Wkurza mnie...

malenka

#5786015 Napisano: 04.12.2013 21:28:55
Wkurza mnie, że na maila wciąż przychodzi mi anglojęzyczny spam typu "u nas znajdziesz rosyjską żonę", "gorące dziewczyny czekają na ciebie" itp. Jak by tego było mało, kilka razy dziennie dostaję SMSy o "konkursach" z odpowiedzią za 3,69 za dzień/ smsa. I nie mam pojęcia gdzie się nabawiłam tego dziadostwa! emotka
0 0

mia

#5786026 Napisano: 04.12.2013 21:44:13
Spoko, ja non stop dostaję maile na temat problemów (moich rozumiem) ze wzwodem lub/i erekcją. No i oczywiście cudownymi sposobami wyjścia z tego kryzysu. emotka
Mam masę różnych problemów to fakt, ale akurat te szczęśliwie mnie jakoś ominęły. emotka

W temacie: Wkurza mnie, że mam barani łeb. emotka
0 0

Gość: marielu

#5786031 Napisano: 04.12.2013 21:50:34
o ja tez to mam mia, i mam od kilku dni dylemat stefan pisze że mój penis urośnie 7 cm, a wydaje mi sie ze dwa tyg temu obiecywał 5... może stwierdził ze na 7 sie rzuce jak świnia na obierki ? emotka
0 0

masza

#5786038 Napisano: 04.12.2013 21:58:56
cudaczek121 napisał(a):

Sąsiad zadzwonił do mojego ojca po 12 jak byliśmy w pracy i poinformował go,że pies szczeka już na posesji-specjalnie zostawiliśmy otwartą furtkę.Więc tato poprosił sąsiada zza płotu,aby zamknął pieska w kojcu i furtkę też:)Mój tato by się załamał, gdyby ten pies się nie odnalazł, bo to taki syneczek jego.Tak, macie rację, oczywiście-psa bez rodowodu też szkoda.Mieliśmy przez 9 lat sympatycznego kundelka,ale zginął na wiosce w tajemniczych okolicznościach.Tu też dziwna sprawa, bo wszyscy w okolicy wiedzą,że to nasz pies, to po co go trzymać u siebie przez całą noc.Rodzice go szukali od 23 do 2 nad ranem i ani śladu emotka

super:) ale dobrym pomysłem byłoby załozenie mu Chipa i adresatki, jak z niego taki uciekinier:)
0 0

vickichelm

#5786039 Napisano: 04.12.2013 22:02:04
mia napisał(a):

Spoko, ja non stop dostaję maile na temat problemów (moich rozumiem) ze wzwodem lub/i erekcją. No i oczywiście cudownymi sposobami wyjścia z tego kryzysu. emotka
Mam masę różnych problemów to fakt, ale akurat te szczęśliwie mnie jakoś ominęły. emotka

Mia a jaki to barani łeb ? powiedz coś więcej emotka

mnie wkurza to , że jeszcze nie ma śniegu emotka
0 0

anet

#5786043 Napisano: 04.12.2013 22:06:41
vickichelm napisał(a):

mia napisał(a):

mnie wkurza to , że jeszcze nie ma śniegu emotka

na południu już pada:) może jutro będzie biało emotka
0 0

vickichelm

#5786045 Napisano: 04.12.2013 22:07:57
anet niesiesz kobieto dobre wieści emotka oby się spełniło emotka
0 0

Hamiltonian

#5786046 Napisano: 04.12.2013 22:10:25
vickichelm napisał(a):

mia napisał(a):

Coś takiego chyba:

http://www.fotosi...a36c0105c84f14e.html

Wkurza mnie, że nie notuję na studiach emotka
0 0

barszcz

#5786048 Napisano: 04.12.2013 22:13:39
Centrum zasypane,a drogowcy chyba na imprezie emotka
0 0

Gość: bruce

#5786050 Napisano: 04.12.2013 22:17:32
barszcz napisał(a):

Chociaż wiem, że zima = śnieg, to jednak boję się właśnie takiego wpisu z moich stron, bo u nas drogowcy zawsze się spóźniają (co oczywiście bardzo mnie wkurza). emotka emotka I wtedy - dojazd dokądkolwiek - nierealny.
Ja tam śniegu na razie nie chcę! emotka
0 0

vickichelm

#5786051 Napisano: 04.12.2013 22:18:45
Hamiltonian ja nie chcę żeby Mia była taka emotka

Barani łeb jest do bani emotka
0 0

Hamiltonian

#5786064 Napisano: 04.12.2013 22:33:33
bruce napisał(a):

barszcz napisał(a):

Chociaż wiem, że zima = śnieg, to jednak boję się właśnie takiego wpisu z moich stron, bo u nas drogowcy zawsze się spóźniają (co oczywiście bardzo mnie wkurza). emotka emotka I wtedy - dojazd dokądkolwiek - nierealny.

Czyżby tego roku zima miała zaskoczyć drogowców w grudniu? emotka

Vickihelm - prawda, koci łeb bije barani łeb na łeb na szyję emotka
0 0

efelinkaaa

#5786066 Napisano: 04.12.2013 22:36:31
bruce napisał(a):

barszcz napisał(a):

a mnie czasami wkurzają takie wpisy... w tamtym roku też tego czytałam cała masę, a prawda była taka, że miasto nie rozpoczęło akcji zima i nikt wyjeżdżać nie mógł (albo nie musiał)... Potem miasto zakończyło akcję zima przed wielkimi mrozami i efekt był ten sam.
Zanim tak napiszecie, to sprawdźcie jak jest u Was emotka Może to nie wina drogowców? Przecież to tylko pracownicy w jakiejś firmie, a nad nimi jest 10 innych osób emotka

ps. tak, mój mąż jest drogowcem. Znam to wszystko z drugiej strony emotka
0 0

barszcz

#5786068 Napisano: 04.12.2013 22:37:22
No masakra normalnie emotka Już dwa auta "tańczyły" ,a słuzb drogowych ani widu,ani słychu.
0 0

staszek

#5786074 Napisano: 04.12.2013 22:51:42
efelinkaaa napisał(a):

bruce napisał(a):

barszcz napisał(a):

a mnie czasami wkurzają takie wpisy... w tamtym roku też tego czytałam cała masę, a prawda była taka, że miasto nie rozpoczęło akcji zima i nikt wyjeżdżać nie mógł (albo nie musiał)... Potem miasto zakończyło akcję zima przed wielkimi mrozami i efekt był ten sam.
Zanim tak napiszecie, to sprawdźcie jak jest u Was emotka Może to nie wina drogowców? Przecież to tylko pracownicy w jakiejś firmie, a nad nimi jest 10 innych osób emotka

ps. tak, mój mąż jest drogowcem. Znam to wszystko z drugiej strony emotka

mój co prawda nie jest drogowcem, ale niestety tak się utarło, że cała wina spada na bogu ducha winnych szeregowców. Przecież sam, "bez rozkazu"nie weźmie solarki i nie wyjedzie na miasto, bo robotę straci. W dużej mierze to wina włodarzy miast, bo zazwyczaj pod nich podlegają panowie drogowcy.
A już najlepsze jest jak poza miastem jedzie sobie pługosolarka powoli i soli i zmiata śnieg, a jadący za nią klną na czym świat stoi, bo przecież ruch tamuje emotka a jak nie ma pługosolarki to pomstują, że drogowcy znowu zaspali. Ale to już się chyba nie zmieni, każdego roku to samo emotka
0 0

aga67

#5786076 Napisano: 04.12.2013 22:53:38
Też trochę sypie... ale ja wkurzona jestem na maksa na moją pięciolatkę,która nie chce brać leków a kaszle jak stary grużlik emotka Podanie czegokolwiek to prośby,groźby,wymyślanie zabaw,histeria i inne cuda.Trwa z póltorej godziny!Już nie mam na nią sposobu! A to moje 3 dziecko i wkurza mnie moja bezradność,bo raczej konkretna jestem i wcześniej nie miałam takich problemów.Na siłe sie nie da,bo rzyga emotka Ratunku emotka emotka emotka
0 0

efelinkaaa

#5786078 Napisano: 04.12.2013 22:58:08
staszek - No dokładnie..
Dużo czynników składa się na odśnieżanie: i budżet, który miasto na to przeznacza, i kolejność odśnieżania ulic i standardy utrzymania zimowego. U nas np. w pierwszej kolejności odśnieża się ulice główne, a te ostatnie na liście są nawet do 8h. po rozpoczęciu opadów śniegu...

I masz rację, nikt sam nie wyjeżdża, zazwyczaj są na rozkaz. I przykro mi, że obrywa się TYLKO tym, co fizycznie wykonują tą robotę, czyli tym, co mają najmniej do powiedzenia w tej sprawie.... emotka

a wkurza mnie, że mojego synka czeka masa badań. Cos się dzieje, od dłuższego czasu nie przybiera na wadze w ogóle. Lekarz zastanawia się czy robić ogólne czy do szpitala nie położyć na bardziej szczegółowe.. no zobaczymy emotka Ale czuję, że to nawrót anemii...
0 0

barszcz

#5786085 Napisano: 04.12.2013 23:06:14
Nikomu nie chcialam dawać po łapach.I pewnie macie swoje racje,ale dozorczyni macha szuflą aż miło ,a droga zasypana.Więc mam prawo być wkurzona i do tego co rusz piski opon,podrywaja mnie do okna.Lubię śnieg i zimę,ale nie wtedy gdy czekam na syna,który utknął gdzieś z powodu zasypanej drogi.To pierwsze godziny białego puchu,a już takie historie.Przepraszam jeśli kogoś uraziłam-serce matki ,góruje nad rozumem emotka
0 0

efelinkaaa

#5786088 Napisano: 04.12.2013 23:13:22
Nikogo nie uraziłaś emotka Tylko nie zawsze wszystko jest takie oczywiste jakim się wydaje emotka
I ja doskonale rozumiem Twój strach, na prawdę.
0 0

staszek

#5786091 Napisano: 04.12.2013 23:19:09
barszcz taka pogoda ma jeszcze inne plusy, wtedy zazwyczaj na drogach nie ma poważnych zdarzeń, jakieś stłuki itp. Ale wszyscy jeżdżą wybitnie ostrożnie przy pierwszym ataku. Więc się nie martw, syn niedługo cały i zdrowy wróci do domu emotka
0 0