Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
anialistopad
Postów 14161
Data rejestracji 06.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
www.zabawkikrasnala.pl
Gość: polarniczka
wkurzasz mnie...nie wierzę w nic co piszesz...po co tu jesteś?
Gość: mikki85
chociażby domagając się co chwila i za wszystko karniaków
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jak to po co? Trolling w czystej postaci.
Gość: rafi323raf
Gość: polarniczka
wkurzam tych co trzeba..a Ty jesteś jak SPAM, który pomimo wrzucania do kosza zawsze wraca...pleciesz głupoty i zaśmiecasz forum...
calliope
Postów 1900
Data rejestracji 03.08.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
monikar
Postów 3324
Data rejestracji 04.06.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
anialistopad
Postów 14161
Data rejestracji 06.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
monia24
Postów 4198
Data rejestracji 10.05.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Chodzi o to, że ktoś dodał go przed Tobą, ale admin nie dodał go jeszcze do bazy.
\"Gdy kochasz i podążasz właściwą drogą, to wiatr wieje we właściwą stronę i zawsze jest z górki. A nawet jeśli jest pod górkę, to jak kochasz, ktoś cię za sobą w górę pociągnie\" - M.Witkiewicz
xooxoo
Postów 969
Data rejestracji 29.09.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane 2
Gość: zwierzyniec
monikar
Postów 3324
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
no tak ale czy wtedy nie powinna wyświetlać się informacja, że konkurs został zgłoszony i oczekuje na akceptację moderatora?
izak1000
Postów 2798
Data rejestracji 17.10.2012
Punkty karne 2
Konkursy dodane
ale za to masz nadal szanse na wszystkie nagrody
aurelito
Postów 315
Data rejestracji 25.03.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
u mnie podobnie
zezowaty_kot
Postów 2795
Data rejestracji 28.11.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Może równocześnie z inną osobą wstawiałyście ten konkurs, przy czym ta druga osoba chwilkę wcześniej wcisnęła wyślij?
Abrakadabra MIAU 🐈⬛
monikar
Postów 3324
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
znając moje szczęście mogło tak być
wkurza mnie pech w loteriach wszelakiego typu
hania83
Postów 187
Data rejestracji 07.07.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
marla
Postów 306
Data rejestracji 01.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Niby dlaczego pożyczone? Masz jakiś dowód cz gadasz aby gadać?
Przepraszam za spóźnienie, ale czarny kot przebiegł mi drogę i musiałam pójść naokoło.
zezowaty_kot
Postów 2795
Data rejestracji 28.11.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Z ciekawości poczytałam komentarze. Czy zdjęcie jest plagiatem nie wiem, ale wiem, że połowa grających tam "mamusiek" zasługuje na to żeby je kijami oćwiczyć.
Wypowiedź była edytowana 1 raz.