Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
zezowaty_kot
Postów 2794
Data rejestracji 28.11.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Abrakadabra MIAU 🐈⬛
Gość: koza.k90
przyganiał kocioł garowi
koper
Postów 2237
Data rejestracji 20.03.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tylko czemu zarzucasz wprowadzanie w błąd? Statystyki zmieniają się w zależności od ilości napisanych/skasowanych postów. Wtedy, gdy zostały wklejone wyglądały właśnie tak jak wyglądały a teraz wyglądają inaczej.
A właściwie co za różnica, czy pisanie postów to jakiś wstyd?
Ja nie oceniam, jak tylko staram się zrozumieć
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
alez CI dopieklam co....
ale patrz, pokażę Ci jak to sie robi, bawiac sie w przyslowia- mądry glupiemu ustępuje......
milej zabawy, ale juz samemu
może masz zły dzień, ale to nie moja wina, żeby do mnie zęby wbijać
i nie dopiekłaś - najwyżej spiekłaś raka, podwinęłaś ogon pod siebie i znikasz ja niepyszna
isiulka
Postów 3467
Data rejestracji 28.05.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 2
Co za typ z baby . Usuneła posty i teraz się rzuca , że statystyki się zmieniły
Koza cytując mnie zachowaj oryginalną wersję a nie wprowadzaj zmian do mojej wypowiedzi. Dorośnij albo zmień forum, bo ja rozumiem nastoletnie wybryki, ale bez przesady.
A statystyki wrzuciłam nie po to aby podkreślić, że nie masz prywatnego życia, tylko były odpowiedzią na posta Mia'i , więc niepotrzebnie zbiłaś się z 1 miejsca, bo dla nas wszystkich zawsze bedziesz No1
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
Gość: katrin22
monikar
Postów 3324
Data rejestracji 04.06.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
A gdy zechciałyśmy razem z inną dziewczyną zwrócić organizatorowi uwagę na powyższy fakt nasze posty zostały...skasowane! No ręce opadają...
isiulka
Postów 3467
Data rejestracji 28.05.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 2
Rozgryzłaś mnie
Ja mam zaburzenia emocjonalne, Dolly menopauzę i tak sobie siedzimy i wylewamy swoje frustracje na forum konkursowym
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
asantesana
Postów 6359
Data rejestracji 14.01.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
Gość: Anonima
haha dobre
przypomnialy mi sie czasy, gdy na studiach mielismy wspolny mail grupowy, takie byly klotnie ze ho ho, albo ktos kasowal wazne maile, lub jakies pliki przydatne od rocznikow wyzej, albo nawet ktos pozmienial hasla i nie mozna sie bylo zalogowac tuz przed sesja, gdzie mail byl potrzebny
mia
Postów 17549
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
No to teraz mnie coś już naprawdę wkurzyło.
Opowiedz Panu Bogu o swoich planach na przyszłość, a rozbawisz Go do rozpuku...
Gość: katrin22
Łohoho ale się boję
KROWA jak i KOZA są zwierzętami, ale chyba to wiesz
79magda
Postów 5007
Data rejestracji 05.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ty to chyba tajemnice odkrywasz nawet co rano we własnym kiblu
Oto link do statystyk:
https://www.e-konkursy.info/faq/stats
Uważaj, bo od Ciebie mogą żądać skanu siatkówki i odcisku wrzodu na d... zanim otworzysz link
P.S. Isiulka, mam nadzieję, że wrócisz
Idę prosto, nie biorę jeńców żadnych!
wam to chyba nawet własny cień przeszkadza
Gość: kluseczka
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czekaj, czekaj ja pewnie mam ADHD czy jak mnie pojedziesz, żeby podbudować swoje ego ?
Co do karniaka Katrin22 to proponuje poczytać najpierw swoje posty, ale nieeeee przeciez Ty niewinna, tylko inni uwzieli się na wściekłej kozie
Isiaaaaa wróć
ziolko
Postów 10403
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
tiaa.. jasne...
Z mojej strony katrin nie dostanie karniaka za to, co napisała.. a że napisała to mocnymi słowami, to cóż..
Koza mogła pisać o menopauzie itp i to nie było dogryzanie? ja to odebrałam inaczej.
APELUJĘ O WIĘCEJ SPOKOJU, A JAK KTOŚ COŚ MA DO KOGOŚ TO ALBO NA PW NIECH TO ZAŁATWIA, ALBO NIE PISZE WCALE. BO NIE KAŻDY CHCE CZYTAĆ O WASZYCH WAŚNIACH.
ZAŚ NIEKTÓRYM PRZYDA SIĘ COŚ NA WSTRZYMANIE