Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: bruce
Wkurza mnie, że Mary wpisała się dopiero po mnie.
joan
Postów 18640
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
I wielobarwne biedrony na suficie też mnie wkurzają.
I jeszcze mnie wkurza, że tylko siąść i płakać, no ale przecież nawet nie ma czasu, żeby "sobie siąść". Eh
Ojej...
Ja ostatnio miewam "bliskie spotkania trzeciego stopnia" z moim zwariowanym kundelkiem ze schroniska, a po tych spotkaniach moje stopy i dłonie wyglądają co najmniej tak, jakby je młot zdzielił, albo walec przejechał.
Przykro mi, że cierpisz, ale okłady powinny pomóc.
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
joan
Postów 18640
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Na cenzurastwo i bezsilność jeszcze niestety okładów nie wymyślono. Takie życie.
Ale myśl o kundelku, co nie musi gnić w schronisku, sprawiła, że jednak się uśmiechnęłam
He-he-he! Dobrze zawsze spotkać człowieka, który kocha zwierzaki.
Joan, musisz sobie to jakoś obłożyć i posmarować, bo opuchnie Ci na amen.
tereniagno
Postów 5273
Data rejestracji 19.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie wkurzaj się,znam ten ból,ponieważ też boli mnie noga już 3 tydzień,po upadku z dzieckiem na rękach
Nie klikam,nie głosuję,natrętnych blokuję
joan
Postów 18640
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Ale to je ból w duszy, ani doktorek House nie pomoże, ani żadne zaklęcia szamanów z Polinezji.
W każdym razie, zmodyfikuję Twoją poradę: obłożę się pierzyną, a jak mi przybędzie kilogramów, to powiem, że mi dusza opuchła na amen
joan
Postów 18640
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Ha-ha-ha!
Tereniagno - i ode mnie - dużo zdrówka!
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie chciałabym być monotematyczna, ale ........ chyba będę... choć nie dopowiem.... a zainteresowana i tak wie.....
anialistopad
Postów 14152
Data rejestracji 06.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
www.zabawkikrasnala.pl
Gość: eveliina
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja juz prawie wszystkie pary mam pojedyńcze
także rozumiem doskonale
najgorsze jest to, że w sobotę idę na imprezę, a kolczyki kupiłam specjalnie do kreacji, dodam tylko że były droższe niż sukienka, dziś chciałam się nimi pochwalić w pracy no to mam za swoje...:(
Znam ten ból, bo też mam tak z kilkoma, zwłaszcza, że uwielbiam nosić kolczyki mega długaśne.
Poszukaj jeszcze na spokojnie. Ja kiedyś w łazience przy umywalce znalazłam w pracy.
Dzięki bruce, już mi trochę lepiej jak się wygadałam, faktycznie poszukam jutro na spokojnie...
Jasne! A - w razie czego - pomyśl sobie, że pewnie czeka gdzieś na Ciebie jeszcze piękniejsza para.
Gość: pawel1615