Wkurza mnie...

Gość: koza.k90

#5779508 Napisano: 25.11.2013 14:57:24
eciepecie napisał(a):

isiulka napisał(a):

To Vipy istnieją naprawdę emotka emotka emotka

Z tym, to jak z YETI - wszyscy o tym mówią, dowodów brak emotka

http://kawaly.tja...-miedzy-madra-1.html

VIP podsumował emotka
0 0

Gość: pawel1615

#5779527 Napisano: 25.11.2013 15:21:57
vickichelm napisał(a):

koza.k90 napisał(a):

ziolko napisał(a):

karolkas - masz nieaktualne informacje dotyczące tzw. "vipów" emotka

to teraz ile trzeba mieć na koncie, żeby zostać VIPem emotka

nie jestem chyba w temacie emotka robicie sobie żarty czy naprawdę są na forum osoby zwane vipami mające jakieś specjalne przywileje ?

Oficjalnie potwierdzam, że istnieje ukryty dział emotka ostatnio zaglądałem do niego z rok temu, więc pewnie teraz dużo się tam zmieniło emotka
0 0

Gość: sneerr

#5779546 Napisano: 25.11.2013 15:43:47
pawel1615 napisał(a):

vickichelm napisał(a):

koza.k90 napisał(a):

ziolko napisał(a):

nie jestem chyba w temacie emotka robicie sobie żarty czy naprawdę są na forum osoby zwane vipami mające jakieś specjalne przywileje ?

Oficjalnie potwierdzam, że istnieje ukryty dział emotka ostatnio zaglądałem do niego z rok temu, więc pewnie teraz dużo się tam zmieniło emotka

Oczywiście, że jest. Należą tam wszyscy Ci, którzy tak bardzo nalegali na blokady działów. I teraz zauważcie , że wy dodajecie konkursy , żeby oni też mieli, a oni wam wała. Te lepsze nie wychodzą poza ich towarzystwo (przynajmniej w teorii).
0 0

Gość: koza.k90

#5779554 Napisano: 25.11.2013 15:57:37
eciepecie napisał(a):

koza.k90 napisał(a):

eciepecie napisał(a):

Z tym, to jak z YETI - wszyscy o tym mówią, dowodów brak emotka

VIP podsumował emotka

emotka emotka Mocno mnie przeceniasz - ani ja się tam nie pcham, ani mnie tam nie proszą emotka
http://www.youtub.../watch?v=KS9cfByfbVQ

ależ Tobie automatycznie za aktywność członkostwo się należy emotka
0 0

barszcz

#5779575 Napisano: 25.11.2013 16:24:37
Wkurza mnie,ze nadal nie mam patelni emotka
0 0

Gość: swibek

#5779579 Napisano: 25.11.2013 16:27:58
sneerr napisał(a):

pawel1615 napisał(a):

vickichelm napisał(a):

koza.k90 napisał(a):

ziolko napisał(a):

Oczywiście, że jest. Należą tam wszyscy Ci, którzy tak bardzo nalegali na blokady działów. I teraz zauważcie , że wy dodajecie konkursy , żeby oni też mieli, a oni wam wała. Te lepsze nie wychodzą poza ich towarzystwo (przynajmniej w teorii).

naprawdę?? no co Ty mówisz? powiedz coś więcej bo aż ciekawa jestem.. emotka z miłą chęcią posłucham jak to jest.. bo z tego co mi wiadomo jakby Admin miał wszystko w głąbokim poważaniu to by nie dodał żadnego z tych konkursów co WY dodajecie żeby JACYŚ ONI mieli.. z bazy korzysta każdy a o blokadach temat wałkowany był nieraz.. ale wtedy chyba Twój mózg był na urlopie.. wybacz ale śmieszny jesteś wyjeżdżając z takimi teoriami.. emotka a wała to takim jak Ty emotka z szacunkiem i z dużej litery! emotka
0 0

isiulka

#5779593 Napisano: 25.11.2013 16:43:37
Ale macie problemy emotka Barszczowi patelnia nie dotarła a Wy się pierdołami zajmujecie, zamiast chłopa pocieszyć!

Barszcz nie martw się na pewno dojdzie, i specjalnie dla ciebie z czerwonym kółeczkiem w środku emotka
0 0

zaczytana-pola

#5779597 Napisano: 25.11.2013 16:44:58
isiulka napisał(a):

Ale macie problemy emotka Barszczowi patelnia nie dotarła a Wy się pierdołami zajmujecie, zamiast chłopa pocieszyć!

Barszcz nie martw się na pewno dojdzie, i specjalnie dla ciebie z czerwonym kółeczkiem w środku emotka

Wkurza mnie, że bierzesz barszcza za faceta emotka

Barszcz, na forum jest gdzieś nr do MC, zadzwoń i zapytaj emotka
0 0

isiulka

#5779599 Napisano: 25.11.2013 16:47:27
zaczytana-pola napisał(a):

isiulka napisał(a):

emotka miałam 50% szans więc warto było zaryzykować. Jestem cienka w loteriach, wybacz Barszczyco emotka
0 0

barszcz

#5779603 Napisano: 25.11.2013 16:52:42

isiulka napisał(a):

Barszcz, na forum jest gdzieś nr do MC, zadzwoń i zapytaj emotka

Juz tam dzwoniłam parę razy ciągle słysze to samo emotka
0 0

Gość: pawel1615

#5779604 Napisano: 25.11.2013 16:52:56
koniczynka123 napisał(a):

pawel1615 napisał(a):

sneerr napisał(a):

Sneerr i pawel- są jakieś lepsze konkursy??? emotka A co w nich dają? Bo ja wygrałam z forumowych konkursów min. auto, złoto,wczasy za kilkanaście tys itd, i uważam, że to porządne nagrody. Nie wiedziałam, że gdzieś dają jeszcze jakieś lepsze emotka nagrody emotka
Poza tym wszystkie regulaminy można znaleźć w necie to co te niby Vipy robią? Nakładają blokady na neta emotka , wykradają regulaminy z sieci? No i widzę, że jesteście szczegółowo poinformowani w temacie. Czyżbyście byli właścicielami takiego tajemniczego forum? Jeśli tak to nas zapraszajcie a nie siejcie propagande emotka

Trochę czytania za zrozumieniem by nie zaszkodziło. Powiedz mi w którym miejscu napisałem że tam "są jakieś lepsze konkursy"? emotka Najpierw dokładnie przeczytaj a dopiero później pisz sobie takie ironiczne teksty.
0 0

barszcz

#5779605 Napisano: 25.11.2013 16:53:25
isiulka napisał(a):

isiulka napisał(a):

emotka miałam 50% szans więc warto było zaryzykować. Jestem cienka w loteriach, wybacz Barszczyco emotka

Nie ma sprawy emotka
0 0

dolly

#5779687 Napisano: 25.11.2013 18:40:16
pawel1615 napisał(a):

Ochooo, tzn.że byłeś i wyleciałeś. I co? teraz żal 4 litery ściska, czy o co chodzi?
Pocieszę Cię, bo jak tam złote gacie dają i trzeba w nich chodzić, to w dupsko zimno, więc chyba powinieneś się cieszyć, że jesteś pozbawiony takich atrakcji emotka
0 0

maria1980

#5779693 Napisano: 25.11.2013 18:51:19
A mnie wkurza ,ze konkurs pluska ma opóźnienia z wynikami emotka

emotka
0 0

joan

#5779705 Napisano: 25.11.2013 18:59:52
Działa Wam jakakolwiek stronka google? Bo mnie nie i to mnie wkurza.
0 0

Gość: bruce

#5779710 Napisano: 25.11.2013 19:04:23
Mnie w ogóle wkurza dyskusja, która trwa tutaj na forum od kilku dni. Moim zdaniem konkursy dodają ci, którzy chcą, a nie - muszą. Świadomość czytania konkursu, dodanego wśród złorzeczeń i przekleństw, jakoś odbiera mi chęć jego czytania tak w ogóle. O udziale to już nawet nie wspomnę. Kiedy znajdę coś ciekawego, po prostu staram się to wrzucić do bazy, bo i inni dla mnie wrzucają konkursy do tej samej bazy i nie głowię się nad tym, ile ich mam, zawsze wielkim szacunkiem i podziwem darząc tych, którzy wyszukują starannie i drobiazgowo ilości konkursów, przekraczające wszelkie moje wyobrażenia. Jedni wolą zachowywać wyłącznie dla siebie 100% procent znalezionych samodzielnie konkursów, a korzystać z tych tutaj, inni - odwrotnie, a jeszcze inni po prostu na wyszukiwanie (nawet dla siebie!), sprawdzanie i dodawanie konków nie mają czasu. Tak jest urządzony ten świat, tak zawsze było, jest i będzie. Ale - żeby sobie robić jaja z innych, dokuczać im tutaj na forum, wyzywać, kpić i ubliżać tylko dlatego, że ktoś te konkursy ofiarnie dodaje, a ktoś inny - nie, to dla mnie gruba przesada. Jakem "nie VIP", omijający szerokim łukiem zloty wszelakie! emotka emotka
0 0

barszcz

#5779743 Napisano: 25.11.2013 19:44:23
barszcz napisał(a):

Czy patelnie przychodzą Pocztą Polską emotka Bo właśnie znalazłam awizo,wśród sterty ulotek.Dopiero jutro będę na poczcie.
0 0

sylzab2294

#5779745 Napisano: 25.11.2013 19:46:27
barszcz napisał(a):

barszcz napisał(a):

Czy patelnie przychodzą Pocztą Polską emotka Bo właśnie znalazłam awizo,wśród sterty ulotek.Dopiero jutro będę na poczcie.

tak poczta emotka
a żeby w temacie było, to wkurza mnie już to zimnoooo, a to dopiero początek emotka
0 0

barszcz

#5779746 Napisano: 25.11.2013 19:47:33
sylzab2294 napisał(a):

barszcz napisał(a):

barszcz napisał(a):

tak poczta emotka

Dzięki,moźe wreszcie przestanę się wściekać,że dałam się skusić tej agencjii emotka
0 0

Gość: marielu

#5779749 Napisano: 25.11.2013 19:52:09
79magda napisał(a):

koza.k90 napisał(a):

a złote karty VIPom dają emotka emotka emotka

Nie, złote gacie - to ich znak rozpoznawczy na wszystkich zlotach, na których się spotykają, by obradować nad zwiększeniem skuteczności i zasięgu swoich działań oraz sposobami wydojenia zbyt wścibskich kóz... emotka

e no już tera wiem dlaczego moje różofe gacie były passe emotka

ło matko i córko, ale wy tu pierdoły piszecie, vip nie vip, doda konkurs nie doda, kogo to kuwa obchodzi ?

to tylko forum, konkursowe , ot dodatek do porannej kawy, nie może być tak że stanowi to forum o waszym być albo nie być.

Każdy jest kowalem swojego losu emotka
0 0