Wkurza mnie...

Gość: bruce

#5779753 Napisano: 25.11.2013 19:55:52
marielu napisał(a):

(...)

Wkurza mnie, że Mary wpisała się dopiero po mnie.
emotka emotka
0 0

joan

#5779779 Napisano: 25.11.2013 20:30:59
A mnie wkurza, żem kowalem swego losu, więc nie mogę na nikogo zwalić winy za swój zakuty łeb, spuszczone na stopę kowadło i spuchnięte palce po bliskim spotkaniu z młotkiem.

I wielobarwne biedrony na suficie też mnie wkurzają.

I jeszcze mnie wkurza, że tylko siąść i płakać, no ale przecież nawet nie ma czasu, żeby "sobie siąść". Eh emotka
0 0

#5779784 Napisano: 25.11.2013 20:35:11
joan napisał(a):

A mnie wkurza, żem kowalem swego losu, więc nie mogę na nikogo zwalić winy za swój zakuty łeb, spuszczone na stopę kowadło i spuchnięte palce po bliskim spotkaniu z młotkiem.

I jeszcze mnie wkurza, że tylko siąść i płakać, no ale przecież nawet nie ma czasu, żeby "sobie siąść". Eh emotka

Ojej... emotka
Ja ostatnio miewam "bliskie spotkania trzeciego stopnia" z moim zwariowanym kundelkiem ze schroniska, a po tych spotkaniach moje stopy i dłonie wyglądają co najmniej tak, jakby je młot zdzielił, albo walec przejechał. emotka
Przykro mi, że cierpisz, ale okłady powinny pomóc. emotka
0 0

joan

#5779794 Napisano: 25.11.2013 20:45:15
bruce napisał(a):

Na cenzurastwo i bezsilność jeszcze niestety okładów nie wymyślono. Takie życie.

Ale myśl o kundelku, co nie musi gnić w schronisku, sprawiła, że jednak się uśmiechnęłam emotka
0 0

#5779815 Napisano: 25.11.2013 21:00:38
joan napisał(a):

bruce napisał(a):

Na cenzurastwo i bezsilność jeszcze niestety okładów nie wymyślono. Takie życie.

Ale myśl o kundelku, co nie musi gnić w schronisku, sprawiła, że jednak się uśmiechnęłam emotka

He-he-he! Dobrze zawsze spotkać człowieka, który kocha zwierzaki. emotka
Joan, musisz sobie to jakoś obłożyć i posmarować, bo opuchnie Ci na amen. emotka
0 0

tereniagno

#5779817 Napisano: 25.11.2013 21:02:01
joan napisał(a):

Nie wkurzaj się,znam ten ból,ponieważ też boli mnie noga już 3 tydzień,po upadku z dzieckiem na rękach emotka
0 0

joan

#5779820 Napisano: 25.11.2013 21:04:37
bruce napisał(a):

Joan, musisz sobie to jakoś obłożyć i posmarować, bo opuchnie Ci na amen. emotka

Ale to je ból w duszy, ani doktorek House nie pomoże, ani żadne zaklęcia szamanów z Polinezji.

W każdym razie, zmodyfikuję Twoją poradę: obłożę się pierzyną, a jak mi przybędzie kilogramów, to powiem, że mi dusza opuchła na amen emotka
0 0

joan

#5779821 Napisano: 25.11.2013 21:06:09
tereniagno - pamiętam, to już trzeci tydzień? Ale ten czas leci. Dużo zdrówka życzę! emotka
0 0

#5779822 Napisano: 25.11.2013 21:06:34
joan napisał(a):

Ale to je ból w duszy, ani doktorek House nie pomoże, ani żadne zaklęcia szamanów z Polinezji.

W każdym razie, zmodyfikuję Twoją poradę: obłożę się pierzyną, a jak mi przybędzie kilogramów, to powiem, że mi dusza opuchła na amen emotka

Ha-ha-ha! emotka Duszę to musowo trzeba obłożyć czymś/kimś gorętszym... emotka
Tereniagno - i ode mnie - dużo zdrówka! emotka
0 0

dolly

#5779823 Napisano: 25.11.2013 21:07:01
joan napisał(a):

nie chciałabym być monotematyczna, ale ........ chyba będę... choć nie dopowiem.... a zainteresowana i tak wie..... emotka
0 0

anialistopad

#5779829 Napisano: 25.11.2013 21:15:42
te bole w duszy sa najgorsze na nie nie ma leku i to jest wkurzajace
0 0

Gość: eveliina

#5779830 Napisano: 25.11.2013 21:16:10
wkurza mnie, że zgubiłam dziś kolczyk emotka założone pierwszy raz...chyba zahaczyłam o szalik albo o kaptur a wszystko przez zimę, która dziś przylazła do Krakowa emotka
0 0

dolly

#5779832 Napisano: 25.11.2013 21:19:20
eveliina napisał(a):

wkurza mnie, że zgubiłam dziś kolczyk emotka założone pierwszy raz...chyba zahaczyłam o szalik albo o kaptur a wszystko przez zimę, która dziś przylazła do Krakowa emotka

ja juz prawie wszystkie pary mam pojedyńcze emotka
także rozumiem doskonale
0 0

#5779837 Napisano: 25.11.2013 21:24:10
dolly napisał(a):

eveliina napisał(a):

ja juz prawie wszystkie pary mam pojedyńcze emotka
także rozumiem doskonale

najgorsze jest to, że w sobotę idę na imprezę, a kolczyki kupiłam specjalnie do kreacji, dodam tylko że były droższe niż sukienka, dziś chciałam się nimi pochwalić w pracy no to mam za swoje...:(
0 0

#5779842 Napisano: 25.11.2013 21:28:58
eveliina napisał(a):

najgorsze jest to, że w sobotę idę na imprezę, a kolczyki kupiłam specjalnie do kreacji, dodam tylko że były droższe niż sukienka, dziś chciałam się nimi pochwalić w pracy no to mam za swoje...:(

Znam ten ból, bo też mam tak z kilkoma, zwłaszcza, że uwielbiam nosić kolczyki mega długaśne. emotka Poszukaj jeszcze na spokojnie w szaliku, czapce, włosach, może nawet - w rękawiczkach i całym ubraniu. A, nóż-widelec, będzie? emotka emotka
0 0

#5779846 Napisano: 25.11.2013 21:31:52
Wszystko przeszukane, jedyna nadzieja, że gdzieś w pracy go znajdę bo może wypadł przy owijaniu się szalikiem przy wyjściu emotka w sumie to nie tak bardzo żal mi tych pieniędzy co tego, że kolczyki tak bardzo mi się podobały emotka
0 0

#5779848 Napisano: 25.11.2013 21:34:10
eveliina napisał(a):

Wszystko przeszukane, jedyna nadzieja, że gdzieś w pracy go znajdę bo może wypadł przy owijaniu się szalikiem przy wyjściu emotka w sumie to nie tak bardzo żal mi tych pieniędzy co tego, że kolczyki tak bardzo mi się podobały emotka

Poszukaj jeszcze na spokojnie. Ja kiedyś w łazience przy umywalce znalazłam w pracy. emotka A byłam wkurzona na maksa! emotka
0 0

#5779850 Napisano: 25.11.2013 21:37:15
bruce napisał(a):

eveliina napisał(a):

Poszukaj jeszcze na spokojnie. Ja kiedyś w łazience przy umywalce znalazłam w pracy. emotka A byłam wkurzona na maksa! emotka

Dzięki bruce, już mi trochę lepiej jak się wygadałam, faktycznie poszukam jutro na spokojnie...
0 0

#5779856 Napisano: 25.11.2013 21:44:17
eveliina napisał(a):

Dzięki bruce, już mi trochę lepiej jak się wygadałam, faktycznie poszukam jutro na spokojnie...

Jasne! A - w razie czego - pomyśl sobie, że pewnie czeka gdzieś na Ciebie jeszcze piękniejsza para. emotka
0 0

Gość: pawel1615

#5779884 Napisano: 25.11.2013 22:13:35
dolly napisał(a):

pawel1615 napisał(a):

Oficjalnie potwierdzam, że istnieje ukryty dział emotka ostatnio zaglądałem do niego z rok temu, więc pewnie teraz dużo się tam zmieniło emotka

Ochooo, tzn.że byłeś i wyleciałeś. I co? teraz żal 4 litery ściska, czy o co chodzi?
Pocieszę Cię, bo jak tam złote gacie dają i trzeba w nich chodzić, to w dupsko zimno, więc chyba powinieneś się cieszyć, że jesteś pozbawiony takich atrakcji emotka

ani nie byłem, ani nie wyleciałem tylko tak jak pisałem zaglądałem. A po tym jak piszesz to wygląda jak by tobie z jakiegoś powodu żal cenzura ściskał i miałbyś/ miałabyś jakieś kłopoty emocjonalne;) weź kilka głębokich oddechów i na drugi raz jak ktoś coś napisze to nie wylewaj na niego swojej frustracji emotka i jak na drugi raz będziesz miała jakieś podejrzenia to najpierw łaskawie sprawdź czy są prawdziwe emotka
0 0