Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
mia
Postów 17549
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Do dzisiaj też tak myślałam! Ale dzisiaj mnie... wylosowali?
Opowiedz Panu Bogu o swoich planach na przyszłość, a rozbawisz Go do rozpuku...
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W poniedziałek zamówiłam synowi strój na choinkę, Transformersa. Rezerwacja, zapłaciłam. Dzisiaj poszłam odebrać (bal jutro), a stroju nie ma! Ktoś go wypożyczył.. Ile ja się napłakałam w tej wypożyczalni. Na szczęście sytuację odwrócili, zaproponowali zniżkę i inny strój dla drugiego chłopca, który jeszcze bardziej mu się podobał... Na szczęście. Koszmarny dzień, koszmarny!
Nieba bym uchyliła mojemu synkowi
Gość: polarniczka
bardzo mnie wkurza
malenka
Postów 441
Data rejestracji 20.01.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
O mamo jak mnie wkurza takie żebranie o "drobny upominek"! Ja się zastanawiam czy Ci ludzie w realu też tak robią? Stoją po sklepem, liczą klientów, a później wchodzą do środka, pędzą do kierownika, mówią, że są 1 000 osoba w sklepie i w związku z tym chcą nagrodę? To jest tak żałosne... ale widzę, że na niektórych fanpage działa, co dodatkowo mnie wkurza. Bo wygląda na to, że fan nr np. 1000 jest bardziej wartościowy niż taki fan nr 780.
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
Ronja
Postów 240
Data rejestracji 19.07.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kilka dni temu widziałam jak dwie osoby się pogryzły na profilu, która jest tym okragłym fanem #facepalm
androm
Postów 2339
Data rejestracji 09.02.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
moskala22
Postów 3518
Data rejestracji 04.07.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
Zapraszam do rejestracji:
https://goodie.pl/kody/51JCDWAM
Hej! Kupuję z PayPo i płacę za 30 dni. Sprawdź, jakie to wygodne i odbierz kod o wartości 20 PLN na spłatę pierwszej transakcji. Zarejestruj się: https://paypo.pl/reg/?ref=KATARZYNAM183
https://reaktoropinii.pl/ref/aoiab
marzenier
Postów 2263
Data rejestracji 08.09.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale że komuś tak się chce ??
Przecież to zajmuje trochę czasu.
Nie ogarniam.
I chyba w sumie współczuję,bo ktoś musi mieć szalenie nudne życie,skoro traci czas na coś takiego.
Gość: brightwitch
Prawda, też mnie to wkurza. Fan 1000 jest bardziej "fanowski" niż 780, żenada. Na ogół to olewam, ale przykre, że firmy się na to nabierają.
ziolko
Postów 10403
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Mnie dodatkowo wkurza, jak ktoś już wcześniej polubił dany profil, a później jest info o nagrodzie za xxx fana i ta osoba odlubia, żeby znowu polubić.
Masakros
też mnie wkurza takie sępienie
mnie udało się kiedyś załapać na upominek z tej racji, ale to przypadkiem.
Nie wiedziałam nawet, że coś dają za to.
Ale nawet jak jestem "okrągłą" fanką, to nie dopominam się.
To żenujące
martunik3
Postów 3126
Data rejestracji 15.04.2009
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Gość: marcellka
ja to dostaję średnio 1-2 razy dziennie,idzie dostać białej gorączki...
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To mnie wkurza... I smuci i przeraża.. Aż płakać się chce
ps. może zrobimy jakąś zrzutkę (jedzenie, ubrania)? He?
androm
Postów 2339
Data rejestracji 09.02.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zaczytana-pola
Postów 11517
Data rejestracji 24.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Walentynki- jak ja nienawidzę tego dnia
Kwiaty od męża- zaraz napiszecie, że dobrze, że dostałam kwiaty. Problem w tym, że ja nienawidzę kwiatów i on dobrze o tym wie. Wolałabym nic nie dostać
Życie- jakoś tak ogólnie.
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Niżej w komentarzach są dane tej Pani
mamadwojga
Postów 440
Data rejestracji 28.03.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Całe szczęście że czasem gdy jest nagród mało to jakoś się przeciskam przez sito.
Ale dzisiaj jestem wkurzona!
madzia34
Postów 1740
Data rejestracji 23.11.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 15
rozliczyc pit sobie ,znajomym bo przeciez nie wiedza jak
i jeszcze ksiegowa ze stowarzyszenia zadzwoniła ze potrzebuje bilans na za tydzień zeby nasze koło zrobiło
mam ich w nosie!!
Gość: polarniczka
masza
Postów 7663
Data rejestracji 11.11.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Obcując z kotem, człowiek ryzykuje jedynie to, że stanie się wewnętrznie bogatszy.
Colette