Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
mia
Postów 17575
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 14
A propos SPA wkurza mnie to, że od roku nie mogę żadnego wygrać - jak mi nie zależało, to wtedy się kociły w co drugim konkursie i można było upolować.
Plus rozwalona ręka i na horyzoncie widmo bandaża przez kilka miesięcy (oby się rozwiało!)
Opowiedz Panu Bogu o swoich planach na przyszłość, a rozbawisz Go do rozpuku...
Gość: iwek
...nie ma pijondzów, som tylko cyntusie.
asantesana
Postów 6360
Data rejestracji 14.01.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane 11
No wypraszam sobie! Centusie jak już coś
Mia, okładaj liśćmi kapusty jeśli jest stłuczona lub spuchnieta (tylko najpierw je rozbij np. tłuczkiem do mięsa). Bardzo dobrze "wyciąga" ból i szybciej się goi. I zażywaj arnikę.
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
joan
Postów 18744
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
mia
Postów 17575
Punkty karne 0
Konkursy dodane 14
Ściślej od zatrzaśnięcia drzwiami samochodu...
Jedno jest pewne - od tej pory drzwi zamykam w zwolnionym tempie, nawet jak biegnę do pracy.
joan
Postów 18744
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
O kule, obyś szybko wróciła do zdrowia!
mia
Postów 17575
Punkty karne 0
Konkursy dodane 14
Do zdrowia to ona mam nadzieję wróci szybko, ale do estetyki (według "optymistycznych" prognoz lekarza) to mniej więcej za pół roku... Szczegółów oszczędzę.
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
joan
Postów 18744
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Ale za to w domu nikt Ci nie podskoczy: jak będą się zachowywali nie po Twojej myśli, możesz ich postraszyć "Bo jak Cię drzwiami samochodu trzasnę...!" (taki czarny humor)
mia
Postów 17575
Punkty karne 0
Konkursy dodane 14
Myślałam, jak zaczęłam czytać, że dokończysz "Bo jak bandaż zdejmę..."
pecia
Postów 424
Data rejestracji 29.08.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
w konkursach na rossnecie potrafi wziąć udział kilka tysięcy osób, a gdy organizowane są jakieś akcje typu - karma dla schroniska czy tak jak teraz wsparcie dla domów dziecka, to biorących udział jest niewielu
Gość: minka77
tereniagno
Postów 5298
Data rejestracji 19.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tak kiedyś stopę przytrzasnęłam,zamykałam drzwi,a noga nie była w środku.Co za ból
Nie klikam,nie głosuję,natrętnych blokuję
Gość: zuzi494
Dziewczyny, nie miejcie wyrzutów do siebie. Nie tylko Wy myślałyście że do 14.VII. Ja też, i inni również. Tak było dodane w bazie i na stronie Almy. O 26 maja wiedział tylko ten, kto dokładnie wczytał się w regulamin.
zaczytana-pola
Postów 11583
Data rejestracji 24.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
madzia34
Postów 1741
Data rejestracji 23.11.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 17
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ps. szukam kogoś kto zna się na księgowości
agnike
Postów 421
Data rejestracji 04.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
radosna
Postów 2444
Data rejestracji 20.02.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jestem radosna jak wiosna!
kurlandzki
Postów 927
Data rejestracji 01.03.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zaczytana-pola
Postów 11583
Data rejestracji 24.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
" a może jakiś numer w ogłoszeniu?"
ani "witam", ani nic innego. Nawet pytanie zadane jak z łaski.
Niektórzy ludzie są naprawdę świetni