Wkurza mnie...

radosna

#5860401 Napisano: 11.05.2014 10:25:54
ziolko napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

Co ta Conchita w sobie ma? emotka

chyba ten emotka

nie wiem, ja tam nic szczególnego w tej osobie nie widzę, tal samo wiele osób lepiej śpiewało.
No ale podobno na wyniki ma wpływ nie tylko jak śpiewają, ale też atmosfera skandalu.
Widać nasze mało skandaliczne były, skoro jego wybrali emotka emotka emotka emotka

Nie mam nic do głosu Thomasa Neuwirtha:
http://www.youtub.../watch?v=QEfaE-adwVU
I tak nie dorasta Frieddiemu Mercuremu do pięt, ale śpiewać potrafi. Tylko jako Conchita Kiełbasa obraża moją kobiecość, bo kobieta zawsze miała gładką twarz. Niech on sobie będzie kobietą i niech śpiewa, bo śpiewać umie. Ale stwarza chaos w dzisiejszym świecie pięknych kobiet. Czy teraz mam sobie zapuścić brodę? W sumie koncert Eurowizji to zabawa, ale niech wygrywają rzeczywiście najlepsi, a nie ci, na których jest moda. Bo widać, że nastała moda na Conchitę Kiełbasę. Dla mnie wygrała Szwedka, a Norweg ujął moje serce.
0 0

radosna

#5860403 Napisano: 11.05.2014 10:36:21
Eurowizja 2014 - głosy widzów:
http://afterparty...y_artykul,17087.html
0 0

radosna

#5860404 Napisano: 11.05.2014 10:43:26
A co tam Eurowizja ...
Mnie dzisiaj wzruszyła opowieść o bliźniętach z Australii:
http://dzieci.pl/...93634,wiadomosc.html

A tak wyglądają - co za urocze dzieci:
http://www.whatso...om-s-hug-turn-2.html
0 0

Gość: koza.k90

#5860405 Napisano: 11.05.2014 10:44:12
dla mnie to jeden wielki fESTIWAL gŁUPOTY

i mam wielkie "ale" do naszych rodzimych blogerów i felietonistów z bożej łaski

najpierw bowiem "nasi" skopali Słowianki, prasa zachodnia przed finałem bazowała w znacznej mierze na mniej lub bardziej udanych tłumaczeniach polskich publikacji

i wkurza mnie na maksa pruderyjność i doszukiwanie się drugiego dna tam, gdzie go nie ma
na upartego mogłabym przecież wylać wiadro pomyj na nagie torsy francuskich muzyków i Szwedkę... dmuchającą materace, które złożyły się w szwedzki krzyż
idąc tokiem "polskiego" rozumowania
dmuchanie emotka materace emotka rozpusta emotka obraza symboli narodowych

inne nacje mogą się bawić i nie szukać dziury w całym, Polacy są pokręceni i wszędzie widzą diabła

więc wkurza mnie na maksa upraszczanie wszystkiego i robienie z igły... gilotyny
0 0

zezowaty_kot

#5860431 Napisano: 11.05.2014 12:25:27
Ale mi się właśnie ciśnienie podniosło... Wczoraj był panieński mojej siostry, zrobiłam na nim sporo zdjęć. Między innymi były ustawiane zdjęcia grypowe - wszystkie dziewczyny razem. Teraz przerzucam foty i patrzę, że kurde tych grupowych nie ma emotka Przeglądam dalej i widzę, że brakuje zdjęć, które robiłam tej nieszczęsnej znajomej, która chciała wysłać moją pracę na jakiś konkurs. Pod koniec imprezy faktycznie wzięła aparat z zamiarem obejrzenia i najwidoczniej skasowała zdjęcia, na których była (wiem, że bardzo nie lubi gdy się jej robi foty). No ok, to że skasowała siebie - nie ma sprawy, ale k*rwa mać wywaliła grupowe, najważniejsze zdjęcia z wieczoru! Jak nie chciała być na nich to przecież mogła nie stawać, albo inaczej - mogła przecież ona robić zdjęcia. A egoistycznie odebrała całej grupie prawo do pamiątki! emotka emotka emotka
0 0

radosna

#5860434 Napisano: 11.05.2014 12:39:09
zezowaty_kot napisał(a):

Ale mi się właśnie ciśnienie podniosło... Wczoraj był panieński mojej siostry, zrobiłam na nim sporo zdjęć. Między innymi były ustawiane zdjęcia grypowe - wszystkie dziewczyny razem. Teraz przerzucam foty i patrzę, że kurde tych grupowych nie ma emotka Przeglądam dalej i widzę, że brakuje zdjęć, które robiłam tej nieszczęsnej znajomej, która chciała wysłać moją pracę na jakiś konkurs. Pod koniec imprezy faktycznie wzięła aparat z zamiarem obejrzenia i najwidoczniej skasowała zdjęcia, na których była (wiem, że bardzo nie lubi gdy się jej robi foty). No ok, to że skasowała siebie - nie ma sprawy, ale k*rwa mać wywaliła grupowe, najważniejsze zdjęcia z wieczoru! Jak nie chciała być na nich to przecież mogła nie stawać, albo inaczej - mogła przecież ona robić zdjęcia. A egoistycznie odebrała całej grupie prawo do pamiątki! emotka emotka emotka

Oddaj jutro aparat do dobrego fotografa. Powinno mu się udać uratować skasowane zdjęcia. Bądź dobrej myśli nie wkurzaj się, bo niedziela taka piękna!
0 0

zezowaty_kot

#5860435 Napisano: 11.05.2014 12:41:45
Na szczęście jeszcze jedna dziewczyna robiła zdjęcia swoim, więc ona ma część tych grupowych. Ale jak można być tak egoistycznym, tym bardziej, że wystarczyło żeby nie stawała do tych zdjęć, a nie stanęła ze wszystkimi a później skasowała to co miałyśmy...
0 0

Gość: Anonima

#5860457 Napisano: 11.05.2014 13:42:59
zezowaty_kot napisał(a):

Na szczęście jeszcze jedna dziewczyna robiła zdjęcia swoim, więc ona ma część tych grupowych. Ale jak można być tak egoistycznym, tym bardziej, że wystarczyło żeby nie stawała do tych zdjęć, a nie stanęła ze wszystkimi a później skasowała to co miałyśmy...

najwyzszy czas powiedziec papa kolezance i odciac sie zupelnie emotka zapewne innych kolezanek nie ma.
0 0

calliope

#5860464 Napisano: 11.05.2014 13:55:21
radosna napisał(a):

Eurowizja 2014 - głosy widzów:
http://afterparty...y_artykul,17087.html

mnie też wkurza to całe eurowizyjne jury, mają zbyt duży wpływ na punktację
0 0

alita

#5860467 Napisano: 11.05.2014 14:16:18
radosna napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

Oddaj jutro aparat do dobrego fotografa. Powinno mu się udać uratować skasowane zdjęcia. Bądź dobrej myśli nie wkurzaj się, bo niedziela taka piękna!

Kiedyś mojej mamie przytrafiło się coś podobnego, na wycieczce pewna lala zamiast zrobić zdjęcie kliknęła "wykasuj wszystko". Po powrocie do domu w prosty sposób odzyskałam 90% zdjęć. Mama skakała z radości emotka Nie pamiętam jaki to był program, bo jest ich sporo w sieci, są łatwe w obsłudze, więc warto spróbować, tutaj jest lista najlepszych programów: http://www.dobrep...amy,Windows,224.html Powinno się udać. Powodzenia! emotka
0 0

ziolko

#5860532 Napisano: 11.05.2014 18:26:05
zezowaty_kot - powiedz jej parę słów do słuchu, bo to karygodne zachowanie!!! jak nie chciała tych zdjęć to mogła nie stawać, albo stanąć tak, żeby niewiele było jej widać.
Kurde... jakby mnie tak ktoś zrobił to bym się wściekła i pokłóciłabym się z nią emotka
0 0

dolly

#5860536 Napisano: 11.05.2014 18:44:54
koza.k90 napisał(a):

wydaje mi się, że ona to robi celowo, żeby zrobić Ci przykrość

Mnie sie nie wydaje...zrobila to z premedytacja... rabnieta dziewczyna i tyle. Ja bym probowala odzyskac fotki i juz. Dziewczyne bym olala i zerwala kontakt. Ona czeka na awanture, wiec nie dalabym jej tej satysfakcji
0 0

staszek

#5860540 Napisano: 11.05.2014 18:51:43
dolly napisał(a):

koza.k90 napisał(a):

wydaje mi się, że ona to robi celowo, żeby zrobić Ci przykrość

Mnie sie nie wydaje...zrobila to z premedytacja... rabnieta dziewczyna i tyle. Ja bym probowala odzyskac fotki i juz. Dziewczyne bym olala i zerwala kontakt. Ona czeka na awanture, wiec nie dalabym jej tej satysfakcji

A ja myślę, że po prostu głupia i nie zdawała sobie sprawy co robi innym swoim zachowaniem. Choćbym nie wiem jak kogoś nie lubiła, nie wykasowałabym komuś zdjęć. Ale to ja...
0 0

Gość: mmalkowska

#5860564 Napisano: 11.05.2014 19:57:21
Fanpage Timotei - brak aplikacji konkursowej Hebe i niedziałająca aplikacja z bogactwa olejków (prosi o polubienie fanpage'u, choć go już polubiłam) aaaaa emotka
0 0

Gość: mmalkowska

#5860729 Napisano: 12.05.2014 10:31:46
a dzisiaj MasterCard i konkurs z biletami na Openera. Do dziś pan Kazimierz G. został już obdarowany 4 podwójnymi wejściówkami, pewnie i samochód dostanie emotka
0 0

Gość: amif

#5860921 Napisano: 12.05.2014 16:17:08
W kurza mnie T-Mobile po perypetiach z nimi odblokowali konto i miałam przedłóżenie miec na rok a teraz znowu piszą że za 2 dni moje konto traci ważność i bedzie zablokowane emotka emotka czy tam debile pracują
0 0

Gość: Anonima

#5861003 Napisano: 12.05.2014 19:14:16
wkurza mnie ze jak ktos ma swoje zdanie, nagle wstydzi sie go i chocby kasuje swoje posty, ktore byly tu dzisiaj emotka badzcie konsekwentni, czego sie boicie?
0 0

Gość: karolciaa2811

#5861209 Napisano: 13.05.2014 11:38:10
mmalkowska napisał(a):

a dzisiaj MasterCard i konkurs z biletami na Openera. Do dziś pan Kazimierz G. został już obdarowany 4 podwójnymi wejściówkami, pewnie i samochód dostanie emotka

przesada z tym Kazimierzem G....
wkurza mnie
emotka
0 0

cudaczek121

#5861212 Napisano: 13.05.2014 11:49:59
Wkurza mnie,że ten czas tak szybko zapiernicza emotka Wydawało mi się, że dopiero co był Nowy Rok,a to już prawie połowa maja emotka emotka
0 0

79magda

#5861215 Napisano: 13.05.2014 11:53:17
Anonima napisał(a):

wkurza mnie ze jak ktos ma swoje zdanie, nagle wstydzi sie go i chocby kasuje swoje posty, ktore byly tu dzisiaj emotka badzcie konsekwentni, czego sie boicie?

Nic do Ciebie nie mam, ale od pewnego czasu natykam się na Twoje posty, w których ciągle Ci coś nie pasuje. Zasady konkursów, regulaminy, wpisy, czy też reakcje moderatorów.

Zanim zaczniesz niesłusznie się burzyć, przeczytaj regulamin, choćby tego forum - nie używamy na nim danych osobowych. We wczorajszych wpisach ktoś wylał swoje żale, pisząc o jakiejś konkursowiczce personalnie, więc zapewne ktoś zgłosił ten fakt do moderacji, albo admin sam zauważył i wpisy usunął.

Z kolei w regulaminach konkursów jest określone, jakie dane należy podać w przypadku wygrania konkursu. Bez względu na to, jak wartościowa jest nagroda. Biorąc w danym konkursie udział, zgadzasz się na to już samym swoim udziałem, więc nie pisz, gdy już owym laureatem zostaniesz, że Ty nie podasz peselu itp. Nie chcesz, nie podawaj, a najlepiej nie bierz udziału w konkursie. Proste?! każdy z nas na początku ma takie "problemy" i wątpliwości, na pewno i na forum znajdziesz odpowiedzi na swoje pytania - ale najpierw sama poszukaj, zanim zaczniesz się burzyć, inaczej nikt ze stałych bywalców (czyt. osób, które wiedzą, o co kaman) nie będzie Cię poważnie traktował.

Pojawiłaś się w miejscu, w którym owe zasady znane są od dawna, więc jeżeli ktoś przyklaśnie Twoim żalom, to tylko taki, który podobnie, jak Ty ma o tym nikłe pojęcie.

Po prostu przyjmij do wiadomości, że tak jest - ułatwi Ci to życie forumowicza forum e-konkursy oraz konkursowicza. Więcej czytaj o obserwuj, mniej miej roszczeń. A jeżeli Ci to nie pasuje, przenieś się na forum o storczykach albo o szydełkowaniu emotka
0 0