepadną, są do odzyskania, to tylko kwestia cierpliwości. Zgłoś błąd.

spoko - doszło

http://banki.wp.p...c.html?ticaid=110e84

Jakaś awaria była...
0 0

agusia147

#5694412 Napisano: 09.07.2013 18:59:57
A mnie wkurza GRAF, chce abym wysłała orginały paragonów z coli, a orginały zostały w Warszawie, a ja jestem aktualnie pod Wrocławiem... Myślą, że co? Że każdy paragony wszędzie targa ze sobą?
0 0

zaczytana-pola

#5694415 Napisano: 09.07.2013 19:07:54
Wkurzają mnie nowe zasady oddawania śmieci. Rozumiem wszystko. Skoro zdecydowałam się na segregowanie, to muszę segregować. Ale okazuje się, że do kosza/ czarnego worka mogę wrzucić tylko troszkę rzeczy wg listy, jaką mamy. A rzeczy takie jak obierki, warzywa, kości, przeterminowane jedzenie i wiele, wiele innych musimy SAMI, we własnym zakresie wozić sobie do kontenera ustawionego na terenie pewnego zakładu 10 km od mojego domu. Poza tym śmieci niesegregowane sąsiada wrzucają razem z naszymi segregowanymi z kosza do jednej śmieciarki. Co to kufa za polityka? Chyba mają na celu to, żeby człowiek machnął ręką na segregowanie i płacił za niesegregowane. Najśmieszniejsze jest to, że Ci mieszkańcy, którzy płacą na niesegregowane i tak muszą segregować makulaturę, plastik i szkło. emotka emotka emotka emotka
0 0

anialistopad

#5694418 Napisano: 09.07.2013 19:11:07
wkurza mnie sieć heyah 2 razy juz doładowałam konto ,by odblokowac smsy premium ,dzwoniłam do nich powinny same się odblokować oni niby nie mogą , emotka
0 0

agusia147

#5694494 Napisano: 09.07.2013 21:37:48
zaczytana-pola napisał(a):

Wkurzają mnie nowe zasady oddawania śmieci. Rozumiem wszystko. Skoro zdecydowałam się na segregowanie, to muszę segregować. Ale okazuje się, że do kosza/ czarnego worka mogę wrzucić tylko troszkę rzeczy wg listy, jaką mamy. A rzeczy takie jak obierki, warzywa, kości, przeterminowane jedzenie i wiele, wiele innych musimy SAMI, we własnym zakresie wozić sobie do kontenera ustawionego na terenie pewnego zakładu 10 km od mojego domu. Poza tym śmieci niesegregowane sąsiada wrzucają razem z naszymi segregowanymi z kosza do jednej śmieciarki. Co to kufa za polityka? Chyba mają na celu to, żeby człowiek machnął ręką na segregowanie i płacił za niesegregowane. Najśmieszniejsze jest to, że Ci mieszkańcy, którzy płacą na niesegregowane i tak muszą segregować makulaturę, plastik i szkło. emotka emotka emotka emotka

A u mnie nadal jest jeden kontener koloru niebieskiego, co nie ma nic wspólnego z segregowaniem emotka Dla mnie to śmieszne i na razie leję na segregowanie.... Nie dość że jeden kontener jest w sumie na 20 mieszkań, to jeszcze śmieci wywożone w poniedziałki. W niedzielę wieczorem mamy już istny Mount Everest pod blokiem. Dopóki więc administracja nie zadba o wywóz naszych śmieci, my jako lokatorzy nie będziemy bawić się w segregowanie.

anialistopad napisał(a):

wkurza mnie sieć heyah 2 razy juz doładowałam konto ,by odblokowac smsy premium ,dzwoniłam do nich powinny same się odblokować oni niby nie mogą , emotka

Nie wiem czy przypadkiem nie mają max 48h na odblokowanie. Bo to komputer jakoś robi...
0 0

Gość: goralecka

#5694700 Napisano: 10.07.2013 09:48:44
Wkurza mnie Rihanna. Jakoś nigdy za nią nie przepadałam ale po jej pobycie w Polsce to już jej nie znoszę.

A co do śmieci to u mnie akurat jest porządek. Smieci segregujemy na suche czyli papiery, palstiki i mokre czyli resztki zywnosci, mamy dwa kosze w domu. Dwa kontenery na dole i segregacja narzucona odgornie juz ponad rok temu. Takze smieciowy szum mnie ominal emotka
0 0

#5694708 Napisano: 10.07.2013 09:52:25
u nas pojawiała się śmieciara raz w miesiącu

zimą jeszcze pół biedy, ale latem nie dało się bez maski podejść do śmietnika

a teraz po tygodniu kontener pusty

zobaczymy jak opłaty
0 0