Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
mia
Postów 17548
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 38
Szlag mnie trafia, bo akurat opony zimowe mi potrzebne były (a bony zawsze są)!
Opowiedz Panu Bogu o swoich planach na przyszłość, a rozbawisz Go do rozpuku...
isiulka
Postów 3465
Data rejestracji 28.05.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
zdolnabestia
Postów 5286
Data rejestracji 12.12.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
joan
Postów 18642
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Ale takie są zasady forum. Co z tego, że jakiś konek trwa? Rozmawia się po to, żeby uzyskać pomoc/poradę, jak ktoś chce coś uzyskać, niech da coś od siebie
isiulka
Postów 3465
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
Zgadzam się,takie są zasady tego forum , jak mi sie nie podoba to nie musze korzystac- to tez wiem, ale chyba moze mnie to wkurzac?
zaczytana-pola
Postów 11512
Data rejestracji 24.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
isiulka
Postów 3465
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
Przecież wrzucam i to jakie...
Generalnie chcialam pomarudzić bo boli mnie pół twarzy i jestem zmierzła. Ide pomarudzic gdzie indziej.
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
ciasssteczko
Postów 1371
Data rejestracji 31.12.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
Gość: bruce
Spokojnie, każdy z nas tak ma.
isetta
Postów 276
Data rejestracji 01.06.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agamaty
Postów 2876
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: czarnygreg
ledwie się w to cholerstwo wcisnęłam, za długie nogi mam czy co
to już wiecie jak zakładałam rajty
jak wyszłam to byłam dosc...wzruszona,
idę ja sobie do sekretariatu po papierzyska(brzucho wciśnięty) a moje koleżanki:
-dobrze sie dzis czujesz? cos słabo wyglądasz....
-mmm, może badania czas zrobić? (cierpię na przewlekłą chorobę i czasem zdycham)
-może herbatki?
itp itd, naprawdę kochane są moje współpracowniczki, takie troskliwe, tylko czemu zadna nie powiedziała że SZCZUPŁO wyglądam
cała męka na nic
zezowaty_kot
Postów 2789
Data rejestracji 28.11.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A mnie, że się mocno zaangażowałam w 1 konkurs, żyły sobie wypruwam, na głowie staję a uparcie szczęście omija mnie szerokim łukiem...
Abrakadabra MIAU 🐈⬛
joan
Postów 18642
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Gość: czarnygreg
noooo,ostatnio jak stroiłam sie do bratowej na imieniny i podziwiałam swoje odbicie w nowej kiecce mój syn skomentował:nieźle mamuś, tylko jeszcze brzuch wciągnij,
a ja JUZ WCIĄGNĘŁAM
stąd pomysł z majtasami,
Gość: katrin22
Majtasy nie są złe, czasami sama z takich korzystam, gdy trzeba się zmieścić w małą czarną, ale lepszejsza jest najnowsza metoda- odsysają tłuszczyk z brzucha i wstrzykują w piersi
joan
Postów 18642
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
A Ty co, młodziakom z mlecznym wąsem chcesz się podobać?
barszcz
Postów 2199
Data rejestracji 22.03.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To chyba odpada jeśli chodzi o czarnygreg,bo już teraz jej kobiecość robi mega wrażenie,a co do tłuszczyku,to ja go nigdy u niej nie widziałam
Chciałabym tak wygladać
Gość: katrin22
anialistopad
Postów 14152
Data rejestracji 06.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
www.zabawkikrasnala.pl