Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
zezowaty_kot
Postów 2789
Data rejestracji 28.11.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Abrakadabra MIAU 🐈⬛
Gość: zwierzyniec
Chwilowa niedostępność
Znamy już przyczynę, usuniemy ją najszybciej jak to możliwe.
Przepraszamy za niedogodności
barszcz
Postów 2199
Data rejestracji 22.03.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
barszcz
Postów 2199
Punkty karne 0
Konkursy dodane
"Podatek dochodowy i składki ZUS stanowią prawie 70% pensji netto."
Mam to co miesiąc
malenka89
Postów 7292
Data rejestracji 10.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Każdego psa szkoda, czy z rodowodem czy bez.
Trzymam kciuki żeby piesek się odnalazł
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
Gość: czarnygreg
nie ogarniam tego
zdolnabestia
Postów 5286
Data rejestracji 12.12.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
dla Bethan, za uwagę w wątku paragony, nie ty dałaś karniaka, uważam ze to przesada,
jak juz karniak to za zyczenia powodzenia dla Isiulki i Ciassteczka w konkursach i PLAGIATACH, żart średni,
niekoniecznie zasługujący na karniaka ale na pewno bardziej niż uwaga Bethan,
rozumiem karniaki za niepotrzebne uwagi w wynikach, czy MDW, za złosliwości, rozmowy o konkach spoza...ok
inne wątki jednak są pełne różnistych uwag niekoniecznie na temat i jeśli nie są złośliwe to nie rozumiem czemu tylko niektórym daje sie po łapach,
zdolnabestia
Postów 5286
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
cudaczek121
Postów 6773
Data rejestracji 28.02.2006
Punkty karne 2
Konkursy dodane
https://poznaj.to/rejestracja?r=qYGwG
http://greenpanth...pl/?rf=fe7923290ef74
http://rejestracj...apros.htm?u=76199977
https://panel.dem...2421eee602a151c9a17/
fajnie, ze wrócił,
ja tez zawsze czekam niecierpliwie kiedy mój kot wróci z wyprawy, co ciekawe czasem wraca wyraźnie objedzony
chyba prowadzi podwójne zycie
barszcz
Postów 2199
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Fajnie ,że sie znalazł
Może poszedl na lumpkę do sasiednie miejscowości
Gość: katrin22
dokładnie! Mnie także, to nie rozśmieszyło...
cudaczek121 to super, że psinka się znalazła
isiulka
Postów 3465
Data rejestracji 28.05.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
Ooo super , że się znalazł. Mój też taki spacerowicz. Teraz nosi gps na obroży, bo niestety żaden płot nie stanowi dla niego problemu.
zdolnabestia
Postów 5286
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
Zgłaszajcie proszę odpowiednie posty przez przycisk "Zgłoś", nie dam rady każdego dnia przeczytać wszystkich nowych postów. Zgłoszenia widzą wszyscy administratorzy i sprawą zajmie się pierwszy, który przyjdzie.
cudaczek121
Postów 6773
Punkty karne 2
Konkursy dodane
Mój świętej pamięci kundelek też był taki kobieciarz, nie kastrowany.Na wiosce miał kilkoro dzieci, aż się w końcu ktoś wkurzył i go niestety chyba uśmiercił, bo pewnego dnia nie wrócił ze schadzek.Raz to tak chory i poobgryzany wrócił,że aż musiał nosić na głowie taki specjalny jakby kaptur.A co do tego naszego wczorajszego zguby, to siostra dała ogłoszenie na fb,że pies jest niby jakiś znakowany, więc może ktoś się przestraszył i oddał.
Wkurza mnie,że jestem ostatnio taka przygnębiona i rozdrażniona
Gość: zwierzyniec
Widzisz Cudaczku, np. po to: mój sąsiad miał piękną lecz bez rodowodu owczarkę niemiecką, a parę ulic dalej był samiec, którego właściciel nie chciał dopuścić do mezaliansu. Sąsiad, chłopek-roztropek posunął sie do przestępstwa: kiedy suczka miała cieczkę,poszedł z nią /na smyczy/, wieczorem, otworzył obcą furtkę wytrychem,wypuścił psa i w tam zdziczałym parku spuścił ze smyczy suczkę. Rodowodowy samiec "zrobił swoje". Sąsiad śmiał się zadowolony z siebie,kucając w krzakach jak właściciel woła psa, pies przybiega z ulicy, a jego pan głośno się dziwił jak pies się wydostał
Może Wasz psiak poszedł na dziewczyny i jakiś miejscowy roztropek też unał, że będą super szczeniaki i go przytrzymał
cudaczek121
Postów 6773
Punkty karne 2
Konkursy dodane
Bardzo możliwe.Niektórzy ludzie potrafią być okrutni.
frodo
Postów 3319
Data rejestracji 28.12.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
zezowaty_kot
Postów 2789
Data rejestracji 28.11.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
O matko i Bosko... Ludzie powinni przechodzić testy psychologiczne żeby móc posiadać zwierzęta... bestialstwo. Sił czasem braknie żeby zbierać te biedne psy z ulicy a gamonie mnożą na potęgę!