Wkurza mnie...

Gość: swibek

#5821544 Napisano: 10.02.2014 19:15:15
aurorcia napisał(a):

petunija1 napisał(a):

aurorcia napisał(a):

Przypomniało mi się, że na dniach mają rozwiązać konkurs w Intermarche (Columbit)i przeszukałam cały dom a paragonów niet! Przecież ich nie wyrzucałam, a tam wpisywało się nr paragonu emotka emotka emotka emotka emotka

Nie denerwuj się.Na pewno gdzieś są.Na spokojnie pomyśl-może położyłaś je gdzie indziej?
Albo(ja ja często) w ogóle nie wyciągnęłaś z portfela?
Nerwy mącą umysł.Na pewno sobie przypomnisz. emotka

obawiam się, że nie, bo jestem po 2h poszukiwaniach, wszystko 2 razy sprawdziłam i nie ma! Na pewno nie zostały w aucie czy gdzieś, bo wysyłałam zgłoszenia z salonu wpisując numery paragonów! emotka

może z gazetami, rachunkami albo coś? mnie tak czasem wsunie się pod lapka albo między gazete.. emotka
0 0

Gość: koza.k90

#5821550 Napisano: 10.02.2014 19:17:09
aurorcia napisał(a):

petunija1 napisał(a):

aurorcia napisał(a):

Przypomniało mi się, że na dniach mają rozwiązać konkurs w Intermarche (Columbit)i przeszukałam cały dom a paragonów niet! Przecież ich nie wyrzucałam, a tam wpisywało się nr paragonu emotka emotka emotka emotka emotka

Nie denerwuj się.Na pewno gdzieś są.Na spokojnie pomyśl-może położyłaś je gdzie indziej?

obawiam się, że nie, bo jestem po 2h poszukiwaniach, wszystko 2 razy sprawdziłam i nie ma! Na pewno nie zostały w aucie czy gdzieś, bo wysyłałam zgłoszenia z salonu wpisując numery paragonów! emotka

dzis juz daruj sobie dalsze szukanie

jutro same wpadną Ci w ręce
0 0

joan

#5821581 Napisano: 10.02.2014 19:40:21
aurorcia napisał(a):

Obstawiam, że znajdziesz go przy innym konkursie, niekoniecznie ITM, może ogólnopolskim? emotka
0 0

aurorcia

#5821582 Napisano: 10.02.2014 19:41:11
Dziękuję wam wszystkim, poszukiwanie zakończone ze skutkiem negatywnym emotka jedyny plus to jest to, że posprzątałam sobie w kilku miejscach emotka a paragony mam tylko w jednej półeczce, ewentualnie w portfelu i w tych miejscach 3 razy szukałam i nic, więc zostałam tylko z numerami paragonów a wy trzymajcie kciuki żeby do mnie NIE zadzwonili!
0 0

maria1980

#5821622 Napisano: 10.02.2014 20:11:45
petunija1 napisał(a):

aurorcia napisał(a):

Aurorcia ja jakiś rok temu paragony na columbita wyrzuciłam do śmieci ,gdy sie zorientowałam worek był juz w kontenerze...przegrzebalam wiec kontener i znalazłam emotka
Ale faktycznie na razie sie nie denerwuj na pewno gdzieś leżą i jutro je znajdziesz emotka czort nakryl ogonem emotka
0 0

zdolnabestia

#5821627 Napisano: 10.02.2014 20:14:55
Przejrzałaś kieszenie w kurtce i w spodniach? Czasami taki paragon się "przyklei" i nie wyczuje się go ręką. Ja mam ciągle w kieszeniach listy zakupów, bo niby wkładam rękę, sprawdzam, pusto, a karteczka gdzieś tam jest.
0 0

aurorcia

#5821644 Napisano: 10.02.2014 20:30:06
Przejrzałam wszystkie dokumenty, gazety, achunki za prąd, gaz itp. znajdujące się w salonie, bo nie mamy żadnych "papierów" w sypialni czy pokojach dzieci, w kurtkach, spodniach też nie ma, torebkę mam małą i tylko w jednej chodzę od pół roku, z portfela wszystko wyrzuciłam i nie ma, a w koszu nie mam co szukać, bo mamy segregację i papiery daję do piwnicy a mąż je na bieżąco pali...idę się napić emotka
0 0

aurorcia

#5821651 Napisano: 10.02.2014 20:37:34
bruce napisał(a):

Aurorciu, a nie ma jeszcze takiej opcji, że zostały w torbach/workach z zakupów albo są z innymi zakupami, np. ściśnięte pomiędzy torebkami cukru? Poszukaj na spokojnie. emotka

nie, bo tam trzeba było wpisać nr paragonu i pamiętam jak siedziałam na sofie, wysłałam 2 zgłoszenia i tylko pytanie gdzie dałam paragony emotka
0 0

Gość: koza.k90

#5821676 Napisano: 10.02.2014 21:05:10
a ja Ci mówie zaczekaj do jutra

same wpadną w ręce
0 0

agamaty

#5821681 Napisano: 10.02.2014 21:12:41
bruce napisał(a):

aurorcia napisał(a):

nie, bo tam trzeba było wpisać nr paragonu i pamiętam jak siedziałam na sofie, wysłałam 2 zgłoszenia i tylko pytanie gdzie dałam paragony emotka

Hmmm... A w ... sofie?! emotka

albo pod narzutą? abo w tej szczelinie między poduchami sofy?
0 0

aurorcia

#5821686 Napisano: 10.02.2014 21:19:59
Allllellluja!!!Trochę alkoholu i umysł pięknie się rozjaśnił emotka Cały czas zastanawiałam się jakie produkty kupiłam na ten konkurs, bo nic z wymienionych nie rzuciło mi się w domu w oczy i wtedy przypomniałam sobie, że pewna osóbka zrobiła mi zakupy, wysłała skany na maila a oryginały trzyma u siebie
ufff.... emotka emotka emotka ale co sobie przy okazji za porządek w papierach zrobiłam to moje emotka emotka
0 0

wanderlust

#5821692 Napisano: 10.02.2014 21:26:18
aurorcia napisał(a):

Allllellluja!!!Trochę alkoholu i umysł pięknie się rozjaśnił emotka Cały czas zastanawiałam się jakie produkty kupiłam na ten konkurs, bo nic z wymienionych nie rzuciło mi się w domu w oczy i wtedy przypomniałam sobie, że pewna osóbka zrobiła mi zakupy, wysłała skany na maila a oryginały trzyma u siebie
ufff.... emotka emotka emotka ale co sobie przy okazji za porządek w papierach zrobiłam to moje emotka emotka

emotka emotka Poprawiłaś mi humor emotka Tyle szukania emotka Całe forum przejrzało ci kąty emotka
0 0

agamaty

#5821695 Napisano: 10.02.2014 21:27:15
rosik93 napisał(a):

aurorcia napisał(a):

emotka emotka Poprawiłaś mi humor emotka Tyle szukania emotka Całe forum przejrzało ci kąty emotka

emotka emotka emotka
0 0

aurorcia

#5821705 Napisano: 10.02.2014 21:37:02
Normalnie dalej śmieję się z mojej sklerozy i to utwierdza mnie, że za 20 lat nie trafię do domu emotka
a zmylił mnie fakt, że Interka mam pod nosem, więc po co zlecałabym zakupy emotka
0 0

malenka

#5821709 Napisano: 10.02.2014 21:41:06
Denerwuje mnie to, że jest coraz więcej konkursów w których do wygrania jest sesja zdjęciowa, a dla mnie to żadna nagroda.
0 0

androm

#5821712 Napisano: 10.02.2014 21:47:03
A mnie denerwuje, że coraz więcej jest takich konków gdzie jest jedna nagroda np. jedna książka albo jeden kosmetyk, zgłoszeń 400, odpowiadaj na pytania, polub na fejsie, a dają gówienko.
Sesja zdjęciowa to też żadna nagroda. Aparat to ja mam.Tak samo jak nagroda wydrukowanie tekstu w jakimś nieznanym magazynku albo nawet na stronie.
Jak nie stać firmy na normalną nagrodę, to niech jej nie robi, bo psuje tylko sobie wizerunek tak naprawdę.
0 0

dolly

#5821751 Napisano: 10.02.2014 22:43:33
Podrzucajcie mi te sesje- ja lubie emotka

0 0

petunija1

#5821752 Napisano: 10.02.2014 22:45:26
dolly napisał(a):

Te niegrzeczne teSZ ? emotka emotka
0 0

dolly

#5821763 Napisano: 10.02.2014 23:01:37
petunija1 napisał(a):

dolly napisał(a):

Te niegrzeczne teSZ ? emotka emotka

te niegrzeczne teSZ, ale wykonuje je w zaciszu wlasnej alkowy, wiec tych nie podsylajcie emotka
0 0

zezowaty_kot

#5821766 Napisano: 10.02.2014 23:07:30
malenka napisał(a):

Denerwuje mnie to, że jest coraz więcej konkursów w których do wygrania jest sesja zdjęciowa, a dla mnie to żadna nagroda.

Bo teraz każdy jest fotografem i czuje się godny przerabiać innych w fotoshopie emotka
Mnie bardziej wkurza kiedy nagroda jest fajna, ale trzeba polubić, udostępnić i czekać na wyniki losowania. A ja z zasady nie lubię i nie udostępniam, nawet gdy kuszą gwiazdką z nieba emotka
0 0