Wkurza mnie...

mia

#5823209 Napisano: 13.02.2014 13:43:19
monikar napisał(a):

Wkurza mnie Columbit...nigdy nic u nich nie trafię emotka

Do dzisiaj też tak myślałam! Ale dzisiaj mnie... wylosowali? emotka
0 0

efelinkaaa

#5823396 Napisano: 13.02.2014 18:21:51
Mój ulubiony top...

W poniedziałek zamówiłam synowi strój na choinkę, Transformersa. Rezerwacja, zapłaciłam. Dzisiaj poszłam odebrać (bal jutro), a stroju nie ma! Ktoś go wypożyczył.. Ile ja się napłakałam w tej wypożyczalni. Na szczęście sytuację odwrócili, zaproponowali zniżkę i inny strój dla drugiego chłopca, który jeszcze bardziej mu się podobał... Na szczęście. Koszmarny dzień, koszmarny!

Nieba bym uchyliła mojemu synkowi emotka
0 0

Gość: polarniczka

#5823428 Napisano: 13.02.2014 19:43:38
0 0

malenka

#5823439 Napisano: 13.02.2014 20:03:22
polarniczka napisał(a):

http://qrkoko.pl/upominek-albo-zycie/

emotka emotka emotka

bardzo mnie wkurza

O mamo jak mnie wkurza takie żebranie o "drobny upominek"! Ja się zastanawiam czy Ci ludzie w realu też tak robią? Stoją po sklepem, liczą klientów, a później wchodzą do środka, pędzą do kierownika, mówią, że są 1 000 osoba w sklepie i w związku z tym chcą nagrodę? To jest tak żałosne... ale widzę, że na niektórych fanpage działa, co dodatkowo mnie wkurza. Bo wygląda na to, że fan nr np. 1000 jest bardziej wartościowy niż taki fan nr 780.
0 0

Ronja

#5823441 Napisano: 13.02.2014 20:08:20
malenka napisał(a):

polarniczka napisał(a):

emotka emotka emotka

bardzo mnie wkurza

O mamo jak mnie wkurza takie żebranie o "drobny upominek"! Ja się zastanawiam czy Ci ludzie w realu też tak robią? Stoją po sklepem, liczą klientów, a później wchodzą do środka, pędzą do kierownika, mówią, że są 1 000 osoba w sklepie i w związku z tym chcą zagrodę? To jest tak żałosne... ale widzę, że na niektórych fanpage działa, co dodatkowo mnie wkurza. Bo wygląda na to, że fan nr np. 1000 jest bardziej wartościowy niż taki fan nr 780.

Kilka dni temu widziałam jak dwie osoby się pogryzły na profilu, która jest tym okragłym fanem #facepalm
0 0

androm

#5823463 Napisano: 13.02.2014 21:00:04
rzeczywiście porażka, cóż to za osiągnięcie być trzysetnym albo tysięcznym, ten świat schodzi na psy
0 0

moskala22

#5823479 Napisano: 13.02.2014 21:40:57
Rozwaliłam swój aparat fotograficzny, a Columbit ma mnie w d*** emotka
0 0

marzenier

#5823484 Napisano: 13.02.2014 21:51:08
magnus napisał(a):

Ronja napisał(a):

malenka napisał(a):

polarniczka napisał(a):

emotka emotka emotka

bardzo mnie wkurza

O mamo jak mnie wkurza takie żebranie o "drobny upominek"! Ja się zastanawiam czy Ci ludzie w realu też tak robią? Stoją po sklepem, liczą klientów, a później wchodzą do środka, pędzą do kierownika, mówią, że są 1 000 osoba w sklepie i w związku z tym chcą zagrodę? To jest tak żałosne... ale widzę, że na niektórych fanpage działa, co dodatkowo mnie wkurza. Bo wygląda na to, że fan nr np. 1000 jest bardziej wartościowy niż taki fan nr 780.

Kilka dni temu widziałam jak dwie osoby się pogryzły na profilu, która jest tym okragłym fanem #facepalm

Tak się ludzie szmacą- za smycz, mini krem czy obiecany bilet. Chory wirtualny świat emotka

Ale że komuś tak się chce ??
Przecież to zajmuje trochę czasu.
Nie ogarniam.
I chyba w sumie współczuję,bo ktoś musi mieć szalenie nudne życie,skoro traci czas na coś takiego.
0 0

Gość: brightwitch

#5823489 Napisano: 13.02.2014 22:01:55
malenka napisał(a):

polarniczka napisał(a):

emotka emotka emotka

bardzo mnie wkurza

O mamo jak mnie wkurza takie żebranie o "drobny upominek"! Ja się zastanawiam czy Ci ludzie w realu też tak robią? Stoją po sklepem, liczą klientów, a później wchodzą do środka, pędzą do kierownika, mówią, że są 1 000 osoba w sklepie i w związku z tym chcą nagrodę? To jest tak żałosne... ale widzę, że na niektórych fanpage działa, co dodatkowo mnie wkurza. Bo wygląda na to, że fan nr np. 1000 jest bardziej wartościowy niż taki fan nr 780.

Prawda, też mnie to wkurza. Fan 1000 jest bardziej "fanowski" niż 780, żenada. Na ogół to olewam, ale przykre, że firmy się na to nabierają.
0 0

ziolko

#5823500 Napisano: 13.02.2014 22:48:22
niestety,.... firmy się nabierają.
Mnie dodatkowo wkurza, jak ktoś już wcześniej polubił dany profil, a później jest info o nagrodzie za xxx fana i ta osoba odlubia, żeby znowu polubić.

Masakros emotka emotka
też mnie wkurza takie sępienie emotka
mnie udało się kiedyś załapać na upominek z tej racji, ale to przypadkiem.
Nie wiedziałam nawet, że coś dają za to.

Ale nawet jak jestem "okrągłą" fanką, to nie dopominam się.
To żenujące emotka emotka
0 0

martunik3

#5823529 Napisano: 14.02.2014 00:53:30
wkurza mnie wiatr, strasznie teraz wieje emotka
0 0

Gość: marcellka

#5823672 Napisano: 14.02.2014 13:13:57
radosna napisał(a):

Darowizna pani Ruth Hamson
Biskup [38 rue des Martyrs cocody
Abidzan, Wybrzeze Kosci Sloniowej.

Najdrozszy Boga

Jestem ludu Kuwejcie. Jestem zonaty z panem Richead Hamson, który pracowal z ambasady Kuwejtu w Wybrzezu Kosci Sloniowej przez dziewiec lat przed smiercia w 2004 roku. Bylismy malzenstwem od jedenastu lat bez dziecka. Zmarl po krótkiej chorobie, która trwala tylko cztery dni.

Przed smiercia, zarówno nowo narodzonym chrzescijaninem. Od jego smierci postanowilem nie ozenic lub dostac dziecko poza moim domu malzenskich, które w Biblii jest przeciw. Kiedy mój maz zyje on zlozony sume (2.500.000 dolary) w banku tutaj w Abidzanie suspensu konta.

Obecnie fundusz jest nadal w banku. Ostatnio, mój lekarz powiedzial mi, ze mam powazna chorobe, która jest problemem raka. Co mnie niepokoi najbardziej, to mój skok na wypadek choroby. Znajac mój stan postanowilem darowac tego funduszu do kosciola lub tych, którzy wykorzystuja te pieniadze droge Polecam tutaj. Chce kosciól, który bedzie korzystac z tego funduszu do domów dziecka, wdowy, w celu promowania slowa Bozego i wysilku, ze dom Bozy jest zachowana.

Biblia jest dla nas, aby zrozumiec, ze blogoslawiony jest reka, która daje. Wzialem te decyzje, bo nie mam zadnego dziecka, ze ??bedzie dziedziczyc te pieniadze i moich krewnych meza nie sa chrzescijanami i nie chce mojego meza staran, aby byc uzywane przez niewiernych. Nie chce sytuacji, w której pieniadze te zostana wykorzystane w bezboznym sposób. Dlatego jestem podjecia takiej decyzji. Nie boje sie smierci, wiec wiem, gdzie ide. Wiem, ze mam zamiar byc na lonie czlowieka. Exodus 14 vs 14 mówi, ze Pan bedzie walczyl moim przypadku i trzymam mój pokój.

I nie potrzebuja komunikacji telefonicznej w tej kwestii z powodu mojego zdrowia stad obecnosc mojego meza krewnych wokól mnie zawsze i nie chce, by wiedzieli o tym rozwoju. Z Bogiem wszystkie rzeczy sa mozliwe. Jak tylko otrzymamy odpowiedz dam ci kontakt banku tutaj w Abidzanie. Pragne cie i kosciól zawsze modlic sie za mnie, bo Pan jest moim pasterzem. Moje szczescie, ze zylem zyciem godnym chrzescijaninem. Kto chce sluzyc Panu musi sluzyc Mu w duchu i prawdzie. Zawsze modlic przez cale zycie.

Odpowiedz mi na wiecej informacji tych, w odpowiedzi da mi pokój w zaopatrywaniu innego kosciola lub osobe do tego samego celu. Zapewniam, ze beda dzialac odpowiednio okreslone. Nadzieja, aby uzyskac odpowiedz.

Wyslij mi nastepujace informacje, jak na ponizej.
Twoje imie i nazwisko ..........
Adres ...........
Wiek ...............
Okupacja ........
Zdjecie ...............

Nadal blogoslawil w was.
Wasz w Chrystusie,
Siostra Ruth Hamson.

odpowiedz mi tego maila/ r.hamson@yahoo.com

ja to dostaję średnio 1-2 razy dziennie,idzie dostać białej gorączki...
0 0

efelinkaaa

#5823796 Napisano: 14.02.2014 15:36:48
http://demotywato.../Az-przykro-sie-robi

To mnie wkurza... I smuci i przeraża.. Aż płakać się chce emotka

ps. może zrobimy jakąś zrzutkę (jedzenie, ubrania)? He?
0 0

androm

#5823852 Napisano: 14.02.2014 16:46:09
efelinkaaa napisał(a):

Ale komu to niby przekażemy?
0 0

zaczytana-pola

#5823861 Napisano: 14.02.2014 16:54:55
Jakoś tak dzisiaj... wszystko.
Walentynki- jak ja nienawidzę tego dnia emotka
Kwiaty od męża- zaraz napiszecie, że dobrze, że dostałam kwiaty. Problem w tym, że ja nienawidzę kwiatów i on dobrze o tym wie. Wolałabym nic nie dostać emotka
Życie- jakoś tak ogólnie. emotka
0 0

efelinkaaa

#5823862 Napisano: 14.02.2014 16:55:21
androm napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

Ale komu to niby przekażemy?

Niżej w komentarzach są dane tej Pani emotka tzn. e-mail i telefon. Można by było się skontaktować i coś wysłać... sama nie wiem.
0 0

mamadwojga

#5823876 Napisano: 14.02.2014 17:16:59
Wkurza mnie że jak do wygrania w jakimś konku jest setki nagród to ja się nigdy nie mogę załapać nawet na ochłap. O co chodzi? Ginę w tłumie, czy co??
Całe szczęście że czasem gdy jest nagród mało to jakoś się przeciskam przez sito.
Ale dzisiaj jestem wkurzona! emotka
0 0

madzia34

#5823921 Napisano: 14.02.2014 18:28:39
w poniedziałek wyjeżdżam z rodzinka na ferie,a dziś mam taki młyn że juz mam dość
rozliczyc pit sobie ,znajomym bo przeciez nie wiedza jak
i jeszcze ksiegowa ze stowarzyszenia zadzwoniła ze potrzebuje bilans na za tydzień zeby nasze koło zrobiło emotka
mam ich w nosie!!
0 0

Gość: polarniczka

#5823926 Napisano: 14.02.2014 18:42:37
ja właśnie na fakt.pl spojrzałam na artykuł o kierowcy, który przejechał dużego psa, przejechał i odjechał...po co ja tam wchodziłam...teraz siedzę i płaczę...
0 0

masza

#5823932 Napisano: 14.02.2014 18:55:48
polarniczka napisał(a):

ja właśnie na fakt.pl spojrzałam na artykuł o kierowcy, który przejechał dużego psa, przejechał i odjechał...po co ja tam wchodziłam...teraz siedzę i płaczę...

no to było wczoraj wieczorem, i od wczoraj organizacje prozwierzęce szukają tego psa, możliwe , ze juz go znaleziono emotka
0 0