Wkurza mnie...

calliope

#5766349 Napisano: 04.11.2013 17:41:27
dochaaa napisał(a):

bridget napisał(a):

dochaaa napisał(a):

ze ostatnio szerokim lukiem omijaja mnie konkursy z duza iloscia nagrod - np plyny micelarne z biodermy czy testowanie szczteczek Oral-b kiedys od razu wiedzialam o takim konkursie, a teraz dowiaduje sie o nich kiedy sa podawane wyniki, starzeje sie czy co? emotka

mam tak samo niestety:) ale brak czasu i zaangazowania..

ja czasu mam generalnie dużo, z moim zaangażowaniem też chyba nie najgorzej, poprstu przegladajac baze i forum nie widzialam ich... Na starosc chyba wzrok siada emotka

Ja o oral b też się dowiedziałam dopiero po wynikach, a biodermę to jakimś cudem wypatrzyłam przed samym końcem. Inne konki często zostawiam sobie na dzień po konkursie emotka emotka
0 0

mia

#5766360 Napisano: 04.11.2013 17:49:35
To, że dzisiaj nic nie wygrałam, to pikuś, bo nie bardzo miałam co. O Biodermie oczywiście nie wiedziałam.

Ale to, że złamałam swojego najpiękniejszego storczyka, bo mi odbiło, żeby go wyprostować, to już jest szczyt. emotka emotka
Pięknie się tydzień/miesiąc zaczął.
W dodatku badania mi ciągle nie wychodzą, kolejne dane nie pasują - po prostu jestem głupim, nedznym ćwokiem i tyle! emotka emotka emotka emotka
0 0

koper

#5766397 Napisano: 04.11.2013 18:28:55
*mia nie można tak osobie myśleć, przecież doskonale wiesz, że to nieprawda emotka

A storczyk odrośnie jeszcze piękniejszy- storczyki już tak mają emotka
0 0

Gość: aka

#5766467 Napisano: 04.11.2013 19:42:09

79magda

#5766508 Napisano: 04.11.2013 20:41:48
maria1980 napisał(a):

koper napisał(a):

Wszystko mnie wkurza, a najbardziej to, że moja córeczka jest ZNOWU chora, do tego zgubiła swojego ulubionego misia i oczywiście nigdzie nie mogę kupić takiego samego. A serce mi pęka jak podbiega do mnie przytula się i drżącym głosem mówi "już nigdy nie odzyskam mojego żółtego misia".

edit: http://www.roxi.pl/produkt-395.html - jakby ktoś jakimś cudem miał takiego misia, to chętnie odkupię emotka

emotka emotka Strasznie mi przykro , SZKODA MALUTKIEJ emotka

U nas była kiedyś podobna sytuacja i na żal wielki po stracie pomógł nowy miś z Fabryki Misiów ze Smyka - taki, któremu się nadaje imię i wszywa serduszko... Córcia była tak zaaferowana tym, że to Jej własny miś - z dowodem i imieniem, że dała się pocieszyć...
0 0

monikar

#5766520 Napisano: 04.11.2013 20:55:45
aka napisał(a):

http://blog.frien...wodowy-konkursowicz/

emotka

czytałam i strasznie wkurzył mnie powyższy artykuł mimo iż pisany jest o nabijaczach głosów na Fb, chyba osoba która stworzyła ten artykuł wie tyle samo o konkursowiczach co ja o fizyce jądrowej emotka

cytuję: "Wbrew pozorom, wcale nie interesuje ich wartość nagrody – z równym zapałem walczą o rower i ekspres do kawy, jak i firmowy długopis czy smycz."

ręce opadają... emotka
0 0

anialistopad

#5766525 Napisano: 04.11.2013 20:58:51
wkurza mnie wedel,nie mogę trafic karty ile mam wysłac tych zgłoszeń 100?
0 0

koper

#5766733 Napisano: 05.11.2013 10:18:36
79magda napisał(a):

U nas była kiedyś podobna sytuacja i na żal wielki po stracie pomógł nowy miś z Fabryki Misiów ze Smyka - taki, któremu się nadaje imię i wszywa serduszko... Córcia była tak zaaferowana tym, że to Jej własny miś - z dowodem i imieniem, że dała się pocieszyć...

To jest na serio świetny pomysł! W prawdzie kupiliśmy już misia pocieszyciela, ale nie pomógł za bardzo. Musimy tylko poczekać aż Iga wyzdrowieje emotka

A w temacie, to wkurzyłam się tym, że otworzyłam właśnie czekoladę wedla kupioną gdzieś we wrześniu a w środku "GRATULACJE wygrana czekolada truskawkowa 100g"
Już się cieszę, a potem czytam na opakowaniu, że odbiór był do 31. października emotka
0 0

madzia34

#5766760 Napisano: 05.11.2013 11:00:50
życie,codzienność i małe problemy które rosna do wielkich emotka
0 0

cudaczek121

#5766798 Napisano: 05.11.2013 11:36:48
Wkurza mnie,że chciałam dziś wysłać drugie zgłoszenie na Milkę, bo byłam przekonana,że loteria trwa do 6 listopada,a dziś patrz ę na stronie,że jednak trwała do trzeciego emotka Nie wiecie, czy jak pierwsze zgłoszenie puściłam 30.10, to było już losowanie emotka
0 0

Gość: nice

#5766799 Napisano: 05.11.2013 11:37:26
cudaczek121 napisał(a):

Wkurza mnie,że chciałam dziś wysłać drugie zgłoszenie na Milkę, bo byłam przekonana,że loteria trwa do 6 listopada,a dziś patrz ę na stronie,że jednak trwała do trzeciego emotka Nie wiecie, czy jak pierwsze zgłoszenie puściłam 30.10, to było już losowanie emotka

nie było jeszcze losowania z tego przedziału czasowego emotka
0 0

cudaczek121

#5766804 Napisano: 05.11.2013 11:41:53
nice napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

nie było jeszcze losowania z tego przedziału czasowego emotka

dzięki to może tym jednym zgłoszeniem wygram chociaż 2 krowy emotka Moja koleżanka- mugolka wygrała krówki 2 zgłoszeniami, a ja ciągle zapominałam wysłać zgłoszeń emotka
0 0

joan

#5766810 Napisano: 05.11.2013 11:47:28
cudaczek121 napisał(a):

dzięki to może tym jednym zgłoszeniem wygram chociaż 2 krowy emotka Moja koleżanka- mugolka wygrała krówki 2 zgłoszeniami, a ja ciągle zapominałam wysłać zgłoszeń emotka

Znam pewną ex-mugolkę, co w każdej loterii coś wygrywa, takie szczęście ma emotka A ja w żadnej, choć gramy w tych samych emotka Nawet, jak ostatnio w galerii C4 było losowanie samochodu i 1400! czekolad na pocieszenie, obeszłam się smakiem emotka

Od dawna podejrzewam, że istnieje jakiś pierwiastek loteryjny w człowieku i albo się go ma, albo nie. Na Twoim miejscu bym się nie martwiła, zdrapki wskazują, że cosik Ci wpadnie emotka
0 0

arabela79

#5766852 Napisano: 05.11.2013 12:13:26
polarniczka napisał(a):

ja ostatnio jak dostaję jakieś info o konkursie to wysyłam na ten sam nr hasło STOP i dostaję w odpowiedzi, że :zrezygnowałam z mailingu" albo, że mnie wypisali z powiadamiania... mam spokój

Ale to nie jest taskie proste i jednoznaczne.
Bo nie biore udzilału w zadnym platnym smsowym konku, a wysylaja mi cenzuray rozne firmy, z roznych nr tel. I tak np. 7247, wpisuje go w uke.gov i nawet jakbym chciala im wyslac pismo z rezygnacja to ten nr jest powiazany z firmą Digital Virgo , a ona znow tez wystepuje z prefiksem np REX'a, więc istnieje możliwosc, że potem moge juz nie dostawac innym smsów z wygranych tez zaczynajacych sie od nr 7...
0 0

melissa

#5766929 Napisano: 05.11.2013 13:14:30
joan napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Znam pewną ex-mugolkę, co w każdej loterii coś wygrywa, takie szczęście ma emotka A ja w żadnej, choć gramy w tych samych emotka Nawet, jak ostatnio w galerii C4 było losowanie samochodu i 1400! czekolad na pocieszenie, obeszłam się smakiem emotka

Od dawna podejrzewam, że istnieje jakiś pierwiastek loteryjny w człowieku i albo się go ma, albo nie. Na Twoim miejscu bym się nie martwiła, zdrapki wskazują, że cosik Ci wpadnie emotka

"pierwiastek loteryjny" powiadasz... A może gen loteryjny? Tak czy siak najwyraźniej upośledzona jestem emotka I niby o tym wiem, a jednak raz na jakiś czas poddaję to w wątpliwość - i co? Nic. Nawet na żadną z codzienne losowanych kilkuset puszek nie mogę się załapać emotka
0 0

joan

#5766939 Napisano: 05.11.2013 13:18:09
melissa napisał(a):

"pierwiastek loteryjny" powiadasz... A może gen loteryjny? Tak czy siak najwyraźniej upośledzona jestem emotka I niby o tym wiem, a jednak raz na jakiś czas poddaję to w wątpliwość - i co? Nic. Nawet na żadną z codzienne losowanych kilkuset puszek nie mogę się załapać emotka

Nie wiem, ale my tego na bank nie mamy emotka Również od czasu do czasu sprawdzam, czy mi się ten gen nie uaktywnił, ale pozostaje łajza uśpiony i nie chce się obudzić emotka

Puszki też nie upolowałam; chyba nie muszę dodawać, że ex-mugolka to i owszem? emotka Jestem zazdrosna o ten gen emotka
0 0

Gość: koza.k90

#5766972 Napisano: 05.11.2013 13:53:34
niiepogoda emotka + konkursy niby-urnowe
0 0

ewka656

#5767259 Napisano: 05.11.2013 20:45:02
Wkurza mnie moja głupota!
0 0

pistacja9

#5767278 Napisano: 05.11.2013 21:17:04
Może nie tyle wkurza mnie, co raczej śmieszy dziecinne zachowanie wydawałoby się dorosłych ludzi, tu na forum, i roszczeniowa postawa do świata. Przynajmniej poprawiłam sobie humor na koniec dnia. emotka
0 0

Gość: dotti25

#5767401 Napisano: 06.11.2013 06:17:01
monikar napisał(a):

aka napisał(a):

http://blog.frien...wodowy-konkursowicz/

emotka

czytałam i strasznie wkurzył mnie powyższy artykuł mimo iż pisany jest o nabijaczach głosów na Fb, chyba osoba która stworzyła ten artykuł wie tyle samo o konkursowiczach co ja o fizyce jądrowej emotka

cytuję: "Wbrew pozorom, wcale nie interesuje ich wartość nagrody – z równym zapałem walczą o rower i ekspres do kawy, jak i firmowy długopis czy smycz."

ręce opadają... emotka

faktycznie wartość nagrody ma znaczenie emotka

gdy kilka lat temu udzielałam się na tym forum, miałam tu znajomego, który miał ponad 1000 kont e-mail do celów konkursowych
0 0