Wkurza mnie...

joan

#5880946 Napisano: 27.06.2014 10:32:42
izak1000 napisał(a):

a mnie wkurza to,że w Familijnych wygrywają tacy co potem i tak nie przesyłają kodów.W II losowaniu na 86 nagród jest 74 wygranych(i to już z rezerwą)....a u mnie kody leżą i czekają..

Ale tam się chyba nie da 2x tego samego kodu przesłać, prawda? Więc odpadają mugole. U mnie z każdej loterii zero totalne; dobrze chociaż, że produkty kupuję innym, a paragony/opakowania zostawiam sobie.
0 0

izak1000

#5880948 Napisano: 27.06.2014 10:36:26
joan napisał(a):

izak1000 napisał(a):

a mnie wkurza to,że w Familijnych wygrywają tacy co potem i tak nie przesyłają kodów.W II losowaniu na 86 nagród jest 74 wygranych(i to już z rezerwą)....a u mnie kody leżą i czekają..

Ale tam się chyba nie da 2x tego samego kodu przesłać, prawda? Więc odpadają mugole. U mnie z każdej loterii zero totalne; dobrze chociaż, że produkty kupuję innym, a paragony/opakowania zostawiam sobie.

być może to tacy,którym nagroda w postaci gry nie odpowiada emotka
0 0

selenes

#5881002 Napisano: 27.06.2014 12:17:44
wku****wia mnie moja bezmyślność i fakt, ze siedziałam 2h nad wieloma hasłami na konkurs, ale nie zapisałam pliku i zrestartował mi się ten %##^$#&#& komputer!!!!!

0 0

monikar

#5881006 Napisano: 27.06.2014 12:25:55
iwonciaaa napisał(a):

Zawiść, zawiść, zawiść.
Wiem, że epoka cieszenia się czyimś szczęściem odeszła wraz z kamieniami łupanymi, ale to co się dzieje to jest już przesada.

Udało mi się spełnić marzenie, spotkać z ulubionym zespołem i pójść na koncert i dostałam tyle wiadomości od ukochanych hejterów, że z kasowaniem nie nadążałam.
Strach pomyśleć, że tacy ludzie jeżdżą obok mnie w autobusie, albo stoją w Kościele emotka

mnie także bardzo takie sytuacje wkurzają...a spróbuj wygrać coś na FB to zjedzą Cię żywcem....jeśli nagroda została wygrana w sposób regulaminowy a wypowiedź przypadła go gustu jury to nie widzę podstaw żeby nie pogratulować emotka
0 0

Gość: iwonciaaa

#5881015 Napisano: 27.06.2014 12:35:48
monikar napisał(a):

iwonciaaa napisał(a):

Zawiść, zawiść, zawiść.
Wiem, że epoka cieszenia się czyimś szczęściem odeszła wraz z kamieniami łupanymi, ale to co się dzieje to jest już przesada.

Udało mi się spełnić marzenie, spotkać z ulubionym zespołem i pójść na koncert i dostałam tyle wiadomości od ukochanych hejterów, że z kasowaniem nie nadążałam.
Strach pomyśleć, że tacy ludzie jeżdżą obok mnie w autobusie, albo stoją w Kościele emotka

mnie także bardzo takie sytuacje wkurzają...a spróbuj wygrać coś na FB to zjedzą Cię żywcem....jeśli nagroda została wygrana w sposób regulaminowy a wypowiedź przypadła go gustu jury to nie widzę podstaw żeby nie pogratulować emotka

Tak właśnie było emotka jestem dumna ze swojej odpowiedzi.
Ale taka jest mentalność, komuś się uda - trzeba dokopać na każdej płaszczyźnie.
0 0

Gość: mikki85

#5881066 Napisano: 27.06.2014 13:45:09
UWAGA na linki użytkownika ela

pod przykrywką linku do konkursu zwykłe nabijanie głosów

za moment nie ma ani śladu ani znaku, bo elunia usuwa swoje posty a głosy w konkursie zostają

nie życzę wygranej emotka emotka emotka
0 0

ela

#5881069 Napisano: 27.06.2014 13:49:18
mikki85 napisał(a):

UWAGA na linki użytkownika ela

pod przykrywką linku do konkursu zwykłe nabijanie głosów

za moment nie ma ani śladu ani znaku, bo elunia usuwa swoje posty a głosy w konkursie zostają

nie życzę wygranej emotka emotka emotka

mikki uważaj na siebie a nie na mnie tak dodałam post ale po 20 sekundach go usunęłam bo zobaczyłam ze jest nie w tym topie co trzeba wczoraj tez przez przypadek dałam w innym topie i jakos nikt nie robił z tego problemu . W tej chwili przeniosłam do dobrego topu i kto bedzie miał ochote to kliknie . Niestety net mi muli a wchodzę tu tylko z doskoku wiec stad ta pomyłka . Ktoś jak oddał głos a nie chciał to bardzo przepraszam za otworzenie linku ( proszę o przesłanie mi na pw swoich a na pewno w wolnej chwili odklikam )
0 0

#5881072 Napisano: 27.06.2014 13:51:33
więc napisz dziewczyno uczciwie, że zbierasz głosy

bo każdy myśli, że to link do konkursu

dla mnie OSZUSTWO emotka emotka emotka
0 0

edzia21

#5881074 Napisano: 27.06.2014 13:53:30
mikki85 napisał(a):

więc napisz dziewczyno uczciwie, że zbierasz głosy

bo każdy myśli, że to link do konkursu

dla mnie OSZUSTWO emotka emotka emotka

ja również się wczoraj nacięłam i mój głos poleciał, pomimo, że nie miałam ochoty na tą pracę głosować emotka
0 0

bezaczek7

#5881176 Napisano: 27.06.2014 16:58:46
czekam (ma się zjawić do kilku dni) na kuriera z paczką do mnie, podjeżdża inny i twierdzi, że ma ode mnie coś odebrać emotka nadziei tylko narobił, że coś przywiózł emotka
0 0

#5881177 Napisano: 27.06.2014 16:59:30
wkurzyłam się na kiorę i wysłałam maila, że rezygnujemy z nagrody i prosimy o wybór innego laureata

ciekawe czy posłuchają

nigdy więcej konkursów disneya emotka
0 0

lusienka

#5881184 Napisano: 27.06.2014 17:15:09
mikki85 napisał(a):

wkurzyłam się na kiorę i wysłałam maila, że rezygnujemy z nagrody i prosimy o wybór innego laureata

ciekawe czy posłuchają

nigdy więcej konkursów disneya emotka

a co wygrałaś że się tak wkurzyłaś? emotka
0 0

#5881204 Napisano: 27.06.2014 17:50:15
ktosiek, najpierw mail o porządnej nagrodzie, potem drugi z inną, w końcu jeszcze jedno sprostowanie

no to dzwonię i słyszę, że... dziecko nie tak dawno wygrało, więc powinno mu wystarczyć

to "nie tak dawno" to 12 miesięcy albo i więcej

więc wkurza mnie taka "reglamentacja" nagród

albo się coś zrobiło super, albo do kitu i nie podlega to czyjemuś widzimisię

najgorsze, że tłumacz potem dziecku, że ma inną nagrodę, bo komuś się... odwidziało

więc każdy by się chyba wkurzył

kiora już przegina ma maksa emotka

0 0

lusienka

#5881212 Napisano: 27.06.2014 18:02:40
mikki85 napisał(a):

ktosiek, najpierw mail o porządnej nagrodzie, potem drugi z inną, w końcu jeszcze jedno sprostowanie

no to dzwonię i słyszę, że... dziecko nie tak dawno wygrało, więc powinno mu wystarczyć

najgorsze, że tłumacz potem dziecku, że ma inną nagrodę, bo komuś się... odwidziało

Masz rację,nie wyobrażam sobie gdyby mój synek wygrał coś wartościowego i potem miałabym mu powiedzieć,że jednak nagrody nie dostanie!!!! Skoro ma talent i został doceniony to nieważne ile razy już wygrał,a poza tym moim zdaniem to jest złamanie regulaminu ze strony organizatora,bo jeśli się spełni wszystkie warunki,BAAAA i dostanie się powiadomienie o wygranej to nie można od tak zmieniać sobie zdania....szkoda że nie nagrałaś tej rozmowy,to miałabyś dowód do reklamacji
0 0

jola29k

#5881307 Napisano: 27.06.2014 21:25:19
wkurza mnie NIVEA emotka emotka emotka
0 0

Gość: krycha6337

#5881312 Napisano: 27.06.2014 21:30:44
mój ponury dzisiaj nastrój emotka
0 0

bachacz

#5881314 Napisano: 27.06.2014 21:33:56
krycha6337 napisał(a):

Przez noc nastrój się nastroi i sobotę przywitasz radośnie , przynajmniej tego życzę emotka emotka
0 0

Gość: krycha6337

#5881321 Napisano: 27.06.2014 21:43:29
bachacz napisał(a):

krycha6337 napisał(a):

Przez noc nastrój się nastroi i sobotę przywitasz radośnie , przynajmniej tego życzę emotka emotka

dzięki za dobre słowa
0 0

masza

#5881336 Napisano: 27.06.2014 22:42:15
lusienka napisał(a):

mikki85 napisał(a):

Masz rację,nie wyobrażam sobie gdyby mój synek wygrał coś wartościowego i potem miałabym mu powiedzieć,że jednak nagrody nie dostanie!!!! Skoro ma talent i został doceniony to nieważne ile razy już wygrał,a poza tym moim zdaniem to jest złamanie regulaminu ze strony organizatora,bo jeśli się spełni wszystkie warunki,BAAAA i dostanie się powiadomienie o wygranej to nie można od tak zmieniać sobie zdania....szkoda że nie nagrałaś tej rozmowy,to miałabyś dowód do reklamacji

kiora nie od dzis robi takie cyrki, niestety są bezkarni:(
0 0

malutka456

#5881337 Napisano: 27.06.2014 22:51:20
wkurza mnie, że w poniedziałek wracam po 19 miesiącach do pracy, a przeziębienie rozkłada mnie na łopatki, dziecko ząbkuje i nie śpi po nocach i w ogóle wszystko mnie denerwuje i na nic nie mam już siły emotka emotka emotka o i zamiast iść spać, to muszę jeszcze mieszkanie ogarnąć, pranie zrobić itd. emotka
0 0