Wkurza mnie...

Gość: katrin22

#5896523 Napisano: 30.07.2014 19:19:56
malenka emotka emotka
0 0

malenka

#5896524 Napisano: 30.07.2014 19:20:42
Kupiłam wszystkie, ona nie zdążyła zapłacić za ani jeden. Teraz mam w lodówce dokładnie 34 korzonki. Sezon na marynowanie uważam za otwarty.
0 0

Gość: mikki85

#5896525 Napisano: 30.07.2014 19:22:01
msleńka, mega plus za górę chrzanu emotka
0 0

edzia21

#5896529 Napisano: 30.07.2014 19:36:23
staszek napisał(a):

malenka napisał(a):

Wkurzają mnie bezczelne baby, które nie widzą poza czubek własnego nosa!!!

Byłam dziś na ryneczku i taki zasuszony dziadziuś sprzedawał chrzan. Umyty, obrany, gotowy żeby go pokroić i do słoika włożyć za 50 groszy do sztuki. Przyszła kobieta wypacykowana, dosłownie poruszająca się z prywatną chmurę perfum i mówi temu dziadkowi, że za drogo, że jej potrzeba tylko jeden korzonek i kupi go za 10 groszy. Dziadek miał dobre serce więc się ugiął. A ona na to: "A jak po 10 groszy to jeszcze dwa wezmę". Normalnie scyzoryk mi się w kieszeni otworzył i powiedziałam, że za darmo pożyczę jej łopatę żeby sobie poszła ten chrzan sama wykopać skoro uważa, że praca drugiego człowieka jest tak mało warta i kupiłam od dziadka cały chrzan. W normalnej cenie. emotka emotka

emotka

LUBIĘ TO! emotka
0 0

ziolko

#5896548 Napisano: 30.07.2014 20:21:34
malenka napisał(a):

ziolko napisał(a):

też czasami szukam pomocy - w sensie już PO konkursie czasami napiszę do kogoś, kto wygrał, żeby zorientować się, jaki gust ma komisja.

Ziółko przynajmniej Ci ktoś odpisze, a nie udaje, że nie istniejesz. Ja nawet nie pytałam o hasła, tylko o ogólny trend w guście komisji.

no cóż.. teraz już nawet nie proszę o podanie hasła, jakim ten ktoś wygrał, tylko proszę o ogólny trend - rymy czy proza i tematyka.
Echh..

Plus taki - aż się uśmiechnęłam na Twój uczynek na ryneczku emotka emotka dobrze zrobiłaś.
Chciałabym zobaczyć minę tej baby, jak zwinęłaś jej cały chrzan emotka emotka
Ale fakt - im bardziej wypacykowana, tym gorsza.

Znajoma opowiadała, że z kolei jej znajoma ma pensjonat nad morzem, i to co tam się dzieje, to głowa mała emotka emotka

Jakaś wyfiokowana paniusia zatkała kratki wentylacyjne w pokoju i zrobiła sobie kabinkę do sauny. Lała hektolitry gorącej wody.
Po jej dwutygodniowym pobycie w tym pokoju - mokra pościel, mokre ściany...

Inna znowu miała kuchenkę turystyczną i gotowała w pokoju. Niby ok, ale ściany w okolicy kuchenki całe zapryskane tłuszczem i sosem pomidorowym, pomidory były nawet na suficie!!!

Inni, nie wiem, kto, uważali, że skoro wynajmują, to mogą wszystko - właścicielka otworzyła lodówkę po ich wyjeździe a tam zarzygane wnętrze!! rozumiem, gdyby ktoś nie zdążył i w pobliżu łazienki by się to zdarzyło, ale w lodówce to już celowe, złośliwe działanie.

To, ze jest nasrane, brudno itp, to standard. Takie osoby trafiają na czarną listę.
0 0

asiatko

#5896675 Napisano: 31.07.2014 02:48:03
zasnąc nie mogę, a już wszystkie barany policzone emotka
0 0

edzia21

#5896676 Napisano: 31.07.2014 02:49:59
asiatko napisał(a):

zasnąc nie mogę, a już wszystkie barany policzone emotka

oj tam, oj tam emotka po co spać? Noc taka piękna emotka
0 0

delfinka101

#5896698 Napisano: 31.07.2014 08:52:59
malenka napisał(a):

Byłam dziś na ryneczku i taki zasuszony dziadziuś sprzedawał chrzan. Umyty, obrany, gotowy żeby go pokroić i do słoika włożyć za 50 groszy do sztuki. Przyszła kobieta wypacykowana, dosłownie poruszająca się z prywatną chmurę perfum i mówi temu dziadkowi, że za drogo, że jej potrzeba tylko jeden korzonek i kupi go za 10 groszy. Dziadek miał dobre serce więc się ugiął. A ona na to: "A jak po 10 groszy to jeszcze dwa wezmę". Normalnie scyzoryk mi się w kieszeni otworzył i powiedziałam, że za darmo pożyczę jej łopatę żeby sobie poszła ten chrzan sama wykopać skoro uważa, że praca drugiego człowieka jest tak mało warta i kupiłam od dziadka cały chrzan. W normalnej cenie. emotka emotka

No i w ten sposób poprawiłaś mi humor na cały dzien i już mnie nie wkurza to co wkurzało w nocy:)
0 0

Gość: ir

#5896723 Napisano: 31.07.2014 09:28:56
edzia21 napisał(a):

staszek napisał(a):

malenka napisał(a):

emotka

LUBIĘ TO! emotka

emotka
0 0

cudaczek121

#5897498 Napisano: 01.08.2014 19:51:25
Wkurzam się sama na siebie.Kupiłam 2 opakowania paluszków na loterię Lajkonik i tak drapałam tą warstwę ścieralną szarą,że raz przedarłam na pół zrobiłam dziurę, a drugi raz drapałam tak intensywnie,że starłam cały kod emotka Ze zwykłymi zdrapkami nie mam takich problemów emotka W ogóle nie rozumiem po co ten cały cyrk z tą szarą warstwą-jakby nie mogli po ludzku pod naklejką kodu napisać emotka
0 0

edzia21

#5897500 Napisano: 01.08.2014 19:53:41
cudaczek121 napisał(a):

Wkurzam się sama na siebie.Kupiłam 2 opakowania paluszków na loterię Lajkonik i tak drapałam tą warstwę ścieralną szarą,że raz przedarłam na pół zrobiłam dziurę, a drugi raz drapałam tak intensywnie,że starłam cały kod emotka Ze zwykłymi zdrapkami nie mam takich problemów emotka W ogóle nie rozumiem po co ten cały cyrk z tą szarą warstwą-jakby nie mogli po ludzku pod naklejką kodu napisać emotka

a właśnie po to, żeby "sprytni" mugole nie niszczyli opakowań w sklepach i nie wykorzystywali kodów emotka , bo drapać publicznie to już trochę wioska emotka a taki to przecież nie pomyśli, że jak wygra to musi okazać wygrany kod z opakowaniem emotka

A tak poza tym, jeśli wczoraj byłaś w Koronie na filmie z RMF MAXX w towarzystwie Taty i byłaś ubrana w niebieską katanę, to Cię widziałam emotka haha emotka
0 0

cudaczek121

#5897502 Napisano: 01.08.2014 19:56:50
edzia21 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

a właśnie po to, żeby "sprytni" mugole nie niszczyli opakowań w sklepach i nie wykorzystywali kodów emotka , bo drapać publicznie to już trochę wioska emotka a taki to przecież nie pomyśli, że jak wygra to musi okazać wygrany kod z opakowaniem emotka

no fakt emotka Jedyne pocieszenie,że jedną z konkursowych paczek kupowałam we Freshmarkecie, to chociaż w konkursie o auto zagram, bo paragon mam emotka
0 0

mama2006

#5897508 Napisano: 01.08.2014 20:10:14
edzia21 napisał(a):

staszek napisał(a):

malenka napisał(a):

emotka

LUBIĘ TO! emotka

emotka emotka
0 0

maria1980

#5897538 Napisano: 01.08.2014 21:01:49
Spóźniłam się na Czas Honoru emotka
0 0

marzenier

#5897551 Napisano: 01.08.2014 21:26:27
To że ludzie nie sprzątają po swoich psach emotka emotka
Poszłam pobiegać
Powietrze świeże.
Buty prosto z pralki wyciągnięte czyściutkie
Truchtam,cieszę się tym powietrzem i sru...takim ślizgiem weszłam w kupę,że jak leciałam na d..ę to przysięgam że całe życie mi przeleciało przed oczami emotka i słowo daję że chyba na chwilę straciłam przytomność
No k..a.Środek chodnika,nawalone jak po koniu emotka
Łeb mi pęka,guz jak arbuz,ze o tych moich czyściutkich adidasach nie wspomnę
emotka emotka
Myślicie,że to dobry omen ?
Może powinnam w totka zagrać?
0 0

staszek

#5897553 Napisano: 01.08.2014 21:29:42
marzenier napisał(a):

To że ludzie nie sprzątają po swoich psach emotka emotka
Poszłam pobiegać
Powietrze świeże.
Buty prosto z pralki wyciągnięte czyściutkie
Truchtam,cieszę się tym powietrzem i sru...takim ślizgiem weszłam w kupę,że jak leciałam na d..ę to przysięgam że całe życie mi przeleciało przed oczami emotka i słowo daję że chyba na chwilę straciłam przytomność
No k..a.Środek chodnika,nawalone jak po koniu emotka
Łeb mi pęka,guz jak arbuz,ze o tych moich czyściutkich adidasach nie wspomnę
emotka emotka
Myślicie,że to dobry omen ?
Może powinnam w totka zagrać?

może pójdź do lekarza i sprawdź czy jakiegoś wstrząśnienia mózgu nie masz to takiej glebie.
0 0

marzenier

#5897558 Napisano: 01.08.2014 21:50:26
to chyba powinno mnie mdlić albo coś ?
nie strasz..
szpital mam niedaleko to jak coś to się wybiorę
0 0

bridget

#5897562 Napisano: 01.08.2014 21:53:07
edzia21 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

A tak poza tym, jeśli wczoraj byłaś w Koronie na filmie z RMF MAXX w towarzystwie Taty i byłaś ubrana w niebieską katanę, to Cię widziałam emotka haha emotka

moje dziecko tak drapało ze nie dało sie nic odczytac, kod zmarnowany emotka
0 0

cudaczek121

#5897564 Napisano: 01.08.2014 22:04:10
bridget napisał(a):

edzia21 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

moje dziecko tak drapało ze nie dało sie nic odczytac, kod zmarnowany emotka

Keiti,ale Twój synek ma pewnie z 6-7 lat,a ja 30 i też nie potrafiłam wydrapać,hi,hi.Edzia21, tak, to byłam ja i usilnie wypatrywałam forumowiczów-trzeba było podejść- ja nie gryzę emotka Tylko ojca mogę zabierać na tak kiepskie filmy- ten i tak był lepszy niż Movie43 emotka
0 0

aguagu

#5897567 Napisano: 01.08.2014 22:11:48
edzia21 napisał(a):

jeśli wczoraj byłaś w Koronie na filmie z RMF MAXX w towarzystwie Taty i byłaś ubrana w niebieską katanę, to Cię widziałam emotka haha emotka

Moim znakiem rozpoznawczym jest niezadowolony chłopak u boku. emotka
0 0