Wkurza mnie...

tereniagno

#5760258 Napisano: 23.10.2013 19:29:02
anialistopad napisał(a):

Alma i laboo mnie olaly ,a mial by dzien taki wspanialy,maly sie pochorowal,mnie boli glowa i nic mi sie nie chce

I mnie Alma olała,a tak długo czekałam na rozwiązanie tego konkursu.Na dodatek wkurza mnie mój komputer.Co chwilę pojawiają się jakieś g...a i strasznie muli emotka
0 0

radosna

#5760365 Napisano: 23.10.2013 21:49:24
http://demotywato...231/Swiat-sie-konczy
Nawet nie umiem tego skomentować ...
0 0

jola29k

#5760378 Napisano: 23.10.2013 22:19:27
bruce napisał(a):

jola29k napisał(a):

Wszystko mnie wkurza ma dziś jeszcze dwie wywiadówki i spotkanie w sprawie pierwszej komuni z emotka matkami niech mnie ktoś dobije albo pójdzie za mnie

Ha-ha-ha! emotka Znam ten ból. Przerabiałam kilka lat temu. emotka Jeśli masz chłopca, uzgodnicie wszystko szybciuteńko i... zazdroszczę Ci z całego serca. Jeśli masz dziewczynkę - weź DOBRE zatyczki do uszu (przydadzą się podczas awantur matek, prowadzonych zażarcie na plebanii), zgadzaj się na każdy proponowany strój i dodatki, głosuj zawsze ZA i czekaj tylko na ... odebranie strojów. Powodzenia! emotka

mam chłopca i mam nawet albę dostałam od szwagierki no ale powstał nowy kościół na osiedlu na którym mieszkam i się zaczeło jedne dzieci z syna klasy idą do dużego kościoła a te co z osiedla do nowego i chcą nowe alby jakieś chlebki medaliki i inne cuda , córka miała komunie rok temu i nie było zadnych wymysłów wszystkie dzieci w albach mało składek i wymysłów
0 0

maria1980

#5760379 Napisano: 23.10.2013 22:21:06
Wkurza mnie ze nie mam komputera ,mecze sie na iPadzie i nie mogę zagrać a tu konkursy fajne na Banku zachodnim czy sport.pl na Facebooku ,kurcze emotka
0 0

barszcz

#5760385 Napisano: 23.10.2013 22:30:57
maria1980 napisał(a):

Wkurza mnie ze nie mam komputera ,mecze sie na iPadzie i nie mogę zagrać a tu konkursy fajne na Banku zachodnim czy sport.pl na Facebooku ,kurcze emotka

Czemu się męczysz na ipadzie? emotka
Ja drugi rok tylko jego uźywam i nie wyobrażam sobie korzystania z innego sprzętu emotka
A wkurza mnie moja głupota emotka
Zachcialo mi sie zadbać o sylwetkę .trzy dni pod rząd 8 km spacery i teraz wszystko mnie boli.Mąż mówi,że to PESELOZA emotka
0 0

ankasss

#5760389 Napisano: 23.10.2013 22:36:23
wkurza mnie okrutnie praca...brrr i moja nie konsekwencja. Rano się wkurzyłam na nowego pracownika, który nic nie robił tylko siedział na FB i mu nagadałam, wtedy wziął się do pracy i zasuwał jak mały samochodzik. A popołudniu już nie wytrzymałam, głupio mi się zrobiło więc go przeprosiłam i powiedziałam, żeby odpoczął trochę i zrobił sobie przerwę. Eh młotek by mi się przydał, żebym się w głowę mogła nim walnąć.
0 0

Gość: czarnygreg

#5760392 Napisano: 23.10.2013 22:44:52
ankasss napisał(a):

wkurza mnie okrutnie praca...brrr i moja nie konsekwencja. Rano się wkurzyłam na nowego pracownika, który nic nie robił tylko siedział na FB i mu nagadałam, wtedy wziął się do pracy i zasuwał jak mały samochodzik. A popołudniu już nie wytrzymałam, głupio mi się zrobiło więc go przeprosiłam i powiedziałam, żeby odpoczął trochę i zrobił sobie przerwę. Eh młotek by mi się przydał, żebym się w głowę mogła nim walnąć.

Przeprosilas ze pracowal? emotka
Zostan moja szefowa,proooooosze
0 0

ankasss

#5760400 Napisano: 23.10.2013 22:55:38
hahaha:) jestem od niedawna kierownikiem biura i nie mogę się przestawić. Czasem ja zapitalam i robię 3 rzeczy na raz a młody sobie siedzi na necie emotka więc się czasem wkurzam no i dziś nie wytrzymałam i mu wygarnęłam. Nie jest to wszystko takie proste bo młody jest synem głównej księgowej. Będę musiała z nią jutro pogadać bo mnie prosiła żebym jej zgłosiła jak będą z nim jakieś problemy, ale z drugiej strony wolałabym z nim to załatwić a nie z jego mamusią. Kurczę praca w firmie,w której pracuje nie jest zła, szef się nigdy nie przywala, kasa też nie jest najgorsza (jeśli nowy pracownik bez doświadczenia zarabia 1800 na rękę).A młody ciągle tylko narzeka, marudzi i najchętniej siedziałby 8 h na necie i nic nie robił.ehhh sory za elaborat ale jestem mega wkurzona
0 0

Gość: czarnygreg

#5760407 Napisano: 23.10.2013 23:09:49
Niech przyjdzie do mnie,ja musze rejestrowac jakie czynnosci wykonalam w pracy i rozliczac sie z kazdej godziny,siedziec na necie w robocie? emotka
0 0

ankasss

#5760409 Napisano: 23.10.2013 23:13:15
sama też święta nie byłam i jeśli mam czas to też mi się zdarza troszkę po necie pobuszować(raz mi się nawet przysnęło za biurkiem i niestety obudziłam się w momencie gdy nade mną stał mój szef) emotka ale to było bardzo dawno temu:)
0 0

barszcz

#5760412 Napisano: 23.10.2013 23:20:55
Mój mąż pracuje u siebie i jak idzie do kibelka,to mówi,ze jest na urlopie bezpłatnym emotka
Nie ma czasu na neta emotka
0 0

maria1980

#5760416 Napisano: 23.10.2013 23:36:08
barszcz napisał(a):

maria1980 napisał(a):

Ja drugi rok tylko jego uźywam i nie wyobrażam sobie korzystania z innego sprzętu emotka
Zachcialo mi sie zadbać o sylwetkę .trzy dni pod rząd 8 km spacery i teraz wszystko mnie boli.Mąż mówi,że to PESELOZA emotka

Nie mogę wziasc udziału w wielu konkursach ...chyba ze to brak jakichś programów ... emotka
0 0

dolly

#5760422 Napisano: 24.10.2013 01:15:31
ankasss napisał(a):

sama też święta nie byłam i jeśli mam czas to też mi się zdarza troszkę po necie pobuszować(raz mi się nawet przysnęło za biurkiem i niestety obudziłam się w momencie gdy nade mną stał mój szef) emotka ale to było bardzo dawno temu:)

emotka o matulu emotka
ale powiedz, od razu się rozbudziłaś? czy poprosiłas o 5min na rozespanie?
0 0

edzia21

#5760425 Napisano: 24.10.2013 01:59:36
maria1980 napisał(a):

barszcz napisał(a):

maria1980 napisał(a):

Nie mogę wziasc udziału w wielu konkursach ...chyba ze to brak jakichś programów ... emotka

pewnie flasha emotka ipad to shit! emotka wole pracowac na androidzie, bo tez mnie to w ipadzie wkurzalo emotka
0 0

ankasss

#5760427 Napisano: 24.10.2013 07:29:23
dolly napisał(a):

ankasss napisał(a):

emotka o matulu emotka
ale powiedz, od razu się rozbudziłaś? czy poprosiłas o 5min na rozespanie?

miałam takie dziwne uczucie jak spałam, że ktoś mnie obserwuje:) obudziłam się podnoszę głowę a tu zonk - szef nade mną stoi. Od razu się obudziłam:) Jego mina bezcenna emotka Chyba był w szoku bo nawet mnie nie ochrzanił tylko coś tam zaczął gadać ogólnikowo.
0 0

dolly

#5760554 Napisano: 24.10.2013 10:46:42
ankasss napisał(a):

miałam takie dziwne uczucie jak spałam, że ktoś mnie obserwuje:) obudziłam się podnoszę głowę a tu zonk - szef nade mną stoi. Od razu się obudziłam:) Jego mina bezcenna emotka Chyba był w szoku bo nawet mnie nie ochrzanił tylko coś tam zaczął gadać ogólnikowo.

emotka emotka
0 0

Gość: bruce

#5760590 Napisano: 24.10.2013 11:16:24
jola29k napisał(a):

mam chłopca i mam nawet albę dostałam od szwagierki no ale powstał nowy kościół na osiedlu na którym mieszkam i się zaczeło jedne dzieci z syna klasy idą do dużego kościoła a te co z osiedla do nowego i chcą nowe alby jakieś chlebki medaliki i inne cuda , córka miała komunie rok temu i nie było zadnych wymysłów wszystkie dzieci w albach mało składek i wymysłów

emotka To faktycznie Ci zazdroszczę. emotka U mnie matki, po prawie rocznych awanturach, wymyśliły na koniec ... haftowaną suknię z kołem! Toż ja takiej nie miałam do ślubu! emotka No i posłały swoje dziewczynki raz na próbę generalną, a drugi - do Komunii. A moja Córa - ambitnie: cały "biały tydzień" w tej sukience, całą Oktawę i samo Boże Ciało, a codziennie lało, jak z cebra, no i ja codziennie: prałam i suszyłam, prałam i suszyłam... Wszystkie hafty mi się sprały i odpadły (bo były klejone), musiałam je szyć ręcznie. Do tego to koło - masakra! - wyjmować przed praniem, zakładać po wysuszeniu. emotka A to-to wyginało się na wszystkie strony, sprężynowało, wypadało. Teraz piszę o tym z przymrużeniem oka, ale wtedy mi nie było do śmiechu. Sporo matek myślało tak, jak i ja, tylko do tego jeszcze zaczęły wrzeszczeć na każdym zebraniu. A ksiądz tylko siedział, słuchał tych wyzwisk na plebanii i spuszczał głowę, załamany. Tak że - pocieszę Cię - nie masz najgorzej. emotka emotka
0 0

Gość: koza.k90

#5761088 Napisano: 24.10.2013 20:23:30
cały ten spam z Kropki TV

oj jak mnie wkurza
0 0

asantesana

#5761149 Napisano: 24.10.2013 21:57:09
koza.k90 napisał(a):

cały ten spam z Kropki TV

oj jak mnie wkurza

Oj i mnie.. Dzisiaj po 17.00 słysze w torebce pik pik, pik pikw, myślę sobie - 2 eski z Hochlanda, hurrra! A tu spam od Kropki. Raz się zagrało w ich konkursie i koniec...
0 0

bridget

#5761151 Napisano: 24.10.2013 22:02:21
zaczytana-pola napisał(a):

joan napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

bridget napisał(a):

emotka wymieniłam 2 pargaony z pepsi na paragon z almy "powrót do szkoły" w zwiazku z koszami i konkursem Pepsi na orlenie, kosze nie doszły, poniewaz nie spełniało zgloszenie warunkow regulaminu, nie zostały zakupione na stacji ani bliska , ani orlen tylko jakas elbach? jak ktos moze oferowac taki paragon??? a obecnie milczy??? moze kosze nie majatek , ale chciałam komus przyjemnosc zrobic i je oferować. emotka , poza tym wymianie podlegal inny paragon z wysyłka.

Podejrzewam po prostu, że ten ktoś kupił produkty na " małym" orlenie, który nie brał udziału w promocji. Tak to jest, jak się nie doczyta Regulaminu.

Sama kupowałam produkty na małych stacjach Orlen i Bliska, totalnych "pipidówkach", wszystkie brały udział w konku, w niektórych znalazłam nawet ulotki konkowe. Sieć stacji Elbah to chyba jednak coś zupełnie innego...

Nie wiem, nigdy nie spotkałam się z Elbahem emotka Ale np. moja Bliska i mój Orlen nie brały udziału w konkursie, w regulaminie był wykaz stacji i brały udział te nieco większe, na pewno nie wszystkie. Jeśli jednak ktoś faktycznie kupił Pepsi w zupełnie innej sieci, to coś tu jest nie tak...

to sie nadal powkurzam osoba o niku "Kikol" raczyła sie odezwac na pw, wyjasniłam jej sytuacje ze nie mam nagrod, ze organizator powiedział telefonicznie, ze były ze złej stacji stad niezgodnosc z regulaminem , ona uwaza ze na regulaminowej stacji je kupiła, to ja grzecznie poprosiłam o kopie , czy scany aby to sprawdzić i aby wyjasniła te 2 zgłoszenia, w koncu to jej były paragony, wszytskie dane ma. To stwierdziła ze nie mam prawa tego od niej wymagac i ze mam ja za idiotke, bo ona od tematu umywa raczki.
0 0