Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
pszczola
Postów 267
Data rejestracji 14.12.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bezaczek7
Postów 3583
Data rejestracji 17.07.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
paragon zgłoszony pierwszego dnia do teraz gdzieś tam wisi, zgłosiłam i drugi-w końcu czemu by nie kupić ogromnego kremu niebieskiego
i taki apel prywatny-ja wiem, że to nie łamanie regulaminu, natomiast łamanie serc innych osób-a i owszem. proszę o wpisywanie w wątku MDW po prostu: nivea, bez dopisków jak to tam łatwo wygrać... BO WCALE NIE TAK ŁATWO
i wkurza mnie ogromna ćma, która gdzieś się czai w sypialni i pewnie tylko czeka aż zgaszę światło, by zacząć fruwać. głośno fruwać...
i jeszcze fioletowa lampa dająca różowe światło
http://allegro.pl...r.php?us_id=13898213
http://olx.pl/oferty/uzytkownik/3xiR/
https://www.vinte...r/91268338-bezaczek7
Wymiana:zestawy lego(nowe oraz bardzo stare,używane,niekompletne),książki fantastyczne,coś dla syna 10 lat,bony itm,kauf,rozważę wszystko.
ZAKUPY:Lidl,Biedronka,Koliber,Natura,Żabka,DC,Orlen,Lewiatan,Eurosklep,Moya,Chorten.
okazjonalnie:Kauf,ITM,CircleK,Aldi,Dino,Netto,Hebe,BP,Mol.
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
zezowaty_kot
Postów 2795
Data rejestracji 28.11.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Abrakadabra MIAU 🐈⬛
barszcz
Postów 2199
Data rejestracji 22.03.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja wygrałam w Nivea,ale też mnie wkurzają teksty,źe łatwo tam wygrać.Mam wrażenie,że ludzie chca się w ten sposób dowartościować
synk
Postów 895
Data rejestracji 29.12.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
„Wszyscy umrzemy, ale nie wszyscy żyjemy”
Anita26
Postów 531
Data rejestracji 11.03.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
maria1980
Postów 2986
Data rejestracji 03.01.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja wygrałam kilka zestawów ,ale teksty o tym jak łatwo tam wygrać i każdy wygrywa też mi się nie podobają,przecież wiadomo,że nie wszyscy ,nie wszystkie-więc po co takie teksty.
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
olunka
Postów 8458
Data rejestracji 03.06.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 14
\"...To piosenka, która mówi
Jak się nie ma, co się lubi
To nie lubi się i tego, co się ma.\"
kajus18
Postów 459
Data rejestracji 06.02.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
karolkas
Postów 1248
Data rejestracji 24.07.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
-------------------
-------------------
ziolko
Postów 10403
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
poszukaj w necie, kto za to odpowiada i zadzwoń do nich lub napisz maila, że żądasz usunięcia swojego numeru z bazy dowcipów
monikar
Postów 3325
Data rejestracji 04.06.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
mnie podobnie wkurzył inny fanpejdż na fb na którym także zostałam zablokowana bo zapytałam czy zwycięzcy będą wybierani zgodnie z regulaminem...
slonecznik1309
Postów 3964
Data rejestracji 14.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wrócilismy wszyscy i okazało się, ze mam nogę złamaną w dwóch miejscach (dwie kości w stopie)
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
arabela79
Postów 1022
Data rejestracji 16.06.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja tez od nich dostalam dowcip.
Teraz okazalo sie, ze ten numer jest tez podporzadkowany aktualnemu konkursowi Groszka...
wiec moze byc ryzyko, ze usuna z bazy nr tez na konkursy..
estrelitta
Postów 5898
Data rejestracji 30.12.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
maria1980
Postów 2986
Data rejestracji 03.01.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i już nie czekam -niech sobie dzwonią-nie odbiorę (foch)
olunka
Postów 8458
Data rejestracji 03.06.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 14
Chodz sie razem powkurzamy
DORFII
Postów 305
Data rejestracji 09.12.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dołączam się,cała rodzinna ma prikaz pilnowania telefonów, a oni dzwonią,ale nie do mnie!
jokan
Postów 8817
Data rejestracji 13.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
a mnie wkurza nivea
Zrobię zakupy: ITM, Dino, Żabka,Biedronka, Polomarket, Stokrotka, Delikatesy Centrum, Lotos, Orlen, Rossmann...inne - zapraszam:)
https://www.tipli.pl/p/3798747
Zyskaj zwrot za zakupy online - ja już zyskałam ponad 920 zł
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane