Wkurza mnie...

cudaczek121

#5882529 Napisano: 01.07.2014 15:07:47
Wkurzyłam się dziś rano na mojego ojca emotka Jechaliśmy razem autem do pracy,nagle on się zagapił i lekko stuknął w auto innej pani.Okazało się,że zapomniał z domu dowodu rejestracyjnego pojazdu i prawa jazdy.Wrócił do samochodu i zaczął się na mnie wydzierać,że zamiast mu jakoś pomóc....słucham muzyki na mp3 emotka Ale jak go spytałam, na czym ta pomoc miałaby polegać, to nie wiedział emotka Miał pretensje,że jeszcze nie zadzwoniłam do swojej siostry, która była już w biurze (pracujemy w rodzinnej firmie)i nie powiedziałam jej,że ma odwołać klientów, którzy mieli być za godzinę na konsultacjach.A skąd ja niby miałam wiedzieć,że on sobie życzy coś odwoływać, skoro kazał mi siedzieć w samochodzie i się nie odzywać, a potem miał pretensje,że nie nie jestem pomocna i mnie jeszcze zwyzywał emotka
0 0

cudaczek121

#5882538 Napisano: 01.07.2014 15:20:32
koniczynka123 napisał(a):

Kasiu, po prostu chciał odreagować stres a Ty akurat "byłaś pod ręką"-no cóż, machnij ręką i pomyśl o czymś przyjemnym emotka
Na co dzień mam do czynienia z "granatem" emotka więc takie sytuacje to normalka

No tak i jeszcze stwierdził,że od dziś mam zakaz słuchania mp3 w jego samochodzie, bo go to drażni emotka A co ja na to poradzę,że mi nie odpowiada jego muzyka z radia emotka W ogóle wziął mi wyrwał z uszu słuchawki i oddał dopiero jak dotarliśmy do pracy emotka Masakra.Ile ja mam lat- 5 czy 30 emotka
0 0

joan

#5882539 Napisano: 01.07.2014 15:21:30
cudaczek121 napisał(a):

(...) Ile ja mam lat- 5 czy 30 emotka

Wiesz, jak to jest: Dopóki mieszkasz/pracujesz u mnie... emotka
0 0

teodozja

#5882545 Napisano: 01.07.2014 15:32:59
joan napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

W ramach rekompensaty żądaj podwyżki emotka
0 0

monikar

#5882547 Napisano: 01.07.2014 15:38:07
cudaczek121 napisał(a):

Wkurzyłam się dziś rano na mojego ojca emotka Jechaliśmy razem autem do pracy,nagle on się zagapił i lekko stuknął w auto innej pani.Okazało się,że zapomniał z domu dowodu rejestracyjnego pojazdu i prawa jazdy.Wrócił do samochodu i zaczął się na mnie wydzierać,że zamiast mu jakoś pomóc....słucham muzyki na mp3 emotka Ale jak go spytałam, na czym ta pomoc miałaby polegać, to nie wiedział emotka Miał pretensje,że jeszcze nie zadzwoniłam do swojej siostry, która była już w biurze (pracujemy w rodzinnej firmie)i nie powiedziałam jej,że ma odwołać klientów, którzy mieli być za godzinę na konsultacjach.A skąd ja niby miałam wiedzieć,że on sobie życzy coś odwoływać, skoro kazał mi siedzieć w samochodzie i się nie odzywać, a potem miał pretensje,że nie nie jestem pomocna i mnie jeszcze zwyzywał emotka

Mój by jeszcze dodał, że ta stłuczka to moja wina bo rozpraszała go muzyka, której słuchałam na mp3 emotka
0 0

cudaczek121

#5882549 Napisano: 01.07.2014 15:40:29
teodozja napisał(a):

joan napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

W ramach rekompensaty żądaj podwyżki emotka

Ech, joan, niby tak,ale ja nie uważam,żeby zależność finansowa dawała komukolwiek prawo do ubliżania ludziom.Teodozja, wierz mi, wolałabym zarabiać o połowę mniej,ale żeby ktoś odnosił się do mnie z szacunkiem i kulturą, a mój ojciec tak obrósł w piórka, uważa,że skoro ma kasę to mu wszystko wolno i niestety jest apodyktyczny i nieprzyjemny także wobec innych członków mojej rodziny emotka
0 0

cudaczek121

#5882551 Napisano: 01.07.2014 15:43:23
monikar napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Mój by jeszcze dodał, że ta stłuczka to moja wina bo rozpraszała go muzyka, której słuchałam na mp3 emotka

no to mojego ojca rozprasza jak mam trochę splątane kabelki od słuchawek emotka
0 0

Gość: emilitaras

#5882625 Napisano: 01.07.2014 17:39:19
Że ten czerwiec taki zimny, a zaraz jadę na morze... emotka
0 0

Gość: lucja

#5882628 Napisano: 01.07.2014 17:41:06
emilitaras napisał(a):

Dziś już lipiec emotka weekend ma być ładny emotka
0 0

dolly

#5882646 Napisano: 01.07.2014 18:04:16
lucja napisał(a):

emilitaras napisał(a):

Dziś już lipiec emotka weekend ma być ładny emotka

emotka
0 0

bezaczek7

#5882655 Napisano: 01.07.2014 18:27:53
nivea. 10 nagród dziennie-mnie wylosowali. jedna nagroda dziennie-mnie wylosowali emotka 100 nagród dziennie, zgłoszenie poszło pierwszego dnia-mnie nie wylosowali. łajjjjjj? emotka
jeśli serio jest rezerwa i mój nr utknął tam gdzieś, dobrze radzę temu komuś z "pierwszego" miejsca niech zaiwania na pocztę ze swoim paragonem, coby mój odblokowali wreszcie, ewentualnie niech ładnie dzwoni i informuje, że nie ma paragonu i żeby nagrodę dać rezerwie-czyli mnie emotka
0 0

Gość: agusia222

#5882683 Napisano: 01.07.2014 19:16:36
wkurza mnie nivea! dwa zgłoszenia i nic emotka czekam już 2 tyg emotka
0 0

Gość: boom30

#5882742 Napisano: 01.07.2014 21:31:28
cudaczek121 napisał(a):

Kasiu, po prostu chciał odreagować stres a Ty akurat "byłaś pod ręką"-no cóż, machnij ręką i pomyśl o czymś przyjemnym emotka
Na co dzień mam do czynienia z "granatem" emotka więc takie sytuacje to normalka

No tak i jeszcze stwierdził,że od dziś mam zakaz słuchania mp3 w jego samochodzie, bo go to drażni emotka A co ja na to poradzę,że mi nie odpowiada jego muzyka z radia emotka W ogóle wziął mi wyrwał z uszu słuchawki i oddał dopiero jak dotarliśmy do pracy emotka Masakra.Ile ja mam lat- 5 czy 30 emotka

Ja bym poszukał innej pracy, nie mógł bym pracować z rodziną.
0 0

maria1980

#5882750 Napisano: 01.07.2014 21:37:00
boom30 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Dokładnie i zmieniłabym też miejsce zamieszkania ,w kńcu ile masz lat 5 czy 30 ? emotka
Trzymam kciuki ,bedzie dobrze emotka
0 0

staszek

#5882753 Napisano: 01.07.2014 21:38:38
maria1980 napisał(a):

boom30 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Dokładnie i zmieniłabym też miejsce zamieszkania ,w kńcu ile masz lat 5 czy 30 ? emotka
Trzymam kciuki ,bedzie dobrze emotka

jakby to tak łatwo było zrobić jak powiedzieć emotka
0 0

bridget

#5882799 Napisano: 01.07.2014 22:45:03
agusia222 napisał(a):

4 zgłoszenia i nic;] emotka
0 0

jola29k

#5882810 Napisano: 01.07.2014 23:25:45
bridget napisał(a):

agusia222 napisał(a):

nivea emotka emotka emotka
0 0

Gość: tulipanka

#5882811 Napisano: 01.07.2014 23:36:12
jola29k napisał(a):

bridget napisał(a):

agusia222 napisał(a):

nivea emotka emotka emotka

Ja rekordowo w takim razie, 5 zgłoszeń od samego początku i również NIC emotka ) emotka
0 0

kalisto1986

#5882814 Napisano: 01.07.2014 23:59:22
cudaczek121 napisał(a):

monikar napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

no to mojego ojca rozprasza jak mam trochę splątane kabelki od słuchawek emotka

kurde Kaśka weź Ty w końcu zrób pożytek z tego imienia ( wiesz Kaśki to jędze emotka ). Jakby ojciec mi zrobił taką akcje, w życiu bym nie siedziała na tyłku w jego aucie, tylko bym trzepneła drzwiami i zobaczyłby mnie dopiero w pracy emotka
Do czasu, aż się nie postawisz zawsze tak będzie i nic się nie zmieni ! Ja coś o tym wiem, zawsze sie stawiałam, ale starałam delikatnie, jednak jak miarka się przebrała, był huk, pioruny i .... od tego czasu jest zmiana o 100 % emotka
Jesteś dorosłą, mądrą kobietą, a dajesz się poniżać swojej rodzinie, że, aż czasem mam ochote trzepnąć się w głowe (chociaż wirtualnie emotka )
0 0

ziolko

#5882816 Napisano: 02.07.2014 00:05:12
wkurza mnie, że smolar nie lubi mnie od 4 lat emotka wysyłam różne hasła, biorę udział w prawie wszystkich ich konkursach... i co????
może dlatego, że na ten sam numer telefonu?

może to się odmieni, jak to trafi do odpowiedniej osoby? emotka
0 0