Wkurza mnie...

radosna

#5820247 Napisano: 08.02.2014 15:36:46
koza.k90 napisał(a):

wkurzam sama siebie emotka

Taniec z wilkami pomaga ... to taka skromna uwaga emotka
0 0

radosna

#5820253 Napisano: 08.02.2014 15:44:31
koza.k90 napisał(a):

właśnie o ten taniec chodzi emotka

roboty huk, a ja mnie wilki w głowie

Wilki, majonezy, gobeliny, batyskafy skończą się za 9 dni, będziemy miały potem nadmiar wolnego czasu. Odłóż pracę na 17 lutego, a teraz hop siup ... tańczymy z wilkami!
0 0

maria1980

#5820257 Napisano: 08.02.2014 15:52:45
Wkurza mnie ,to ,ze jestem taka delikatna i dzisiaj zamiast byc twarda zemdlałam w szpitalu przy zmianie opatrunku - w efekcie mój pobyt tu sie przeciągnie .
0 0

masza

#5820488 Napisano: 08.02.2014 21:54:22
efelinkaaa napisał(a):

masza napisał(a):

rubik napisał(a):

Grałam w konkursie smsowym w zimowych konkursach Tesco.Owszem wygralam tam nagrodę miala byc forma rozga i waga z miarką wartość nagrody.117.Przyszła forma jedynie.Owszem napisalam do nich maila ale bez odzewu telefonu też nie odbierają a najlepsze jest to że dzis zmienili sobie regulamin piszac że do wygrania jest nagroda w wysokosci 29 zl nawet co to jest nie ma wzmianki zeby reszty nie doslac.I jak tu wierzyć regulaminowi jak mozna z nim robic co sie chce.Ludzie wysyłaja smsy nabijaja im kase a oni po konkursie zmiana regulaminu i nagrody nie te co powinny być.Taki jest Organizator Media Contact z Dabrowy Górniczej. emotka

to normalne zagrania emotka niestety....
nigdzie nie mozna tego zgłosić bo MC się wyprze, a Tesco nie ponosi odpowiedzialności za konkursy/ nie ma nich bata jak na razie/ można tylko przestać u nich grać

a Uokik?? Przecież to oszustwo! Człowiek wysyła płatnego smsa, bo chce wygrać konkretną nagrodę. A oni mają kasę z smsów a potem zmieniają regulamin i rzucają ochłapy...

Uokik na pewno by się tym zajął. Macie te dwa regulaminy? Stare i nowe? Napiszmy coś wspólnie i działajmy emotka

niestety mam tylko skopiowany fragment o nagrodach, nie przewidziałam, ze zmienią....Tak myślałam zgłosić to jeszcze do sponsora..mam na myśli Dr Oetkera
0 0

79magda

#5820503 Napisano: 08.02.2014 22:07:08
koza.k90 napisał(a):

w związku z zapętleniem osobowego LEPIEJ do Żywca uprasza się o przesiadkę do DOPEŁNIACZY emotka

https://www.e-kon...870448/p/2/#p5820483

Wkurza mnie ten post i dziesiątki innych, które mnożą mi się w oczach. Poproszę o ikonkę <paw>. Ileż można, w każdym wątku, wszędzie... emotka
0 0

ziolko

#5820523 Napisano: 08.02.2014 22:57:41
zgłoś
w ogóle tak sobie myślę.. do jakiego rzecznika praw konsumentów to zgłosić? bo tesco oczywiście umywa ręce, mc robi co chce, kradnie nagrody i nikt nie może nic zrobić.

A może UOKiK?
0 0

dzasmina

#5820525 Napisano: 08.02.2014 22:59:19
koza.k90 napisał(a):

wkurzam sama siebie emotka

nie bądź taka skromna emotka
0 0

Gość: Burszczas1993

#5820530 Napisano: 08.02.2014 23:10:04
Wkurza mnie gdy pazerni konkursowicze wygrywają książki z tematyki, która ich nie interesuje tylko po to, by je sprzedać... Na książkach się nie dorobicie, a być może zabieracie szanse komuś, kto naprawdę jest pasjonatą emotka
0 0

zaczytana-pola

#5820544 Napisano: 09.02.2014 01:43:35
Burszczas1993 napisał(a):

Wkurza mnie gdy pazerni konkursowicze wygrywają książki z tematyki, która ich nie interesuje tylko po to, by je sprzedać... Na książkach się nie dorobicie, a być może zabieracie szanse komuś, kto naprawdę jest pasjonatą emotka

Nie denerwuj się emotka Ja przyznam się bez bicia, że jestem taką pazerną konkursowiczką, która gra o książki, które jej nie interesują. Ale co ja poradzę na to, że po prostu lubię mieć półki pełne książek emotka Ba! Nawet każdą książkę czytam raz, jeden raz, bo za dużo na Świecie książek, żeby czytać dwa razy emotka A gdy znajdzie się jakiś znajomy, który z zachwytem powie: "Masz tą książkę?! Muszę koniecznie ją od Ciebie pożyczyć! Podobno jest genialna" to ogarnia mnie jakiś taki błogostan emotka
Nie każdy "niepasjonata" wygrywa książki po to żeby je sprzedać emotka

Wkurza mnie to i owo. I pogoda. Taka nie wiadomo jaka... emotka
0 0

edzia21

#5820545 Napisano: 09.02.2014 03:41:28
masza napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

masza napisał(a):

rubik napisał(a):

Grałam w konkursie smsowym w zimowych konkursach Tesco.Owszem wygralam tam nagrodę miala byc forma rozga i waga z miarką wartość nagrody.117.Przyszła forma jedynie.Owszem napisalam do nich maila ale bez odzewu telefonu też nie odbierają a najlepsze jest to że dzis zmienili sobie regulamin piszac że do wygrania jest nagroda w wysokosci 29 zl nawet co to jest nie ma wzmianki zeby reszty nie doslac.I jak tu wierzyć regulaminowi jak mozna z nim robic co sie chce.Ludzie wysyłaja smsy nabijaja im kase a oni po konkursie zmiana regulaminu i nagrody nie te co powinny być.Taki jest Organizator Media Contact z Dabrowy Górniczej. emotka

to normalne zagrania emotka niestety....
nigdzie nie mozna tego zgłosić bo MC się wyprze, a Tesco nie ponosi odpowiedzialności za konkursy/ nie ma nich bata jak na razie/ można tylko przestać u nich grać

a Uokik?? Przecież to oszustwo! Człowiek wysyła płatnego smsa, bo chce wygrać konkretną nagrodę. A oni mają kasę z smsów a potem zmieniają regulamin i rzucają ochłapy...

Uokik na pewno by się tym zajął. Macie te dwa regulaminy? Stare i nowe? Napiszmy coś wspólnie i działajmy emotka

niestety mam tylko skopiowany fragment o nagrodach, nie przewidziałam, ze zmienią....Tak myślałam zgłosić to jeszcze do sponsora..mam na myśli Dr Oetkera

Nie wspominając już o bonach wycieczkowych, nagrodach wysokiego rzędu, samochodach i osttanich KONSOLACH PS4 ze śmiesznego ich konkursu w C4 - też niezle zamieszanie z regulaminem wprowadzili, który się kilka razy zmieniał po to, żeby po zakończeniu konkursu zmieć się calkowicie! teraz sobie Fordzika z TESCO przytuli...kiedy nadejdzie tego kres? emotka emotka wkurza mnie ta agencja nieziemsko! z tą swoja zachłannością emotka
0 0

zezowaty_kot

#5820550 Napisano: 09.02.2014 07:30:39
Wkurzam się, że znów dopada mnie bezsenność emotka emotka
0 0

Gość: polarniczka

#5820561 Napisano: 09.02.2014 09:41:30

to nie jest pazerność...ja wiem, po sobie, że jestem uzależniona od konkursów, od adrenaliny, która temu towarzyszy i fakt, że czegoś nie wygrywam mobilizuje mnie do lepszego działania...gram o różne rzeczy, nawet pierdoły...pamiętaj, że niektórzy nie zabierają nagród dla siebie, dają innym, albo sprzedając je na allegro zbierają na co pieniądze...ja ostatnio sprzedałam na allegro dwa wygrane aparaty, tylko po to aby kupić zmywarkę...więc nie oceniaj innych, że grają bo są pazerni....
0 0

zarania

#5820636 Napisano: 09.02.2014 13:28:00

Bywa. Mnie wkurzało, gdy chodziki wygrywały osoby nie posiadające dzieci. Teraz sama gram o bilety do kina, choć do kina nie chodzę i sprzedaję je lub obdarowuję znajomych.
0 0

Gość: boom30

#5820691 Napisano: 09.02.2014 15:33:06

Niekonkursowa osoba nigdy nie zrozumie konkursowej. Tak jak bogata, biednej. Zrozum to kobiecino, że konkursy to ciężka praca i wiele osób gra z reguły o lepsze nagrody a jak wpadnie gorsza (np. książka) to sprzedaje. Bardzo mnie dobija słowo "pazerny" bo w realu też się z nim wiele razy spotkałem. Jeśli już oceniasz, to oceniaj siebie nie innych. Nikomu pracy się nie żałuje ... nie zawsze się wygrywa co się chce i nie zawsze jest się najlepszym (powinnaś to wiedzieć skoro nie wygrałaś). Teraz kolej na skargę do organizatora - dlaczego wygrała ONA skoro pewnie zaraz sprzeda .... żal
0 0

zarania

#5820704 Napisano: 09.02.2014 15:50:29
rosik93 napisał(a):

Wkurza mnie zmęczenie i niechęć do życia, a to wszystko przez problemy ze zdrowiem emotka

Rozumiem Cię, bo ostatnio sama jestem wypruta z chęci do życia, choć nic poważnego mi nie dolega. emotka
Ale potwornie mnie wkurza, że zarówno ja jak i dzieci po raz kolejny, po krótkiej przerwie, chorujemy i ponownie musiałam odwiedzić aptekę. emotka
0 0

aurorcia

#5821504 Napisano: 10.02.2014 18:36:51
Przypomniało mi się, że na dniach mają rozwiązać konkurs w Intermarche (Columbit)i przeszukałam cały dom a paragonów niet! Przecież ich nie wyrzucałam, a tam wpisywało się nr paragonu emotka emotka emotka emotka emotka
0 0

petunija1

#5821523 Napisano: 10.02.2014 18:55:13
aurorcia napisał(a):

Przypomniało mi się, że na dniach mają rozwiązać konkurs w Intermarche (Columbit)i przeszukałam cały dom a paragonów niet! Przecież ich nie wyrzucałam, a tam wpisywało się nr paragonu emotka emotka emotka emotka emotka

Nie denerwuj się.Na pewno gdzieś są.Na spokojnie pomyśl-może położyłaś je gdzie indziej?
Albo(ja ja często) w ogóle nie wyciągnęłaś z portfela?
Nerwy mącą umysł.Na pewno sobie przypomnisz. emotka
0 0

aurorcia

#5821537 Napisano: 10.02.2014 19:06:37
petunija1 napisał(a):

aurorcia napisał(a):

Nie denerwuj się.Na pewno gdzieś są.Na spokojnie pomyśl-może położyłaś je gdzie indziej?

obawiam się, że nie, bo jestem po 2h poszukiwaniach, wszystko 2 razy sprawdziłam i nie ma! Na pewno nie zostały w aucie czy gdzieś, bo wysyłałam zgłoszenia z salonu wpisując numery paragonów! emotka
0 0

anet

#5821539 Napisano: 10.02.2014 19:09:55
aurorcia napisał(a):

petunija1 napisał(a):

aurorcia napisał(a):

obawiam się, że nie, bo jestem po 2h poszukiwaniach, wszystko 2 razy sprawdziłam i nie ma! Na pewno nie zostały w aucie czy gdzieś, bo wysyłałam zgłoszenia z salonu wpisując numery paragonów! emotka

Może gdzieś między stosem gazet albo luzem w torebce? Zobacz też dokładnie tam, gdzie zazwyczaj magazynujesz paragony. emotka
0 0

anialistopad

#5821540 Napisano: 10.02.2014 19:09:57
aurorcia ja ostatnio szukalam paragonu i kikanscie razy go mialam w reku zanim dotarlo do mnie,ze to ten. Poszukaj znajdzie sie
0 0