Wkurza mnie...

teodozja

#5780145 Napisano: 26.11.2013 12:29:05
Ale Chamstwo, forum dla vipów!!! Ku....żal.Wypowiadam się ja szara użytkowniczka niegodna całować stóp Państwa Prezesowstwa
0 0

ziolko

#5780149 Napisano: 26.11.2013 12:30:51
teodozja napisał(a):

Ale Chamstwo, forum dla vipów!!! Ku....żal.Wypowiadam się ja szara użytkowniczka niegodna całować stóp Państwa Prezesowstwa

napisałam JAK czyli porównanie, a nie że tak jest

to forum jest pełne jadu i złośliwości - przykład powyżej

żal....
0 0

rifle77

#5780151 Napisano: 26.11.2013 12:31:55
ziolko napisał(a):

Gosia i inni

Forum i tzw. "vipy" to jak jak w firmie... jest prezes, zarząd, itp. Osoby odpowiedzialne za firmę. I są pracownicy. Jedni bez drugich nie mogą istnieć.

Więc o co tyle hałasu??

A tak z ciekwości? Ile osób liczy to forum? I jakie są zasady przyjmowania do niego? Uważam że każdy uczestnik forum powinien o tym wiedzieć bo być może to on jest (będzie) tą osobą bez której "prezes" nie będzie mógł istnieć emotka
0 0

asiam

#5780153 Napisano: 26.11.2013 12:32:31
Proponuję zająć się wyszukiwaniem i dodawaniem nowych konkursów, a nie rozstrząsaniem spraw , których istnienia się domyślamy emotka
0 0

ziolko

#5780154 Napisano: 26.11.2013 12:32:56
ile? niewiele
no to każdy już wie o nim, prawda??? emotka
zasady? kto będzie miał tam być, to będzie.
0 0

joan

#5780156 Napisano: 26.11.2013 12:33:48
asiam napisał(a):

Proponuję zająć się wyszukiwaniem i dodawaniem nowych konkursów, a nie rozstrząsaniem spraw , których istnienia się domyślamy emotka

Etam, przecież na wyszukiwanie i dodawanie konkursów to już nikt nie ma czasu emotka

Wkurza mnie, że spuchł ten wątek niepotrzebnie, przydałaby się akcja "oczyszczanie" emotka
0 0

teodozja

#5780158 Napisano: 26.11.2013 12:34:44
ziolko napisał(a):

teodozja napisał(a):

żal....

A jest pełne jadu i złośliwości bo się wprowadza podziały pomiędzy użytkowników i nagle osoby, które widocznie nie spełniły się w realnym życiu czy to zawodowo,emocjonalnie czy jakkolwiek pretendują na e-konkach do roli tzw. prezesów . Normalnie żenujące.
0 0

Gość: gosia16

#5780159 Napisano: 26.11.2013 12:34:48
ziolko napisał(a):

Gosia i inni

Forum i tzw. "vipy" to jak jak w firmie... jest prezes, zarząd, itp. Osoby odpowiedzialne za firmę. I są pracownicy. Jedni bez drugich nie mogą istnieć.

Więc o co tyle hałasu??

czyli jak zawsze równi i równiejsi
0 0

ziolko

#5780163 Napisano: 26.11.2013 12:41:11

ze swojej strony kończę tą dyskusję, bo i tak nic to nie daje.
Oczywiście niektórzy wiedzą swoje i zawsze wszystko będzie Be.. obojętnie co się robi czy mówi. Nic nie dociera.

Wracam do swoich obowiązków, bo mam co innego na głowie, niż czytanie złośliwych komentarzy.
0 0

staszek

#5780166 Napisano: 26.11.2013 12:42:34
a kogo to obchodzi czy są jakieś vipy czy nie? czy mają swój wątek czy nie? To forum ma służyć do czego innego i jak dla mnie spełnia swoją rolę. Wkurza mnie to, że roztrząsacie tak błahe sprawy i jeszcze się złościcie, macie pretensje. Wyjrzyjcie za okno, świeci słońce (przynajmniej u mnie). A nawet jak pochmurno to cieszcie się z tego co macie. Ze zdrowia, rodziny. Z najmniejszych nawet rzeczy. Ale nie, vipy, oto najważniejszy problem. Co ja bym dała, żeby mieć tylko takie problemy emotka
0 0

joan

#5780173 Napisano: 26.11.2013 12:44:37
staszek napisał(a):

(...) Co ja bym dała, żeby mieć tylko takie problemy emotka

Otóż to! I koniec i khopka.
0 0

teodozja

#5780174 Napisano: 26.11.2013 12:44:44
gosia16 napisał(a):

ziolko napisał(a):

Gosia i inni

Więc o co tyle hałasu??

czyli jak zawsze równi i równiejsi

Przyrównując funkcjonowanie forum do funkcjonowania firmy trzeba zauważyć że w firmie istnieją jasne reguły awansu i ściezki kariery. Isnienie grona kieroniczego także nie jest
utajone. Ale ja się nie znam tak jak czcigodne grono Iluminatów.
0 0

isiulka

#5780185 Napisano: 26.11.2013 12:54:22
Skonczcie z tymi Vipami bo mozna biegunki sie nabawic od czytania. Maja swoja grupę , jak każdy. Wygooglowac mozna duzo grup konkursowych dla zbierajacych głosy, dla graczy (tych od gier"), kulinarne, foto, dla fanów haseł konkursowych też.
A cisniecie sie na tych Vipow jakby nie wiadomo co tam było.
Mam nadzieje ze to nie podbiega pod reklame konkurencyjnych for. bo nie chce mi sie juz dodawac konkursow aby wymazywać karniaki.
0 0

ziolko

#5780187 Napisano: 26.11.2013 12:56:44
Isiulka.. spoko - nie ma reklamy emotka
Ne podałaś nic konkretnego.

0 0

slavek

#5780193 Napisano: 26.11.2013 13:01:44
teodozja napisał(a):

ziolko napisał(a):

teodozja napisał(a):

żal....

A jest pełne jadu i złośliwości bo się wprowadza podziały pomiędzy użytkowników i nagle osoby, które widocznie nie spełniły się w realnym życiu czy to zawodowo,emocjonalnie czy jakkolwiek pretendują na e-konkach do roli tzw. prezesów . Normalnie żenujące.

tak się emocjonujesz a tymczasem co ja paczę: Konkursy dodane: 0 emotka
0 0

Gość: aneczkar10

#5780195 Napisano: 26.11.2013 13:02:25
koniczynka123 napisał(a):

Wkurzam się, że to forum nie jest takie jak kilka lat temu. Pełne życzliwości, pomocy... I gdybym mogła sama bym tu na forum założyła dział dla Vipów (czytaj Yeti emotka ) żeby już nie mieć do czynienia z jadem, złośliwościami, chamstwem itd.
emotka

święta prawda, kiedyś to forum było całkiem inne emotka
0 0

rifle77

#5780211 Napisano: 26.11.2013 13:15:15

aneczkar10 napisał(a):

Wkurzam się, że to forum nie jest takie jak kilka lat temu. Pełne życzliwości, pomocy... I gdybym mogła sama bym tu na forum założyła dział dla Vipów (czytaj Yeti emotka ) żeby już nie mieć do czynienia z jadem, złośliwościami, chamstwem itd.
emotka

Szkoda, że zmieniłaś avatar- nie poznałam Cię emotka
Największe "znajomości" pozostały nam właśnie z "tamtych czasów", wtedy liczyła się pomoc, teraz .... szkoda gadać.

Tak dokładnie było emotka Więc cieszmy się z tych znajomości bo teraz znalezienie "przyjaciela" na forum jest praktycznie niemożliwe. I to jest nasza największa wygrana której ja nie zamieniłbym na najlepsze nagrody emotka
0 0

Gość: aneczkar10

#5780220 Napisano: 26.11.2013 13:28:29

aneczkar10 napisał(a):

emotka

Szkoda, że zmieniłaś avatar- nie poznałam Cię emotka
Największe "znajomości" pozostały nam właśnie z "tamtych czasów", wtedy liczyła się pomoc, teraz .... szkoda gadać.

tak i te znajomości są do dzisiaj trwałe i zawsze mogę liczyć na pomoc tych osób emotka a avatar zmieniłam juz dawno, ale teraz juz mnie nie zapomnisz emotka
0 0

teodozja

#5780225 Napisano: 26.11.2013 13:36:58
slavek napisał(a):

teodozja napisał(a):

ziolko napisał(a):

teodozja napisał(a):

żal....

tak się emocjonujesz a tymczasem co ja paczę: Konkursy dodane: 0 emotka

Nie, nie emocjonuje się. Jestem zażenowana co stanowi istotną róznicę. Wyobraź sobie co można było zauważyć po mojej nieobecności na forum że nie miałam dostepu do internetu dlatego nie mam konkursów dodanych.
0 0

Gość: swibek

#5780227 Napisano: 26.11.2013 13:39:26
kochana Teodozjo.. emotka zatem masz już dostęp do internetu więc szukaj dalej konkursów! Szukaj go dla mnie bo mnie ciągle mało.. emotka czuję niedosyt.. emotka
0 0