Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
asiam
Postów 4097
Data rejestracji 05.06.2004
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Faceci są bezradni i spanikowani w sytuacjach stresowych !
Cokolwiek byś zrobiła lub czegokolwiek nie zrobiła to zapewniam,że reakcja twojego taty byłaby taka sama.
ZAKUPY NA KONKURSY : Carrefour,Biedronka, Lidl, Lewiatan, Kaufland, Netto, Żabka,Chorten,Hebe,Groszek,Intermarche ,Delikatesy Centrum, ABC, Rossmann, Lewiatan,Orlen, Circle K, Laboo.
asiam-gwarancja uczciwości. Na e-konkach od 2004 roku!
anialistopad
Postów 14162
Data rejestracji 06.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
www.zabawkikrasnala.pl
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wkurza mnie pogoda
ziolko
Postów 10403
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
no a ja ostatnio wygrałam u nich 4 lata temu
anialistopad
Postów 14162
Data rejestracji 06.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Zauważyłam, że najczęściej są to mężczyźni, a im starsi, tym gorsi.
Znam taki jeden "przypadek"
Kiedyś staliśmy na pasie do lewoskrętu, było czerwone. Na pasie do jazdy prosto zapaliło się zielone. No i ten "ktoś" wrzuca bieg, dodaje gazu i chce jechać. My w krzyk, gdzie się pcha, skoro czerwone.
I co? na koniec okazało się, że przecież on wcale nie chciał jechać, a my mogłyśmy powiedzieć, że jest czerwone...
Znam wiele przykładów takiego zachowania, że mimo wytknięcia błędu, nadal twierdzi, że rację ma/miał.
Andropauza, czy co??
Gość: Anonima
Gość: BeMyPenguin
Niekoniecznie od wieku to zależy, ja mam takiego męża
Cokolwiek by się nie stało, to ja jestem winna. Nawet jeśli nie miałam ze sprawą bezpośredniego związku, On i tak znajdzie powiązanie. A jak Jego się "złapie za rękę" na czymś, to będzie próbował Ci wmówić, że to nie Jego ręka
frodo
Postów 3319
Data rejestracji 28.12.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: pamal73
5 i nic a inni mają po kilka echhhh pech to pech
joan
Postów 18655
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
A są inni?
Mnie z kolei wkurza, że obecnie facet nie może mieć pożytecznego hobby, tylko k* same egoistyczne, sobkowskie i solowe. Dawniej było inaczej, nie było miejsca dla dwuleworęcznych egocentryków. A teraz?
(pisała ta, co od lat wielu ma w mieszkaniu wyrwany sedes, urwany karnisz, wypadający kurek... lista awarii na pięć stron A4!)
frodo
Postów 3319
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Sęk w tym, że chyba innych nie ma... No nic, poczekam może jakiś "nieleń" się gdzieś zawieruszył
Jednego już lenia pogoniłam, wydawało mi się, że tym razem mam "nielenia" ale jak na mój tekst, że muszę odmalować przedpokój usłyszałam, że po co przecież za chwilę i tak się pobrudzi, wymiękłam...
P.S. Po co jeść skoro się zaraz wy....!
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
aurorcia
Postów 4461
Data rejestracji 10.04.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie klikam i nie biorę udziału w klikanych!!!!
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Odmalowanie przedpokoju? Łoraju, Ty to masz wymagania! Ja od dekady mieszkam w lokalu wyremontowanym jedynie częściowo, min. przedpokoju nie ruszaliśmy, a poprzedni lokatorzy wyprowadzili się do Anglii ze względu na brak kasy. To chyba nie muszę mówić, jak tam wygląda
Moim zdaniem, powinnaś celować w panów powyżej 50 roku życia, oni młodość spędzili na grzebaniu przy aucie, stawianiu lauby w ogródku i majsterkowaniu po pracy. W innym przypadku możesz skończyć tak, jak ja, czyli lepiąc o pierwszej w nocy kasetony na ścianę z jednoczesną wymianą kratki wentylacyjnej
frodo
Postów 3319
Punkty karne 0
Konkursy dodane
P.S. Chciałam być delikatna, dlatego wspomniałam tylko o odmalowaniu ale najwyraźniej i to go przerosło
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Ogólnie powiem tak: dobrze się przed światem maskujemy z tym naszym "konkursowym majątkiem"
Gość: becia1973
u mnie to samo - chyba się nie doczekam
asantesana
Postów 6359
Data rejestracji 14.01.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
Z tym po 50 roku życia to też bym uważała, ja mam ojca po 60, który chyba wszystko ma lewe, nie tylko dwie ręce. Gdy jeszcze mieszkałam z rodzicami, wszystko w domu robiłam sama, od malowania, paneli, po kładzenie płytek w toalecie. Przypomniała mi się historia jak własnie kładłam płytki i skonczył mi sie klej, wysłałam ojca do piwnicy po kolejny worek, a ten tak się spieszył, bo właśnie był mecz w TV, że przyniósł mi gips. Ręce mi opadły i pytam: "Czy Ty chociaz raz nie mógłbys czegoś zrobić dobrze?" Na co moja siostra "Jak to, no przecież nas zrobił dobrze!"
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
asantesana
Postów 6359
Data rejestracji 14.01.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
Zdecydowanie lepiej żyć w nieswiadomości, nie wybaczyłabym sobie do końca życia, że tego nie zrobiłam wcześniej