Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ilonaxx5
Postów 2904
Data rejestracji 22.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: sarsaparilla
Małż handluje używanymi rowerami, takimi naprawdę dobrymi, nie byle badziewiem z hipermarketu. Sam je konserwuje, reguluje co trzeba, 80% jest w świetnym stanie.
Wczoraj rozwalił nas jakiś dzieciak, który przez wiadomości Allegro zaproponował za rower, który w sklepie kosztuje ok. 4000, wygląda praktycznie jak nowy, jakąś Nokię na wymianę i do tego przesyłka gratis, no i powinniśmy się cieszyć z oferty;).
Nieważne, że w aukcji wyraźnie zaznaczone jest, że mamy w nosie wymiany a cena jest jaka jest.
Wpieniają mnie ludziki, bo handlujemy też piórami, którzy kupią na jednej aukcji np. 3 pióra a potem w mailu skrobią, że chcą po jednym złotym, czarnym i bordowym. Kit, że każdy kolor i model wystawiony jest osobno.
A ci, co wpłacają łaskawie kasę po tygodniu, nie kontaktując się w międzyczasie ws. wpłaty... ech.
zaczytana-pola
Postów 11583
Data rejestracji 24.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I wydaje mi się, że tak powinno być.
Nie każdy ma możliwość pojechać sobie z obierkami, czy zepsutymi owocami/ warzywami do kontenera 10 km. A ja np. nie mam zamiaru takich rzeczy samochodem wozić
slavek
Postów 1727
Data rejestracji 23.05.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
https://www.refun...ros/10zlotychnastart
jasnoniebieska
Postów 733
Data rejestracji 23.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: koza.k90
a mnie wczoraj rozwalił potencjalny kupiec grilla Weber wystawionego za 4 stówy z groszami, który łaskawie pisze:
"Mogę go kupić za 300zł"
odpisałam jedno zdanko - "ale nie u mnie"
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
teodozja
Postów 1041
Data rejestracji 11.02.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zaczytana-pola
Postów 11583
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To i tak nie jest źle. Ja ostatnio miałam ochotę na jakieś ciacho. Poszłam do cukierni, kupiłam 4 kawałki truskawkowego. Wróciłam do domu ze śliną po kostki, wykładam ciasto na talerz, ale tam... pleśń
ziolko
Postów 10414
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
letni bonusik
valbon się nie umywa
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
kozuszka38
Postów 1574
Data rejestracji 05.11.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nieważne jest w moich oczach, czy człowiek będzie mniej czy więcej posiadał. Ważne jest, czy będzie mniej czy bardziej człowiekiem.
Antoine de Saint-Exupéry
za mało zjadłaś
ilonaxx5
Postów 2904
Data rejestracji 22.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: krynio
Niedługo na all'u będzie ich zatrzęsienie za 3 stówy. A jeszcze przed leroy'iem najtańszy można było kupić za 5,5 stówy...
I ciesz się z wygranego grilla(-i) o wartości 600 zł...
chyba że TY też należysz do takich pseudo-klientów
teraz w LM było 100 grilli i jakoś nie spadły na 3 stówy
zaczytana-pola
Postów 11583
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie złożyłam, bo nie chciało mi się jechać 6 km z czterema kawałkami ciasta. Napisałam im e-maila, bez odpowiedzi. Więcej tam nie zajrzę i odradzam znajomym
Gość: krynio
Nie, mnie wkurza takie zaniżanie ceny, byle tylko opchnąć nawet za 1/4 ceny
Spadły z 550 na 399, a jak nie będą "szły" za tyle to i za 300 wkrótce ktoś sprzeda...
sprzedaliśmy 2 od ręki - po uiszczeniu opłat za allegro i zakupów konkursowych 400 zł na czysto z każdego zostało
więc handlować też trzeba umieć i nie dawać się potencjalnym klientom zapędzać w kozi róg
ale fakt - wielu konkursowiczów za bardzo zaniża ceny i robi nam krecią robotę
kachakacha
Postów 1091
Data rejestracji 30.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mam wrażenie, że jedna osoba ma 3-5 kont na forum i wypisuje tam swoje głupoty, idiotyczne przemyślenia i tylko tworzy śmietnik.
ania1234
Postów 1363
Data rejestracji 10.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
oj, na mnie też to działa jak płachta na byka