Wkurza mnie...

asiam

#5882817 Napisano: 02.07.2014 00:06:02
kalisto1986 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

monikar napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Wkurzyłam się dziś rano na mojego ojca emotka Jechaliśmy razem autem do pracy,nagle on się zagapił i lekko stuknął w auto innej pani.Okazało się,że zapomniał z domu dowodu rejestracyjnego pojazdu i prawa jazdy.Wrócił do samochodu i zaczął się na mnie wydzierać,że zamiast mu jakoś pomóc....słucham muzyki na mp3 emotka Ale jak go spytałam, na czym ta pomoc miałaby polegać, to nie wiedział emotka Miał pretensje,że jeszcze nie zadzwoniłam do swojej siostry, która była już w biurze (pracujemy w rodzinnej firmie)i nie powiedziałam jej,że ma odwołać klientów, którzy mieli być za godzinę na konsultacjach.A skąd ja niby miałam wiedzieć,że on sobie życzy coś odwoływać, skoro kazał mi siedzieć w samochodzie i się nie odzywać, a potem miał pretensje,że nie nie jestem pomocna i mnie jeszcze zwyzywał emotka

Mój by jeszcze dodał, że ta stłuczka to moja wina bo rozpraszała go muzyka, której słuchałam na mp3 emotka

no to mojego ojca rozprasza jak mam trochę splątane kabelki od słuchawek emotka

kurde Kaśka weź Ty w końcu zrób pożytek z tego imienia ( wiesz Kaśki to jędze emotka ). Jakby ojciec mi zrobił taką akcje, w życiu bym nie siedziała na tyłku w jego aucie, tylko bym trzepneła drzwiami i zobaczyłby mnie dopiero w pracy emotka
Do czasu, aż się nie postawisz zawsze tak będzie i nic się nie zmieni ! Ja coś o tym wiem, zawsze sie stawiałam, ale starałam delikatnie, jednak jak miarka się przebrała, był huk, pioruny i .... od tego czasu jest zmiana o 100 % emotka
Jesteś dorosłą, mądrą kobietą, a dajesz się poniżać swojej rodzinie, że, aż czasem mam ochote trzepnąć się w głowe (chociaż wirtualnie emotka )

Faceci są bezradni i spanikowani w sytuacjach stresowych !
Cokolwiek byś zrobiła lub czegokolwiek nie zrobiła to zapewniam,że reakcja twojego taty byłaby taka sama.
0 0

anialistopad

#5882819 Napisano: 02.07.2014 00:09:38
ziolko ja gram na 2 numery te same i czasem wygrywam
0 0

kalisto1986

#5882823 Napisano: 02.07.2014 00:14:15
asiam niech sobie będzie bezradny, niech się drze, ale niech cudaczek na to zareaguje, żeby chociaz po fakcie pomyślał nad tym co zrobił. Dostając przyzwolenie na takie zachowanie na pewno nie zmieni się.

Wkurza mnie pogoda emotka
0 0

ziolko

#5882824 Napisano: 02.07.2014 00:14:49
anialistopad napisał(a):

ziolko ja gram na 2 numery te same i czasem wygrywam

no a ja ostatnio wygrałam u nich 4 lata temu emotka
0 0

anialistopad

#5882825 Napisano: 02.07.2014 00:18:19
a mnie z kolei wkurza mc nie dostalam od nich produktow ajaxa . Cudaczek,Kalisto ma racje nie daj sie
0 0

ziolko

#5882826 Napisano: 02.07.2014 00:18:25
a ja uważam, że czasami niektórzy są tacy, że za skarby świata nie przyznają się do tego, że popełnili błąd. W tym przypadku zagapienie i wjechanie komuś w auto.
Zauważyłam, że najczęściej są to mężczyźni, a im starsi, tym gorsi.
Znam taki jeden "przypadek" emotka
Kiedyś staliśmy na pasie do lewoskrętu, było czerwone. Na pasie do jazdy prosto zapaliło się zielone. No i ten "ktoś" wrzuca bieg, dodaje gazu i chce jechać. My w krzyk, gdzie się pcha, skoro czerwone.
I co? na koniec okazało się, że przecież on wcale nie chciał jechać, a my mogłyśmy powiedzieć, że jest czerwone... emotka
Znam wiele przykładów takiego zachowania, że mimo wytknięcia błędu, nadal twierdzi, że rację ma/miał.

Andropauza, czy co?? emotka
0 0

Gość: Anonima

#5882833 Napisano: 02.07.2014 03:04:15
Wkurza mnie ze nie moge spac i zle sie dzieje emotka
0 0

Gość: BeMyPenguin

#5882846 Napisano: 02.07.2014 07:50:15
ziolko napisał(a):

a ja uważam, że czasami niektórzy są tacy, że za skarby świata nie przyznają się do tego, że popełnili błąd. W tym przypadku zagapienie i wjechanie komuś w auto.
Zauważyłam, że najczęściej są to mężczyźni, a im starsi, tym gorsi.
Znam taki jeden "przypadek" emotka
Kiedyś staliśmy na pasie do lewoskrętu, było czerwone. Na pasie do jazdy prosto zapaliło się zielone. No i ten "ktoś" wrzuca bieg, dodaje gazu i chce jechać. My w krzyk, gdzie się pcha, skoro czerwone.
I co? na koniec okazało się, że przecież on wcale nie chciał jechać, a my mogłyśmy powiedzieć, że jest czerwone... emotka
Znam wiele przykładów takiego zachowania, że mimo wytknięcia błędu, nadal twierdzi, że rację ma/miał.

Andropauza, czy co?? emotka

Niekoniecznie od wieku to zależy, ja mam takiego męża emotka
Cokolwiek by się nie stało, to ja jestem winna. Nawet jeśli nie miałam ze sprawą bezpośredniego związku, On i tak znajdzie powiązanie. A jak Jego się "złapie za rękę" na czymś, to będzie próbował Ci wmówić, że to nie Jego ręka emotka
0 0

frodo

#5882869 Napisano: 02.07.2014 09:29:16
Wkurzają mnie faceci-lenie emotka
0 0

Gość: pamal73

#5882872 Napisano: 02.07.2014 09:39:14
jola29k napisał(a):

bridget napisał(a):

agusia222 napisał(a):

wkurza mnie nivea! dwa zgłoszenia i nic emotka czekam już 2 tyg emotka

4 zgłoszenia i nic;] emotka

nivea emotka emotka emotka

5 i nic a inni mają po kilka echhhh pech to pech
0 0

joan

#5882876 Napisano: 02.07.2014 09:46:46
frodo napisał(a):

A są inni? emotka Dobra dobra, wiem, że podpadam emotka

Mnie z kolei wkurza, że obecnie facet nie może mieć pożytecznego hobby, tylko k* same egoistyczne, sobkowskie i solowe. Dawniej było inaczej, nie było miejsca dla dwuleworęcznych egocentryków. A teraz? emotka

(pisała ta, co od lat wielu ma w mieszkaniu wyrwany sedes, urwany karnisz, wypadający kurek... lista awarii na pięć stron A4!)
0 0

frodo

#5882879 Napisano: 02.07.2014 09:56:15
joan napisał(a):

frodo napisał(a):

A są inni? emotka Dobra dobra, wiem, że podpadam emotka

Mnie z kolei wkurza, że obecnie facet nie może mieć pożytecznego hobby, tylko k* same egoistyczne, sobkowskie i solowe. Dawniej było inaczej, nie było miejsca dla dwuleworęcznych egocentryków. A teraz? emotka

(pisała ta, co od lat wielu ma w mieszkaniu wyrwany sedes, urwany karnisz, wypadający kurek... lista awarii na pięć stron A4!)

Sęk w tym, że chyba innych nie ma... No nic, poczekam może jakiś "nieleń" się gdzieś zawieruszył emotka
Jednego już lenia pogoniłam, wydawało mi się, że tym razem mam "nielenia" ale jak na mój tekst, że muszę odmalować przedpokój usłyszałam, że po co przecież za chwilę i tak się pobrudzi, wymiękłam... emotka
P.S. Po co jeść skoro się zaraz wy....!
0 0

aurorcia

#5882881 Napisano: 02.07.2014 10:02:35
"nie-lenie" są już zajęci emotka choć są też złe strony bycia pracowitym, bo gdy ja mam ochotę wyjść, dziecko ciągnie na lody itp to często słyszę, że jest ładna pogoda i trzeba ją wykorzystać : na koszenie trawy, obcinanie drzewek, malowanie płotu i inne, bo zawsze się coś znajdzie, więc czasem uda mi się go odciągnąć od wszelakich zajęć, ale też bywa, że idziemy sami z dzieciakami emotka
0 0

joan

#5882882 Napisano: 02.07.2014 10:04:25
frodo napisał(a):

(...) jak na mój tekst, że muszę odmalować przedpokój usłyszałam, że po co przecież za chwilę i tak się pobrudzi, wymiękłam... emotka

Odmalowanie przedpokoju? Łoraju, Ty to masz wymagania! Ja od dekady mieszkam w lokalu wyremontowanym jedynie częściowo, min. przedpokoju nie ruszaliśmy, a poprzedni lokatorzy wyprowadzili się do Anglii ze względu na brak kasy. To chyba nie muszę mówić, jak tam wygląda emotka

Moim zdaniem, powinnaś celować w panów powyżej 50 roku życia, oni młodość spędzili na grzebaniu przy aucie, stawianiu lauby w ogródku i majsterkowaniu po pracy. W innym przypadku możesz skończyć tak, jak ja, czyli lepiąc o pierwszej w nocy kasetony na ścianę z jednoczesną wymianą kratki wentylacyjnej emotka
0 0

frodo

#5882887 Napisano: 02.07.2014 10:11:37
joan masz racje, chyba mi się w (....) poprzewracało emotka
P.S. Chciałam być delikatna, dlatego wspomniałam tylko o odmalowaniu ale najwyraźniej i to go przerosło emotka
0 0

joan

#5882890 Napisano: 02.07.2014 10:15:47
frodo - bardziej obrazkowo to powinno być: (.) emotka

Ogólnie powiem tak: dobrze się przed światem maskujemy z tym naszym "konkursowym majątkiem" emotka
0 0

Gość: becia1973

#5882903 Napisano: 02.07.2014 10:32:26
pamal73 napisał(a):

jola29k napisał(a):

bridget napisał(a):

agusia222 napisał(a):

wkurza mnie nivea! dwa zgłoszenia i nic emotka czekam już 2 tyg emotka

4 zgłoszenia i nic;] emotka

nivea emotka emotka emotka

5 i nic a inni mają po kilka echhhh pech to pech

u mnie to samo - chyba się nie doczekam emotka
0 0

asantesana

#5882925 Napisano: 02.07.2014 11:14:11
joan napisał(a):

frodo napisał(a):

(...) jak na mój tekst, że muszę odmalować przedpokój usłyszałam, że po co przecież za chwilę i tak się pobrudzi, wymiękłam... emotka

Odmalowanie przedpokoju? Łoraju, Ty to masz wymagania! Ja od dekady mieszkam w lokalu wyremontowanym jedynie częściowo, min. przedpokoju nie ruszaliśmy, a poprzedni lokatorzy wyprowadzili się do Anglii ze względu na brak kasy. To chyba nie muszę mówić, jak tam wygląda emotka

Moim zdaniem, powinnaś celować w panów powyżej 50 roku życia, oni młodość spędzili na grzebaniu przy aucie, stawianiu lauby w ogródku i majsterkowaniu po pracy. W innym przypadku możesz skończyć tak, jak ja, czyli lepiąc o pierwszej w nocy kasetony na ścianę z jednoczesną wymianą kratki wentylacyjnej emotka

Z tym po 50 roku życia to też bym uważała, ja mam ojca po 60, który chyba wszystko ma lewe, nie tylko dwie ręce. Gdy jeszcze mieszkałam z rodzicami, wszystko w domu robiłam sama, od malowania, paneli, po kładzenie płytek w toalecie. Przypomniała mi się historia jak własnie kładłam płytki i skonczył mi sie klej, wysłałam ojca do piwnicy po kolejny worek, a ten tak się spieszył, bo właśnie był mecz w TV, że przyniósł mi gips. Ręce mi opadły i pytam: "Czy Ty chociaz raz nie mógłbys czegoś zrobić dobrze?" Na co moja siostra "Jak to, no przecież nas zrobił dobrze!" emotka
0 0

dolly

#5883053 Napisano: 02.07.2014 14:35:33
asante napisał(a):

(...)Ręce mi opadły i pytam: "Czy Ty chociaz raz nie mógłbys czegoś zrobić dobrze?" Na co moja siostra "Jak to, no przecież nas zrobił dobrze!" emotka

emotka Asanteeee, a moze tak test na ojcostwo zrobic? choc czasami chyba lepiej zyc w nieswiadomosci emotka
0 0

asantesana

#5883065 Napisano: 02.07.2014 14:45:22
dolly napisał(a):

asante napisał(a):

(...)Ręce mi opadły i pytam: "Czy Ty chociaz raz nie mógłbys czegoś zrobić dobrze?" Na co moja siostra "Jak to, no przecież nas zrobił dobrze!" emotka

emotka Asanteeee, a moze tak test na ojcostwo zrobic? choc czasami chyba lepiej zyc w nieswiadomosci emotka

Zdecydowanie lepiej żyć w nieswiadomości, nie wybaczyłabym sobie do końca życia, że tego nie zrobiłam wcześniej emotka
0 0