Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
bridget
Postów 5955
Data rejestracji 11.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
gorzej jak wpadnie nadprogramowa wygrana;] a tego nie sposób przewidzieć
Jeżeli nie potrafisz kogoś zrozumieć, załóż jego buty, przejdź jego drogę i spójrz jego oczami, a dopiero później oceniaj !!
dejzi
Postów 1099
Data rejestracji 18.11.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I tym morałem idziemy spać, Tchibo posłane, trzeba się wyspać.
bezaczek7
Postów 3577
Data rejestracji 17.07.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
co to znaczy nadprogramowa? mam jeden paragon, posyłam jedno zgłoszenie i albo wygram albo nie
sorry, musiałam
http://allegro.pl...r.php?us_id=13898213
http://olx.pl/oferty/uzytkownik/3xiR/
https://www.vinte...r/91268338-bezaczek7
Wymiana:zestawy lego(nowe oraz bardzo stare,używane,niekompletne),książki fantastyczne,coś dla syna 10 lat,bony itm,kauf,rozważę wszystko.
ZAKUPY:Lidl,Biedronka,Koliber,Natura,Żabka,DC,Orlen,Lewiatan,Eurosklep,Moya,Chorten.
okazjonalnie:Kauf,ITM,CircleK,Aldi,Dino,Netto,Hebe,BP,Mol.
Gość: koza.k90
bezpieczne granie to 1: 1 lub co najwyżej 2 : 1
ale niektórym ciągle mało i mało - 1 paragon 100 SMS-ów
ja też zostałam z paragonami w portfelu, bo za dużo ludzi kombinuje
i co ? mogę się tylko powkurzać
Anita26
Postów 531
Data rejestracji 11.03.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a w temacie wkurza mnie grypa żołądkowa mojego dziecka
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
a potem grypa żołądkowa
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koza akurat nie gram bez paragonow:) tu wpadły 3czy4 drobne nagrody ( organizer, kosz) mimo ze posiadałam swoje dowody zakupu:) poza tym moja konkurowosc jest tak sporadyczna, wrecz przeciwnie wiecej paragonow mi zalega, gdyz nie mam kiedy czasem zagrac przy 2-ojce dzieci, wiec nie mam sobie nic do zarzucenia
ja mam nauczkę, na pewno bede ostrozniejsza i jezeli bede z kimkolwiek dokonywac wymiany/zakupu produktów to z osobami które znam, sa na tym forum długo i mają opinie rzetelnych i sprawdzonych na forum.
wystarczy zobaczyc top rela milka,czy watek pargonow ile osób ma nadprogramowa wygrana, po prostu czasem sie tak zdarza ( o czym nie rozmawia sie zbyt głosno, bo niektórych to bulwersuje), jak nie w tym to w innym konkursie. Sa osoby które notorycznie graja bez paragonow, bo przeciez pozniej łatwiej jest kupic? po co inwestowac? sa osoby których nie stac na inwestowanie przed konkursem bo nie wiedza czy wygraja, badz z innych przesłanek... nie kazdy tez jest hurtownikiem, czy drukarzem:)
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
Gość: gosia16
jednym słowem - nadprogramowa wygrana, to inna nazwa grania bez paragonów, których nie posiadamy na tą nadprogramowa wygraną
anialistopad
Postów 14141
Data rejestracji 06.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
www.zabawkikrasnala.pl
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ogolnie czytajac mam wrazenie ze kikol wyszła tu bez uszczerbku
joan
Postów 18620
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
I co z tego wynika?
W temacie wkurzania - ciśnienie mi skacze, gdy widzę rodzica, co przelatuje przez jezdnię z dzieckiem pod pachą (albo trzymając dziecko za rękę), chociaż kilka metrów dalej są pasy. Nie dosyć, że łamie przepisy i mandacik się należy, to stwarza niebezpieczne sytuacje dla wszystkich w pobliżu oraz uczy dzieci, że takie zachowanie jest ok. Za każdym razem mam ochotę wyskoczyć i strzelić jej/jemu z liścia w ten głupi dziób
ale powiedz,ogólnie to trafiłam z tym hasełkiem
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
skads to znam:)) czasem nikt nie przewidzi co jest Nam pisane ( jedni maja 2 paragony 5 wygranych, inni 3 paragony i jedna), czasem im mniej sie staramy i nawet na wyniki nie czekamy - rzeczywistosc moze bardziej lub mniej przyjemnie Nas zaskoczyć
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
joan
Postów 18620
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
u mnie w 1 biedronce był tylko proszek, rzeczywiscie asortyment słaby
joan
Postów 18620
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Wiesz, ja rozumiem, gdyby tylko ten proszek można było kupić - ograniczenie jest np. w Rexie. Ale żeby całą obszerną listę produktów do regulaminu dać, a nie zapewnić ich dostaw do sklepów? Nie mają logistyka, czy jak?
a potem totalne zdziczenie w cenie
młody człowiek zamiast drzwiami "wychodzi" na podwórko... oknem, zamiast obejść klasę dookoła i usiąść na swoim miejscu - "czołga" się pod ławkami albo co gorsza skacze po nich
normalnie zdziczenie - i nieważne, że nauczyciel, rodzic, czy jakiś gość w klasie
kurlandzki
Postów 924
Data rejestracji 01.03.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
hmm u mnie w biedrach w brud płynów E:)
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane