Wkurza mnie...

barszcz

#5758668 Napisano: 21.10.2013 14:11:38
Mnie wkurza leniwy kurier DPD emotka
0 0

Gość: iskierka

#5758795 Napisano: 21.10.2013 15:49:41
Wkurza mnie że nadal nic w wygranych oraz to że nie mam rodziny tylko dom wariatów. Mój ojciec całe życie był dupkiem którego nie interesowała rodzina tylko inne baby na które wydawał masę kasy.Myślałam że na starość dorośnie i w końcu będzie ojcem ..myliłam się.A matka..hmm typowy przykład toksycznego rodzica wzmagająca we mnie nieustające poczucie winy.Całe życie zachowuje się jakby miała tylko swojego ukochanego synusia który ma już ponad 30 lat swój dom, żonę i dziecko i to tej pory dostaje od niej prezenty na gwiazdkę czy dzień dziecka...widocznie nie jestem jej dzieckiem emotka w życiu na dzień dziecka nie dostałam od niej prezentu .Najlepsze jest to że nie daje mu upominków ,tylko naciula pieniędzy i kupuje lodówkę ,odkurzacz itp a sama... je na wyszczerbionych talerzach emotka
0 0

notta

#5758797 Napisano: 21.10.2013 15:53:17
iskierka napisał(a):

Wkurza mnie że nadal nic w wygranych oraz to że nie mam rodziny tylko dom wariatów. Mój ojciec całe życie był dupkiem którego nie interesowała rodzina tylko inne baby na które wydawał masę kasy.Myślałam że na starość dorośnie i w końcu będzie ojcem ..myliłam się.A matka..hmm typowy przykład toksycznego rodzica wzmagająca we mnie nieustające poczucie winy.Całe życie zachowuje się jakby miała tylko swojego ukochanego synusia który ma już ponad 30 lat swój dom, żonę i dziecko i to tej pory dostaje od niej prezenty na gwiazdkę czy dzień dziecka...widocznie nie jestem jej dzieckiem emotka w życiu na dzień dziecka nie dostałam od niej prezentu .Najlepsze jest to że nie daje mu upominków ,tylko naciula pieniędzy i kupuje lodówkę ,odkurzacz itp a sama... je na wyszczerbionych talerzach emotka

nie pozostaje mi nic innego jak.. emotka
0 0

Gość: czarnygreg

#5758801 Napisano: 21.10.2013 15:58:13
iskierka napisał(a):

kochana, jesli rodzice są toksyczni to nic na to nie poradzisz, jesteś warta miłosci i bierz ją od innych, inwestuj w przyjaciół, w rodzinę a na miłosc rodziców nie staraj sie zasłużyc,nie zmienisz ich, po prostu zerwij albo max rozlużnij kontakty, życzę Ci szczęśliwego życia na które ZASŁUGUJESZ emotka
0 0

bridget

#5759157 Napisano: 22.10.2013 10:58:39
emotka wymieniłam 2 pargaony z pepsi na paragon z almy "powrót do szkoły" w zwiazku z koszami i konkursem Pepsi na orlenie, kosze nie doszły, poniewaz nie spełniało zgloszenie warunkow regulaminu, nie zostały zakupione na stacji ani bliska , ani orlen tylko jakas elbach? jak ktos moze oferowac taki paragon??? a obecnie milczy??? moze kosze nie majatek , ale chciałam komus przyjemnosc zrobic i je oferować. emotka , poza tym wymianie podlegal inny paragon z wysyłka.
0 0

Gość: krynio

#5759162 Napisano: 22.10.2013 11:03:25
... jak osoby, które niedawno sprowadzały do poziomu zera innych szukających paragonów na wygraną, teraz same namiętnie poszukają paragonów dla siebie...
Brak słów.
0 0

zaczytana-pola

#5759167 Napisano: 22.10.2013 11:05:20
bridget napisał(a):

emotka wymieniłam 2 pargaony z pepsi na paragon z almy "powrót do szkoły" w zwiazku z koszami i konkursem Pepsi na orlenie, kosze nie doszły, poniewaz nie spełniało zgloszenie warunkow regulaminu, nie zostały zakupione na stacji ani bliska , ani orlen tylko jakas elbach? jak ktos moze oferowac taki paragon??? a obecnie milczy??? moze kosze nie majatek , ale chciałam komus przyjemnosc zrobic i je oferować. emotka , poza tym wymianie podlegal inny paragon z wysyłka.

Podejrzewam po prostu, że ten ktoś kupił produkty na " małym" orlenie, który nie brał udziału w promocji. Tak to jest, jak się nie doczyta Regulaminu.
0 0

bridget

#5759175 Napisano: 22.10.2013 11:14:19
zaczytana-pola napisał(a):

bridget napisał(a):

Podejrzewam po prostu, że ten ktoś kupił produkty na " małym" orlenie, który nie brał udziału w promocji. Tak to jest, jak się nie doczyta Regulaminu.

tylko teraz dodatkowo mi jest niezrecznie w stosunku do osob do kt. mily dojsc w ramach prezentu i zostaly o tym fakcie poinformowane
0 0

joan

#5759176 Napisano: 22.10.2013 11:14:32

bridget napisał(a):

Sama kupowałam produkty na małych stacjach Orlen i Bliska, totalnych "pipidówkach", wszystkie brały udział w konku, w niektórych znalazłam nawet ulotki konkowe. Sieć stacji Elbah to chyba jednak coś zupełnie innego...
0 0

zaczytana-pola

#5759177 Napisano: 22.10.2013 11:17:24
joan napisał(a):

bridget napisał(a):

Sama kupowałam produkty na małych stacjach Orlen i Bliska, totalnych "pipidówkach", wszystkie brały udział w konku, w niektórych znalazłam nawet ulotki konkowe. Sieć stacji Elbah to chyba jednak coś zupełnie innego...

Nie wiem, nigdy nie spotkałam się z Elbahem emotka Ale np. moja Bliska i mój Orlen nie brały udziału w konkursie, w regulaminie był wykaz stacji i brały udział te nieco większe, na pewno nie wszystkie. Jeśli jednak ktoś faktycznie kupił Pepsi w zupełnie innej sieci, to coś tu jest nie tak...
0 0

bridget

#5759180 Napisano: 22.10.2013 11:19:57
chyba zle zrozumiałam Pania - z tego co widze w necie to Stacja Elba ( bez ch)
0 0

cc_investigator

#5759196 Napisano: 22.10.2013 11:43:31
Nie wszystkie orleny brały udział. U mnie na 2 w mieście, jeden był na regulaminowej liście, a drugi nie.
Sama nie doczytując tej listy, wysłałam męża na nie tę stację co trzeba, ale na szczęście nie było produktów... A później zauważyłam, że nie wszystkie biorą udział.
0 0

wanderlust

#5759550 Napisano: 22.10.2013 18:23:12
GLS emotka Kurier nie raczył zadzwonić, nie było go u mnie, bo ktoś był cały czas w domu.. Paczke zostawił na magazynie emotka
0 0

ziolko

#5759657 Napisano: 22.10.2013 21:32:03
rosik93 napisał(a):

GLS emotka Kurier nie raczył zadzwonić, nie było go u mnie, bo ktoś był cały czas w domu.. Paczke zostawił na magazynie emotka

a mnie wkurza kurier, ale DPD emotka wczoraj nie było mnie w domu, spytałam, czy jest możliwość, żeby przyjechał ok 2 km dalej - nie mógł. Zaproponował, że może zrobić przeadresowanie, więc podałam nazwę miejsca, gdzie jestem codziennie.
Dziś czekam i nic.
Dzwonię do kuriera, a ten, że zmienił adres, kolega odebrał i miał powiedziane, że do 16 ma być.
Nie było go... ciekawe czy jutro będzie i czy przesyłka nie zaginie przez to emotka
0 0

sylzab2294

#5759661 Napisano: 22.10.2013 21:38:11
a mnie wkurza wszystko,a szczególnie prawo w naszej ojczyznie! Najlepiej bandziorów na wolność powypuszczać, a niewinnych tak zastraszyć, żeby się w końcu przyznali do tego czego nie zrobili i ich osądzić!!Echhh co za czasy, co za ludzie...
0 0

sosna

#5760069 Napisano: 23.10.2013 15:09:41
iskierka napisał(a):

Masz taki piękny nick,ze na pewno potrafisz rozpalić iskierkę miłości wśród tych , którzy na to zasługują. Życzę szczęścia, które wcześniej czy później przyjdzie, uwierz.
0 0

anialistopad

#5760113 Napisano: 23.10.2013 15:58:44
Alma i laboo mnie olaly ,a mial by dzien taki wspanialy,maly sie pochorowal,mnie boli glowa i nic mi sie nie chce
0 0

jola29k

#5760178 Napisano: 23.10.2013 17:30:50
Wszystko mnie wkurza ma dziś jeszcze dwie wywiadówki i spotkanie w sprawie pierwszej komuni z emotka matkami niech mnie ktoś dobije albo pójdzie za mnie
0 0

Gość: bruce

#5760191 Napisano: 23.10.2013 17:49:14
jola29k napisał(a):

Wszystko mnie wkurza ma dziś jeszcze dwie wywiadówki i spotkanie w sprawie pierwszej komuni z emotka matkami niech mnie ktoś dobije albo pójdzie za mnie

Ha-ha-ha! emotka Znam ten ból. Przerabiałam kilka lat temu. emotka Jeśli masz chłopca, uzgodnicie wszystko szybciuteńko i... zazdroszczę Ci z całego serca. Jeśli masz dziewczynkę - weź DOBRE zatyczki do uszu (przydadzą się podczas awantur matek, prowadzonych zażarcie na plebanii), zgadzaj się na każdy proponowany strój i dodatki, głosuj zawsze ZA i czekaj tylko na ... odebranie strojów. Powodzenia! emotka
0 0

wanderlust

#5760230 Napisano: 23.10.2013 18:59:04
Wkurza mnie cały dzień, od południa staję na głowie w robocie, żeby się wyrobić i szybko wyjść bo się umówiłem..Po wyjściu z pracy dostaje telefon, że koleżanka zaspała na autobus i cały zaplanowany wieczór ch** bombki strzelił emotka
0 0