Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
radosna
Postów 2443
Data rejestracji 20.02.2007
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Taniec z wilkami pomaga ... to taka skromna uwaga
Jestem radosna jak wiosna!
radosna
Postów 2443
Data rejestracji 20.02.2007
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Wilki, majonezy, gobeliny, batyskafy skończą się za 9 dni, będziemy miały potem nadmiar wolnego czasu. Odłóż pracę na 17 lutego, a teraz hop siup ... tańczymy z wilkami!
maria1980
Postów 2986
Data rejestracji 03.01.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
masza
Postów 7663
Data rejestracji 11.11.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Obcując z kotem, człowiek ryzykuje jedynie to, że stanie się wewnętrznie bogatszy.
Colette
79magda
Postów 5007
Data rejestracji 05.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wkurza mnie ten post i dziesiątki innych, które mnożą mi się w oczach. Poproszę o ikonkę <paw>. Ileż można, w każdym wątku, wszędzie...
Idę prosto, nie biorę jeńców żadnych!
ziolko
Postów 10403
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
w ogóle tak sobie myślę.. do jakiego rzecznika praw konsumentów to zgłosić? bo tesco oczywiście umywa ręce, mc robi co chce, kradnie nagrody i nikt nie może nic zrobić.
A może UOKiK?
dzasmina
Postów 2370
Data rejestracji 10.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie bądź taka skromna
Zdradliwa wena, raz jest raz jej nie ma...
Gość: Burszczas1993
zaczytana-pola
Postów 11517
Data rejestracji 24.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie denerwuj się
Nie każdy "niepasjonata" wygrywa książki po to żeby je sprzedać
Wkurza mnie to i owo. I pogoda. Taka nie wiadomo jaka...
edzia21
Postów 9842
Data rejestracji 27.03.2011
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Nie wspominając już o bonach wycieczkowych, nagrodach wysokiego rzędu, samochodach i osttanich KONSOLACH PS4 ze śmiesznego ich konkursu w C4 - też niezle zamieszanie z regulaminem wprowadzili, który się kilka razy zmieniał po to, żeby po zakończeniu konkursu zmieć się calkowicie! teraz sobie Fordzika z TESCO przytuli...kiedy nadejdzie tego kres?
\"Kopciuszek jest dowodem na to, że nowa para butów może odmienić życie...\"
zezowaty_kot
Postów 2790
Data rejestracji 28.11.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Abrakadabra MIAU 🐈⬛
Gość: polarniczka
to nie jest pazerność...ja wiem, po sobie, że jestem uzależniona od konkursów, od adrenaliny, która temu towarzyszy i fakt, że czegoś nie wygrywam mobilizuje mnie do lepszego działania...gram o różne rzeczy, nawet pierdoły...pamiętaj, że niektórzy nie zabierają nagród dla siebie, dają innym, albo sprzedając je na allegro zbierają na co pieniądze...ja ostatnio sprzedałam na allegro dwa wygrane aparaty, tylko po to aby kupić zmywarkę...więc nie oceniaj innych, że grają bo są pazerni....
zarania
Postów 3645
Data rejestracji 20.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Bywa. Mnie wkurzało, gdy chodziki wygrywały osoby nie posiadające dzieci. Teraz sama gram o bilety do kina, choć do kina nie chodzę i sprzedaję je lub obdarowuję znajomych.
Zrobię zakupy w ABC, Dino, Polomarket, Intermarche, Rossmann. PW
Gość: boom30
Niekonkursowa osoba nigdy nie zrozumie konkursowej. Tak jak bogata, biednej. Zrozum to kobiecino, że konkursy to ciężka praca i wiele osób gra z reguły o lepsze nagrody a jak wpadnie gorsza (np. książka) to sprzedaje. Bardzo mnie dobija słowo "pazerny" bo w realu też się z nim wiele razy spotkałem. Jeśli już oceniasz, to oceniaj siebie nie innych. Nikomu pracy się nie żałuje ... nie zawsze się wygrywa co się chce i nie zawsze jest się najlepszym (powinnaś to wiedzieć skoro nie wygrałaś). Teraz kolej na skargę do organizatora - dlaczego wygrała ONA skoro pewnie zaraz sprzeda .... żal
zarania
Postów 3645
Data rejestracji 20.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Rozumiem Cię, bo ostatnio sama jestem wypruta z chęci do życia, choć nic poważnego mi nie dolega.
Ale potwornie mnie wkurza, że zarówno ja jak i dzieci po raz kolejny, po krótkiej przerwie, chorujemy i ponownie musiałam odwiedzić aptekę.
aurorcia
Postów 4461
Data rejestracji 10.04.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie klikam i nie biorę udziału w klikanych!!!!
petunija1
Postów 2507
Data rejestracji 24.11.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie denerwuj się.Na pewno gdzieś są.Na spokojnie pomyśl-może położyłaś je gdzie indziej?
Albo(ja ja często) w ogóle nie wyciągnęłaś z portfela?
Nerwy mącą umysł.Na pewno sobie przypomnisz.
aurorcia
Postów 4461
Data rejestracji 10.04.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
obawiam się, że nie, bo jestem po 2h poszukiwaniach, wszystko 2 razy sprawdziłam i nie ma! Na pewno nie zostały w aucie czy gdzieś, bo wysyłałam zgłoszenia z salonu wpisując numery paragonów!
anet
Postów 1101
Data rejestracji 27.08.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Może gdzieś między stosem gazet albo luzem w torebce? Zobacz też dokładnie tam, gdzie zazwyczaj magazynujesz paragony.
anialistopad
Postów 14156
Data rejestracji 06.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
www.zabawkikrasnala.pl