Wkurza mnie...

arabela79

#5767732 Napisano: 06.11.2013 14:18:42
Wukrza mnie moja półka "ze szkłem".
Do kompletu jeszcze brakuje flaszki z Jim Beamem emotka
http://www.fotosi...035b4a816547db1.html
Co mam się zabrać za jej wysprzątanie, to się zastanawiam : a może znów do mnie zadzwonią z rezerwy?
Paragony mam ładnie spakowane w koperty, a te opakowania się walają, aż wstyd.
A jak u Was to wygląda? emotka
0 0

Jasminum

#5767740 Napisano: 06.11.2013 14:27:07
anialistopad napisał(a):

wkurza mnie wedel,nie mogę trafic karty ile mam wysłac tych zgłoszeń 100?

ten bon na stówę nie jest wart frustracji. dwie książki raptem za niego można kupić
0 0

joan

#5767755 Napisano: 06.11.2013 14:34:40
arabela79 napisał(a):

(...) A jak u Was to wygląda? emotka

Segregatorek 1: Paragony i regulaminy na konkursy trwające.
Segregatorek 2: Paragony i regulaminy na konkursy zakończone (w nim oddzielone przegródką: konki nierozwiązane oraz konki, gdzie wygrałam i czekam na przesłanie nagrody).
Segregator 3: Misz masz z nadzieją na rezerwę.
Metalowe pudełka z konkursu Felixa: wszelkie opakowania, kody, nakrętki, kapsle itp.

Jakoś to się kręci i porządek jest emotka
0 0

asantesana

#5767768 Napisano: 06.11.2013 15:02:57
arabela79 napisał(a):

Wukrza mnie moja półka "ze szkłem".
Do kompletu jeszcze brakuje flaszki z Jim Beamem emotka
http://www.fotosi...035b4a816547db1.html
Co mam się zabrać za jej wysprzątanie, to się zastanawiam : a może znów do mnie zadzwonią z rezerwy?
Paragony mam ładnie spakowane w koperty, a te opakowania się walają, aż wstyd.
A jak u Was to wygląda? emotka

Pudełko, a w nim 3 koperty:
1. paragony na bieżące konkursy (gdy napiszę na jakiś konkurs, przekładam do koperty nr 2, dzieki temu unikam pomyłek w nr paragonów itp.)
2. paragony aktualne (czyli wszystkie przełożone z koperty 1, a dotyczące bieżących i nierozwiązanych konkursów)
3. Paragony archiwalne (trzymam 6 miesięcy, sprzątam raz na czas)
+ worek z opakowaniami (tego na szczęście nie mam dużo)
Bez problemu w ciągu minuty odnajduję właściwe paragony emotka
0 0

efelinkaaa

#5767776 Napisano: 06.11.2013 15:22:19
Wszystkie paragony, nakrętki, opakowania w pudełkach z konkursu Felix emotka
0 0

joan

#5767782 Napisano: 06.11.2013 15:27:00
efelinkaaa napisał(a):

Wszystkie paragony, nakrętki, opakowania w pudełkach z konkursu Felix emotka

I Ty również? Felix rulez! emotka
0 0

Jasminum

#5767803 Napisano: 06.11.2013 15:52:26
joan napisał(a):

arabela79 napisał(a):

Segregatorek 2: Paragony i regulaminy na konkursy zakończone (w nim oddzielone przegródką: konki nierozwiązane oraz konki, gdzie wygrałam i czekam na przesłanie nagrody).
Metalowe pudełka z konkursu Felixa: wszelkie opakowania, kody, nakrętki, kapsle itp.

Podziwiam. Ja mam kopertę na paragony, a w komputerze katalog z wierszykami i wygranymi konkursami (zrzuty ekranu w jpg)
0 0

joan

#5767807 Napisano: 06.11.2013 15:56:08
Jasminum napisał(a):

Podziwiam. Ja mam kopertę na paragony, a w komputerze katalog z wierszykami i wygranymi konkursami (zrzuty ekranu w jpg)

Nie ma co podziwiać, to prosta robota. A w komputerze również mam plik ze zgłoszeniami, a raczej nie tyle w kompie, co na dysku Googla, żebym do niego miała dostęp zawsze i wszędzie emotka
0 0

koper

#5767881 Napisano: 06.11.2013 17:34:51
A ja używam albumów na zdjęcia.

Jeden album na konkursy trwające, a drugi na zakończone.
Każdy paragon w oddzielnej przegródce i obok paragonu wsadzona karteczka z dokładnym opisem co to za konkurs, data wysłania zgłoszenia, z jakiego numeru/maila itd

A w drugim albumie konkursy rozwiązane z jednej strony, te w których wygrałam (jeżeli odsyłałam paragon pocztą, to w przegródce leży karteczka z opisem+ potwierdzenie nadania), a z drugiej strony albumy paragony, które czekają na ewentualną rezerwę emotka
Jak nagrodę mam już w domu, to paragon i karteczkę wyrzucam, a te paragony na ew. rezerwę porządkuję raz na kilka m-cy

Mam kartonowe pudełko na opakowania, nakrętki (ale nie mam tego zbyt dużo szczęśliwie emotka )

W komputerze mam folder w którym trzymam pliki z moimi hasłami i niektórymi regulaminami i skanami paragonów które wysłałam pocztą i ze zdjęciami otrzymanych nagród
emotka
Mam też konkursowy kalendarz, w którym zapisuję sobie wszystkie konkursy w których wzięłam udział i wszystkie nagrody na które czekam.

Jeszcze mam segregator w którym trzymam protokoły przekazania nagród i ewentualne gwarancje

0 0

frodo

#5768265 Napisano: 07.11.2013 11:58:58
Brak interesujących konkursów. W zeszłym roku o tej porze, jeśli dobrze pamiętam, było lepiej z konkursami emotka
0 0

zaczytana-pola

#5768270 Napisano: 07.11.2013 11:59:56
frodo napisał(a):

Brak interesujących konkursów. W zeszłym roku o tej porze, jeśli dobrze pamiętam, było lepiej z konkursami emotka

Z roku na rok jest coraz gorzej.
0 0

frodo

#5768271 Napisano: 07.11.2013 12:00:58
joan napisał(a):

arabela79 napisał(a):

U mnie ogólny misz masz, paragony w wielkim nieładzie, a jak przychodzi co do czego to szukam, szukam i szukam emotka
0 0

joan

#5768275 Napisano: 07.11.2013 12:02:26
koper - wymiatasz emotka

frodo napisał(a):

Mam to samo, nuda i znudzenie, jesienna chandra, marazm i nie wiadomo co jeszcze mnie ogarniają. Bo: koniec 2011 = superkonek Kauflanda, koniec 2012 = superkonek Biedronki, koniec 2013 = niccc! emotka
0 0

zaczytana-pola

#5768282 Napisano: 07.11.2013 12:08:10
Joan, jaki koniec? Dwa miechy jeszcze emotka Za rok napiszesz:
koniec 2011 = superkonek Kauflanda, koniec 2012 = superkonek Biedronki, koniec 2013 = super, ekstra wypasiony konek blablabla emotka
0 0

joan

#5768297 Napisano: 07.11.2013 12:17:08
zaczytana-pola napisał(a):

koniec 2011 = superkonek Kauflanda, koniec 2012 = superkonek Biedronki, koniec 2013 = super, ekstra wypasiony konek blablabla emotka

Powiadasz? Bom jakoś niecierpliwa się zrobiła emotka Wydawało mi się, że lata wstecz w listopadzie mój konkursowy umysł pracował na pełnych obrotach. A teraz cisza jakaś. Może przed burzą emotka
0 0

Gość: nea86

#5768301 Napisano: 07.11.2013 12:20:18
Wkurza mnie to, że wszystkie małe sklepiki w mojej okolicy nie stosują się do pełnych nazw na paragonach..Jak to jest w konkursach? Już chyba nie przyjmują paragonów z opisem np. baton?
0 0

Gość: swibek

#5768304 Napisano: 07.11.2013 12:20:59
joan napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

Powiadasz? Bom jakoś niecierpliwa się zrobiła emotka Wydawało mi się, że lata wstecz w listopadzie mój konkursowy umysł pracował na pełnych obrotach. A teraz cisza jakaś. Może przed burzą emotka

emotka Twój umysł z roku na rok jest bardziej doświadczony i nie potrzeba mu tyle czasu co dawniej.. trąbną o super extra konku a Ty w przeciągu kilku chwil powalisz wszystkich.. ja Ci to mówię, moja droga!! emotka i czekam na tą chwilę by gratulować! emotka
0 0

asantesana

#5768321 Napisano: 07.11.2013 12:35:14
joan napisał(a):

Mam to samo, nuda i znudzenie, jesienna chandra, marazm i nie wiadomo co jeszcze mnie ogarniają. Bo: koniec 2011 = superkonek Kauflanda, koniec 2012 = superkonek Biedronki, koniec 2013 = niccc! emotka

Konek Biedronki powiadasz, emotka rozmarzyłam się...
Ja też czuje jakąś pustkę, konkursową, życiową, zdrowotną i w ogóle...
0 0

bridget

#5768323 Napisano: 07.11.2013 12:36:08
koper napisał(a):

A ja używam albumów na zdjęcia.

Jeden album na konkursy trwające, a drugi na zakończone.
Każdy paragon w oddzielnej przegródce i obok paragonu wsadzona karteczka z dokładnym opisem co to za konkurs, data wysłania zgłoszenia, z jakiego numeru/maila itd

A w drugim albumie konkursy rozwiązane z jednej strony, te w których wygrałam (jeżeli odsyłałam paragon pocztą, to w przegródce leży karteczka z opisem+ potwierdzenie nadania), a z drugiej strony albumy paragony, które czekają na ewentualną rezerwę emotka
Jak nagrodę mam już w domu, to paragon i karteczkę wyrzucam, a te paragony na ew. rezerwę porządkuję raz na kilka m-cy

Mam kartonowe pudełko na opakowania, nakrętki (ale nie mam tego zbyt dużo szczęśliwie emotka )

W komputerze mam folder w którym trzymam pliki z moimi hasłami i niektórymi regulaminami i skanami paragonów które wysłałam pocztą i ze zdjęciami otrzymanych nagród
emotka
Mam też konkursowy kalendarz, w którym zapisuję sobie wszystkie konkursy w których wzięłam udział i wszystkie nagrody na które czekam.

Jeszcze mam segregator w którym trzymam protokoły przekazania nagród i ewentualne gwarancje

zazdroszcze takiego uporzadkowania emotka
0 0

bloomcia

#5768446 Napisano: 07.11.2013 14:10:02
Administracja strony "to ja kobieta". Zorganizowali konkurs na 4 urodziny i rozdali 36/45 nagród. Kiedy spytałam, dlaczego nie 45, usłyszałam, że bezsensem jest, jeśli ktoś jest z Włocławka a dostanie voucher np. na zabieg kosmetyczny do Poznania, a im zależy na tym, żeby wykorzystać te nagrody, a nie żeby przepadły. No sorrry, ale chyba każdy sam może zdecydować czy wykorzysta czy nie, a nie, że z góry zakładają, że ktoś nie będzie mógł wykorzystać bo ma za daleko, więc lepiej nie przyznać danej nagrody wcale, wrrr emotka Unlike.
0 0